Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
30.09.24 - klo:08:24

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 245 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat uutiset
| | | |-+  Pienet uutiset
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Pienet uutiset  (Luettu 55364 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #60 : 18.08.13 - klo:12:43 »

- Äänestys valtuustoon sisään pääsevistä on nyt päättynyt ja valituksi tulivat CONST, juupeli k, kellonaika ja Verno. Onnea jokaiselle valituksi tulleelle ja kiitos äänestäneille.

- Uusiksi valvojiksi ryhtyvät Larens, mcboxerjr, Saial sekä Rynn (Nalayana), joka palaa hommaan. Tervetuloa mukaan jokaiselle tiimiimme.

Uusi valtuusto näyttää siis tältä:

Liigavaltuuston kokoonpano:
20 henkilöä

Liiga-adminit:
Apple
JussePal
latesofi
super koira
Tengsinge

Pelivalvojat:
duff-beer
Gents8
ifreetti
Inearthed
jänkä
Larens
mcboxerjr
pallosalama
pehmo
Saial
Rynn

Muut jäsenet:
CONST
juupeli k
kellonaika
Verno

Samalla muistutamme, että ilmoittautuminen syyskaudelle päättyy tänään kello 23.59.
« Viimeksi muokattu: 22.08.13 - klo:00:28 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Apple
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Viestejä: 546



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #61 : 21.08.13 - klo:22:02 »

Munkkiliiga vahvisti admintiimiään, uutena adminina ylläpitotaakkaa jakamaan liittyy super koira.
tallennettu

 Munkkiliigan admin
 Elppa
super koira2
Vieras
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #62 : 21.09.13 - klo:20:32 »

- Kierroksen 4 ottelun F.L-Kalja uudeksi ultimateksi on määrätty 06.10.13 kello 19.00. Aikaisemmin liigapelikeskuksesta kerrotusta poiketen, myös uuden ultimate-ajan voi siirtää, joskin pelkästään kummankin joukkueen suostumuksella. Eli mikäli joukkueet eivät yhdessä sovi muusta, pelataan peli admien määräämänä ajankohtana.

- Liigavaltuusto on käsitellyt viime sunnuntain P-K-Dove ottelun neljännen erän tapahtumia ja tullut siihen lopputulokseen, että pelin lukemat pysyvät ennallaan. Kyseisessä erässä kaksi Doven pelaajaa poistui erän loppuhetkillä, mutta suuri osa valtuuston jäsenistä oli sitä mieltä, ettei Doven voida katsoa hyötyneen tapahtuneesta, oltuaan poistumishetkien sattuessa tappiolla.

Asiasta ei nähty tarpeen järjestää äänestystä ja siten hidastaa päätöksentekoprosessia, sillä niin moni piti tapauksen tuomiota selviönä, mutta haluamme silti sanoa muistutuksen sanan loppuhetkillä tapahtuvan poistumispykälän olemassaolosta
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #63 : 25.09.13 - klo:14:55 »

- Viime sunnuntain MunQ-SatQ ottelun tapahtumien käsittely jatkuu valtuustossa hetken, sillä vielä on hiukan epäselvyyksiä ottelun tiimoilta. Toivomme pelissä paikallaolleita katsojia ottamaan yhteyttä.

Lisäksi ilmoitamme, että tagisääntö tulee uuteen käsittelyyn pian.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #64 : 29.09.13 - klo:00:10 »

- Äänestys tagin käyttöpakosta on päättynyt. Kantaa ottaneita oli ilahduttavan paljon ja vaikka ero ei ollutkaan valtaisa, niin lähdemme liikkeelle siitä että äänestystulos edustaa suurimman osan liigalaisen kantaa. Täten tagin käyttäminen pysyy aikaisemman tapaan pakollisena ja toivomme mahdollisimman monen hyväksyvän päätöksen, vaikkei se varmastikaan ollut jokaisen mielestä toivotunlainen.

Äänestysaihe piti sisällään useita laadukkaita viestejä, joissa oli hyviä ehdotuksia siitä miten tilanteessa toimimista pitäisi jatkaa. Pyrimme arvioimaan vielä voiko tagiin puuttumista parantaa nykyisestä jollain tavalla, miettimällä jo ehdotettuja malleja ja keräämällä lisää ehdotuksia valtuustolta. Lisäksi tarkoituksena on vielä olla jokaiseen valvojaan henkilökohtaisesti yhteydessä, saadaksemme selville kuinka omalta osaltaan liigatoiminnan mahdollistavat ihmiset kokevat puuttumisprosessin ja tilanteen ylipäätään. On siis edelleen olemassa mahdollisuus, että tagittomuuteen puuttumista kehitetään jollain tavoin, mutta ainakin tulevalla pelikierroksella toimitaan aikaisemmin käytössä olleen käytännön mukaisesti.
tallennettu
super koira2
Vieras
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #65 : 29.09.13 - klo:00:11 »

- MunQ-SatQ ottelua koskeva jatkokäsittely on edennyt siihen pisteeseen, että ensimmäinen äänestys on juuri käynnistynyt. Koska edellisen sunnuntain tapahtuma oli poikkeuksellisen monimutkainen ja ennennäkemätön, tulee lopullisen päätöksen saaminen venyä vielä seuraavalle viikolle asti. Toivomme siis vielä hieman kärsivällisyyttä niin osallisilta kuin muiltakin, vaikkei hommaa saada pakettiin kovinkaan nopeasti. Haluamme myös kiittää ulkopuolisia katsojia, jotka olivat meihin yhteydessä ja antoivat tärkeitä tietoja otteluun liittyen.
« Viimeksi muokattu: 29.09.13 - klo:00:18 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
super koira2
Vieras
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #66 : 02.10.13 - klo:19:27 »

- Edellisellä liigakierroksella käytimme paria valvojiin kuulumattomia henkilöitä hoitamassa virkaa, koska yhtä lukuunottamatta kaikilla valvojilla oli liigaottelu kahdeksalta. Kiitämme heitä jotka auttoivat hädässä ja toivomme että myös jatkossa löytyy auttavia käsiä, mikäli tarvetta löytyy. Tälläisten tilanteiden sattuessa, suotavaa olisi että joukkueet olisivat normaaliakin kiltimpiä ja ymmärtäväisiä mahdollisia virheitä kohtaan.

- Tulevaksi sunnuntaiksi ei ole asetettu liigan toimesta mitään ultimateajankohtia, vaan kyse on toisesta kauden varrella olevista väliviikosta. Toivottovasti olette muistaneet tämän ja saatte vapaan sunnuntain myötä ladattua akkua tulevia koitoksia varten. Niillä joilla puhti riittää jo entuudestaan, voivat tietystikin sopia liigaan kuulumattomia rankingpelejä siihen kuuluvassa aiheessa ja siten virittäytyä kovaan vireeseen varsinaisia kausitaistoja varten. Seuraavan pelikierroksen aika on siis vajaan kahden viikon päästä, viikolla 41, joten näemme taas myöhintään silloin.
tallennettu
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #67 : 14.10.13 - klo:21:49 »

- Adminit ovat käsitelleet viime viikkoina tagisääntöä ja tehneet päätöksensä. Uudesta sääntömuodosta voitte lukea toisessa aiheessa. Päätöksessä pyrittiin varmistamaan pelivalvojien jatkaminen ja ottamaan huomioon niin tagipakkoa kannattanut 55% enemmistö kuin sitä vastustanut 45% vähemmistö. Voitte esittää kysymyksenne ja antaa palautteenne jälleen täällä. Pyrimme vastaamaan kommentteihinne mahdollisimman hyvin.

- Valvojiin saatiin jälleen kerran lisäystä, kun uusimpana joukkoon liittyi kellonaika. Koska hän kuuluu jo liigavaltuuston, ei valvojaosaston vahvistuksen myötä tarvitse kasvattaa valtuustojäsenten määrää. Onnea hänelle valvomiskoitoksiin.

- Liigavaltuusto on päättänyt asettaa Gruusomin runkosarjan mittaiseen pelikieltoon, P-K-TyQ -ottelun aikana tehtyjen valkeitten vuoksi. Hän on siis jälleen pelikykyinen mahdollisissa P-K:n playoff -tai sijoitusotteluissa, mutta joutuu huilimaan siihen saakka.

Lisäksi visavi on adminien päätöksellä pelikiellossa tulevana sunnuntaina samaisesta syystä. Valtuusto keskustelee vielä lisäsanktioista.
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #68 : 20.10.13 - klo:15:05 »

- Liigavaltuusto on päättänyt asettaa kaksikon skeeter & Wäz pelikieltoon tulevaksi pelikierrokseksi, viime sunnuntaina tehtyjen valkeitten tekstien vuoksi. Äänestystuloksen mukaan keskustelun lisäsanktioiden antamisesta olisi pitänyt vielä jatkua, mutta adminit ovat tulleet siihen lopputulokseen, että äänestystulos tullaan kumoamaan yksimielisen päätöksen nojalla. Adminit katsovat ettei kaksikon rankaiseminen ole tarpeen, koska valkeet tehtiin ottelun jälkeen ja päättäjät olivat aikaisemmin viestittäneet omalla reagoimattomuudellaan vastaavanlaista tapausta kohtaan, ettei toiminta ole rangaistavaa. Haluamme kuitenkin sanoa ettemme toivo kenenkään sekoittavan pelichattia ottelun jälkeenkään ja että valtuustolle pyritään antamaan jatkossa vapaat kädet nyt nähdyn kaltaisten rikkeiden tuomitsemiseen.

- Pitkään kestänyt MunQ-SatQ -ottelun käsittely on päättynyt. Viidennellä pelikierroksella käydyssä ottelussa, valvoja poisti tagisääntöä rikkoneet pelaajat ja julisti luovutuksen kesken kolmannen erän, tuloksen jäädessä muotoon 3-2 SatQun hyväksi. Johtuen valvojan aiheettomasti tuomitsemasta luovutuksesta, on liigavaltuusto päättänyt monivaiheisten äänestyksien ja pelaajien kuulemisten jälkeen kahden viimeisen erän uusimisesta, ensimmäisen ja toisen erän tulosten jäädessä voimaan.

Ottelun kolmas ja neljäs erä on määrätty uusittavaksi tulevalla väliviikolla, niin että peliä jatketaan pääpiirrettäin samasta tilanteesta kun mihin jäätiin. MunQilta tagirikkomusten vuoksi poistetut Adju, IneartheD ja mcboxerjr ovat siis pelikyvyttömiä koko lopun ottelun ajan ja SatQun ifreetti kolmannen erän ensimmäisen minuutin.

MunQin kolmannen erän pistesaldoon tullaan lisäämään 100 pistettä, johtuen heidän johtoasemastaan kolmoserässä ottelun keskeytyessä. Tämän lisäksi adminit ovat valtuuston kanssa päättäneet, että pelikykyisiä ovat ottelun aikaan joukkueisiin kuuluneet henkilöt (lukuunottamatta bannatut).
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #69 : 23.10.13 - klo:14:21 »

- Adminit ovat päättäneet asettaa nelikon skeeter, Slacenger, visavi ja WäZ (Pesäpalloilija) valtuustokäsittelyn ajan kestäviin liigabanneihin valkeittenteosta. Parivaljakko Slacenger ja visavi syyllistyi valkeittentekoon pelien ollessa käynnissä, mistä aikaisemmin annetun runkosarjan kestävien bannien myötä, koimme parhaimmaksi asettaa pelikiellot ilman valtuuston äänestystä.

Puolestaan aikaisemmalla pelikierroksella ottelun jälkeen valkeat tehneet skeeter ja WäZ kuittaavat temppunsa uusimisesta tällä kertaa samaisen tuomion, mistä valtuusto ehti aikaisemmin päättämään, mutta minkä adminit yksimielisellä päätöksellä myöhemmin kumosivat. Tällä kertaa menettelimme aikaisemmista tavoista poiketen asettaen pelikiellot myös otteluajan jälkeen tulleista valkoisista, sillä koemme tehnemme edellisessä tiedoituksessamme tarpeeksi selkeäksi ettei moinen ole hyväksyttävää.

Usean samaan klaaniin kuuluvien pelaajien sääntörikkeiden myötä, adminit tulevat lisäksi puimaan Vesinokkaeläinten jatkoa liigassa. Tilanteen selvittämiseksi olemme päättäneet siirtää yhdeksännelle pelikierroksella merkityn MunQ-Nokka -ottelun väliviikolle. Tulemme olemaan yhteydessä klaaniin kuuluviin pelaajiin ja pyrimme ratkaisemaan tilanteen tämän viikon aikana.
tallennettu
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #70 : 26.10.13 - klo:21:35 »

- Liigavaltuusto on päättänyt asettaa visaville loppukauden kestävät pelikiellot, minkä myötä hän ei ole pelikykyinen enää syyskaudella, vaan voi palata ilmoihin vasta talvikaudeksi. Asianomainen syyllistyi valkeittentekoon seitsemännen pelikierroksen ottelussa Nokka-P-K ja oli siten asetettu käsittelyn aikaisiin pelikieltoihin, mikä siis nyt muuttui valtuuston päätöksen mukaiseksi. Muiden valkeittentekijöiden kohtalo on vielä valtuuston käsittelyssä.

- Adminit haluavat muistuttaa liigalaisia toisten pelaajien kunnioittamisesta. Vaikka joukkoomme mahtuu monenlaisia tallustajia ja jopa entisen pääkaupunkimme asukkeja, niin olisi hyvä pitää mielessä että erilaisten ihmisten löytyminen on pikemminkin rikkaus kuin rasite. Vaikkei kaikkien kanssa varmastikaan ole helppo tulla toimeen, niin toivomme että jokainen pyrkisi edes sietämään kanssaihmisiään ja edistäisi siten kaikkien kannalta viihtyisämpiä pelituokioita. Yhdessä olemme vahvempia.
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #71 : 28.10.13 - klo:22:37 »

- Liigavaltuusto on päättänyt asettaa WäZin (Pesäpalloilijan) toistaiseksi voimassa olevaan johtajuuskieltoon. Tämän myötä hän ei voi toimia johtovirassa enää tämän kauden aikana ja kieltoa voidaan tarvittaessa jatkaa. Adminit eivät koe tarpeelliseksi puuttua Vesinokkaeläinten tilanteeseen, ainakaan toistaiseksi, mitenkään muutoin, vaan toivovat että klaani keskittyisi ensin uuden johtajan valitsemiseen ja sitten kauden saattamiseen loppuun asti menestyksekkäästi.

Lisäksi ilmoitamme että skeeterin käsittelyajan kestävät bannit ovat kumottu ja haluamme esittää pahoittelumme asianomaiselle aiheettomasti annetusta sanktiosta. Muiden valkeentekijöiden tuomion käsittely jatkuu vielä hetken ajan.
tallennettu
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #72 : 31.10.13 - klo:20:57 »

- Käsittelyn jälkeen valtuusto on äänestänyt kahden erän uusimisesta F.L-MunQ -ottelusta. Uudelleen pelattavaksi oli valittu erät kaksi ja kolme, joissa MunQ käytti kahta tuuraajaa samanaikaisesti vaikka sääntöjen mukaan niitä saa olla kentällä vain yksi kerrallaan. Mietintöjen jälkeen adminit ovat kuitenkin päättäneet kumota päätöksen, koska sääntöjä rikkonut osapuoli hävisi erät eikä niiden uusiminen ole sen myötä reilua. Koemme että loppupeleissä se on klaanien omalla vastuulla katsoa että kentällä olevat pelaajat kuuluvat joukkueeseen, vaikka paikalla on myös valvoja, joten toivomme että johtajat muistaisivat olla valppaina tälläisten tapahtumien välttämiseksi.

Lisäksi neljännen erän poistumisesta kamppailutilanteessa annetaan varoitus Tengsingelle.
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #73 : 01.11.13 - klo:17:14 »

- Adminit ovat asettaneet väliviikkojen otteluille ultimatet. Nämä pelit on siirretty pelattavaksi erinäisistä syistä 17.11 olevalle sunnuntaille, milloin ei ole liigan toimesta määrätty muutoin mitään pelejä. Niissä mitellään paremmuudesta seuraavasti:

Su   17.11.13   19:00:00 Dove-D2ve
Su   17.11.13   19:00:00 MunQ-SatQ (Pelataan kaksi erää)
Su   17.11.13   20:00:00 MunQ-Nokka

Otteluita voi aiempaan tapaan siirtää ainoastaan kummankin joukkueen suostumuksella ja lähtökohta on, että pelit on pelattava tuona päivänä playoffien alkamisen vuoksi.

- Nokka-Etana ottelun tuoksinnassa valkeat tehneiden Slacengerin ja WäZin tuomiot on nyt päätetty. Liigavaltuusto on päättänyt langettaa Wäzille loppukauden pelikiellon, kun taas Slacengerille kahden kauden pelikiellon, kahdeksannella pelikierroksella tehdyistä valkeista. Tämän myötä kumpikaan käyttäjistä ei ole enää pelikykyisiä tämän kauden aikana, vaikka heidän edustamansa joukkueet etenisivät playoffeihin saakka. Lisäksi Slacengerin bannien on tosiaan määrä ulottua aina talvikauden loppuun, mutta niiden tarpeellisuutta voidaan käsitellä vielä tuonnempana.

Samalla valtuusto on päättänyt, että Nokka-Etana ottelun lopputulos pysyy ennallaan. Tämä tarkoittaa sitä, ettei mitään erää tai eriä uusita, vaan pelin tulokseksi kirjataan Etanoiden 4-1 voitto, vaikka yksi paikka "haamuntuikin" toisen erän tiimellyksessä. Toivotaan, että vastaavilta onnettomuuksilta vältytään tulevaisuudessa.
tallennettu
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Pienet uutiset
« Vastaus #74 : 09.11.13 - klo:16:09 »

Liigasivuston peli-info-osio on saanut uutta täytettä. Sieltä löytyvät vanhojen konekohtaisten esittelyjen lisäksi  nyt myös tarkat tiedot eri koneiden teknisistä ominaisuuksista, kuten konekivääreistä ja lentonopeuksista. Myös sanasto on saanut pientä täydennystä. Käyhän tutustumassa!

Kiitokset pallosalamalle raakatiedon keräämisestä!
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024