Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
29.04.24 - klo:21:41

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Munkkiliiga
| |-+  Liigan kulmanurkkaus
| | |-+  Teng's magazine
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Montako kiekkoa Suomi iskee verkon perukoille Ruotsia vastaan?
0 - 2 (25%)
1 - 1 (12.5%)
2 - 4 (50%)
3 - 1 (12.5%)
4 - 0 (0%)
5 - 0 (0%)
+5 - 0 (0%)
äänestäjiä yhteensä: 7

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 32 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Teng's magazine  (Luettu 157531 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #15 : 06.08.12 - klo:03:11 »

[MunQ] Unrik

1. Pelaatte kahden edellisen kauden mestarijoukkueessa MunQissa, mikä on täynnä hyviä pelaajia. Välillä tuntuu siltä, että klaaninne sisällä on joitakin yksilöitä keitä arvostetaan hirveästi, kun taas osa jää ilman huomiota. Miten koette tilanteen? Jäävätkö jotkut liikaa näkymättömäksi, kun tiimissä on runsaasti taitureita?
Mielestäni kukaan ei jää "näkymättömäksi" koska jokaista MunQissa olijaa arvostetaan erittäin paljon. En ole ns. mustasukkanen vaikka joku nostettaisiinkin jalustalla vähän korkeammalla koska ymmärrän sen hyvin. En ole itse niin taiturimainen kaveri jotta minut tälle nostettaisiin ja olen myös välillä varsin amatöörikin taivaanrannan alla, mutta ei se mua ainakaan haittaa. Ei ole ainakaan näiltä tovereilta koskaan tullut mitään negatiivista palautetta ja se on ainoa joka ratkaisee. Klaani on sillä tavalla uniikki, ettei kukaan viimeistään peleissä jää näkymättömäksi vaan jokainen kartaa omalla osaamisella kortensa kekoon ja ainakin mun mielestäni se on aika hyvin tähän mennessä tulosta tuottanut!

2. Donitsit toimivat aikoinaan MunQien kakkos-/farmitiiminä, ja se on ehkäpä tunnetuin esimerkki kahden klaanin välisestä yhteistyösopimuksesta. Olette pelanneet molemmissa klaaneissa, ensin Donitseissa, ja nytten MunQissa. Haluaisitteko tarkentaa meille, miten tuo suhde toimi aikoinaan? Oliko Donitsit puhdas farmilentue, vai voidaanko heitä sanoa erilliseksi joukkueeksi? Oliko Donitseilla mitään mahdollisuuksia estää siirtonne MunQiin?
No en nyt osaa sanoa "tunnetuin", olihan tietääkseni myös F-18 ja 16 omat kuvionsa, tosin en tiedä mitään näiden toiminnasta joten en sen enempää voi sitä kommentoida, mutta onhan noita farmiklaaneja ollut vaikka kuinka ja paljon! Tuskin tarvitsee erikseen nimetä, mutta taitaa olla totta että nimenomaan DoniZi mielettään useiten farmiklaanien edelläkävijäksi tai ns. "kuvaksi" sen pitkän iän takia. Aikoinaan suhde nyt oli sitä että MunQ näki meidän alueemme mutta me emme heidän. Pääpiirteittäin siinä sillä ei MunQ silloinkaan pahemmin treenannut niin eipä meillä ollut "mahdollisuutta" osallistua heidän taistoihinsa. DoniZi oli omasta mielestäni erillinen lentue, sillä aika itsenäisesti me asioita siellä hoidettiin eikä "päälentue" ikinä päätöksiin vaikuttanut. En kuiteskaan tuota aikaa niin hyvin muista, sitä kannattais kysyä esimerkiks Velolta tai joltain muulta ton ajan konkarilta joka noi muistais mua paremmin, mutta ehkä farmius tuli eniten esille siinä vaiheessa kun mut ja Avento nostettiin MunQiin. En sitten tiedä oli meidän osallisuus DoniZissa mitenkään vaikuttajana tässä.
DoniZi ei olisi millään tavalla voinut estää siirtoani MunQiin, koska päätin silloin kun näin ensimmäisen munkkiliigataiston (MunQ vs joku) että haluan tulevaisuudessa kantaa tuota tagia ja olla osallisena tuossa mahtavassa kokoonpanossa. Se oli myös syy miksi liityin DoniZiin, koin olevani lähempänä MunQiin liittymistä sitä kautta ja halusin olla jollain tavalla jo silloin osallisena siinä.

3. Kuten sanottu, olette ehkäpä pelillisesti hieman pienemmässä roolissa klaanissanne, ja päävastuun kantavat toiset yksilöt. Saisitte luultavasti enemmän vastuuta pienemmistä klaaneista, mutta mitkä ovat olleet ne seikat, jotka ovat saaneet teidät jäämään MunQiin koko tämän ajan?

Kuten edellisessä jo mainitsin niin MunQissa oleminen oli mun tavoite päivä 1 jälkeen enkä sieltä ole enään lähtemässä. Mulle riittää hyvin tää aika minkä nytkin saan, kuiteskin nyt alkaa lukio ja aika jonka voin käyttää pelaamiseen tulee minimoitumaan joten varmaan ihan hyväkin etten ole jatkuvasti ns. superstaran roolissa joraamasas kentällä. En vaihtaisi MunQia mihinkään. Oon saavuttanut lentokonepelissä jo kaiken tavoittelemisen arvoisen, sen että pääsin sinne ja voittanut munkkiliigan mestaruuden. Voisin lopettaa pelin pelaamisen hyvin mielin koska ei ole enään mitään jonka voisin saavuttaa täällä.

4. Kesä alkaa olemaan lopuillaan ja pian Munkkiliiga palaa. Miten olette viettäneet sitä? Miten se on vaikuttanut määrään mitä vietätte pelin parissa?
Ei tää oo mitenkään tuntunut ns. perus kesältä sillä jatkuva vesisade nyt ei lue mitään uber kesäistä tunnelmaa. Ulkomailla en oo tänäkesänä käynyt enkä mene käymäänkään, pitkästä aikaa koko loma suomessa. Työtkin on jätetty tekemättä, en kerennyt/viitsinyt hakea töitä mutta hyvin tämä on silti mennyt. Uusia kokemuksia ja kavereita saatu, unirytmit vedetty surutta päin vittua ja elämä hymyilee. Varsin musiikkivoittoisesti on tämä kesä mennyt, tullut vietettyä useita tunteja päivässä soittimen kanssa ja kiusattu ranteita niin rajusti ettei ole ikinä ollut niin kipeänä kun tulin eilen kotiin pelaamasta tennistä. Myöskin ollut urheilua, eniten tennistä.
Kesä ei oo tehnyt paljoakaan muutosta pelaamiseen, ehkäpä huonon kesän takia lentokonepelissä käyntini ovat lisääntyneet. Noh, ainakin on jotain tekemistä kun haluaa vetää aivot narikkaan eikä tarvitse surra huonoa säätä. Tosin mielestäni sadesää on paras mahdollinen mutta koska kaikki muut ovat sen verran angstisia sen suhteen niin joutuupa ne päivät yleensä viettämään oman itsensä surkuhupaisassa seurassa.

5. Mitä Munkkiliiga merkitsee teille?
Ilman Munkkiliigaa en enään pelaisi tätä. Oon tosi tyytyväinen kun nään sen edelleen leijailevan eteenpäin ja kun niin moni uusi klaani uusine pelaajineen liittyy siihen. Uskon Munkkiliigan pysyvän vielä pitkään hengissä.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #16 : 11.08.12 - klo:07:24 »

Joukkueanalyysit
Koska allekirjoittaneelta pyydettiin tälläistä ja intoa oli, tutkii TM lyhyeesti jokaista liigajoukkuetta. Ensimmäisenä klaaniesittely, perässä sijoitusarvio ja viimeisenä pelaaja johon kannattaa kiinnittää huomiota. Tarkoituksena ei ole loukata ketään, vaikka joissain kohdissa on suoraa puhetta. Jokainen klaani ja pelaaja on tärkeä osa liigaa.

Väkeä haastateltavaksi tuleviin kirjoituksiin etsitään!


Battle Snake
Edellisellä liigavisitillään Battle Snake onnistui ainakin yhdessä asiassa. Hämmennyksen aiheuttamisessa. Monien vaiheiden jälkeen BS on palannut liigaan. Parin kautta on vierähtänyt välissä, mutta onko mitään opittu? Kykeneekö joukkue nyt täyteen kauteen?

Kovana käskyttäjänä mainetta luonut Snakettaja, lähtee ruoskimaan melko kokematonta joukkuettaan menestykseen. Kuten nimi kertookin, lienee kyseessä selkeiten "yhden henkilön klaani" kaikista. Kestävätkö jäsenet sellaista?

Pelaajamäärästä pystyy päättelemään, että kaikki ainekset ovat olemassa samaan kuin aikaisemmalla reissulla. Ainakin Battle Snake tarvitsee lisää väkeä kyetäkseen pelaamaan tasapainoisen kauden.

Tuomio: Jos väki saapuu peleihin todennäköinen B-playoffien joukkue.
Seuraa häntä: Snakettaja. Vastoin yleisiä kuvitelmia, osaa Snakettaja muutakin kuin soittaa suutaan. Pelaako tavalla mitä osaa vai keskittyykö verbaaliseen puoleen?


Best Flying Boys
Kesäkaudella voitosta toiseen marssinut B.F.B, lähtee erinomaisesta menestyksestään huolimatta altavastaajana kauteen. Suurimmat palaset kesäjoukkuesta ovat poissa, ja jäljelle on jäänyt tukku liigatasolla kokemattomia henkilöitä. Itse asiassa puolet heidän pelaajistansa tehnee debyyttinsä näissä karkeloissa. Kokemusta on siis reilusti muita vähemmän, mutta toivottavasti asenne korjaa ainakin osan.

Keski-iältään luultavasti liigan nuorin klaani, lähtee haastamaan suurempiaan ja tekemään parhaansa. Varsinkin alkulohkon kovimpia tiimejä vastaan kyyti voi olla kovaa, mutta joitakin erävoittoja saattaa olla luvassa. Toivottavaa se olisi, sillä hyvät suoritukset yhdistäisivät takuulla B.F.B:ta. Ellei niitä tule, on iso todennäköisyys, että rivit alkavat hajoilemaan.

Tuomio: Tie viennee B-jatkosarjaan missä erävoittoja voi olla luvassa, mutta riittävätkö rahkeet aina voittoihin asti? Sijoitus 10-11
Seuraa häntä: FrienlyC. Liigan ulkopuolella hyviä otteita esittänyt FrienlyC on ennakkoon katsottuna joukkueen tärkein henkilö pelillisesti. Pystyykö hyödyttämään potentiaalinsa?


Dove
Viime kauden B-sarjan finalisti Dove, lähtee liikkeelle pitkälti samoista lähtökohdista kuin viimeksi. Kasassa on liuta inaktiivisia, mutta taitavia lentäjiä. Suuri osa on pelannut jo vuosia, eikä siten omaa samanlaista intohimoa peliä kohtaan kuin jotkut toiset. Haluttaako jäseniä?

Doven johtajan Färin, on useasta suunnasta kerrottu olevan rajumpi komentamaan joukkojaan kuin uskotaan. Välillä jopa Snakettajan tasolle yltävät huutolahjat tulevat taas koetukselle. Kestävätkö Dovelaiset sellaista? Ainakin ulkoisesti katsottuna joukkueella vaikuttaa olevan surempi kuilu johtajan ja pelaajien välillä kuin monella. Saadaanko asia kuntoon?

Tuomio: Kovan alkulohkon vuoksi tie viennee B-jatkolohkoon ja sieltä aina B-sarjan finaaliin asti. Sija 6.
Seuraa häntä: Lisa98. Joukkueen suurin tähti, joka aktivoituessaan voi auttaa Dovea suunnattomasti. Joko Munkkiliigan *SP* peleissä nähdyt otteet siirtyvät Munkkiliigan puolelle? Tai nähdäänkö häntä ylipäätään ilmassa?


D2ve
D2ven kevätkaudesta ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Paljon vajaalla pelattuja rökäletappioita. Samanlaiseen on potentiaalia, mutta moisen tapahtuessa johto reagoinee nopeammin. Viime kaudella niin tapahtui liian myöhään. Joko johtoporras on oppinut läksynsä?

Materiaalissa D2vessa on siis yksi suuri yhtälaisuus ykköstiiminsä kanssa: epäaktiivisuus. Viitsivätkö toisilleen vieraat ihmiset tulla paikalle taistelemaan voitoista ja puhaltamaan yhteen hiileen? Luultavasti liigan vähiten yhtenäinen joukkue.

Tuomio: Vaikeimmin arvioitava joukkue. Voi sijoittua mihin vaan haarukkaan 8-11.
Seuraa häntä: ban _-moi-_. Aikaisemmin pienempään rooliin tottunut henkilö, lähtee tärkeänä osaa D2vea. Joko nähdään läpimurto liigatasolla?


Etanat
Ensimmäistä kautta Munkkiliigassa pelaava Etanat, omaa monta potentiaalista pelaajaa. Joukkueen runko on siinä iässä, että kehittyminen on kovimmillaan. Koska he ovat lisäksi erittäin aktiivisia, parantunee Etanoiden peli kauden edetessä. Ongelmia on kuitenkin olemassa.

Suurimpana kysymysmerkkinä on joukkueen vallanjako. Todellinen johtajuus vaikuttaa jakautuneen usealle eri henkilölle. Miten se toimii? Jokaisessa ryhmässä on niitä, jotka omaavat porukan sisällä enemmän valtaa kuin toiset. Usein yksi nousee ylitse muiden, ja siten saadaan joukosta mahdollisimman paljon irti kun on selkeät sävelet kuka delegoi tehtäviä. Etanoilla tilanne ei vaikuta olevan niin yksinkertaista. Samanlaista tilannetta kuin joissakin klaaneissa (esim -BS- ja Dove) ei ole, että yksi henkilö päättäisi kaikesta.

Aiemminkin kovatasoisia liigaotteluita pelanneet runkopelaajat joutuvat nyt kovaan paikkaan. Mikäli tappioita tulee alkuun, voi se hajottaa ryhmää. Hiljattain Etanoihin liittynyt !HHH!, voi olla klaanin sisäisen dynamiikan kannalta elintärkeä. Yksi kokenut ja vanhempi henkilö saattaa tuoda kaivattua viisautta ”teiniryhmään”.

Tuomio: Ylempi keskikasti ja todennäköinen B-sarjan mestaruus
Seuraa häntä: Gents8. Miten johtajaksi merkitty henkilö saa pidettyä Etanat kasassa? Myös pelillisesti suuressa roolissa.


Flying Legends
Flying Legendsien johtajaa kuvailessa loppuvat superlatiivit kesken. Hänessä on lähes kaikkea mitä täydellisessä ihmisessä kuuluukin. Ulkonäköä, mittaa, huumorintajua, rehellisyyttä, vaatimattomuutta. Kaikki yhdessä pakkauksessa. Huom. Seuranhakuvastaukset Aapelin puolelle!

Sisäpiirilähteiden mukaan, Flying Legendsien sisällä ei ole kaikki kunnossa. Tähtipelaaja CONST on jäänyt kiinni salasuhteesta taannoin Legendoista potkitun Extraordinaryn kanssa. Tämä on aiheuttanut runsaasti närää joukkueen sisällä, ja usean jäsenen kerrotaan olevan mustasukkaisia tapauksen johdosta. Pääseekö väki yli CONSTin syrjähypystä, sen aika näyttää. Varmaa on kuitenkin se, että paljon työtä on tehtävänä ja monta runoa kirjoitettavana ennen kuin tapaus unohdetaan.

Tuomio: A-playoffit kutsuvat.
Seuraa häntä: CONST. Uutta nuoruutta viettävä CONST on loistokunnossa. Joukkueen pelillisesti tärkein ihminen on viimeistään hiljattain otetuilla dueleillaan todistanut kuuluvansa pelin eliittiin. Onko F.L jopa liikaa hänen varassaan?


Flying Bastards
Edellisillä kausilla tasaisesti ylöspäin (sijoitukset: 5 -> 4 -> 3) kivunnut Flying Bastards, lähtee jälleen tappelemaan tutuista sijoituksista. Kesän aikana pari tärkeää jäsentä poistui, mutta leveytensä ja parin hyvän värväyksensä ansiosta sen ei pitäisi vaikuttaa. Erityisesti Bondragon nappaaminen usean klaanin nenän edestä oli tärkeää niin klaanin uskottavuuden kuin pelillisten asioiden vuoksi.

Muutoksia on siis tullut runsaasti, mistä osoituksena on neljän pelaajan rekrytoiminen parin päivän sisään. Koska pelaajia on kärkiklaanille paljon (8), herättää se väkisin kysymyksiä. Miten peluutus hoidetaan tehokkaasti noin suurella määrällä aktiivisia jäseniä?

Tuomio: Pronssiottelu kutsunee taas. Mitali kiinni vastustajan pelihalusta.
Seuraa häntä: juupeli k. Joukkueen juniorin kehityskäyrä osoittaa voimakkaasti ylöspäin. Viime kaudella murtautui F.B:n avainpelaajiin. Pystyykö jatkamaan siitä mihin jäi ja kamppailemaan loppukaudesta tasaväkisesti huippuklaanien jäsenten kanssa?


Fizz
F.B:n tapaan, hallitseva B-sarjan mestari Fizz, on kokenut suuria muutoksia. Iso osa viime kauden tärkeimmistä pelaajista on kiittänyt ja hypännyt toisiin kelkkoihin. Fizz ei kuitenkaan lähtenyt hakemaan muista klaaneista korvaajia näille, vaan päättivät luottaa rohkeasti jääneisiin sekä pariin ilman porukkaa olleisiin. Tämä avaa kokonaan uusia ovia viime kaudella pienemmässä roolissa olleille. Miten muutos sujuu?

Joukkueen toimintatavoista paistaa läpi se, ettei menestystä haeta hinnalla millä hyvänsä. Useat henkilöt olisivat todennäköisesti mielellään tulleet Fizziin, mutta muilta ryöväämistä ollaan selkeästi vältetty.

Fizzien johtajakaksikon saavutukset eivät rajoitu pelkästään liigan parhaimman ajattelemiseen, vaan he vaikuttavat onnistuneen luomaan hyvin yhtenäisen Fizzin. HUUHATONTUN räväkkyys ja visavin rauhallisuus näyttää toimivan äärimmäisen hyvin yhdessä, ja ehkäpä liigan paras johtajaduo on valmis.

Tuomio: Etenee alkulohkonsa ansiosta A-jatkolohkon kautta B-playoffeihin.
Seuraa häntä: HUUHATONTTU. Kantaa pelikentällä enemmän vastuusta kuin viime kaudella. Kestääkö paineet? Entäpä kramppaavatko sormet ennen kuin taktiikkaviestit ovat valmiita?


Kaljat
Viime kaudella hopeasijalle yltänyt Kaljat, lienee ainoa huippuklaani joka on jopa vahvistunut kesän aikana. Muihin kärkiklaaneihin verrattuna etuna ollut leveys on osittain poistunut abisnailin lähdön myötä, mutta korvaajat ovat lähes samaa tasoa. Sen sijaan top 4 on edellistä kautta laadukkaampi.

Kaljoilla taitaa ainoana klaanina olla useampi kuin yksi eliittipelaaja joka vielä selkeästi kehittyy. Se tekee heistä vastustajien näkökulmasta aikaisempaa vaarallisemman, kun myös vernoon päätti jatkaa pelejään. Luultavasti koko lentokonepelin aliarvostetuin pelaaja on suuri osa joukkuetta. Mikäli hän inaktivoituu pahasti, on ainakin MunQien haastaminen vaikeaa.

Tuomio: Sijat 2-4
Seuraa häntä: Jibuy!. Nykyään lähinnä yhden tai kahden ottelun takia mukana roikkuva Jibuy!, ei ole koskaan saanut ansaitsemaansa arvostusta. Kävi sekä Munkki- että Legendaliigassa pelaamassa loppuottelussa, mutta ei muuten juurikaan lentele. Joko on kunnollisen comebackin aika?


MunQ
Kahden edellisen kauden mestari MunQ, lähtee jälleen kerran kovimpana ennakkosuosikkina tuleviin mittelöihin. MunQ on ainoa klaani joka on voittanut kaksi mestaruutta jatkuvasarjassa, eikä kolmannen tulo ole kaukaa haettua. Löytyykö haastajia tällä kertaa?

MunQien syyskauden joukkueesta puuttuu aiempien mestaruuksien tärkeä palanen, nimittäin Avento. Yhden pelin kovimman pelaajan menettäminen ei voi olla näkymättä joukkueen esityksissä. Epäilemättä Munkkiliigan kaikkien aikojen kovin nelikko (Adju, Avento, IneartheD, Novalog) on tuossa koostumuksessaan poissa.

Kakkosklaani TyQistä on saapunut pari henkilöä paikkaamaan jätettyä aukkoa. Ensisijaiseksi korvaajaksi ajateltu mcboxerjr, joutuu kovan paikan eteen. Kun pitäisi asettua jopa kansainvälisissä otteluissa Suomea edustaneen henkilön tilalle, on sanomattakin selvää ettei koko saappaiden täyttämistä voi odottaa. Sitä ei kuitenkaan vaadita, sillä edellisien kausien MunQ on ollut selkeästi kilpalijoitaan edellä. Toinen vahvistus, eli pehmo, lienee tuomassa lähinnä leveyttä joukkueeseen.

Tuomio: A-sarjan finaalin toinen osapuoli.
Seuraa häntä: IneartheD. Aikaisemmilla kausilla IneartheD on saanut pelata melko paineettomassa tilassa antamassa tukea muille. Nyt häneltä vaaditaan enemmän kuin aikaisemmin. Murtuuko?


TyQ
Tykistiporukka lähtee tälle kaudella hieman päinvastaisesta tilanteesta kuin viimeksi. Viimeksi klaania aliarvioitiin rankasti, nyt ehkä yliarvioidaan. Keltanokat ovat saaneet hieman kokemusta alleen, ja mukaan on tarttunut muutama pienempiä klaaneja edustanut. Syökö liika solidariisuus menestystä?

Pari muutakin mielenkiintoista asiaa on. Kuinka kauan TyQ jaksaa jatkaa kenttien tuhoamista ellei se tuota tulosta? Miten oma reaaliaikainen puhumischatti toimii? Pystyykö Nalayana olemaan ottelua sanomatta mitään?

Tuomio: Siinä ja siinä riittävätkö rahkeet B-playoffeihin. 
Seuraa häntä: Someone44914. B.F.B:sta TyQien siirtynyt pelaaja, jolta odotetaan läpimurtoa liigassa. Nähdäänkö sellaista?


TM ei vastaa arvioiden vuoksi tulleista vedonlyöntitappioista.
« Viimeksi muokattu: 11.08.12 - klo:07:56 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #17 : 16.08.12 - klo:23:45 »

[F.L] CONST

1. Kuten TM analysoi edellisessä osassaan, teiltä odotetaan valtavia tulevalla kaudella. Teidän kuvitellaan ratkaisevan käytännössä yksin otteluita ja tuovan mestaruuden taas Legendoille. Miltä tuntuu tuollainen paino harteillanne? Otatteko paineita tilanteesta?
Luonnollisesti. Tämä on nyt neljäs (oikeasti viides) kausi hienon ja perinteikkään seurani rosterissa ja joka kerta olen samassa tilanteessa - pelkään saavani monoa. Tänä vuonna minulta odotetaan peliesitysten lisäksi myös vahvoja peliesityksiä, joten tottakai se hermostuttaa kahta kauheammin.

Olen kuitenkin ratkaissut ongelmani keksimällä syitä ylisuuriin odotuksiin. Olemme hävinneet viimeiset neljä(kö?) (oikeasti kuusi) otteluamme ja olen tainnut pelata yhteensä yhdessä niistä kaksi erää. Joukkuemme isojehu Teng "sä oot aina kuningas" Singe on luonnollisesti hermoissaan ja etsii ratkaisua ongelmaan. Hän vain toivoo minun olevan se pelastava enkeli, joka Flaijjari-paidan päälle pukiessaan syttyy ja murskaa muut.

2. Lopetitte pelaamisen jo kertaalleen vuonna 2007, mutta onneksemme päätöksenne ei ollut lopullinen. Mikä sai teidät takaisin?
Joukkueemme isojehu Teng "sä oot aina kuningas" Singe otti yhteyttä eräänä keväisenä aamuyönä messengeerin kautta ja kertoi liigan paluusuunnitelmista. Olihan se hieman hämmentävä tilanne palata peliin neljän vuoden jälkeen ja loikata suoraan joukkueeseen, jolta odotettiin paljon. Seassa pelasi kuitenkin sellaisia ilmailuvirtuooseja kuten Extraordinary. Koin lähes velvollisuudeksi liittyä vuolaiden pyyntöjen ja aneluiden jälkeen.

3. Lienette ainoa Munkkiliigalainen joka toimii Aapelissa moderaattorina. Millaista se on? Miten Munkkiliigan ja Aapelin foorumit eroavat toisistaan?
Moderaattorintyö on ihan okei. Toisinaan on todella vaikeita päiviä ja mikään ei mene putkeen, toisinaan kaikki sujuu ja kansa kehuu. Valitettavasti jälkimmäisenä mainittua ei ole ainakaan mun uralle vielä osunut, sitä tosin odotellessa. Erityisen hankalia tapauksia ovat, kuten varmasti myös muillakin foorumeilla, käyttäjät jotka kirjoittavat täysin idioottimaisia viestejä/avauksia joita ei kuitenkaan voi poistaa ilman kunnon syytä. Samaten tapahäiriköt esimerkiksi tietyltä foorumialueelta ovat sellaisia, joiden kanssa jotkut meistä vääntävät kättä yötä päivää. Foorumeilla tulee olla muiden apuna vaikka joskus tekisikin mieli vain räjähtää ja poistaa kaikki mahdollinen.

Munkkiliigan foorumit ovatkin moderaattorille erinomainen levähdyspaikka. Säännöt eivät ole täällä ihan niin tiukat kuin Aapelissa ja voin liikkua täällä viran ulkopuolella tavallisena käyttäjänä. Keskustelut ovat mukavasti sen tietyn piirin sisäiset.

4. Kuten F.L-alueen lukijat tietävät, pidätte kovasti matkustamisesta ja runojen tekemisestä. Mistä olette löytäneet innostuksen edellä mainittuja asioita kohtaan?
Matkustaminen sinällään ei ole niin suuri juttu mulle. En esimerkiksi voisi kuvitella lähteväni lomailemaan ainakaan Ruotsia tai Norjaa kauemmaksi. Kotimaamatkaillessa kohteena on joko Tampere lukemattomien tuttujen tai Lappi lukemattomien tuntureiden takia.

Matkustaminen on rentouttavaa. Pidän Lapista ja siitä avoimuudesta mitä tuntureilla on. Vaikka olenkin kaupunkilaissnobi ja tarvitsen ihmisiä ympärilleni, tekevät muutamat päivät keskellä ei mitään ehdottomasti hyvää. Lappilaiset ovat muutenkin ihan mielenkiintoisia ihmisiä ja ovathan ne maisematkin ovat ihan hienoja pororajan tuolla puolen. Se miksi matkustaminen on kivaa johtunee lapsuudestani, jolloin isukki vei useina kesinä Opelilla Eurooppaan.

Runojen ja nykyisin myös laulujen tekeminen on muotoutunut todelliseksi intohimokseni. Miksi, älkää kysykö, se ei ainakaan tule perintönä keneltäkään. Musiikki on kiinnostanut aina, sain ensimmäisen kitarani polvenkorkuisena ja se on yhä edelleen tärkein harrastukseni. Laulut tulivat kuvioihin ensimmäisen kerran viitisen vuotta sitten, mutta viimeisten kahden vuoden aikana enemmälti. Ensimmäisiä runoja kirjoitin kai seitsemänvuotiaana, löysin ainakin muutama viikko sitten sinikantisen vihkon jonka kannessa luki "Konsta 7v, runoja." En lue runoja sellaisenaan, niitä on vain mukava tehdä. Niissä ei kuitenkaan ole mitään selkeitä sääntöjä, joten periaatteessa kuka tahansa voi kirjoittaa niitä.

5. Mitä Munkkiliiga merkitsee teille?
Munkkiliigasta on muotutunut tärkeä yhteisö, jonka jäsenille on kiva jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Ei mulla ollut vuosi takaperin mitään ajatusta että olisin täällä edelleen, mutta enpähän ole viitsinyt kivasta porukasta poistuakaan. Varsinkin Flaijjari-foorumilla avautuminen asioista on hienoa.

Jos pitäisi verrata liigan ja sen yhteisön tärkeyden välillä, valitsen yhteisön. Liigassa menestyminen on tottakai tavoiteltavaa ja hienoa, mutta olen enemmän ihminen joka kaipaa keskusteluita. Toivottavasti tämä lausunto ei vaikuta jatkooni liigassa... Hymyilee
« Viimeksi muokattu: 16.08.12 - klo:23:47 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #18 : 10.09.12 - klo:01:40 »

Kuten juttujen tauosta voi päätellä, on motivaatio ollut hieman laskusuunnassa. Tuli julkistettua alkuun ehkä hieman liian kovalla tahdilla, yliarvioituani ahkeruuteni. Koitan myös jatkossa kirjoitella jotakin, mutta voi olla, että vierähtää taas tovi. Olisi tosin nytkin pari juttua valmiina, niin saa nähdä kauanko säästelen niitä.

[F.L] Tengsinge
*Kysymykset ovat enimmäkseen Gents8:n tekemiä taateli.comiin*

1. Mielipiteesi liigasta tällä hetkellä? taso yms.
Elämme kiistatta Munkkiliigan kulta-aikaa. Järjestäytynyttä toimintaa, paljon pelejä - ja vieläpä kovatasoisia sellaisia. Takavuosina ei ollut tälläistä, vaan otteluita oli harvoin ja niissä harvoissa usein vajaamiehityksiä. Unohtamatta tietysti luovutusvoittoja, mitä esiintyi silloin liiankin paljon. Näistä ollaan nyt päästy melko hyvin.

Meidän tulisi olla ylpeitä siitä mitä olemme saaneet aikaan, tuskin kukaan olisi osannut odottaa tälläistä pari vuotta sitten. Sopii vaan toivoa, että saisimme pidettyä asiat samanlaisina mahdollisimman pitkään. Ainakin minä nautin Munkkiliigasta suunnattomasti tälläisenään.

2. Ovatko taitosi lahjoja vai onko se kovan harjoittelun tulos?
Sanoisin, että molempia. Olen käyttänyt valtavia määriä pelaamiseen, mikä tietysti auttaa paljon. Se ei tietysti pelkästään riitä, vaan vaaditaan myös muita avuja. Vaikka omaan melko hitaan reagointikyvyn, niin koen olevani hyvä ennakoimaan muiden liikkeitä. Lopulta tässä on kyse juurikin siitä, osaako ottaa huomioon muiden liikkeet, ja toimia todennäköisyyksien kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

3. Vieläkö koet kehittyväsi?
Mitä vanhemmaksi tulee, sen vaikeampaa se on. Vaivaan välillä päätäni hieman tuolla, kun tuntuu vaan, että taidot katoavat. "Pian ne kaikki junnut puskee ohi". Olen kuitenkin saanut tämän vuoden puolella kovien liigaotteluiden avulla monipuolistettua pelaamastani, joten enköhän vähän edes kehity. Tuskin kovinkaan paljoa, mutta ehkäpä suojaustyöskentelyssä (liika omientappo) voisin mennä vielä eteenpäin.

4. Milloin, miten ja miksi tulit Lentokonepeliin?
Siirryin kesällä 2006 irl-ystävän taivuttelulla linnoituksesta lentokonepeliin. En tajunnut pelistä mitään, ja kesti kauan, ennen kuin onnistuin pysymään edes erän plussilla. Vähitellen aloin osumaan johonkin ja taitoja karttui. Kyllästyin kuitenkin äkkiä normaaliin pelaamiseen ja ryhdyin omientappajaksi. Kyllä, myös minä.

Pelattiin kaverin kanssa meillä tai heillä ja kilpailtiin kumpi meistä sai nopeammin bannit. Minä voitin. Kaiken omientapon keskellä, opin pelaamaan lentokonepeliä. Se sai minut luopumaan paheestani, sillä halusin saavuttaa uusia asioita. Oli vaikeampien haasteiden aika.

5. Miten jäit peliin?
En usko, että olisin jaksanut pelata tätä ellei olisi ollut tavoiteltavaa. Olen aina löytänyt sen liigaotteluiden kautta. Ne saavat minut vielä nykyäänkin syttymään lentelemään. Ratkaiseva asia aikoinaan oli se, kun näin erään kerran ottelun, missä oli Avennon ja torso pään kaltaisia suuruksia. Katsoin heitä kateellisesti ja haaveilin olevani jonain päivänä yhtä hyvä.

6. Mikä oli ensimmäinen klaanisi?
Loppuvuodesta 2006, pääsin ensimmäiseen klaaniini, nimittäin AML-Clubiin. Pääsyrajoituksena oli vastustajien kentille laskeutuminen, mutta onnistuin pääsemään porukkaan vaikken osannutkaan sitä. Keräsin nimittäin huimat 200 pistettä heidän klaanihuoneessaan.

AML-C:n ilmottautuduttua liigaan, halusin olla mukana. Otettiin sitten ensimmäisessä matsissamme yksi liigahistorian suurimmista tappioista häviämälle SkyXille selkeästi. Nautin kuitenkin joka hetkestä, ja löysin uuden klaanin vaikka AML-C äkkiä kaatuikin. Tie vei nimittäin F.B:hän ja pian F.L:ään.

7. Mitä mestaruuteen oikein vaaditaan?
Tärkein asia lienee se, että kaikki sosiaalinen kanssakäyminen mikä ei liity Munkkiliigaan katkaistaan. Pitää tinkiä vapaa-ajastaan ja asettaa asiat tärkeysjärjestykseen. Jos todella haluaa seisoa korkeimmalla pallilla, pitää olla valmis uhrauksiin; unettomiin öihin, valvottuihin päiviin, yksinäisyyteen, masennukseen, itsetuhoajatuksiin. Yksinkertaisesti pitää elää ja hengittää lentokonepeliä. Oikoteitä ei ole. Olen läpikäynyt kaikki vaiheet.

8. Mikä on mieleisin liigaottelusi?
Yllätämpä tähän kohtaan, enkä vastaa vajaa vuosi sitten voittamaamme liigamestaruutta. Nostan kaikkein korkeimmalle jälkimmäisen F.L-MunQ loppuottelun. Pidän peliä korkeatasoisimpana mitä lentokonepelissä on ikinä nähty, ja olen valtavan ylpeä saadessani olla osa sitä. Myös vastapuolelta olen kuullut samanlaisia ajatuksia kovatasoisimmasta pelistä ikinä, joten ainakin lähellä sitä se oli.

Ottelussa oli kentällä yhdeksän huipputaitavaa kaveria, jotka pistivät kaikkensa likoon voiton eteen. Pelasimme hyvän ja tasapainoisen matsien, onnistuen haastamaan MunQit. Toivon, että vastaavia kamppailuja nähtäisiin jatkossakin, vaikken rehellisesti sanottuna usko, että tuolle tasolle yltävää ottelua pelataan koskaan. Olisimpa väärässä.

9. Mitä odotat loppukaudelta?
Eipä sen suurempia odotuksia, tavoitteena hauskoja hetkiä mahtavan porukan kanssa. Katsotaan myöhemmin mihin rahkeet riittävät, ainakin nyt näyttää hyvältä.

10. Miksi Munkkiliiga on paras?
Munkkiliiga on tänä päivänä yhtä kuin koko lentokonepeli. Loistavat adminit, säännölliset pelit sekä tasokkaat väännöt. Luulisi tuon pakkauksen houkuttelevan kenet tahansa.
« Viimeksi muokattu: 10.09.12 - klo:01:50 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #19 : 07.10.12 - klo:01:06 »

Eli vuorossa seuraavaksi lyhyt kirjoitus siitä, miten asiat ovat tällä hetkellä rakastamassamme pelissä. Analyysi on tehty pari kuukautta takaperin ja sisältää siis hieman pohdiskelua lentokonepelin tilasta. Viestin kirjoitukseen yhteydessä käytettiin lapsityövoimaa.

Analyysiä lentokonepelin nykytilasta
Lentokonepeli on lähes seitsemän vuotiaan taipaleensa aikana kohdannut monenlaista ala- ja ylämäkeä. Pelissä on tapahtunut merkittäviä muutoksia, kuten maksullisten pelaamisen lähteminen ja koneiden vapautuminen yleiseen käyttöön. Suurimmat muutokset, ovat kuitenkaan olleet toisaalla kuin pelissä itsessään - nimittäin käyttäjäkunnassa.

Lentokonepelin tullessa julki loppuvuodesta 2005, oli ilmaiskäyttöön tehty ainoastaan pari huonetta. Näihin pariin huoneeseen, joutui odottamaan pääsyä roppakaupalla. Välillä saattoi jopa päivä muuttua illaksi, odotellessa tilan vapautumista. Voisi kuvitella, ettei peli houkutellut odottamisen vuoksi väkeä, mutta toisin oli – henkilömäärä kävi nimittäin päivittäin useassa sadassa. Kyseessä on sellaista, mitä ei koskaan tapahtuisi nyt, seitsemää vuotta myöhemmin. Hyvä, jos ylletään edes viiteenkymmeneen. Toinen helposti vedettävä johtopäätös olisi oletus, että Munkkiliigalla on asiat huonommin kuin aikoinaan. Näin ei kuitenkaan ole, vaan oikeastaan päinvastoin. Parhaat vuodet toiminnallisesti, tasollisesti ja klaani- sekä pelaajamääräisesti, ovat olleet juuri paluun jälkeiset. Jotain ihmeellistä on siis tapahtunut

Suurin ja tärkein muutos on olllut Munkkiliigan tekeminen yhä olennaisemmaksi osaksi lentokonepeliä. Se on noussut jopa aloittelevien lentäjien tietoon ja suurin osa vähääkään pelanneista tunnistaa heti liigan nimestään.  Uudet pelaajat yritetään saada mukaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, etteivät he lopettaisi pelaamista. Oikeastaan kuvaavinta tästä on se, että siinä missä aikoinaan oli normaali päiväsaikainen pelaajamäärä n. 150 henkilöä ja 6-8 klaania Munkkiliigassa, on nykyään harvoin edes 50:ntä pelaajaa, mutta klaaneja on siltikin yli 10 kappaletta. Ero on valtaisa, miten päin tahansa sitä kääntelee. Koko menestyksen avaimena on ollut juuri tuo. Ollaan alettu käyttämään pelaajapotentiaalia huomattavasti aiempaa tehokkaammin hyväkseen.

Kolikolla on kuitenkin kääntöpuolensa; vaikka liiga on alkanut menestymään kunnolla vasta pelin vanhetessa, ei pelille kokonaisuudessaan mene sen paremmin. Pelaajamäärät ovat ruvenneet putoamaan huolestuttavan pieniksi, eikä suuntaus vaikuta muuttuvan. Viimeisimpinä kuukausina ollaan nähtyä useita kertoja tilanteita, missä parhaan pelaamisaikaan ei ole lainkaan ilmataistoja tarjolla. Se syö väkisin nyt jo kovin vähäistä henkilöiden lukumäärää. Tälläistä ei olisi tapahtunut takavuosina, milloin pelejä oli aina käynnissä – usein jopa yömyöhään saakka. Toisessa perinteikkäässä lentokonepelimaassa, Saksassa, pahin skenaario on käynyt toteen. Vanhat pelaajat ovat vähitellen lopettaneet ja uusia henkilöitä ei ole tullut tilalle täyttämään heidän jättämäänsä aukkoa. Kun ihmiset kyllästyvät pelaamiseen, eikä uutta polvea tule, on jatkuvuus mahdotonta.

Tärkeätä Munkkiliigalle ja koko lentokonepelille on kysymys "miten saadaan uusia naamoja mukaan?". On lähes mahdotonta ehkäistä sitä, että lopettavia on enemmän kuin aloittavia, mutta on onnistuttava välttämään luomasta lentokonepelistä yhtä epämiellyttävä paikka uusille kuin mitä Saksassa. Sikälainen pelityyli ei vaikuta uuden henkilön näkökulmasta ehkä siltä kaikkein miellyttävimmältä, eikä bannatuksi tuleminen edistä juurikaan heidän viihtyvyyttään. Olennaiseksi muodostuu se, että miten saadaan vältettyä tälläistä ja luotua lentokonepelistä aloitteleville pelaajille miellyttävä paikka. Yksi asia mikä auttaa erittäin usein, on sopivan joukkueen löytäminen ja Munkkiliigassa oleminen. Se tuo uusia tavoitteita pelaamiseen ja pitää sen monipuolisena. Elleivät kokemattomat lenturit pääse klaaneihin, lopettavat he todella suurella todennäköisyydellä. Itseassa on lähes poikkeuksetta niin, että mikäli olet aktiivipelaaja, niin kuulut myös liigaan.

Katseet kohdistuvat väkisin pienempiin klaaneihin. Niihin, jotka kehittävät tulevia taitureita ja takaavat jatkuvuuden. Tähän tarkoitukseen, B.F.B:n, D&P:n, I.H:n ja T.F.C:n kaltaiset uusien pelaajien ympärille ympärille kasatut tiimit, ovat tärkeämpiä kuin mitä moni tajuakaan. Mikäli nämä tulevaisuudelle elintärkeä porukat alkavat putoamaan pois, alkaa Munkkiliigan ja koko pelin taru olemaan lopussa. Siinä vaiheessa on liian myöhäistä tehdä asialle mitään, sillä isoa massaa on äärimmäisen vaikeaa saada takaisin. Samanlaisen comebackin tekeminen kuin mitä Munkkiliiga teki keväällä 2011 ei olisi enää mahdollista. Silloinen pohjautui kokonaan liigan viemiseen syvämmälle tasolle, mikä ei luonnollistetikaan olisi mahdollista ellei ihmisiä enää olisi.

Vaaraa ei välttämättä vielä ole, mutta ensi kesä on kriittinen. Lämmin vuodenaika tekee nimittäin yleensä hallaa lentokonepelille ja väki alkaa katoamaan. Silloin voimme olla tilanteessa, missä pelaajia alkaa lähtemään yksi toisensa jälkeen. Pahimmassa tapauksissa se voi johtaa siihen, että Munkkiliigakaan ei kykene toimimaan samalla tavalla, kuin nykyään, - tai jopa kokonaan lakata toimimasta. Odottakaamme siis pelokkaana mitä tulevaisuus pitää sisällään ja pitäkäämme hauskaa nyt kun sitä on tarjolla.
« Viimeksi muokattu: 16.11.12 - klo:03:29 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #20 : 17.11.12 - klo:23:59 »

Joukkueanalyysit
Toista kertaa siis kirjoittelen pientä klaaniesittelyä/arviota ennen alkavaa kautta. Tarkoituksena ei ole olla täysin objektiivinen vaan lisätä mukaan myös omia mielipiteitä, että teksti olisi mielenkiintoisempaa.

Tällä kertaa mukana on myös haastatteluita jotta paketti olisi aikaisempaa laajempi. Uutena juttuna myös äänihaastattelut, mitä otettiin Synnoeven ehdotuksen vuoksi, että saataisiin vietyä hommaa moderninpaan suuntaan. Ne tulevat sitten toisessa osassa.


Dove
Dove sijoittui viime kaudella aikalailla odotusten mukaisesti seitsemänneksi. Sillä oli aktiivisuuden puutteesta kärsivä miehistö, mitä onnistui pienen alkukankauden jälkeen samaan pelaajia paikalle. Mitä kauemmaksi kausi eteni, sen enemmän vaikutti joukkue heräävän.

Runko on nyt sama kuin viime kaudella, eli tasainen nippu mihin mahtuu liuta inaktiivisia. Siinä suhteessa klaani ei siis ole kärsinyt suuri menetyksiä. Mielenkiintoisia lisäyksiä toki on, sillä värvätyt lemonlight ja FriendlyC voivat tuoda kaivattua aktiivisuutta ja kunnianhimoa joukkueeseen.

Fär osoitti jälleen kerran tähdistöpeleissä mikä hän on miehiään kuin on kova paikka - käskylahjat ovat vieläkin tallella. Saa nähdä auttaako pelkkä huutaminen tällä kertaa, sillä viime kaudella se ei vaikuttanut aina tekevän sitä, vaan kovissa paikoissa osa pelaajista sortui paljolti yksinmenoon. Käskyttämisen jatko voi tosin olla vaakalaudella, jos Dove luopuu tyystin kentäntuhoamisestaan.

Tuomio: Kova alkulohko jossa joutuu taistelemaan jatkostaan kunnolla. Jos yltää A-jatkosarjaan voi kaiken mennessä nappiin yltää jopa A-playoffeihin. Silti on todennäköisintä että joutuvat B-playoffeihin missä kamppailevat "mestaruudesta" ihan tosissaan. Sijat 7-8.
Seuraa häntä: Generitor. Generitor oli äärimmäisen hyvä viime kaudella ja pystyi ratkomaan parissa ottelussa jopa yksin eriä. Jatkuuko sama liito?


D2ve
Edellisiltä kausilta D2vella ei ole jäänyt jälkipolville juurikaan kerrottavaa. Yksi voitto koko olemassaolonsa aikana ja rankingin viimeinen sija. Ei siis todellakaan mikään tuhkimotarina. Suurin tavoite tälle kaudelle ei voi olla mikään muu kuin pelaajien paikallesaanti.

Jotain klaanin luonteesta kertoo se, että ainoastaan kaksi henkilö viime kauden miehistöstä on jäljellä. Voidaan siis puhua melko suuresta vaihtuvuudesta. Luultavasti klaanin kokoonpano elää vielä kauden mittaan moneen otteeseen, eikä ole lainkaan kaukaa haettua, että johtajakin vaihtuisi vielä kerran pari. Liekö ihme, sillä kyse on jälleen kerran jämäporukasta missä on sekotelma kaikenlaisia ihmisiä jotka tuskin edes tuntevat toisiaan.

Jos jotain positiivista haluaa hakea, niin tällä kertaa joukkueessa on jopa pari liigaotteluita aiemmin pelannutta henkilöitä. Kokonaisuudessaan miehistö on kyllä edellistä kautta selkeästi laadukkaampi, mutta se ei hirveästi lohduta mikäli jäseniä ei vain nappaa. Onneksi pelaajiaki on muutenkin enemmän, niin voi olla, että klaani kykenee hoitamaa jopa suurimman osan otteluistaan täydellä miehistöllä.

Tuomio: Huh millaiseen seuraan joutuivat. Alkulohkoista on mahdollista napsia pari erää oikeilla pelaajilla, mutta ensimmäiset voitot tulevat vasta B-jatkosarjassa. Pääsy B-playffeihin jäänee haaveeksi. Sijat 10-11.
Seuraa häntä: KattilaC. Paluun liigakentille tehnyt KattilaC on ollut vakuuttava harjoituspeleissä. Yksi tärkeimmistä - ellei tärkein pelaaja D2velle.


Etanat
Viime kaudella Etanat ylsivät aina B-mestariksi saakka ja olisivat jopa ansainneet enemmän. Voidaan siis puhua hienoisesta yllättäjästä, kun mietitään spekulaatiota mitä joissain piireissä oli klaanin kestävyyttä koskien. Huolet on kuitenkin osoitettu aiheittomiksi ja niin vaan joukkue lähtee kohti toista kauttaan.

Etanat on tällä kaudella liikkeellä lähes identtisellä joukkueella, lähtijönä ainoastaan Tähtiyksikkö, joka hyppäsi kakkoslentueen peräsimeen ja todennäköisesti tekee vielä loikan takaisin. Vaikka hän ei tekisi sitä, niin huolta tuskin on, koska F.B:sta tullut korvaaja juupeli k on myöskin huijauskeinoineen kovanluokan peluri.

Etanoissa on siitä harvinainen tilanne, että ydinrunko ja johto koostuu nuoremmista henkilöistä, kun taas kakun kuorrutuksena toimivat vanhukset. Saa nähdä onko johdolla tällä kaudella uskallusta heittää tiukoissa paikoissa jalkeille ne oikeat henkilöt, sillä viime kaudella ei ollut. Se on sääli, sillä oikeilla lentäjillä mahdollisuudet voisivat olla vaikka mihin.

Seuraa häntä: Futis poju. Jo nyt äärimmäisen taitava Futis poju näyttelee alkavalla kaudella suurta roolia. Joko pienempiä klaaneja vastaan ollut dominointi alkaa näkymään enemmän matseissa suuria vastaan?
Tuomio: A-playoffit ja siellä kovan työn takana pääsy välieriin. Sijat 4-5.


Dream Team Burn™
Munkkiliigassa tällä kaudella debytoiva Burn, lähtee uuteen haasteseen Etanoiden kakkostiiminä. Burn omaa varmasti monelle uusia nimiä, sillä joukkue koostuu lähes täysin liigatasolla keltanokista. Suurimmaksi tehtäväksi ainakin alkuun muodostuu heidän saaminen sisälle liigaympyröihin.

Joukkue on siitä harvinainen, että johtaja on harvoin niin paljon jäseniään kokeneempi kuin mitä Burnissa. Se on ehdottomasti voimavara, sillä pelkästään kokeneen henkilön läsnäolo ja ohjeet voivat auttaa valtavasti. Luultavasti tämä näkyy ainakin kentäntuhoamisessa, mitä Burnilta lienee luvassa paljon.

Burnissa on yllättäjän ainesta, sillä tiimissä on pari kehityskelpoista pelaajaa ja tietenkin johtaja Tähtiyksikkö, joka on pelillisesti selkeästi tärkein pelaaja joukkueelleensa kaikista liigaklaaneista.

Tuomio: TyQ-X:n pudottaminen B-jatkosarjaan ei todellakaan olis iso pommi, mutta tiukalle vetää. Tie vie kuitenkin B-playoffien, oli välietappina sitten A- tai B-jatkosarja. Sijat 9-10.
Seuraa häntä: roeeelqv. Valkoistentekijä joka ei ole täysin kädetön. Keskittyykö omille huuteluun vai vastustajien pudottamiseen?


Flying Legends
Kauden mitalitta ollut Flying Legends palasi palkintokorokkeelle ja saavutti hopeasijan, huolimatta oman kultapojun Extraordinaryn paluun. Tällä kaudella hän on (valitettavasti) miehistössä jälleen kerran ja sen myötä joukkue on käytännössä liikkeelle täysin samalla porukalla.

Joukkueen sisällä on viimeaikoina väitelty kiivaasti CONTSIN hahmolla olevilla rumista laseita ja huhut kertovat, että hiljattain asia on alkanut saamaan aggressiivisia piirteitä. Johtoporras on vaatinut häntä riisumaan niitä, mutta klaanin mode kieltäytyi siitä vedoten jonkun henkilön kunnioittamiseen, jota ei todellisuudessa taida edes olla olemassa. Onneksi hänen diesel lasinsa ovat astetta hienommat, mikä onkin pelastanut herran jatkosopimuksen.

Tuomio: Lohkovoiton kautta suora välieräpaikka. Loppu kiinni Extran pelipöksyjen väristä.
Seuraa häntä: Extraordinary. Pääseekö yhdessäkään erässä plussille?


Flying Bastards
Edellisellä kaudella F.B sijoittui jälleen kerran neljänneksi, mikä onkin tuntunut jäävän klaanin vakiosijoitukseksi. Silti klaani ei ollut parhaimmillaan, vaan aina tosipaikkojen koittaessa tuntui joku olevan vialla. Yhdessä pelissä oli ongelmia saada pelaajia paikalle kun taas toisessa lagiongelmaa. Olivat nuo tekosyitä tai eivät, niin nyt sellaiseen ei ole varaa mikäli he mielivät tutulle sijoituksellensa.

Viime kauden päätteeksi poislähtijöitä oli melko paljon, mutta myös tulijoita on. Heidän joukossaan on pari mielenkiintoista nimeä, nimittäin takavuosina tutut brazil111 ja iHiiri! nimittäin päättivät tehdä paluun ilmoihin yli vuoden tauon jälkeen. Molemmat ovat laadukkaita lisäyksiä ja ovat pelanneet jopa nykyistä joukkuettaan kovimmissakin tiimeissä aiemmin. Kokemusta ei siis ainakaan puutu.

Kolmas ja viimeisin - mutta ei vähäisin vahvistus oli kukas muukaan kuin klaanin oma tarinatäti Glowwi, joka ei malttanut olla pojistaan erossa vaan palasi omiensa joukkoon. Hyvä niin.

Tuomio: Tienä A-jatkosarja mistä mikä vaan sijoitus välillä 4-8 on mahdollinen. Vaikeammin arvioitavissa oleva joukkue.
Seuraa häntä: Apple. Näyttävä paluu viime kaudella ja tuloksena olivat yllättävänkin laadukkaat otteet. Vieläkö kehittyy vanhoilla päivillään?


Kaljamahat

Edellisellä kaudella aina mestariksi asti yltänyt Kaljat lähtevät viime kauden melko vaivattomasti kerätyn kullan ansiosta ennakkosuosikkina tulevalle kaudelle.

Viime kaudella joukkue oli oudossa tilanteessa, sillä se koostui valtavasta määrästä taitavia lentäjiä. Se saattoi johtaa kipinöihin klaanin sisällä, sillä noin monelle ei tahdo riittää peliaikaa kovissa paikoissa - tai ainakin sen jakaminen on todella vaikeaa. Edelliseen kauteen verrattuna tilanne on kuitenkin helpottunut, koska joukkueessa pelaa enää viisi aktiivista pelaajaa sekä vernoon, jonka poistuminen taisi olla vaan sirkustemppu. Silti menetyksien ei pitäisi heikentää klaania, koska tärkeimmät palaset ovat vielä tallella.

Kaljojen alkulohkosta tuskin löytyy vielä kunnollista vastusta, vaan potentiaaliset uhat tulevat vastaan vasta jatkopeleissä. Alkukaudesta joukkue keskittyy luultavasti pisteiden keräämiseen ja voi olla, että jopa Kaljojen vanha piste-ennätys 4911p ottelussa ja KKK:n 1624p erässä ovat mahdollisia rikkoutua.

Tuomio: Vaikeasti pysäyteytettävissä oleva joukkue joka saavuttanee suoran välieräpaikan ja lähtee karkeloihin suurinpana voittajasuosikkina.
Seuraa häntä: abisnail. Vastuu kasvaa, entäpä peliotteet?


MunQ
MunQ jatkoi kaudella '12 (03) mitaliputkeansa, mutta tuloksena oli himmeämpi mitali kuin yleensä. Joukkue oli läpi kauden melko vaisu, eikä vaikuttanut piittaavaan paljoakaan otteluidensa lopputuloksista, mikä voi tälläkin kaudella mahdollista. Eihän heidän ilmoittautumatta jättäytymisenkään olisi ollut mikään maailman suurin yllätys.

MunQilla oli pitkään hallussaan kokonaisrankingissa ykkössija, mutta viime kauden tappioiden myötä se vaihtui astetta alhaisemmaksi. On hyvin mahdollista, että he joutuvat totuttelemaan oloonsa siellä, sillä nykyinen MunQ ei ole läheskään edelliskausien vastaavan tasolla, eikä taistele edes mestaruudesta.

Joukkue on liikkeellä samalla kokoonpanolla kuin viime kaudella, minkä vuoksi voi olla taas ongelmia löytää tasavahvaa vastusta. Pari vahvempaa joukkuetta ovat ulottomattomissa niin kauan kuin ketään kovan luokan tekijää ei liity mukaan, ja takaakaan tuskin löytyy uhkaa vielä täksi kaudeksi. Ei ole lainkaan kaukaa haettua, että MunQ olisi kauden päätteeksi ainoa klaani mikä ei olisi pelannut muita kuin 5-0 otteluita.

Tuomio: Puolivälierien kautta pronssipeliin. Sija 3.
Seuraa häntä: pehmo. MunQiin jäänyt henkilö jolla on peliotteet ollut nousussa, mutta hän on tunnettu huonoista hermoistaan. Syyllistyykö peräti valkeittentekoon, vai keskittyykö olennaiseen?


TyQ
Edellisen kauden kahdeksikko vaikuttaa jämähtäneen alempaan keskisarjaan. Molemmilla pelaamillaan kausillaan TyQin matka on vienyt B-playoffeihin ja siellä tie on tullut vastaan ensimmäisessä ottelussa. Nähtäväksi jää, yltävätkö he nyt parempaan.

TyQ on jakautunut täksi kaudeksi kahteen lentueeseen, ja joukkueiden välinen tasoero on tehty yllättävän suureksi. Luultavasti niin ei ole tehty tarkoituksellisesti, mutta TyQin kärkikaarti pelaa nimenomaan tässä porukassa. Se suo aikaisempaa kausia paremmat mahdollisuudet menestykseen.

Koska TyQin kohdalle sattui todella kova lohko, voi aika varmuudella sanoa että he jatkavat pelejään B-jatkosarjaan. Joukkue tuskin kuitenkaan on heittopussi B-lohkossa, vaan voi ottaa keskusvuoroillaan eriä kovemmiltaankin tutulla kentäntuhoamisellaan. Tuohon tosin vaaditaan onnistunumista ja kärkinelikon peluuttamista.

Tuomio: Sama kohtalo kuin aikaisemmin. Sijoitukset 9-10
Seuraa häntä: Saial. SaiG on kohottanut sijoitustaan uusimmissa tätirankingeissa kertomalla tunnollisesti satuja. Yltääkö aina piikkipaikalle asti?


TyQ-X
TyQ-X tulee uutena joukkueena liigaan, mutta jokaisella heidän pelaajallaan on kokemusta myös aikaisemmin. Oikeastaan yhtä jäsentä lukuun ottamatta, kaikki ovat pelanneet nimenomaisesti tässä organisaatiossa. Tuttu porukka pitäisi siis olla kyseessä.

TyQ-X:lla voi olla samaa ongelmaa kuin ykköslentueellaan, paikallepääsy pitää olla kovaa luokkaa kun pelaajia on ainoastaan viisi. Lisäksi osa heidän pelaajistaan on ajoittain kärsinyt lagista, joten ongelmia voi olla tiedossa. Tuohon tuo tosin helpotusta uusi tuuraussääntö, mikä mahdollistaa vahvistamisen MunQista ja TyQistä.

Lentueella ei muista tiimeistä poiketen ole johtajaa, mikä voi vaikeuttaa asioita hieman. Siitä huolimatta tie voi viedä jopa pitemmälle kuin TyQillä, helpomman lohkonsa ansiosta.

Tuomio: Sija 11. Nuoremmat ajavat auttamatta ohitse.
Seuraa häntä: Pinksy. Klaaninsa tärkein pelaaja jonka on saatava lagiongelmansa kuriin, jos TyQ-X haluaa B-playoffeihin asti.


Mädäntyneet Luolapoliisit
Viime kaudella Mädäntyneet Luolapoliisit tulivat kesken kauden ja jäivät yhdeksännelle paikalle. Klaani lähtee ensimmäiseen kokonaiseen kauteensa lähes täysin identtisellä miehistöllä kuin viimeksi, eli varsinkin kokemattomalla porukalla.

MLP omanee kaikista joukkueista vähiten yhteenlaskettuja liigamatseja, joten kyse ei ole mistään hirveän kokeneesta porukasta. Tälle kaudelle ensisijaisen tavoitteen tulisi siis olla saada jäsenet perille liigasta ja ilmestymään lentokonepeliin sunnuntaisin.

Onneksensa heillä on melko hyvin liigaan käsiksi päässy johtajat, joka voinee auttaa vähän. Silti voitot ovat kovan työn takana - mutta toki mahdollisia.

Tuomio: Kausi menee totutellessa. Sijat 12-13.
Seuraa häntä: pallosalama. Johtaja ja joukkueelleen tärkeä pelaaja.


Slightly Insane Rascals
Fizzin ykköslentue SIR, on uusi joukkue missä on kuitenkin liigatasolla suurin osa varsin kokeneita pelaajia. Nyt joukkoon on kasattu eri klaaneja edustaneita pelaajia yhteen, ja useat pelaavatkin sunnuntaina ensimmäistä kertaa yhdessä.

SIR:ssä on monta comebackia tekevää peluria ja siten joukkueeseen mahtuu myös iso liuta inaktiivisia. Nimilistaa selailemalla voisi oikeastaan luulla, että kyseessä on monta vuotta sitten liigassa pelannut tiimi, mutta niin vain elämme nykypäivää

Joukkue omaa potentiaalia mikäli väki innostuu ylipäätään tulemaan paikalle, mikä ei ole mitenkään varmaa. Potentiaalisuutta puoltaa epäaktiivisuudesta huolimatta se, että klaanissa on koko liigan tasoltaan tasaväkisimmät pelaajat. Nähtäväksi myös jää, kestääkö johtaja Loduereun klaani ensimmäistä kertaa yli kaksi kuukautta.

Tuomio: A-jatkolohkoon ja todennäköisesti playoffeihin. Sijat 5-6.
Seuraa häntä: nimimerkki31. Äärimmäisen lahjakas pelaaja - minkä hän tuntuu välillä tiedostavan liiankin hyvin, joka tuli takaisin liigaan.


Siilisiiderit
Molemmilla pelaamillaan kausilla kuudenneksi yltänyt Siilisiiderit, lähtevät erikoisesta tilanteesta tähän kauteen. Heidät on merkitty uuden klaanin kakkoslentueeksi, mitä voidaan pitää hieman ihmeellisenä ottaen huomioon aiemman menestyksen.

Johtajan vaihtuminen voi vaikuttaa kielteisesti Fizziin. Aikaisempi oli pelillisesti tärkeä ja yhdisti joukkuetta, ja korvaaja tuskin pystyy samaan, koska kontakti jäseniin ei ole yhtä korkealla tasolla. Todella suuret saappaat jäävät siis täytettäväksi.

Siilisiiderit elää tulevalla kaudella murrosvaihetta, pari tärkeää pelaajia on poissa ja nyt vaaditaan vanhoilta - aikaisemmin pienemmässä roolissa olleilta harppausta. Muuten sijoitus jää aikaisempia kausia huonommaksi.

Tuomio: Paikkana B-playoffit ja sijat 7-8 jatkosarjasta riippumatta.
Seuraa häntä: tode1. Täksi kaudeksi varajohtajan pestiin nousseelta tode1:ltä tarvitaan nyt esiinnousua mikäli Fizz mielii pitkälle.
« Viimeksi muokattu: 18.11.12 - klo:01:19 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #21 : 18.11.12 - klo:21:43 »

[Dove] Fär

Miten nykyinen Dove eroaa viimekautisesta?
Pari uutta vahvistusta ja McLarens poissa.

Mitkä ovat tulevan kauden tavoitteet?
Tavoitteena b-mestaruus.

Mitä tuumit alkulohkostanne?
Piestään kaikki, paitsi et Kaljat aika kovia. Uskoisin kyl et päästään jatkoon.

Miten yhteistyönne toimii D2ven kanssa?
Hyvin toimii, tosin D2vella nyt aika monta pelaajaa. Uskoisin et aktivoituvat ja voivat pelata myös Doven pelejä.

Mitä pidät tuuraajamuutoksesta?
Hyvä muutos, odotinkin tota sääntöö. Jos joku toinen sattuu olee paikal ku tuuraajaks merkitty niin voi laittaa senkin. Helpottaa meitä paljon

Aiotko jatkaa kovaa komentelua?
En oo koskaan rajusti komennellu, antanu ohjeit vaa. Capsii kyl kans välil.


[D2ve] -DogFighter-

Mitä odotat tulevalta kaudelta?
Hyviä pelejä ja menestystä D2velle.

Mitä tavoitteita teillä on?
Voitetaan kaikki.

Entäpä henkilökohtaisia?
Aktiivisist pelaamist ja mahdollisimman moneen peliin pääsemistä.

Luuletko että teillä on tällä kaudella pelaajapulaa?

Aikalailla ollut aikaisemmin ongelmia saada pelaajia paikalle, mutta nyt olis tavotteet saada jäsenet matseihin.

Mitä mieltä olet lohkostanne?
Pidän lohkosta, hyviä klaaneja kaikki.

Onko teillä mahdollisuuksia voittoihin siinä?
Meil on mahdollisuuksia ketä vastaan vaan.

Onko saumoja peräti jatkoon?
Olis mahdollinen jatkopaikka.

Miten D2ven johtajakuvio menee?
En tiedä miten johtajakuvio menee.


[Etana] duff-beer

Miten nykyinen Etanat eroaa viimekautisesta?
Yksi kausi takana, uskon että menemme eteenpäin. Olemme myös saaneet uuden pelaajan joka on kehittynyt viimeaikoina paljon.

Opittiinko silloisesta mitään?
Lähinnä se ettei menestys ole aina omissa käsissä.

Mitkä ovat tavoitteenne?
Kyllä tavoite on A-sarjan välierässä.

Mitä siihen vaaditaan?

Jokaisen pelaajan on annettava kaikkensa että se täytettäisiin.

Entäpä henkilökohtaiset tavotteet?
Haluan kehittyä eteenpäin tiimille pelaavana pelaajana.

Mitä pidät alkulohkostanne?
Eiköhän tuosta jatkoon mennä.

Miten yhteistyönne kakkostiimiin toimii?
Lentueiden johtajat osaa varmaan vastata tuohon paremmin.

Miltä tuntuu kun johtajanne voisi lähestulkoon olla poikasi?
Enpä ole edes pohtinut ikäeroa.

Eli ikä ei merkitse tuossa?
Ei sillä ole väliä.


[Burn!] akseli5

Miltä tuntuu tehdä debyytti Munkkiliigassa?
Hyvältä tuntuu pelata, pelasin aiemmin TutB:ssa Legendaliigassa niin jotain kokemusta on.

Eroaako kierrokset sitten paljonkin jatkuvasta?
Ainakin se on erilaista ettei hyppää laskuvarjolla, ja myös lisääntynyt riisin pelaaminen.

Oletko enemmän kierros- vai jatkuvapelaaja?
Ihan alussa 2006-2007 pelasin jatkuvaa erittäin paljon, sitten 2007-2011 kierroksia, mutta jatkuva voittaa.

Luuletko että liigapeluu kehittää peliäsi?
Luulen että keskusvaltaa parantaa paljon, koska pelasin ennen ympyrysvalloilla enkä oikein keskuksilla.

Onko tavoitteita kaudelle?
Meillä on hyvät mahdollisuudet päästä neljän parhaan joukkoon sarjassa, mutta kovan työn edessä silti.


[F.L] Extrarodinary (Napsauta linkkiä)


[F.B] Jazazka

Mitä odotat tulevalta kaudelta?
Tiukkoja pelejä. Joukkueelta tasaista suorittamista läpi kauden.

Entäpä henkilökohtaisella tasolla?
Hyvää peliä ja kehittymistä, jos siihen on vielä varaa.

Mitkä ovat tulokselliset tavoitteet?
A-sarjaan tähtäämme, se on selvää. Ensin on kuitenkin selvittävä tiukasta lohkosta ja päästävä 4 parhaan joukkoon.

Onko mahdollisuuksia mitaliin?
Mitali on aina realistinen tavoite. Pitkälle kaikki riippuu siitä, miten lohkovaihe menee ja ketä saadaan vastaan jatkolohkossa.

Miten nykyinen F.B:n eroaa viimekautisesta?
Vanhat tavat ja ruoskan iskut palaavat johtajan myötä. Se vaikuttaa jonkun verran.

Oletko tyytyväinen kuin saitte pari entistä huippupelaajaa takaisin?
Olen erittäin tyytyväinen, kun nämä kaksi loistavaa lenturia palasi lentokonepelin pariin.

Luuletko että menee aikaa tuntumaa hakiessa
Tuntumaa hakiessa, saattaa mennä hiukan aikaa. Mutta tämä alkaa olla jo rutiinia, yhtä lukuunottamatta kaikki pelaajat ovat tuttuja minulle, joten yhteisen sävelen löytämiseen tuskin tulee menemään hirveän kauan aikaa.

Uskotteko että pärjäätte viidellä pelaajalla?
Tähän kysymykseen on vaikea sanoa mitään. Viidellä pelaajalla lähdetään ainakin kauteen, mutta siirtomarkkinoilla on vielä muutamia pelaajia vapaana, jotka saattavat siirtyä klaaniimme.

Inaktiivisuus, saattaa kans tuoda ongelmia tiellemme. Mutta uskoisin, että kun kausi kunnolla lähtee käytiin. Niin tämäkin ongelma katoaa.

Millaiselta asioita vaaditaan mahdollisilta lisäyksiltä?
Kurinalaisuutta, tottelevaisuutta ja myös taistelutahtoa.

Sitäkö klaani edustaa?
Kyllä. Jokainen, joka edustaa F.B:tä on paikkansa ansainnut.

Voisiko kenties uusi tuuraussääntö auttaa pelaajapulaanne?
Tuuraussääntömuutos, tulee auttamaan meitä. En luule, vaan tiedän tämän.

Pelkäätkö työpaikkasi puolesta usein kun on noin pelottava johtaja?
En mä pelkää työpaikkani puolesta. Johtaja on mitä parhain ja itse olen peloton.

Entäpä muuttuuko asemasi klaanissa nyt?
Oma asemani, tulee muuttumaan, mutta en vielä tiedä kuinka paljon. Hyvässä yhteisymmärryksessä keskustelemme ja sovimme erillaisista asioista.

Miten sopupelit?
Sopupelien vaara, on aina olemassa. Mutta F.B:llä tämä vaara ei ole suuri.


[Kalja] abisnail

Miten Kaljat on muuttunut viime kaudesta?
Huolestuttaa vähän kahden pelaajan lähtö, mutta eiköhän näilläkin pärjätä.

Mitkä ovat tavoitteenne?
Jakaa kakille saman verran peliaikaa vastustajasta riippumatta.

Myös kärkipeleissä?
Kyllä, ellei joku sit halua olla katsomassa.

Vaikuttiko viime kauden mestaruus tuohon?
Kyllä.

Riittääkö peliaika siihen?
Meillä on enää viisi aktiivista, niin sitä pitäisi olla tarjolla.

Oletteko keskustelleet asiasta klaanin kesken?
Ollaan.

Miksi teillä ei ole kakkoslentuetta?
Helpompaa niin, eikä tuuraushuolia.

Mistä asioista voi löytää motivaatio peleihin mitkä ovat "läpihuutojuttu"?
Esimerkiksi yrittämällä mahdollisimman montaa pistettä erässä.¨

Onko mahdollisuuksia rikkoa KKK:n tekemä piste-ennätys erää kohti?
Vaikeampi juttu ilman T.F.C:ta, mutta mahdollinen.

Käytetäänkö mahdollisissa pistekilpailuissa panoksia?
Ei me, mutta KKK aikoina on voitu kisata pelimerkeistä

Tietävätkö äitinne hurjista panoksista?
Ei enää tarvetta ku ei lyödä vetoa.

Eikö juuri vedot voisi olla kiintoisa piriste?
Kyllä, ainaki jos kaikki salmilla.

Kenellä on Kaljojen kovin viinapää?
Ei kukaan taida juoda, ite en ainakaan.


[MLP] pallosalama

Mikä sai MLP:n ilmoittautumaan uusiksi?
Viime kauden pelaaminen jäi aika vähäiseksi, tarkoitus on nyt yrittää vähän kovemmin kuin viimeksi, jos vaikka voitettaisiin pari kertaa. 

Mitä tavoitteita teillä on?
Pannaan parastamme, kuten klisee kuuluu

Entäpä omat tavoitteesi?
Pelaajan pyrin kehittymään. Aina kun mahdollista pyrin auttamaan muitakin.

Meneekö kauan oppia Munkkiliigan tavoille?
Pelataan ja kehitytään samalla, vaikea sanoa millon päästään sisään. Osalla noista tosin jo pelin hyvin hallussa.

Luuletko voivasi olla avuksi?
Ei voi hirveesti auttaa, pelaamalla oppii parhaiten.

Mitä pidät alkulohkostanne?
Kyllähän noissa kaikissa on osaavia pelaajia, todennäköisesti tiputaan aika pian.


[MunQ] mcboxerjr

Mikä on ts3?
Teamspeak 3 on yleinen puhekanava jonka ylläpitäminen maksaa.

Kuka tuon maksaa?
Serkkuni.

Miksi poistat syyttä ihmisiä sieltä?
Ei pidä paikkaansa, aina on hyvä syy. Olen usein paikalla ja serkkuni poistaa harvoin.

Onko klaanien mahdollista saada kanava pelejä varten?
On mahdollista, en näe siinä mitään väärää. Multa kysymällä saa.

Mitä pidät alkulohkostanne?
Normaali lohko, kyllä me jatkoon päästään. Siellä on F.L ja Etanat jotka vähän kovempii, muut vähän uudempii tulokkaita.

Mitä tavoitteita on alkavalle kaudelle?
Lohko- ja liigavoitto.

Onko MunQit usein noin ylioptimistejä?
Ei, ollaan viisaita ja järkeviä.

Mistä se kertoo ettei Adju tiedoita peleistä?
Kertoo siitä että pelaajat on todella oma-aloitteisia.

Kuulutko MunQiin vai TyQiin?
Kuulun MunQiin ihan lopullisesti.


[TyQ-X] jänkä

Mitkä ovat tavoitteenne?
A-lohkon neljäs tai paremmin.

Onko rahkeita parempaan?
B-finaalipaikka vaatii täydellistä onnistumista joukkueena.

Millä voisitte edetä sinne?
Tiivis brissepeli on meidän homma. Ehkä jossain pelissä salmeja.

Mitä pidät lohkoista?
A-lohko helpompi, saatetaan pärjätä paremmin kuin toinen TyQ. Saa nähdä kans tuleeko sopupelejä tällä kaudella, kun munq on esim. samassa lohkossa niin vois pelata meidät jatkoon ehkä, jos on tiukka paikka. Toivottavasti kuitenkin sopupeleiltä vältytään.

Miten pärjäätte ilman johtajaa?
latesofi on käsittääkseni molemmissa johtaja ja kertoo miten pelataan. Ei siis ongelmia.

Uskotteko teidän pärjäävän nykyisillä pelaajilla?
Viisi pelaajaa liian vähän, voi olla ettei kaikki tuu aina paikalle. Onneks late kuitenkin muutti sääntöjä et vastustaja joutuu pelaamaan 3 vs 3.

Eli latesofi oli muutoksen takana, miksi hän sitten teki niin?
Kun ei välttämättä muuten aina olisi tarpeeksi pelaajia.

Onko äänichatista apua?

On varmaankin, ainakin tietyissä tilanteissa. Ja sitten playoffeissa, kun late ei saa pelata, niin voi kertoa sitä kautta jutut.

Puhuvatko jotkut siellä liikaa?

Pelien aikana toivoisi hiljaisuutta, joka on nykyisin toteutunutkin. Aikaisemmin oli häiritsevämpää.

Onko muita "häiriötekijöitä"?
Eipä juuri, lagi tuntuu vaivaavan usein pelaajiamme.


[TyQ-X] McLarens (Napsauta linkkiä)


[TyQ-X] Nalayana (Napsauta linkkiä)


[Fizz] KIRSI2

Mitä odotat tulevalta kaudelta?
Pelaamista. Edellisen kauden B-mestaruuden tappio harmittaa.

Miten johtajan vaihtuminen vaikuttaa Siilisiidereihin?
Tuskin vaikuttaa juurikaan.

Mitkä ovat tavoitteet?
Tavoite mahdollisimman korkealle. Taistelemme luultavasti kuitenkin heikommasta sijoituksesta kuin viime kaudella.

Mistä tuo johtuu?
Muut joukkueet ovat vahvistuneet.

Mitä pidät lohkostanne?
Kovatasoinen lohko.

Miten uskot sarjataulukon lohkonne osalta lopulta menevän?
Älä multa kysy, en oo koskaan ymmärtäny tätä asiaa.

Mitä pidät että teillä on toinen lentue?
En pidä alkuunkaan.

Onko siis näytönhaluja heitä vastaan?
Kyllä, haluan erityisen kovasti voittaa heidät.

Aiotko tulevallakin kaudella fokettaa ja salmittaa?
Vaikka luvatta.

Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi?
Yrittää parhaani, mutta joukkueen menestys tärkeintä


[Sir] Gruusom


Mitkä ovat pelilliset tavoitteenne?
Ponit, hauskanpito.., ja jos pelit lähtee sujumaan, niin haetaan joko B-mestaruus tai lähdetään A-puolen hännille.

Voisiko jopa olla miellyttävämpää taistella B-playoffeissa kuin päätyä A:han, missä on kivikovia vastustajia?
Kenties. Mutta jos peli kulkee, niin ei pelata itseämme sinne mistä aita on matalin. Vaikka hauskanpito onkin melko lailla pääasia, niin kyllä haasteitakin joskus kaipaa.

Mitä pidät alkulohkostanne?
Ei aiheuttanut oikeastaan minkäänlaisia tunteita. Vaikka uutena tulokkaana tullaankin mukaan, niin en näe ylitsepääsemätöntä tasoeroa muihin alkulohkon klaaneihin Kaljamahoja lukuunottamatta.

Mitä pidätte siitä, että kauden yksi tärkeimmistä matseista tuli heti ekalle sunnuntaille?
Noh, Siilejä vastaan oli tarkoitus pelata treenimatseja kuitenkin ennen kauden alkua, joten menkööt tämä sellaisena. Bondragon kanssa olen pelannut paljonkin yhdessä, ja meidän yhteispelimme toimii loistavasti. Ja siis tarkoituksenahan oli toki pelata 2,5-2,5 sopupeli-piknik . . .

Kai olet tietoinen että sopupelisuunitelmasi menevät foorumeille?
Olen. Meinaatko et tuosta tulee kuittia?

Millainen on lentueidenne välinen suhde?
Fizzeissä ollessani tykästyin klaanin rentoon meininkiin, ja samaa tiimihenkeä on tarkoitus pitää yllä edelleen. Tarkoituksena myös pelailla usein liigan ulkopuolisia treenimatseja vastakkain, kunhan saamme aikataulut kohdilleen. Vaikka Sir on lentue 1 ja Fizz lentue 2, en koe että toinen olisi toista parempi, vaan molemmat melko lailla samalla viivalla.

Luuletko että ykköslentueen valitseminen noin päin on herättänyt närkästystä?
En tiedä miten liigalaisten keskuudessa muuten, mutta Siilit & Sir sopivat tästä täydessä yhteisymmärryksessä. En ole oikeastaan ajatellut asiaa, aika kertoo jos närkästystä syntyy liigalaisten keskuudessa.

Oletko tyytyväinen joukkueeseen minkä saitte jalkeille?
Kohtuullisen tyytyväinen. Ei ihan se mihin tähdättiin, mutta kyllä tällä tämä kausi pärjätään.
« Viimeksi muokattu: 18.11.12 - klo:21:49 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #22 : 19.11.12 - klo:14:30 »

Tässä paketissa tulee Jazazkan koskettava kappaletulkinta mikä saa sydämen sulamaan, sekä Synnoeven haastattelu mikä sisältää rajua kritiikkiä päättäjiä kohtaan.

Suurkiitokset myös pehmolle joka äänitti ja editoi näitä puheosuuksia!

Jazazka laulaa

--------------------------------------------------

Haastateltavana on pelitaidoistaan ja taistelustaan oikeudenmukaisemman yhteisön vuoksi tunnettu Synnoeve, joka on luonut mainetta lempinimellään mestari. Mestari on uskaltanut tarttua härkää sarvista ja on käytännössä kitkenyt kaiken järjestäytyneen rikollisuuden lentokonepelin aulasta ilmoittamalla rikkeistä aina eteenpäin. Hän ei ole antanut pelolle sijaa, vaan on tehnyt sen mistä muut ovat vaan puhuneet ja pistänyt rikolliset aisoihin raportoimalla mm. huumeiden mainostamisesta ja tappouhkauksista.

Synnoeve on myös saanut rutkasti kiitosta pitämällä yllä heikompien puolta ja lyömällä luun kurkkuun heitä kiusaaville. Osa tätä prosessia on ollut myös asiallinen ja hyvin perusteltu kritiikki valvojia kohtaan, jotka ovat hänen mielestään olleet tyranneja.


Synnoeve (Mestari)

Mitä odotat tulevalta kaudelta?
tyq joukkueen täydellistä hallintaa.. myös etanat nousee kärkipaikoille

Mikä saa teidät uskomaan TyQiin?
late sano et sinne on hankittu halpoja työläisiä virost.. joten odotukset on korkealle.. kuten pitää .. ne teki sen mitä f.l ei kyennyt.. eli karkeesti sanottuna parhaat toiseen.. ja ns. ykkösmiehistö toiseen

Onko sitten järkevää tavoitella menestystä "hinnalla millä hyvänsä"?
ehdottomasti fiksua.. rakas.. toi on junijoritoimintaa.. et kaikki pelaa tasasesti

Miten se sitten toimii?
noobit opettelee b jengissä.. sit ku oppii pelii nii a:han.. eli he kasvavat omat pelaajat.. nerokas idea..

Mitä mieltä olet lentokonepelin johtavana analyytikkona sopupeleistä?
ne on ikuinen riesa..jota ei ees yritetä estää.. monet on sanonu et täälä sopupelit on osa.. systeemiä.. mut oikeesti adminit on toiminut väärin.

Luuletko liigavaltuuston auttavan asiaan?
onks late taas siin tutkimassa sopupelejä.. heh.. varmasti uskottavaa ku se katsoo..

Hänkö ei ole sopiva henkilö siihen?
heh kaveri joka sopii pelien tuloksista päättää kiellosta.. ja sit mukana tollases sirkukses.. ei #?"%¤.. late muuttaa tuloksia jälkikäteen...niin et jatkoonmenijät sopis paremmin sille..

Sopisitko itse liigavaltuustoon?
osaisin itse tehdä päätökset.. itsenäisesti.. ja suosimatta ketään..

Millaisia muutoksia ajaisit?
turhasta valittamisesta ulos.. sama jos ei osaa pelata.. jos siellä on vaan puuhastelua jollain.. nii pilaa muiden pelit.. kiroiliminen pitäis kans kieltää.. vaihtomiehet ei saa kirjoittaa..se on kans oleellista.. ei tää oo mikään kaikki pelaa peli.. parhaat pelaa.. noobit istuu

johtajan pitää sit osata oikeesti jotain.. ja vaatia alaisiltaan tarpeeks.. ikä vähintään 18 vuotta..koska johtamiisen tarvitaan täysijärkistä ajattelua ja tasapuolisuutta ja vaativuutta..
äänichat pitäis kans kieltää.. helpottaa entisestään..

ja se et liigaan pääsee ihan kaikki.. se on ihan naurettavaa.. mitään ei tarvii osata.. niin ei muutakun tervetuloa.. toi on kilpailu sarja.. miks haluat et on tollasta puuhastelua.. ja miks jengeissä ei oo kunnollista jäsen rajoituksia.. tollasta hyväveli toimintaa.. toi varmaan sen takia niin suuri ettei kellekkään tuu paha mieli.. kun ei mahdu enää joukoeeseen.. ymmärrätkö.. et jos kaikki voi olla varmoja siitä että pääsee pelaa.. niin se ei edistä kilpailua..

Miksi sinulle ei ole tarjottu pestiä?
eiköhän late jo päätä etukäteen ketkä voi olla.. puheenjohtajia ja valvojia.. toiki on hauska et adminit muka päättää yhdessä.. vaik oikeesti on 1-2..eli sä ja late.. ja muut admineita sellasia.. jotka ei ikinä kirjota mitään.. esim log.. taitaa olla siellä vaan sen takia et olis hiljaa.. et pieni ryhmä tekis päätökset..

sellasia admineita sinne jatkossa... joilla on mielipide eikä tee vaan miten late sanoo.. pitäis vaihtaa pari.. ja saada joka klaanista johtaja sinne.. eikä niin et siel flst 5.. ja muist 1

Mikäs admineilla on noin muuten ongelmana?
suurin osa admineista ei puutu minkäänlaiseen häiriköintiin.. paitsi jos on liian hyvä.. joka tekee puuhasta melkolaista puuhastelua.. esim sillo ku bs oli.. ja pelkkiä häiriköitä.. ja mitä adminit teki.. pelkkää mielistelyä..

Keitä tarkoitat tuolla "poistetaan koska on liian hyvä"?
mut esim poistetaan liigan huoneesta.. ku oon liian pro.. oikeet häiriköt saavat olla.. pelaamassa

Koetko että sinua syrjitään liiaksi?
jos pelaan huonosti.. nii en koe syrjintää.. mut muuten kyllä

Mitkä ovat suurimmat puutteet heidän toiminnassa?
adminien pitäis osata vastata ku niiltä kysytään.. sit kans aina ku admin heittää ulos niin nimimerkki näkyviin.. toi on tärkee.. koska sit voi jälkikäteen valittaa huonosta valvonnasta.. muuten ei voi valittaa..harvemmin oon itse valittanut..

Millaisia admineiden tulisi olla?
adminien pitäis olla tarkempia syrjimisen suhteen.. heidän tehtävä on huolehtia et pelissä on mukavaa kaikilla..jotkut ei tee mitään.. he ovat enemmän esteenä..
tää laiskojen adminien liitto.. mikä ei tee mitään.. vaan vaan kattoo..

Mitä mieltä olet liigan tasosta?
liigan tasohan on heikko.. se on sanottava.. okei taitopelaajia löytyy kyllä.. sitä en väitä.. mut.. liigasa on porukoita jotka ei pärjää edes satunnaisesti pelaaville .. jengeille.. eli väitän että 5 täysin tuntemattoman pelaajan kanssa.. pystymme voittamaan joitakin joukkueita.

Mitä asian eteen pitäisi tehdä?
tohonkin voin toki antaa neuvon.. monet voi tietysti pitää sitä epäreiluna et neuvon sua täälä.. no siis eiks pelaaja liikenne.. olis aika tärkeetä.. miten moneesti ootte kysynyt esim munq pelaajia.. liittymään teijän jengiin.. vahvistuaksenne paremmiksi.. miten monesti oot.. sanonu omille huonoimmille pelaajille et kiitos ja näkemiin tän kauden jälkeen.. huoh katotko ylipäätään yhtään pelaajien taitoja ennen pyydät.. fl.. mun mielest sun pitäis tarkasti miettiä et ketkä pääsee jengiin ja huonot ¤?%¤#" sieltä.. jos hedge pelaa 20 peliä ihan naurettavilla tehoilla niin olisko syytä vaihtaa taidollisesti huomattavasti parempaan.. OLISI.. aivan..
tossa tullaan siihen asian ytimeen..

huoh etkai oikeesti kirjoita näitä juttuja..

Tuutko F.L?
just tota tarkotin.. eli mä pääsen liigan parhaaseen jengiin .. aivan koska haluan.. ilman mitään tietoa siitä.. mitä osaan.. teng kerro vähän mun mahdollisuuksistani olla ylipäätään liigassa.. kun late ei esim puhu kanssani mitään.. toi on liian paljon sopupeli liiga.. eioo mun juttu tollanen epäoikeudenmukasuus..

Millon taitojasi päästään ihailemaan Munkkiliigassa?
olen heti valmis liiQaan.. ku noi pelleilyt ja sopupelit loppuu

Missä joukkueessa haluisit sitten pelata?
etanois.. oisin just se puuttuva palanen.. mestaruudessa.. tai sit oma klaani.. nimeltä
vantaalainen unelma helsinkiläinen todellisuus.. toi viittaa siihen et.. vantaanskoskelta
helsinkii on henkisesti.. ihan vit.. pitkä matka.. vähän sama kun joku sanois et asuu
kirkkonummella ja olis pääkaupunkuliainen.. sit ensimmäiset 25 kilometriä
pelkkää mettää..

Mikä on ennätyksesi?
ai maratonissa.. 2.15 54 km

Ei vaan piste-ennätys.
sanon 700 niin mut hyväksytään.. yhteisössä. etten oo liian pro

Ajatteletko paljonkin mitä muut tuumivat sinusta?
heh vastasin tähän eilen.. mut vastaan tänään et ajattelen.. oikeesti aika paljon..
varsinkin mitä.. ihan vaaleat gootit ajattelee auringon paisteessa.. no onhan sillä
nyt jotain väliä.. kun täälä kuitenkin ainoot ystäväni.. niinkun sunkin..
et siinä mielessä samassa veneessä.. ja se vene on kapea paatti..

Mikä on veikkauksesi tulevan kauden mitalistikolmikosta?
1. MunQ.. kovin materiaali.. nimekkäin joukkue.. login tilalle tullut kans laten 2 nimimerkki.. ainoo tiimi mis on alottelialla oikeesti ongelma päästä pelaamaan.. rankingin tokasta sijasta on musta oikeesti kyse vaan siitä.. ettei niit kiinosta pelata.. kun niillä ei ole kunnollista vastusta..
2. Etanat.. niilä riittää into.. ja osaamista.. noobelin siirto kertoo siit.. et yks vetovoimasimmist jengeist.. mihin moni haluaaki
3. nousee joku uusi tiimi.. siellä on kerätty oikeel taval pelaajii.. eikä vaan parhait kavereit.. tai entiset tyttöystävät .. kuten fl

Keitä kannattaa seurata silmä kovana?
late ja sivari.. ehdottomasti..
hhh.. sitä kannattaa seurata vaan siks et kui monesti se kertoo.. et saanut naist.. ja kehuu sil.. ja miten moni naureskelee mielessään
ja sit teng.. koska oot pää admin.. ja johdat joukkoja oikeeseen suuntaan.. vaik pikkasen kartta hukassa
neljäs on ehdottomasti kimeä ääni johtaja.. varsinki siinä vaiheessa ku peli ei kulje.. ja alkaa itkee et lähtee.. ja et paska peli paskat pelaajat
myy.. lentsikan kaunein.. vaik sil ei oo kyl ihan luonnollinen tukka.. ja pikkusen ehkä goottimainen.. mut ei haittaa.. olen heti valmis.. jos tarjoutuu
abi on kans kauneimpien joukossa.. mut älä kerro sitä sille

huoh et voi sit sanoa jos en kirjoita yksityisviestil.. ajatelle nobba mitä noi ajattelee
« Viimeksi muokattu: 19.11.12 - klo:14:36 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #23 : 26.12.12 - klo:16:57 »

Jesh, lyhyeen hiljaiselon jälkeen olis tarkoitus palata asiaan. Paljon kiinostavaa materiaalia tulossa lähiaikoina - vieläpä uutta tyyliä käyttäen. Tosiaan, eli tulevaisuudessa tuun tekemään enemmän äänitettyjä juttuja, mistä saatiin jo maistiainen haastattelujen muodossa. Niiden tekeminen oli hirvittävän kiintoisaa, joten pitää jatkaa takomista kun rauta on kuumaa ja pitää sormet ristissä sen puolesta että tykkäätte. Toivottovasti toi ei oo monelle este et kirjoittamisen sijaan puhetta. Näyttää kieltä

Vähän juteltiin laten kanssa että alettaisiin tekemään viikottaisia kierrosanalyysejä, missä pureudutaan lyhyeesti jokaiseen otteluun ja heitetään veikkaukset. Tällein saadaan vähän järjestelmällisyyttä toimintaan ja onhan veikkailu aina lystiä. Ehkä tollain liigaa vähemmän seuraavat henkilötkin saa jotain ideaa jengien voimasuhteista ja voivat käyttää noita hyväkseen veikkauksia laatiessa. Tjoo, tässä eka:

http://www.youtube.com/watch?v=XPCQPamvR-0
« Viimeksi muokattu: 26.12.12 - klo:17:45 kirjoittanut latesofi » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #24 : 30.12.12 - klo:17:00 »

Eli vuorossa on seuraavaksi klaanianalyysejä, missä pureudutaan eri joukkueiden esityksiin kauden varrella sekä muuhun joukkueeseen liittyvään. Apunani käytin montaa aktiivipelaajaa, isot kiitokset kaikille heille! Samaten myös edintointiryhmää lähes virheettömästi johtaneelle pehmolle. Oli mukavaa tehdä näitä kanssanne ja toivottovasti voimme tulevaisuudessakin tuottaa jotain tämäntapaista.

Mulle sattui perjantai-iltana sellainen onnettomuus, että yöllä pelatessamme minigolfia lentsikasta tutussa porukassa (taito vs tuuri jaoin), kävin hakemassa vettä ja sitä putosi maassa olevan mikrofonin päälle. Se on toistaiseksi hieman toimintakyvytön, joten Doven, D2ven ja Sirin jutut tulevat myöhemmin jos ovat tullakseen. Pitemmittä puheitta:

Etana (Tengsinge&duff-beer&Futis Poju&juupeli k)

Burn!e (Tengsinge&latesofi)

Flying Legends(Tengsinge&latesofi)

Flying Bastards (Tengsinge&Jazazka)

Kaljamahat (Tengsinge&latesofi&abisnail)

MLP (Tengsinge&latesofi)

MunQ (Tengsinge&mcboxerjr)

Siilisiiderit (Tengsinge&visavi&latesofi)

TyQ (Tengsinge&latesofi)

TyQ-X (Tengsinge&latesofi&Nalayana)

Oikaisu

Muistakaa äänestää täällä
« Viimeksi muokattu: 30.12.12 - klo:17:08 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #25 : 06.01.13 - klo:13:23 »

Tilanne on vieläkin se, että mikkini on pitkälti toimintakyvytön. Jollain tavalla se toimii kun puhuu ihan lähelle, mutta se ei ole siinä kunnossa että uskaltaisin tehdä äänijuttuja tällä hetkellä. Ne saavat siis odottaa siihen asti että saan uuden mikin ja toistaiseksi saatte tyytyä vanhempaan ratkaisuun. Sitten kun saan sen taas kuntoon tulee mahdollisesti myös joitakin juttuja kierrosten jälkeen, missä lyhyeesti heitetän kommentteja lopputuloksesta.

Olisi ollut hirvittävän noloa luvata että kierrosanalyysejä aletaan tekemään viikottain ja katkaista homma ensimmäisen jälkeen, joten nyt luvassa on taas toinen. Sinällään nämä kirjallisetkin ovat ihan mukavia, mutta minulle itselleen siitä koituu valtavasti enemmän vaivaa, jolloin asiakin jää helposti vähäisemmäksi. Näitä tulee ehkä jatkossa lisää taas haastattelujen muodossa, mihin yritän löytää sopivia henkilöitä. Vetäkää hihasta jos kiinostaa.


D2ve-Kalja
Kierroksen avaava ottelu Kalja-D2ve on ennakkoon kaikista selkein. Suosikista ei liene epäselvyyttä ja kysymys on lähinnä se, kuinka isolla erolla Kaljat voittavat. Muutenkin kuin tasoeron takia peli on melko tylsä, sillä sen lopputuloksella ei tule olemaan lainkaan merkitystä jatkon kannalta. Molemmat tulevat nimittäin jo varmuudella jatkamaan eri jatkosarjassa, niin klaanit pelaavat puhtaasti maineesta.

Kaljat olivat yllättävän tiukoilla Fizziä vastaan pelatun ottelun ensimmäisessä erässä, missä Fizz onistui alboillaan pistämään Kaljat melko koville. Tavoillensa uskollisena neljää salmia käyttänyt Kalja keskittyivät taas menemään yksin eikä heitä muutenkaan vaikuttanut kiinostavan hirveästi ottelun lopputulos, mikä soi Fizzille iskupaikan. Vasta erän jälkipuoliskolla alkanut kentäntuhoaminen toi Kaljoille tarpeeksi eräpisteitä täyden pistepotin saamiseen ja Siriä vastaan koettu pistemenetys ei toistunut. Sama vaara piilee jälleen, varsinkin kun ottelun lopputuloksella ei tosiaan ole minkäänsortin merkitystä ja D2ve on ennakkoon heikompi joukkue kuin Fizz. Tosin aikaisemmin kaudella pelattu Fizz-D2ve osoitti kuinka pieni tämä ero on ja että myös D2ve kykenee voittamaan keskikastin tiimejä.

D2ven otteet ovat olleet yhtä vuoristorataa kauden aikana. Vakuuttavat otteet F.B:tä ja Fizziä vastaan, mutta merkillinen häviö TyQille. Lisäksi yksi tärkeimmistä pelaajista, KattilaC, siirtyi juuri Burniin, mikä vaikeuttaa vielä tilannetta, mutta toisaalta alkukaudesta hukassa olleen lentueen suurimman tähden justus pirpanan otteet ovat viimeaikoina olleet lupaavia. Loman aikana hän ylläpiti kuntoaan reissailemalla Levillä, minkä vuoksi häneltä voidaan odottaa taas paljon joululoman loputtua. Samalla JP antaa tärkeitä näyttöjä jatkoa varten jotka vaikuttavat siihen kelle hän tarjoaa palveluksiaan loppukauden ajan.

Vaikka D2ven tila on parantunut täksi kaudeksi ja erityisesti tomichin tultua johtaksi, voi piileä vaara siitä etteivät he saa jalkeille täyttä nelikkoa. On kuitenkin todennäköistä että ainakin kolme saapuu, joten ottamalla tuurausapua Dovelta saanee kakkoslentue kaikki neljä pelaamaan. Tosin toinen kysymys on se, että miten tuurausapua on tällä kertaa tarjolla kun aikaisemmin sitä on ollut aika heikosti. Kaljat antanevat heidän tuurata, vaikka vaikuttavatkin hieman tuurauskriittisiltä, sillä näin heidän ei tarvitse pitää yhtä montaa miestä penkillä matsissa missä vastustaja on kuitenkin aika paljon heikompi.

Lopputulos: 0-5 Kalja. Uhkapeluri voi koittaa myös tulosta 1-4, mutta riskiä kannattaa hakea mielummin kahdesta muusta kohteesta.


Sir-F.B
Kierroksen keskimmäisessä taistossa mittaa ottaavat tähänasti hyvin menestynyt Sir ja suuria muutoksia kokenut F.B. Ottelu on kierroksen peleistä ehkäpä merkityksellisin ja kiinostavin, sillä F.B:n kohtalo on pitkälti kiinni tämän ottelun lopputuloksesta ja Sirillä ei myöskään ole varaa hirveisiin pistetappioihin, mikäli haluavat tehdä tiestään A-playoffeihin mahdollisimman vaivattoman. Panosta molemminpuoli siis takuulla riittää, vaikkei ole edes varmaa että joukkueet pelaavat samassa jatkosarjassa ja ottelun lopputulos jää siten voimaan.

F.B:lle kyseessä on kuolemanpeli ja he tarvitsevat tästä pisteitä päästäkseen jatkoon. Mitä enemmän, sen parempi. Sisäpiirilähteiden mukaan F.B tiedoistaa tämän ja lähtee metsästämään voittoa ihan tosissaan avainmiesten kera. Joukkueen ydintrio CONST, Apple ja Jazka nähtäneen koko kauneudessaan kentällä, vaikka viimeiseksi mainitulla onkin ollut viimeaikoina suuria ongelmia lagin kanssa, mikä voikin muodostua suureksi ongelmaksi. Jäljelle jäävät saappaavat ovat The Legend JJL:n ja mywayn täytettävissä, joista molemmat saattavat tulla paikalle ja ainakin toinen tehnee debyyttinsä F.B:n riveissä. Tämä Bastardseille elintärkeä kaksikko tulee olemaan äärimmäisen ratkaisevassa osassa ottelussa ja voivat panoksellaan ratkaista ottelun klaaninsa eduksi. Miten he saapuvat paikalle, on valtavan iso asia ottelun lopputuloksen ja voittajan kannalta.

Sir elää hieman uudemmassa vaiheessa. Joukkueelle todella tärkeäksi noussut ja jopa varajohtajaksi edennyt piisami h on nyt poisssa ja tilalle on otettu uusia pelaajia. Tiettävästi liigahistorian kolmas ulkomaalaispelaaja Ja Deutsch siirtyi vastikään heidän vahvuuteensa ja samoin teki dev_null, joka on hämmästyttävän taitava liigatasolla debyyttinsä tekeväksi pelaajaksi. Olivat he sitten Sirille kantavia voimia taikka kompastuskivejä, niin he joutuvat ainakin kovaan paikkaan pelaamaan ensimmäistä kertaa Munkkiliigassa. Mitään sateentekijöitä heistä ei tosiaan kannata odottaa, vaan päävastuun kantavat Grusoom, Bondrago ja nimimerkki31, jonka paikallepässy on vielä epävarmaa.

Suureksi osaksi muodostuu taas pelaajien paikallesaapuminen. Alkukaudesta pelaajapulasta kärsinyt F.B saa ainakin neljä herraa kentälle, mutta saattavat parin avainmiehen esteiden vuoksi joutua turvautumaan myös uudempaan kaartiin. Sir puolestaan saa varmuudella pari jäsentä paikalle, mutta suurin osa on epävarmoja tilanteestaan ja vasta sunnuntai-iltana olemme viisaampia siitä, että ketkä ovat oikein saapuneet. Erityisesti klaanin kantavan voiman nimimerkki31:n saaminen kentälle olisi todella tärkeää, sillä korvaajat eivät ole lähelläkään samaa tasoa ja aina on pelko puserossa siitä, ettei neljä pääsekään paikalle. Luulisi tosin Sirin ottaneen opiksi rankingpelistä missä oli ainoastaan kolme meikäläistä paikalla, mutta koskaan ei voi olla varma.

Lopputulos: 2-3 F.B. Tähän otteluun voi laittaa melkeinpä minkä tahansa veikkauksen paitsi puhtaan pistepotin toiselle. Joukkueet ovat nimittäin ennakkoon niin tasoissa ja päivän vire ratkaisee paljolti.


Fizz-TyQ
Kierroksen päättävässä taistossa nähdään hyvin mielenkiintoinen pari. Sinällään ottelulla ei ole niin hirvittävää merkitystä, mutta kummankaan klaanin tapoihin ei ole kuulunut löysäillä, joten näemme varmasti kiintoisan ottelun. Ennakkoon Fizz on toki vahvempi, mutta ero ei ole niin suuri että heillä olisi varaa lähteä yhtään löysäilemään - varsinkaan jos he haluavat tehdä ylempään jatkosarjaan pääsystään mahdollisimman vaivatonta. Myös TyQillä on varmasti sanansa sanottavana eivätkä aio kaatua taistelematta.

TyQ yllätti suuresti rankingpelissä nappaamalla voiton Dovea vastaan, mitä tuskin kovin moni olisi osannut odottaa etukäteen. Dove toki ajoi sisään uusia pelaajia, mutta voiton saaminen keskitasoista joukkuetta vastaan on varmasti motivoivaa. Nyt samanlaiseen aukenee tilaisuus kunnollisessa kausiottelussa, mikä varmasti auttaa heitä tsemppaamaan. Myös viime kierroksen jälkeen tehdyt muutokset vahvistivat TyQiä ja suovat aikaisempaa paremmat lähtökohdat keskikastin tiimin päihittämiseen. Pinksyn ja jänkän vaihtuminen Someone4491:n ja fakki68:n vahvistaa nimenomaan klaanin ykköslentuetta paljon ja heillä on iskunpaikka.

Fizz koki edellisellä kierroksella karvaan 5-0 tappion Kaljoja vastaan ja ainakin ensimmäisen erän häviäminen herätti harmitusta joukkueen sisällä. Ottelussa TyQiä vastaan yritetään varmasti saada balsamia haavoille ja kerätä täydet viisi pistettä ennakkoon heikompaa joukkuetta vastaan. Sinällään Fizzillä on varaa hävitä yksittäisiä eriä, mutta jos ottavat ihan liian rennosti on vaarana että F.B ja Dove nousevat ohitse. Sitä Fizz tuskin haluaa, joten mikään muu kuin voitto ei voi olla tavoitteena.

Ottelussa tuhotaan varmasti paljon kenttiä. TyQ ei ole riittävän taitava pärjätäkseen ennakkoon itseään parempaa joukkuetta vastaan alboilla, joten sieltä lienee tulossa taas junketusta. Se tuo kieltämättä hyvät mahdollisuudet eräpisteisiin, sillä junkeja vastaan vaaditaan nimenomaan organisoitua puolustusta, mitä Fizziltä ei ehkä löydy. Osa jäsenistä on harvinaisen kyvyttömiä tiimipeliin ja tälläisten istuttaminen puolustustehtävissä salmin paikalle olisi suuri virhe, mikä voisi kostautua jälleen. Ei ole myöskään täysin poissuljettu vaihtoehto että Fizz ottaa neljä salmia alleen ja käyttävät "hyökkäys on paras puolustus"-menettelytapaa. Kiintoisaa nähdä ja ottelusta voi tosiaan kehkeytyä ihan mielenkiintoinen.

Lopputulos: 1-4. Tasoerot eivät ole niin suuria etteikö TyQ voisi saada erän/pari. Paljolti kiinni siitä ketkä pelaavat TyQille keskusvalloilla ja miten Fizz lentää ympillä.
« Viimeksi muokattu: 06.01.13 - klo:13:54 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #26 : 09.01.13 - klo:03:29 »

[TyQ] jänkä

1. Liityitte liigaan viime vuoden alussa ja olette äkkiä päässeet osaksi yhteisöä. Myös pelillisesti kehityksenne on ollut hyvää ja olittekin ehdolla vuoden tulokkaaksi. Millaiseksi näet vuoden 2013 lentokonepelin kannalta? Tuntuuko että pelillä on vielä annettavaa teille?

Hankala ennustaa, mutta uskon lentokonepelin pelaajamäärän nousevan. En ole huomannut pelillisesti kehittyneeni. Tosin pelaan kunnolla vain liigapeleissä, joten sillä saattaa olla jotain vaikutusta.

2. Pääsitte sisään hiljattain perustettuun liigavaltuustoon, joka tutkii sääntörikkeitä ja päättää mahdollista tuomioista. Miten pääsitte mukaan tähän uuteen elimeen? Onko työ ollut antoisaa?
Sanoin latelle, että laittaa minut mukaan valtuustoon. Kaikki päätökset ovat muistaakseni menneet samalla tavalla kuin mitä itse olen ajatellut.

3. Tykisteissä ja minigolffissa olette keränneet mainetta taitojenne lisäksi myös runsaalla tuurilla. Jotkut ovat alkaneet kutsumaan teitä jopa "vuoden tuuripelaajaksi", joka kertoo jo omaa kieltänsä siitä miten onnekaita olette ajoittain. Onko tuuri tosiaan aina puolellanne? Onko tuo heijastunut myös lentokonepelissä?
Hyvällä pelaajalla on myös tuuria. Mielestäni tuo on kuitenkin hieman liioiteltua, sillä monesti myös taidokkaat onnistumiseni on tulkittu tuuriksi. Lentokonepelissä ei ole ollut tuurista tietoakaan, vaan pikemminkin päinvastoin, että hyvin hallussa ollut tilanne muuttuukin vastustajan voitoksi epäonnen takia.

4. Olette lentokonepelin oma ristinollahai, joka pieksee muita kanssapelureita siinä kuin viimeistä päivää. Ottaen huomioon että lentokonepelaajat ovat käyneet aktiivisesti myös tykisteissä ja osa pelaa paljon minigolfia, toivoisitteko että olisi enemmän järjestäytynyttä toimintaa ristinollan parissa? Onko kukaan lentsikkapelaaja koskaan voittanut teitä siinä?
Kyllä, ehdottomasti ristinollaan enemmän toimintaan. Ja miksei muihinkin peleihin myös. On muistipeliä, laivanupotusta, mancalaa, tammea, myllyä, backgammonia, jne.... Osaan pelata kaikkia pelejä, ja pärjäänkin niissä ihan kiitettävästi. Nythän tosin Const on luvannut järjestää turnauksia useammassa eri peleissä, joten eiköhän se paljon toivottu ristinollaturnauskin jossain muodossa tule.

Yksittäisiä voittoja on saanut monikin. Tähän voi verrata ''heittarin'' tekemistä lentokonepelissä, että tarpeeksi monta kertaa, kun yrittää, niin kyllä se jossain kohtaa onnistuu. Kun tarpeeksi monta kertaa pelataan, niin kyllä se voitto tulee. Tosin yleensä se iskun paikka on heti alussa, kun olen vielä kylmä. Mutta pitemmän kaavan mukaan, kuten paras kymmenestä, olen voittanut aina.

5. Olette lanseerannut sanonnan "olla ovela kettu", jota käytätte aina ajoittain. Mitä tuo oikein tarkoittaa? Nähdäänkö kettuja koskaan liigassa?
Yleensä viittaan sillä siihen, että joku pelasi edellisen tilanteen viisaasti, siten että kukaan ei osannut odottaa sitä. Kettujen näkeminen liigaklaanina on epätodennäköistä. Sitä hetki suunniteltiin, mutta sanonta ''olla ovela kettu'' menettäisi arvoaan, jos ketut eivät pärjäisi. Ja haluan pelata tyqissä, joten kettujen pitäisi olla munqin neloslentue, jotta voisin pelata molemmissa. Niin monimutkaiseksi menisi, että en näe kannattavana yrittää. Katsotaan asiaa uudestaan, jos late päättää potkia minut tyqistä. Tai jotain, joo.

6. Mitä Munkkiliiga merkitsee teille?
Pelaan tavallisissa lentokonepelin huoneissa huolimattomasti, ''sadettamalla'' ja sen tarkempaan miettimättä. Tavallisissa peleissä en jaksa välittää, että pelaanko huonosti vai hyvin. Vaikka pystyn pelaamaan välittämättä sijoituksista, niin yleensä otan silti pelit tosissaan, sillä se tekee pelaamisesta paljon hauskempaa. Siksi on hienoa, että on munkkiliiga, jossa kilpaillaan monen klaanin kanssa mestaruudesta. Joo.
« Viimeksi muokattu: 12.01.13 - klo:01:21 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #27 : 12.01.13 - klo:01:18 »

Seiskakierroksen D2ve-Kalja, F.B-Sir ja Fizz-TyQ otteluiden jälkipuintia:

http://205.196.123.191/m4onydr38edg/fq3fx57qjurw3hb/7+kierros+j%C3%A4lkipelit.mp3

(Tengsinge & latesofi & Nalayana)
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #28 : 12.01.13 - klo:17:55 »

[MLP] pallosalama

1. Ette ole mikään ihan kokeneemmista päästä oleva pelaaja, vaan liigatasolla pelaatte parhaillaan ensimmäistä kokonaista kauttanne. Miten löysit itsenne lentokonepeliin ja ennenkaikkea Munkkiliigaan? Oletteko olleet tyytyväisiä siihen mitä liigalla on ollut tarjota?
Itehän löysin aikanani lentokonepelin pariin muistaakseni vuoden 2012 keväällä, eli suhteellisen vähän aikaa sitten. Löysin pelin aapelista ja aloin sitten pelaamaan. Tuolta ajalta muistan kun novakin satunnaisesti kävi pelailemassa esim. hullujenhuoneessa ja sen pommit tuntu osuvan mitä ikinä sitten tekikään.
Munkkiliigaanhan tulin tosiaan tossa B.F.B. aikoihin, kiersin sen kautta ja sitten perustin tän oman klaanin.
Muista klaanilaisista en osaa sanoa, mutta eiköhän nekin oo ihan tyytyväisiä siihen mitä liiga tarjoaa.

2. MLP onnistui ehkä hieman yllättäenkin ottamaan ensimmäisen voittonsa jo alkulohkovaiheessa. Miltä tuntui päihittää TyQ-X:n kaltainen vanhoista pelaajista koostuva porukka? Luuletko että voittoja tulee jatkossa lisääkin?

Erittäin hyvältä, kiitos kysymästä! Meillä on omasta mielestäni ihan osaava porukka, ei tosin oo paljoa liigatason kokemusta että se vaatii edelleen hieman harjoittelua. Harmittaa vaan kun ei ollu reilut jaot koko pelin ajan niin pääsevät pilkkakirveet jossittelemaan. Tosin, eipä täydellistä maailmaa olekkaan.
Ja eiköhän niitä voittoja jatkossakin tule, tosin lähiaikoina tuskin mitään pohjaklaaneja parempia vastaan.

3. Olette yksi lenkonepelin aktiivisimmista pelaajista ja usein olette jopa yöaikaan laittelemassa pelejä pystyyn. Mikä motivoi pelaamaan näinkin paljon lentsikkaa? Onko perus kaikki vs kaikki -ilmataistoja mielestäsi tarjolla tarpeeksi?
Minä vaan satun pelaileen hyvin paljon lentokonepeliä, kehittyminen innostaa ja ilmapiirikin on(useimmiten) mukava. Pystyy jutusteleen mukavia siinä pelaamisen ohessa. (Travianin ohessa hyvä "toinen" peli jota tahkota)
Ja näitä perusmättöjä on ihan hyvin tarjolla! Itseä hieman harmittaa kun ei täysiä huoneita kauheesti näy. ( 8v8 matsaukset)

4. Lentokonepelin puolella ja aikaisemmassa TM:n jutussa kummastaltiin MLP-lyhenteen takana seisovaa Mädäntyneet Luolapoliisit nimeä. Valaisisitteko hiukan, mistä oikein saitte ajatuksen noin ihmeelliseen nimeen? Oletteko olleet tyytyväinen siihen?

Nimihän on tosiaan hiukan poikkeava muihin klaaneihin verrattuna, ja valotan mielelläni sen alkuperää.
Elikkä sillon kun vielä mietin sitä nimeä, satuttiin perheen kanssa pelaamaan selityskorteilla(jtn piirrä&arvaa tyyppisiä) peliä, jossa kuva/sana piti selittää englanniks. Ja sattu sitten niin että yhdessä kohtaa tuli Rotten, Cave, Police -> Mädäntynyt, Luola, Poliisi. Tästä sitten kekkasin Mädäntynyt LuolaPoliisi koska kuulosti hauskalta(ja sopivan kummalliselta) korvaan. (Seuraavat 2 sanaa oli Slalom, Leikkiauto)
Ja negatiivista kommenttia ei oo tosiaan tullu. Meillä on toi sub-foorumi aika hiljanen muutenkin. Eiköhän tohon joku vaihtoehtonen nimi kuitenkin keksittäs jos nimi ei miellyttäs joitakuita.

5. Mitä Munkkiliiga merkitsee teille?

Munkkiliiga merkitsee minulle organisoitua lentokonepeliä, hyvää ilmapiriiä ja mielenkiintosta foorumia.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #29 : 16.01.13 - klo:23:35 »

Kutoskierroksen MLP-TyQ-X, Fizz-Kalja, Sir-Dove, Etana-MunQ, Burn!-F.L ja TyQ-F.B  otteluiden jälkipuintia:

http://marsu.zerodistance.org/kierros6.mp3

(Tengsinge & latesofi & Nalayana & Larens)
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 32 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024