Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
06.10.24 - klo:23:40

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 245 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Munkkiliiga
| |-+  Liigan kulmanurkkaus
| | |-+  Teng's magazine
0 jäsentä ja 11 vierasta katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Montako kiekkoa Suomi iskee verkon perukoille Ruotsia vastaan?
0 - 2 (25%)
1 - 1 (12.5%)
2 - 4 (50%)
3 - 1 (12.5%)
4 - 0 (0%)
5 - 0 (0%)
+5 - 0 (0%)
äänestäjiä yhteensä: 7

Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Teng's magazine  (Luettu 165909 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #150 : 05.04.14 - klo:14:50 »

[TyQ] pehmo

1. Sarjajärjestelmäksi tuli syyskauden tapaan runkosarja. Oletteko jo ehtineet analysoimaan pienessä päässänne, että miten se tulee vaikuttamaan TyQiin ja muihin joukkueisiin? Voittaako mikään tiimi siinä, tai kääntäen; häviääkö osa klaaneistamme systeemin valinnassa?
Sanoisin että tuleva kausi tulee korostamaan tiimien taidon määrää. Edellisellä kaudella vaikutti nimittäin mielestäni liikaa se, millaiseen lohkoon arpa joukkueet sijoitti. Voittajia tulevalla kaudella tulevat olemaan keskitason joukkueet (kuten TyQ). Nyt ei tarvi toivoa arpaonnea, vaan hyvillä pelisuorituksillakin voi vaikuttaa suuresti sijoituksiin liigan keskivälissä. Liigamestaruutta tavoitteleviin joukkueisiin ja häntäpään joukkueisiin laajempi runkosarja ei vaikuta, paitsi niin että heillä on entistä suurempi vaara kuolla tylsyyteen kauden aikana.

2. Viime kaudelle heititte kirveen kaivoon parin ottelun jälkeen kun TyQ päätyi C-jatkosarjaan, ettekä enää ilmestyneet sunnuntai-iltoina edustamaan joukkuettanne. Miten on tämän kauden laita, loppuuko pehmon lentely kun TyQin teoreettiset mahdollisuudet mestaruuteen menevät?
Tilanne tähän kauteen lähdettäessä on erillainen, kuin edellisellä kaudella. Nyt rosterissa ei ole kehittyviä pelaajia joiden edessä tuntisin olevani. Eikä tässä ole enää suurtakaan vaaraa C-sarjaan putoamisesta, koska sitä ei enää ole. Olen ollut aikanani suuresti liigan C-sarjan järjestämistä vastaan, koska ne kuitenkin ovat pelejä joissa hävinneet joukkueet pelaavat hävinneitä joukkueita vastaan. Niiden pelien voittamisesta ei ole saavutettavissa mitään kunniaa ja siellä on häpeä olla pelaamassa. Mielestäni on hyvä, että C-sarjaa ei ole enää tänä vuonna. Mikäli "C-sarjan" joukkueet haluavat oikeasti pelata, mikään ei estä niitä järjestämästä ranking-otteluita C-sarjan tilalle.

Kysymys kohdallani on nyt enemmän siitä, että löydänkö mielenkiintoa pelata ollenkaan munkkiliigan peleissä. Valitettavasti (lentokonepelin kannalta) olen löytänyt elämän. En ole saanut tarpeeksi treeniä alle tulevaa kautta varten. Joukkueeni on hitsaantunut hyvin yhteen, mutta meillä on ongelmia pelisysteemimme kanssa, joita emme ole saaneet korjattua, koska joukkuetreenejäkään ei olla saatu mahtumaan pelaajien kalenteriin. Viime kausi päättyi siihen, että palasin pelaamaan mielestäni tärkeää C-finaalia, enkä pystynyt voittamaan sitä joukkueelleni. Se (=tappio huonon pelin kautta) ei riitä minulle. Nyt on olemassa suuri vaara, että en ole tyytyväinen tulevaan kauteenkaan.

TyQ sijoittuu minne sijoittuu. Mikäli olen mukana, teen kaikkeni sen eteen, että se sijoitus on hyvä.

Viime päivien tapahtumat ovat saaneet minut miettimään, kannattaako siinä rosterissa olla ollenkaan mukana, jos ei pysty antamaan kaikkeaan joukkueelle, jolle pelaa. En ole kuitenkaan päätynyt vielä poistattamaan nimimerkkiäni rosterista, joten tähän kauteen lähdetään taas täysillä ja katsotaan mihin se riittää!

3. Vaikutitte odottavan viime kautta kuin kuuta nousevaa ja tulos oli mitä oli, mutta lähtöasetelmiltaan TyQillä pitäisi olla tähän kauteen lähdettäessä vielä parempi tilanne kuin aiemmin. Kuinka pitkälle uskallatte odottaa lentonne kantavan ja minkälaisin tavoittein lähdette?
TyQ ei ole liigamestaruutta tavoitteleva joukkue. TyQ ei ole edes liigan A-sarjan joukkue!

Joku voisi ajatella sitä ristiriitaiseksi, mutta samaan aikaan kun olen kritisoinut C-mestaruudesta pelaamista, olen myös kannattanut liigan B-mestaruuskamppailuja. B-mestaruudet tulivat käyttöön, kun liigassa oli neljä joukkuetta, jotka olivat ylitse muiden klaanien. Siinä tilanteessa oli hienoa, että se "viideskin" joukkue sai voittaa jotain liigassa. Nyt liigassa on nähdäkseni kolme huippujoukkuetta, joten ehkä sen B-mestaruuden pitäisi tarkoittaa liigan kolmatta sijaa.

Joka tapauksessa TyQ voi pitää kautta hyvin onnistuneena, mikäli B-mestaruudesta pystytään taistelemaan reilusti. Toki ylempikin sijoitus kelpaa, mutta se on vain optio. Tärkeintä on se taistelu. Joskus käy vain niin huono tuuri, että se hyvä pelikään ei riitä, eikä se haittaa, jos pelin jälkeen voidaan sanoa että kaikki on jätetty kentälle.

4. Pääsitte viimeksi pelaamaan aikaisempaa kokemattomempien pelaajien rinnalla, kun ette edustaneet enää MunQia vaan TyQiä. Sopiiko teille henkilökohtaisesti paremmin rooli, jossa voitte jopa panoksellanne kääntää tiukkoja kamppailuja eduksenne? Kuinka paljon paineita otatte pelillisesti?
Olen aina yrittänyt olla joukkuepelaaja ja osa joukkueeni konseptia. Kokisin urheilullisesti yhtä mielekkäänä sen, että joutuisin oikeasti kilpailemaan ja tsemppaamaan mahtuakseni pelaavaan rosteriin. Henkilökohtaiset pisteet eivät paljoa lämmitä, jos joukkue häviää. En voi sanoa, että nauttisin varsinaisesti siitä, että olen nykyisessä joukkueessa se pelaaja, jolta odotetaan pisteitä, koska siinä on oma taakkansa. Kuitenkin sen asettama pelillinen haaste ja jopa ne paineet ovat se juttu miksi tätä peliä tulee pelattua. Tätä on kivaa pelata, koska tämä on jännää. Siinä vaiheessa, kun se jännyys alkaa olla vähissä on aika etsiä jotain muuta tekemistä.

5. Rankkaa liigan joukkueet vahvimmasta heikoimpaan
1. MunQ
2. TyQ
3. SatQ
4. Ensimmäinen niistä heikoista nobbajoukkueista, joita ei ole mielekästä mainita tässä yhteydessä.
« Viimeksi muokattu: 05.04.14 - klo:14:53 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #151 : 06.04.14 - klo:02:10 »

Kolmanneksen kierroksen L.F-Nokka, F.L-TyQ, Jämät-F.L2 ja MunQ-SatQ otteluiden ennakointia:

http://marsu.zerodistance.org/20142/kierros3.mp3

(Tengsinge & latesofi & Saial)
« Viimeksi muokattu: 06.04.14 - klo:02:22 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #152 : 06.04.14 - klo:14:39 »

[Jämät] Supermanveera

1. Olette tunnettu henkilönä joka pitää ovet avoimena ennen kauden käynnistymistä ja tietävästi ennen talvikautta kolme johtajaa uskoi teidän tulevan heidän klaaniinssa. Myös tällä kertaa teitte päätöksen ilmeisen myöhään, eli tykkäättekö luoda kilpailuasetelmaa kosiaehdokkaiden välille vai onko monesta hyvästä vaihtoehdosta yksinkertaisesti vaikea valita? Oletteko niin sitoutumiskammoinen että ette osaa tyytyä yhteen?
Tota halusin pois Dovesta, joten lupauduin menemään Einin klaaniin. Eipä klaania tullutkaan niin olin sitten menossa Doveen... Yllättäen Fär kysyy mua mukaan Färin ja Duffin klaaniin just ennen ku klaanien ilmottautumisaika päättyy.. oli vähä sillai wahhh olo mutta suostuin. Aamulla ku herään nii katon klaaneja jotka on ilmottautunu... Fär sienis???? ok... jäin ilma klaania , selkäänpuukotus or nahh?

2. Edustatte tällä hetkellä Haaksirikkoutuneet-klaania, joka kasattiin ripeästi että se ennähtäisi vielä mukaan juuri käynnistyneelle kevätkaudelle. Oletteko lopulta tyytyväisiä joukkueeseen minkä saitte jalkeille vai jäikö veera kaipaamaan vielä parempaa? Kuinka hyvänä pidätte nykyistä tiiämänne suhteessa aikaisemmin edustamiinne joukkueisiin?
No en kyllä tykkää yhtää sori vaa :D mutta emmä ny si ilman klaaniikaa halunnu jäädä.... Emmä vaa tiiä vaikuttaa joltai Dove numero 2 tai burn tai mikä onkaa. Tilannetta parantaa kuitenki se että futis1221 tuli mukaa...................... Tuleeko muuten omien sniputtelusta bannia?

3. Viimeaikoina olemme saaneet ensimmäiset makupalat kesästä kun aina niin voimakas keväinen aurinko on ollut täydessä elementissään. Mitä ajattelette tässä vaiheessa kesän tulemisesta, joka oletettavasti merkitsee muutoksia myös teidänkin elämäänne? Joko olette täydessä tikissä valloittaaksenne rannat niin sisäisellä kuin ulkoisellakin olemuksellanne?
Todellaki !!!! Tää kesä tulee olee jotai niin ... parasta <3 Huono asia kumminki se että menee rahaa kaikkii ihaniin vaatteisii mikkä on pakko saada uknow. Jajajaj sit taitaa mennä rahaa jonku verra voimajuomii ja seikkailuihi. IHANA KESÄ TULE JO.

4. Kello tikittää, päivämäärät vaihtuvat ja almanakan sivuja saa vaihtaa tasaisen tappavin väliajoin. Se merkitsee montaa asiaa, mutta ennen kaikkea sitä että oma pieni veeramme lähestyy täysi-ikäsyyttä. Mitä ajattelette moisen ikäluvun saavuttamisesta? Uskotteko että isänne pitää edelleen tiukaa kontrollia tekemisistänne vaikka ette olisikaan enää holhouksen alainen vai hellittääkö hän otettaan? Mitä perheen päällenne noin muuten kuuluu?
BAARIT AUKEE MULLE, VÄISTYKÄÄ BITSIT TÄÄLTÄ TULLAAN ! No tota... vähänhän se pelottaa.. mä aikunen ? O-M-G. Hyi alkaa lähenee muutto kodista pois, vuosi menee kumminki nopeeta... No kaippa mä selviin, jossai vaiheessa kumminki pitää lähtee pesästä pois :D Hui ainaki mulle laitetaan enemmän vastuuta ja kotitöitä (eikö mulla oo niitä jo tarpeeks??????) Näin etukäteen mitä oon kuullu nii ei mulla juurikaa niitä rajoja lasketa... Ei makseta oikee mitää mulle eikä viedä mihkää ym. mitä vanhemmat ny lapsille yleensä tekee. Kun saan ajokortin (jos saan) en todellakaa saa autoa ._. nää vanhemmat suunnitteli et joudun kuskaamaan siskoa ja veljee harkoissa eli siis joka päivä johki heittämään jotakin.. srsly???? no ainaki saan harjotella ajamista mut cmon emmä oo velvolline tommosee. Saankoha kotiarestii jos kieltäydyn viemästä :o Tälläi vaa huonompi täyttää 18 xD Iskä on elämänsä kunnossa. Alottanu enemmä urheilee ja pudottanu painoo! Go daddy.

5. Rankkaa liigaklaanit vahvimmasta heikoimpaan.
Totah mitä klaanei on ees olemassa? Nojaa Kolme vahvinta... pitää miettiä... helppo päätös 1) Veera 2)Jämät 3) Supermanveera18v....... joo .
« Viimeksi muokattu: 06.04.14 - klo:14:44 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #153 : 13.04.14 - klo:15:18 »

[Nokka] duunipoju

1. Munkkiliigaa on pelattu nyt kolme pelikierrosta ja täysin yllätyksettä se ei ole sujunut. Mitkä tiimit ja pelaajat ovat mielestänne olleet tähän saakka suurimmat onnistujat? Entä ketkä ovat ennako-odotuksiin nähden flopanneet?
SatQ on omasta mielestäni pelannut huikean alku kauden chessin ifreetin ja tornin johdolla

2. Oma taipaleenne Nokissa on samaisen kolmen ottelun mittainen. Millainen tunne teille on jäänyt alkukaudesta oman joukkueenne osalta noin kaiken kaikkiaan? Viihdyttekö klaanissanne vai haikalaitteko muualle?
No emmä oikein tiiä kyllähän myö ollaa hyvin pelattu ja B-Mestaruus ois tavote.

3. Olette lennelleet aikaisemmin useassa alemman- tai ylemmän keskitason joukkueessa, kuten I.H:ssa, B.F.B:ssa, D2ve:ssa, F.B:ssa ja Sirissä. Mikä noista tiimeistä on ollut teistä kaikkein paras? Missä klaaneista olisit mieluiten jos voisitte päästä jokaiseen?
F.L\F.L2 jommassa kummassa noissa ja F.B ja Sir oli parhaat.

4. Munkkiliigassa on tällä hetkellä vähemmän klaaneja kuin miesmuistiin, yhdeksän joukkueen ollessa H-G:n vetäytymisen myötä mittelemässä paremmuudesta. Kuinka hyvänä pidätte liigan tilaa tällä hetkellä? Mitkä ovat sen suurimmat puutteet?
Joukkueet ja tason puute

5. Teillä on ilmeisesti viritteillä hanketta 2 vs 2 -liigan pystyttämiseksi kesäksi. Kuinka pitkälle tuo prosessi on edennyt ja onko todella mahdollista, että tässä voisi olla vastaus heille jotka haikailevat lentelyä myös kesällä?
3v3 ollaa duffin ja aksunkaa aateltu. Enemmin veikkaan uusille pelaajille herää kiinnostusta ja niille ketkä kaipaavat taatui.

6. Olette kavaltaneet tuplia enemmän kuin kukaan muu ja paljastaneet lukuisia salaliittoja Munkkiliigan sisältä. Mikä on mielestänne olleet suurin havainto tuplien saralla minkä olette tehneet? Pelaako nykyisessä klaanissanne yhtäkään myös toisen nimimerkin takana operoivaa henkilöää?
En kerro N&#228;ytt&#228;&#228; kielt&#228;

7. Idän ihme eli tietystikin SaiPa on porskuttanut tällä kaudella paremmin kuin tuskin edes optimistisimmat ennustajat uskalsivat ikinä odottaa. Mikä on ollut salaisuus menestyksen takana? Kuinka tämä kiekkobuumi oikein näkyy itäisessä kaupungissamme?
No kadut täynnä Saipa faneja joka päivä. Saipan luistelu nopeus ja pelin vaikeuttaminen on niin kovaa, että sitä on vaikea voittaa, mutta jos se puuttu niin kusessa ollaan...

8. Kerroitte menneinä aikoina laukaisseenne sählypallon pahaa aavistamatonta opettajaanne päähän ja saaneenne sen seuraamuksena jälki-istuntoa. Yritittekö kenties kostaa opettejallenne huonot liikunnan arvosananne vai mistä oikein oli kyse? Mikä on lempilajinne koululiikunnassa?
En se mä ollu vaa x-wave???

9. Iästänne on esitetty lukuisia erilaisia veikkauksia, mutta ette ole vielä varmistaneet mitään oikeaksi. Kuinka vanha siis oiken olette? Koetteko olevanne keskimääräistä ikäistänne edellä henkisesti ja fyysisesti?
En ole edellä henkisesti tai fyysisesti

10. Mistä asioista tykkäätte tytöissä eniten?
en tiiä

* Listaa lentokonepelin kolme yliarvostetutuinta ja aliarvostetuinta pelaajaa.
yliarvostetut

1.Nayalana
2.Super Koira 2
3.Ifreetti

aliarvostetut

1. Someone en vieläkää muista kirjaimii...
2. Yu aksu
3. Apeliz
« Viimeksi muokattu: 13.04.14 - klo:15:20 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #154 : 19.11.15 - klo:19:30 »

Pehtorin Yöradio on kerännyt mainetta niin pelillisten kuin ei-pelillistenkin avujen kautta. Tämä kansanedustajaksi itseään väittävä taituri, on seurannut läheltä sekä millaiseksi kansakuntamme on menossa, että mitä lentokonepelissä tapahtuu paraikaa. Nyt hän haluaa jaella neuvoja joita hän on oppinut eduskunnassa, muovatakseen Munkkiliigan kohti ennennäkemätöntä kiitoa.

Pehtorin Yöradio

1. Munkkiliiga suunnittelee jälleen kerran uutta paluuta ja liigaotteluita on määrä pelata jo tulevana viikonloppuna. Tällä kertaa taukoa on ollut reilu vuoden verran, joten ihan hetkeen ei ole pelailtu. Millaisena näet kyseisen projektin onnistumismahdollisuudet? Minkä pitäisi muuttua, että kaikki toimisi paremmin kuin Hartolan nettiyhteys?
Tämä ei tule missään nimessä onnistumaan...Munkkiliigan jo ennestään täysin naurettavan keveitä sääntöjä on yhä enemmän säädetty ja siihen suuntaan että ollaan amatööriteatterin äärellä enemmän.. kun missään liigapuuhastelussa..Jo pariturnauksessa.. valvojilla karkasi kaikessa miellyttämisen halussa säännöt...Kovin nopeasti...Semifinaalissa oli selkeitä tahallisia poistumisia pelistä jotta vastustaja ei voi saada pisteitä kun yhdestä pelaajasta....Amatööri valvoja selitteli niitä lageilla jota kukaan pelaaja ei uskonut.jos katsoo esim videoo samalla kun pelaa niin lagit voi alkaa ja video ei mene itsestään päälle.. niin selvää tahallista poistumista kun olla ja voi.........Tässä kohtaa tuli taas hyvin selväksi että minkään näkösiä ratkasuja .. SÄÄNTÖRIKKOMUKSISTA ei kyetty/haluttu tehdä vaan suljettiin silmät ja toivottiin että kukaan ei valita...

2. Teitä ei ole nähty ollenkaan liigakentillä, vaikka tietojeni mukaan kosiskeluja on tullut suntaan jos toiseenkin. Mikä pitää noinkin erinomaisen lentäjän, jolle kysyntää riittäisi yllin kyllin, pois ilmoista? Voiko asia muuttua jossain vaiheessa ja onni potkaisisi meitä kaikkia siten, että myös Järvenpään ylpeys pelaisi Munkkiliigassa?
Liigan suurin ongelma on häirikköpelaajat jota liiga ei tosin edes yritä jättää pois. Lepsut säännöt tai niiden noudattamatta jättäminen tekee nobbaliigasta jo lähes vitsin...Ja huonon sellaisen. Johtoportaan kaveripiiri ei kykene minkään näköisiin ratkaisuihin pelikieltojen suhteen koska he pelkäävät maineensa menemistä pelaajien silmissä ja sitä että kaverit jättävät...Mutta samalla eivät aja liigan etua. Liityn heti munkkiliigaan kun tämä nobbaliigan rekisteröitymispakko jää pois...Ja niille oman elämänsä salapoliiseille jtoka perustelee tota pakkoa sillä että voisi pelaa 2 nimimerkillä niin aika yössä ovat... Pystythän sä pelaa 2 nimimerkillä sillonkin kun pelaat 2 eri koneella..Uusissa säännöissä.. (pelaajan korvaajat) voivat ymmärtääkseni olla rekisteröimättömänä mukana..Mutta ei vakio pelaajat eivät..

3. Osallistuitte viime sunnuntaina latesofin järjestämään pariturnaukseen yhdessä ifreetin kanssa. Miksi valitsitte hänen kaltaisen riippikiven pariksenne, kun tarjolla olisi ollut huomattavasti parempiakin vaihtoehtoja. Mitä piditte turnauksesta noin yleisesti ottaen?
Freetti oli turnaukseen hyvä pari...joskin hänen neuvomiseen meni aika paljon aikaa.Turnaus oli pääsääntösesti ihan hyvä..:niin kauan kun mentiin sovitusti....Loppu sinäänsä farssi että 3 ja 4 sija ratkastiin pelaamatta...kun eihän niitä voi määritellä. ilman pelaamista..

4. Olette toistuvia kertoja hakeneet Aapelissa valvojan virkaan, siinä kuitenkin (onneksi) onnistumatta. Mitkä asiat muuttuisivat jos pääsisitte kyseiseen hommaan?
Se muuttuisi että säännöistä pidettäisiin kiinni...Ja kiroilu loppuisi ja valittamistakaan en katsoisi....(olisin muuten lähes täydellinen johtoportaan jäsen nobbaliigaan) Pystyn tekemään päätöksiä tuntematta siitä yhtään pahaamieltä...

5. Kerrotte toistuvasti olevanne euroopan paras pelaaja ja maailman mittakaavassa kolmas. Mihin perustatte väitteenne? Kukan on planeettamme numero uuno, jos se ei kerta ole te?
Olen jo vuosikaudet ollut lentokonepelin paras pelaaja. Perustan väitteeni siihen että taktinen osaaminen on aivan eritasolla kun perus harrasteliapuuhastelialla.. joka ensin kysyyy näppäimet ja sitten lähtee lentoon ymmärtämättä miksi lentää ja mikä on lennon tarkoitus....

Mietteet

Olisiko sittenkin muutosten aika nobbaliigassa ja alettaisiin tekemään tästä kunnollinen kilpailullinen sarja.. missä lennetään tosissaan...ja pelit pelattaisiin iltamyöhällä....ja ikärajaa nostettaisiin sinne 16.... Ja lopetettaisiin sellanen sirkuspelleily...Vai luovummeko oikeesti liigasta vaan sen takia että kukaan ei jaksa pelata kun ei edes yritetä kunnolla....
« Viimeksi muokattu: 23.11.15 - klo:12:00 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #155 : 23.11.15 - klo:11:59 »

ifreetti

1. Munkkiliiga on onneksemme jälleen pystyssä ja tarjoaa säännöllisiä lentokonepelitaistoja viikosta toiseen. Oletteko riemuissanne asiasta? Mitkä uskotte olevan voiton avaimet, joilla liiga saadaan jälleen elinvoimaiseksi?
1kkös asia mihin liigassa täytyy keskittyä on taitavampien pelaajien tuominen takaisin. ei hommasta tuu mitään jos menee ihan nobbataistoiks koko touhu. lahjakkaat tulevaisuuden nimet ei koskaan opi pelaan jos mun tasonen roolimalli puuttuu

2. Ette kuulu toistaiseksi mihinkään liigajoukkueeseen, vaikka teillä ei ole ollut tapana jättää kausia väliin. Minkä nähden olette klaaniton? Onko tilanteeseen mahdollisesti tulossa piakkoin muutoksia ja myös te löydätte heimonne?
oon aika tarkka seurasta.. en ota paikkaa vastaan mistä tahansa tusina jengistä jossa ollaan naama punasena niinkuin jotkut ässä mestaruuden jälkeen.. tietysti jos joku jengi raivaa vähän nobbia pois niin voisin tulla pelaan

3. Johtamaanne YÖ klaania ei hyväksytty alkavalle liigakaudelle mukaan. Koetteko että teitä kohtaan meneteltiin väärin, kun teidän ei edes annettu tulla mukaan taistelemaan mestaruudesta? Miten IneartheD ja Verno ottivat hylkypäätöksen vastaan?
uskomatonta toimintaa taas kerran johtoportaalta.. miten voii olla et samat naamat vuodesta toiseen ja edelleen vihkoon ihan joka päätös. joukkueemme on luonnollisesti hyvin pettynyt päätöksestä mutta suunnitelmissa on tietysti yrittää uudelleen ensi kerralla. toisaalta väli kausi antaa mahdollisuuden hioa pelikuviot kuntoon ja siten varmistaa seuraavan kauden voitto! huhujen mukaan jopa pehmo olis kiinnostunut yöjengistä ens kaudelle...

4. Palkintokaappissanne löytyy useampi lentokonepeliaiheinen pokaali, sillä tilillenne kolahtanut niin Munkkiliigan mestaruus kuin useampi pariturnauksen voittokin. Mitä pidätte toistaiseksi lentokonepeliuranne parhaana saavutuksena?
saavutuksista näkee jo selvästi että kyseessä on yks kaikkien aikojen taitavimmista pelaajista tässä pelissä. ehkä kaikkein kovin suoritus oli kun nostin saliitti Q:n tyQin 2 jengistä munkkiliigan mestariks. matkalla kaatui mm flying legends ja finaalissa pallon jengi. 2 vs 2 turnaus voitot korostaa huikeaa yksilötaitoa joukkue pelaamisen ohella. tietysti joukkue toverina toiminut vata56 teki loisto suorituksia rinnalla ja näin yksi legendaarisimmista joukkueista myyrät säilyi lähes tappiottomana. kaljamahoissa joukkueen hurja potentiaali ei ehkä koskaan päässyt täysin valloilleen vaikka kovaa menestystä tulikin. ura on ollut täynnä menestystä joten vain yhden nimeäminen on mahdotonta

5. Olette entisten liigapelureiden Koopan ja Vernon tavoin niitä lentokonepeliläisiä, jotka kuuluvat myös minigolf -yhteisöön. Miten asemoisit meidät suhteessa heihin? Kummasta tulee kovemmat jätkät?
siellä keski ikä on 10 vuotta enemmän mutta rehellisesti sanoen kummastakaan ei hirveen kovia jätkiä löydy.. yksinpeli tekee sen että ehkä vähän nörtimpää porukkaa sieltä löytyy.. (elä kerro niille että sanoin näin)

6. Teillä on ajoittain vaikeuksia kyetä asialliseen keskusteluun. Oletteko asennevammainen vai pidättekö itseänne hulvattoman hauskana kun laskeudutte ajoittain tarhalaisen tasolle? Oletteko yhtä kovaa poikaa lounaspöydän äärellä kun olette kokoontuneet suvun kanssa vaihtamaan kuulumisia?
ei ikinä jää kiinni musta jos asiallinen kesksutelu on tavoitteena. en loppujen lopuks voi sille yhtään mitään jos eri mieltä oleva on niin vitun tyhmä ettei ymmärrä perus asioitakaan.. tason joutuu aina valitsemaan keskustelu kumppanin mukaan, jotta asiat saadaan esitettyä niin et toinenkin ymmärtää mistä on kyse. suvun mottona on aina ollu mitään ei anneta ilmaseks..

7. Hahmonne epämääräinen ulkonäkö herättää nyt ja on aiemmin herättänyt runsaasti huomiota. Mihin pyritte tuolla? Kuinka paljon rahaa olette käyttäneet hahmonne eteen?
nojoo sinänsä vähän läppä et kysyjän esittäjä on singeTeng jolla on nalle kouras ja sydänpaita päällä.. jouduin itte taas kerran ostamaan nää vaikka turnaus voitoista latella 500 velkaa jo.. tällä kertaa rahaa kulu 50 euroo en toki itte maksanu

8. Olette paljastaneet todella harvalle mitään itsestänne. Suurin osa liigalaisista ei siis tiedä ikääsi tai asuinpaikkaasi, joten taidatte olla tarkka asian suhteen. Mikä on nimimerkkisi Aapelin ulkopuolella?
en voi käsittää miten tyhmiä jotkut on kun lähtee huuteleen et asuu vantaalla ja nimi on m.... eikö nobsit ymmärrä et pahimmassa tapaukjsessa voi 2 päivän päästä ovikello soida viimestä kertaa. jos antaa nimensä nettiin pitäis pyytää poliisi suojelusta

9. Jouluaattoon on enää noin kuukausi aikaa, joten se lähestyy kuin idän pikajuna. Millaista joulua aiotte viettää? Joko olette toivoneet lahjoja itsellenne?
mulla on pöytä katettu ja ystävät ympärillä jouluna. ei onneks tarvi kuulua niihin jotka yksin tuijottaa seiniä.. oon syntyny kultalusikka suussa joten alle 15 lahjaa on pettymys

10. Mitä mieltä olette käyttäjästä Pehtorin Yöradio?
mun ainoa todellinen ystävä netis. monesti väärinymmärretty persoona, pinnan alla kuitenkin piilee kultainen sielu.. tunnetaan pelaajana joka on hyvin tietoinen omista kyvyistään eikä toisaalta syyttä suotta. aiemmin sanoin että valitsen tarkkaan joukkue toverit joten siinä mielessä kertoo aika paljon että valitsin pehtorin parikseni laten turnaukseen. teräväkielinen pehtori onnistuu myös aina yllättämään nokkelilla sanoituksillaan. nämä kaikki tekijät yhdessä tekevät pehtorin yöradiosta uskomattoman hienon ihmisen
« Viimeksi muokattu: 23.11.15 - klo:12:02 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #156 : 23.11.15 - klo:19:09 »

Erään käyttäjän antama haastattelu keräsi niin laajaa huomiota liigalaisissa ja sen ulkopuolisissa tahoissa, että on ainakin tilapäisesti aika luovuttaa vastuu seuraavalle.

Kuvittelin aina pystyväni itse laatimaan parhaat kysymykset ja repimään väkeä kiinnostavat asiat esiin, mutta viime päivien aikana olen tajunnut olleeni väärässä. On nimittäin olemassa eräs meistä, joka karismaattisella olemuksellaan ja omintakeisella persoonallaan kykenee parempaan kuin minä. Koska koen että te kymmenet uskolliset lukijat ansaitsette vain parasta, näen että on oikea hetki antaa seuraavan miehen hypätä puikkoihin ja siirtyä itse väliaikaisesti taustalle.

Siispä tällä sekunninlyömällä julistan manttelijan perijäkseni Pehtorin Yöradion. Pehtori tulee varmistamaan sen, että myös jatkossa liigalaiset voivat nauttia tähtipelaajien haastatteluista ja mahdollisesta muusta materiaalista. Menestyksekkäitä hetkiä siis hänelle toimituksen vastaamiseen ja liigan parhaan mielipidekanavan ylläpitämiseseen! Olkoon tulevaisuus valoisa, oi Pehtori suuri.

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #157 : 23.11.15 - klo:23:39 »

[TyQ] latesofi

1.Kerro vähän kehityksestäs munkkiliigan aikana ihmisenä ja siitä että mitä olet oppinut noin yleensä muutakin kun sen että hiiren oikeaa ja vasenta nappia ei voi samaan aikaan painaa
En tiedä muiden ihmisten motorisista kyvyistä, mutta itse olen sen verran näppärä sormistani, että tuokin temppu onnistuu. Lentokonepeli, samoin kuin myös Munkkiliiga, täyttää pian 10 vuotta. Siinä ajassa ihmiselle ehtii toki tapahtua paljon; onhan se liki kolmasosa elämästäni. Aika pitkälti olen silti edelleen samanlainen kuin tuolloinkin. Ehkä merkittävin muutos on ollut se, että olen oppinut olemaan tyytyväinen siihen mitä olen ja siihen mitä minulla on. Onnellinen elämä ei tule mistään ulkoisesta, vaan asioiden hyväksymisestä ja suhteellisuudentajusta. Vanhaan takertuminen ei ole hyväksi. Ei, nyt en puhu siitä mitä pervot mielenne kuvittelivat. Mutta kaikki ihana loppuu aikanaan, joten kannattaa nauttia siitä niin kauan kuin se jatkuu. Ja kun se päättyy niin voi hyvillä mielin siirtyä eteenpäin katumatta mitä tuli tehtyä tai jätettyä tekemättä.

Loppujen lopuksi ihminen ei tarvitse paljoa pystyäkseen nauttimaan elämästä ja itse koen olevani varsin hyväosainen. Tärkein asia elämässä on kuitenkin, että siinä on jotain sisältöä. Sen ei välttämättä tarvitse edes olla hirveän mielekästä tekemistä. Pelkkä joutenolo kuihduttaa ja tappaa. Arvostan myös stressitöntä elämää ja sitä, ettei tarvitse jatkuvasti miettiä varojensa riittämistä. Aikanaan kuvittelin, että musta tulisi onnellinen kun valmistun ja saan hyväpalkkaisen työn, ihanan vaimon ja perheen. Nykyään ne tuntuvat aika kaukaisilta ajatuksilta. Nyt tulen toimeen riittävän hyvin ja voin keskittyä nauttimaan elämästä juuri tässä hetkessä. Ja mikä tärkeintä, minulla on vapaus tehdä mitä ikinä tahdon! En välttämättä hyödynnä sitä vapautta kovinkaan usein, mutta osaan arvostaa sitä. Etenkin parisuhde tahtoo sitoa ja rajoittaa ihmistä ja ihmisen vapauksia todella paljon. Ei toki aina, mutta suurimmassa osassa tapauksissa kyllä. Monille se on toki uhrausten arvoista. Minulle ei.

Filosofinen elämänasenne toki on aina ollut osa minua. Siitähän myös nimimerkkini aikanaan syntyi. Aikanaan olin tosin enemmän idealisti. Silti vielä nykyäänkin pidän tärkeänä sitä, että toimii oikein nimenomaan omien periaatteidensa mukaan. Ei siksi, mitä muut ihmiset ajattelevat. Pitää olla rehellinen itselleen, eikä antautua ulkopuolisten vaikutteiden vietäväksi mistään hinnasta. Ei edes ihmissuhteiden vuoksi. Se on yksi asia, jonka olen oppinut.

Periaatteiden ei kuitenkaan pidä olla kiveen hakattuja, vaan nekin voivat joustaa tarvittaessa. Elämä muuttaa ihmistä. Ajatukset ja itselle tärkeät asiat vaihtuvat. Ajatukset periaatteiden takana eivät kuitenkaan koskaan vanhene, vaikka oma mielipide muuttuisikin.

2. Uskotko siihen että munkkiliiga voisi olla sirkus ilman pellejä?
Jokaisessa sirkuksessa tulee olla pellejä, eihän se muuten olisi sirkus. Totta puhuen toivoisin itse kovasti, että se olisi mahdollista. Mutta hei, ollaan kuitenkin internetissä, joten en usko siihen, että niin voisi käydä.

3. Jos sinulla olisi valta ja voima niin olisiko käytössä nimi munkkiliiga vai nobbaliiga?
Olen tässä asiassa perinteiden puolestapuhuja. Vaikea kuvitella, että munkkiliigalla olisi jokin toinen nimi.

4. Onko laten johtajan taidot vakuuttanut sinua 2006 vuodesta lähtien niin paljon että ihan oikeesti huudat hänen nimeään iltasin yksin pimeessä huoneessa samalla kun katsot videoo missä late syö leivän?
Hieman hämmentävä kysymys. Mutta itse en usko kyse olevaan niinkään johtajantaidoista vaan sandwich-taidoista Iskee silm&#228;&#228;

5. Voitko rehellisesti kertoo mielipiteesi FL:n ja MunQ ja kaljamahatiimin voimasuhteista ja siitä että missä ne oikeat sankarit pelas ja missä pelas ne 3 gauboita joista 1 ei ollut edes Gauboi...niinkun laulussakin sanotaa
MunQin klassinen kokoonpano on ollut ehdottomasti liigan kaikkien aikojen kovin. Kaljat tulee kakkoseen. Me ollaan sankareita kaikki. Paitsi ne kolme gauboita.

6. Pitäisikö munkkiliigalla olla kasvaessa myös b liiga mikä mahollisesti olisi nobbaliiga..Ja sieltä sitten parhaat nousis? ja voisko jusse kertoo myös nobbaliigan asiat twitterissä vai joutuisko late tekee oman twitterin?
Ehdottomasti pitäisi! Liigan liian suuri koko vähentää pelaamisen mielekkyyttä sekä yläpään että alapään osalta. Omasta mielestäni kuka tahansa liigapelaaja voisi myös tehdä oman ei-liigapelaajista koostuvan klaanin, joka pelaisi alemmalla tasolla. Tällä mahdollistettaisiin nobbaliigan riittävä koko sen olemassaolon turvaamiseksi. Tällainen klaani ei tietty voisi nousta ylemmälle tasolle ilman johtajanvaihdosta. Ehkä suurin syy, miksi sarjajakoa ei liigan huippuvuosina tehty, oli se, että kukaan ei halunnut päättää, mitkä klaanit pelaisivat ylemmässä ja mitkä alemmassa sarjassa. Siinä olisi kaivattu nykyisen klaanineuvoston tapaista yhteistyöelintä. Toinen syy oli se, ettei tiedetty, millä perusteilla klaanin voisi päästää suoraan ylempään sarjaan ja milloin sen tulisi aloittaa uransa b-sarjasta. Nykyään uskon, että klaanijohtajat ja adminit yhdessä kykenisivät päättämään, millä klaanilla on kyky selviytyä A-sarjassa ja minkä on parempi ottaa vauhtia pohjalta.

Uskon vakaasti, että asiat Munkkiliigan virallisen Twittervastaavan kanssa saataisiin järjestymään niin, ettei uutta twiittailutunnusta tarvittaisi.

7. Kun aloitat pelaamisen niin käytkö ensin huutaa vanhemmilesi et nyt naamat umpeen et täälä alkaa liigapeli ja minkälaista suhtautumista olet saanut?
Totta puhuen en. Tyttöystävät ovat toki eri asia. Ihan ymmärtäväisiä ovat olleet.

8. Munkkiliigan häiriköt ovat jäääneet pois ja tilalle on tullut innokkaita uusia pelaajia mitä mieltä oot siiitä et TYQ tiimin keskiikä on kuitenkin lähes 32....Ja pehmo on joukkoeeen nuorin pelaaja....34 vuotiaana..Uskotko että keskiikä voi olla 32 jos nuorin pelaaja on 34?
Kokemus on valttia. Ja ikä vain numeroita.

9. Onko munkkiliigassa persoonia jotka miellyttää sinua mielestäsi tahallaan?
Vaikea sanoa.. Ehkä joillakin voi olla jotain taka-ajatuksia, mutta en ole itse tunnistanut asiaa.

10. Voisitko nähdä itsesi joskus latena laten paikalla johdossa?
Lievästi skitsofreeninen luonteeni sallisi tämän. Mutta jos nyt ei kuitenkaan alettaisi skitsoomaan.

11. Pitäisikö 2 nimimerkit hyväksyä jos pelaaja pystyy pelaamaan samaan aikaan kummallakin hahmolla? olisiko tästä pelkästään hyötyä pallon kaltaisille nörteille..
Liigan kannalta tämä olisi periaatteessa hyvä asia, kun pelaajia riittäisi useampaan klaaniin. Urheilullisuutta tämä ei välttämättä edistäisi.

12. Munkkiliigan todelliset tähdet on jääneet jo pois....oliko novalog kauttaaikojen paras pelaaja...?
Supernova loistaa kirkkaimpana tähtenä öisellä liigataivaalla.

13. Nobbaliigan kausi alkoi taas ja suurin osa munkkiliigan johtoportaasta ei oo mukana mitä mieltä oot siitä että ne jotka päättää asijoista ei edes itse vaivaudu osallistumaan liigaan?
Uskon, että se auttaa heitä pysymään puolueettomina päätöksenteossa. Tila taitaa tosin olla pitkälti väliaikainen

14.Voisitko rakas ystäväni joskus ajatella myös muita pelatessasi etkä vain ajaa omaa etuasi röyhkeesti?
Ajattelen toki paljonkin... Totuus on kuitenkin, että oma tila on otettava haltuun. Muuten sitä jää muiden potkureihin.

15 Onks latella kotieläimiä?
Satunnaisesti pidän pientä villakoirakenneliä.

16. Voisiko pelaamisen määrää lisätä vuorokaudessa silläkin uhalla että nukkuminen jäisi sivurooliin?
Ei kannata, kokemusta on 72 tunnin maratonsessioista, mutta se vaatii veronsa. Ja toisaalta riittävä uni on suurin elämänlaatua parantava yksittäinen tekijä.

17 Joulu on tulossa ja meistä moni on hiljentymässä joulunviettoon....Mutta kuka on joulun päälikkö jeesus vai joulupukki
Minä olen. Mutta en kerro, kumpi noista!

18.Kerro sinun unelma tiimistäsi....Mun unelmatiimissäni pelaisi ...Adju taitopelaajana jusse Taktiikkaguruna Freetti ...Koska on vain kova.....Tiimin perämiehenä INE...ja vaihtopenkillä SIngE..
Unelmatiimini on aika pitkälti TyQin nykyinen kokoonpano. Toisaalta olen joskus leikitellyt ajatuksella Junkegurutiimistä. Siinä pelaisivat lisäkseni ainakin lätty ja jusse. Neljänneksi kävisi hyvin esimerkiksi Aristoteles.

19. Mikä on koulutuksesi..? Onko joukossamme maistereita?
Olen ylioppilas. Yliopistoon pääsin aikanaan papereilla sisään, mutta totesin, että se maailma ei ole minua varten, joten lopetin ja siirryin työelämään. Enkä ole katunut hetkeäkään.

20.Täälä aika moni puhuu star warssista...Ja epäilyttävän moni on nimenny idolinsa sieltä mitä mieltä olet siitä jos 34 vuotiaan miehen suurin intohimo elämässä on star wars elokuvat?
Jokaisella on vapaus valita, mitä itse pitää tärkeänä. En tuomitse muita sen perusteella. Mutta kyllähän ne klassikoita ovat! Pitäisi varmaan joskus katsoa joku.

21. Voisitko kuvitella että pelaisit joskus jotain peliä niin että juokset juoksumatolla lasitpäässä...ja joudut oikeesti tekemään fyysisesti koko ajan töitä sen pelin eteen ja miten paljon hahmosi liikkuisi
Täähän olis oikee unelma! Saanko pitää painoliivejä päällä?

22. Voisitko kehua itseesti ja kertoa siitä missä sä oot hyvä?
Esittelen mieluusti taitojani halukkaille naisille!

Kysymykset ovat Pehtorin Yöradion käsialaa

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #158 : 24.11.15 - klo:20:31 »

[Etana] Tähtiyksikkö

1.Kerro vähän kehityksestäs munkkiliigan aikana ihmisenä ja siitä että mitä olet oppinut noin yleensä muutakin kun sen että hiiren oikeaa ja vasenta nappia ei voi samaan aikaan painaa
paha oppia jos osaa jo paljon.. mut joo ainaki sen miten lennetää 4v4 peleis muodostelmis.

2. Jos sinulla olisi valta ja voima niin olisiko käytössä nimi munkkiliiga vai nobbaliiga?
tähtiliiga

3.Voitko rehellisesti kertoo mielipiteesi FL:n ja MunQ ja kaljamahatiimin voimasuhteista ja siitä että missä ne oikeat sankarit pelas ja missä pelas ne 3 gauboita joista 1 ei ollut edes Gauboi...niinkun laulussakin sanotaan
kuha sais kysymyksestä selkoo

4. Pitäisikö munkkiliigalla olla kasvaessa myös b liiga mikä mahollisesti olisi nobbaliiga..Ja sieltä sitten parhaat nousis? ja voisko jusse kertoo myös nobbaliigan asiat twitterissä vai joutuisko late tekee oman twitterin
tää on hyvä idea

5. Kun aloitat pelaamisen niin käytö ensin huutaa vanhemmilesi et nyt naamat umpeen et täälä alkaa liigapeli ja minkälaista suhtautumista olet saanut?
toki eihän sitä muuten vois keskittyä 100% ja suhtautuminen on ollut aika asiallista

6. Pitäisikö 2 nimimerkit hyväksyä jos pelaaja pystyy pelaamaan samaan aikaan kummallakin hahmolla? olisiko tästä pelkästään hyötyä pallon kaltaisille nörteille..

tässä nyt ei ole mitään järkeä

7. Munkkiliigan todelliset tähdet on jääneet jo pois....oliko novalog kauttaaikojen paras pelaaja...
...aikanaan ainakin paras kyllä, mutta haastajiakin löytyy, nytkin monta kovaa tähteä palannut...

8.Kerro sinun unelma tiimistäsi....

oliks tää nyt tällä hetkellä aktiivisista vai kaikista pelaajista ketä pelannu?

9. Oletkopitkälle lukenut..? Onko joukossamme maistereita?

noen... vasta kolmen ällän eli LLL -vaihees menossa ja niille jotka ei tiedä mitä tää meinaa nii ei kerrotakkaan sit.

10. Voisitko kehua itseesti ja kertoa siitä missä sä oot hyvä?

ei vaikuta alkaan vastaan tähän... ei mahtuis vastaus kuitenkaa enkä karsimaankaan jaksais alkaa niin ehkä lyhyesti vois sanoa tärkeimmät eli voittamaton beerpongis ja paljuilun maailmanennätyksen hallitseva

Kysymykset ovat Pehtorin Yöradion käsialaa

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #159 : 25.11.15 - klo:16:50 »

[-] ifreetti

1. Jos sinulla olisi valta ja voima niin olisiko käytössä nimi munkkiliiga vai nobbaliiga?
en oo käyttäny enään nimeä munkkiliiga vuosiin.. johtuu lähinnä siitä et nobbaliiga kuvaa 25 kertaa paremmin nyky tilaa. taso ei päätä huimaa ja harvassa nykyään todelliset taitopelaajat joilla peli kulkee luonnostaan ilman 60 tunnin viikko harjotusta

2.Voitko rehellisesti kertoo mielipiteesi FL:n ja MunQ ja kaljamahatiimin voimasuhteista ja siitä että missä ne oikeat sankarit pelas ja missä pelas ne 3 gauboita joista 1 ei ollut edes Gauboi...niinkun laulussakin sanotaa
f.l aika yliarvostettu.. en koskaan ymmärtänyt miten ylipäätään koskaan voitti mitään kun monikaan pelaajista ei hirveesti taidoilla häikässy. munQ:ssa oli yhessä välissä (ennen pehmon aikaa anteeks vaan) uskomaton määrä taitoa ja mestaruuksia tulikin liukuhihnalta. kaljoilla oli pro pelaajia vaikka 2 tiimiin asti muttei ikinä päästy pelaamaan parhaalla kokoonpanolla MUNQ vastaan.. harmi sinänsä koska tossa meni samalla sivu suun kaikkien aikojen ottelu liigas Gauboit oli verno ja sen 2 ex:ää en koskaan tajunnu mikä virka niillä jätkillä oli.. vernohan noista on toki se 1 joka ei ollu gauboi jokainen voi päätellä ite mitä tarkottaa

3. Onko munkkiliigassa persoonia jotka miellyttää sinua mielestäsi tahallaan?
näitä sankareita oon nähny kymmeniä aikojen saatossa ihan valvojista lähtien.. ollaan aina innokkaana eturivissä tervehtimässä (ollaanko me ystäviä?) vaikka en olis ennen montakaan sanaa koko kaverille sanonut (tunnistaako joku ittensä tästä kuvauksesta?) ihanaa sinänsä mutta sydäntä särkee aina kun joku pettyy kun ei saakkaan vasta kaikua.

4. Voisitko nähdä itsesi joskus latena laten paikalla johdossa?
oon jo vuosikausia yrittäny ylläpitäjän virkaa tuol.. tarkotuksena ois saada vihdoin jotain järkeä tähän puuhasteluun on jo kohta 10 vuotta kateltu. 1000 euroa voitosta late vois tarjota vielä viimisenä palveluksena liigalle niin tulis parhaat taas pelaan

5. Munkkiliigan todelliset tähdet on jääneet jo pois....oliko novalog kauttaaikojen paras pelaaja...?
valitettava fakta on se että kaikkien aikojen 10 parhaasta pelaajasta nobbaliigassa pelaa tällähetkellä enään 1..

taistelee tiukasti kärki sijoista joten loggi on mun ohella 3 parhaan pelaajan joukossa jotka on ikinä pelannu tätä peliä mikä ei sinänsä huonosti ole ollenkaan

6. Kerro sinun unelma tiimistäsi....
mun unelma tiimi koostuu 100 prossaa taitavista pelaajista.. tiimissä kaikilla on hyvä olla ja luonnollisesti parhaat pelaa. joukkue henki on uskomattomalla tasolla ja taustajoukot on tietysti kunnossa: valmentajana pehtori ja maskottina pehmo

Kysymykset ovat Pehtorin Yöradion käsialaa


palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #160 : 26.11.15 - klo:15:20 »

[Dove] KIRSI2

1.Kerro vähän kehityksestäs munkkiliigan aikana ihmisenä ja siitä että mitä olet oppinut noin yleensä muutakin kun sen että hiiren oikeaa ja vasenta nappia ei voi samaan aikaan painaa
olen oppinut arvostamaan mm. laten kaltaisia pörröpäitä ja että jäätelöä ei kannata syödä ylösalaisin ja että asioita ei kannata ottaa niin vakavasti. kehityn ihmisenä ylöspäin.

2. Uskotko siihen että munkkiliiga voisi olla sirkus ilman pellejä?
munkkiliiga on sirkus oli siellä pellejä tai ei. ilman pellejä munkkiliiga olisi tyhjä sirkus.

3. Jos sinulla olisi valta ja voima niin olisiko käytössä nimi munkkiliiga vai nobbaliiga?

vastaan munkkiliiga jottei liigan johto rupea hengittämään niskaan.

4. Voitko rehellisesti kertoo mielipiteesi FL:n ja MunQ ja kaljamahatiimin voimasuhteista ja siitä että missä ne oikeat sankarit pelas ja missä pelas ne 3 gauboita joista 1 ei ollut edes Gauboi...niinkun laulussakin sanotaa
oikeat sankarit pelaa suomen jääkiekkomaajoukkueessa (jos siis voittavat) ja kolme gauboita löytyy luonnollisesti tyqistä. se on itsestäänselvyys, että kuka ei ole oikea joten en viitsi raottaa sitä asiaa enempää.

5. Pitäisikö munkkiliigalla olla kasvaessa myös b liiga mikä mahollisesti olisi nobbaliiga..Ja sieltä sitten parhaat nousis? ja voisko jusse kertoo myös nobbaliigan asiat twitterissä vai joutuisko late tekee oman twitterin?
jusse on kunnon poika. late ei tarvitse twitteriä. en kannata kahta liigaa, kyllä yhteen kanoottiin inkkarit mahtuu ja pari tippuu matkan varrelle.

6. Kun aloitat pelaamisen niin käytkö ensin huutaa vanhemmilesi et nyt naamat umpeen et täälä alkaa liigapeli ja minkälaista suhtautumista olet saanut?
itseasiassa en. jos joku nyt kuitenkin häiritsee niin se-tietty-katse riittää yleensä. ilosia ne vaan on ollu, kun talossa on oikea liigapelaaja.

7. Pitäisikö 2 nimimerkit hyväksyä jos pelaaja pystyy pelaamaan samaan aikaan kummallakin hahmolla? olisiko tästä pelkästään hyötyä pallon kaltaisille nörteille..
oisihan se aika kätevää jos joukkueen muodostamiseen tarvittaisiinkin neljän sijasta kaksi pelaajaa... viellä kätevämpää olisi jos tiimin saisi muodostaa vain itsestään ja kolmesta muusta itsestä. miettikää mitä se tekis munkkiliigalle! klaaneja olisi ihan jonoksi asti.

8. Munkkiliigan todelliset tähdet on jääneet jo pois....oliko novalog kauttaaikojen paras pelaaja...?
kuka?

9. Voisiko pelaamisen määrää lisätä vuorokaudessa silläkin uhalla että nukkuminen jäisi sivurooliin?
niinno, mitäpä harha-aistimuksista ja vuoristoratamielestä kunhan saa pelata. ei, en kannata tätä. suosin nukkumista. pitää nukkua että jaksaa pelata. nukkuminen on vahvoille.

10.Kerro sinun unelma tiimistäsi...
se voittaa kaikki mutta häviää finaalissa

Kysymykset ovat Pehtorin Yöradion käsialaa

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 29.11.15 - klo:11:57 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #161 : 27.11.15 - klo:16:02 »

myway

1. Miksi et oo mukana munkkiliigassa?
Ei riitä aika eikä mielenkiinto tällä haavaa.

2. Ootko ilonen ku munkkiliiga palasi?
Kyllä se ilahduttaa nähdä, että aktiivisuutta ja halua ihmisiltä yhä löytyy. Kuitenkin kun kaikki on tekijöitä vaille valmista, olisi sääli jos tällainen liiga jäisi unholaan.

3. Mikä on paras muistosi munkkiliigasta?
Viimeisin tiimi, FL2.

4. Onks munkkiliiga sun elämän suurin sosiaallinen yhteisö?
Ehdottomasti......

5. Kerro sinun unelma tiimistäsi....
Semmoinen missä viihtyy ja tekeminen on mukavaa. Tärkeintä ei ole päämäärä vaan hyvä matkaseura.

6. Voitko nimetä yhden henkilön liigasta joka ei miellytä sinua millään tavalla?
Voisin nimetä montakin, mutta nimien listaaminen ei palvele ketään.

7. Uskotko siihen että kissalla on enemmän älykkyyttä kun kotieläimenä kun kilpikonnalla?
En usko kissojen älykkyyteen. Kilpikonnat ovat flegmaattisia ja huolettomia eläimiä. Kissoja yleisesti ottaen pidetään älykkäämpinä, mutta älykkyys on muutenkin yliarvostettua. Kissat elävät stressaavaa elämää ympäristö täynnä ärsykkeitä, ja niihin reagointia pidetään älykkyytenä, toisin kuin kilpikonna, joka ymmärtää ottaa rennosti omassa terrassaan. Mitä älykkäämpi, sitä hankalampi elämä, myös ihmisillä. Onko älykäs laji tai yksilö sitten kovinkaan älykäs, kun ei ymmärrä ottaa elämää yhtä rennosti kuin kilpikonna?

8. Mikä on helsinkin huonoin kaupungin osa..?
Jos lähdetään noista keskusta-alueen lähiöistä sisältäen kaikenmaailman hipsterilähiöt kuten Kallio, Vallila, Sörnäinen, Käpylä...

9. Oletko pitkälle opiskellut vai oletko näitä (elämän koulun käyneitä?)
Amikseen loppui opiskelut.

10. Osaatko jotain muutakin kieltä kun suomee?
Englantia sen mitä tarvii.

Kysymykset saattavat olla Pehtorin Yöradion käsialaa

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #162 : 29.11.15 - klo:11:57 »

[Etana] duff-beer

1.Kerro vähän kehityksestäs munkkiliigan aikana ihmisenä ja siitä että mitä olet oppinut noin yleensä muutakin kun sen että hiiren oikeaa ja vasenta nappia ei voi samaan aikaan painaa
nojoo internetissähän kuka vaan voi olla kovis...

2. Jos sinulla olisi valta ja voima niin olisiko käytössä nimi munkkiliiga vai nobbaliiga?
heh olis kyllä jotai iha muuta

3. Onko laten johtajan taidot vakuuttanut sinua 2006 vuodesta lähtien niin paljon että ihan oikeesti huudat hänen nimeään iltasin yksin pimeessä huoneessa samalla kun katsot videoo missä late syö leivän?
nojoo onhan late tuonu uusia naamoja nobbaliigaan...

4. Voitko rehellisesti kertoo mielipiteesi FL:n ja MunQ ja kaljamahatiimin voimasuhteista ja siitä että missä ne oikeat sankarit pelas ja missä pelas ne 3 gauboita joista 1 ei ollut edes Gauboi...niinkun laulussakin sanotaa
nojoo melkosta puuhastelua on havaittu joka porukassa...

5. Pitäisikö munkkiliigalla olla kasvaessa myös b liiga mikä mahollisesti olisi nobbaliiga..Ja sieltä sitten parhaat nousis? ja voisko jusse kertoo myös nobbaliigan asiat twitterissä vai joutuisko late tekee oman twitterin?
miksei? pro sarjassa ei kaivata puuhastelijoita

6. Munkkiliigan häiriköt ovat jäääneet pois ja tilalle on tullut innokkaita uusia pelaajia mitä mieltä oot siiitä et TYQ tiimin keskiikä on kuitenkin lähes 32....Ja pehmo on joukkoeeen nuorin pelaaja....34 vuotiaana..Uskotko että keskiikä voi olla 32 jos nuorin pelaaja on 34?
internetissähän kuka vaa voi sanoa mitä vaa...

7. Voisitko nähdä itsesi joskus latena laten paikalla johdossa?
mitä mun pitäs johtaa?

8. Pitäisikö 2 nimimerkit hyväksyä jos pelaaja pystyy pelaamaan samaan aikaan kummallakin hahmolla? olisiko tästä pelkästään hyötyä pallon kaltaisille nörteille..
nojoo kertoo paljon jos pitää puuhastella useamman nimen takana...

9. Nobbaliigan kausi alkoi taas ja suurin osa munkkiliigan johtoportaasta ei oo mukana mitä mieltä oot siitä että ne jotka päättää asijoista ei edes itse vaivaudu osallistumaan liigaan?
heh kaunista.. mistä tiedät puuhasteleeko joku kakkosnimimerkillänsä sielä...

10. Onks latella kotieläimiä?
huhut kertovat että on... mut se et mitä, ni sitä ne ei kerro...

11. Kerro sinun unelma tiimistäsi....
nojoo ei mun tarvi unelmoida...

12. Mikä on koulutuksesi..? Onko joukossamme maistereita?
heh toiset lukee toiset tekee... siis ne ketkä osaa...

13. Voisitko kehua itseesti ja kertoa siitä missä sä oot hyvä?

nojoo eiköhän kaikki oo nähny ni miks pitäs kertoo... ja miksen kehuis välillä itteänikin

Kysymykset ovat Pehtorin Yöradion käsialaa

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #163 : 30.11.15 - klo:23:15 »

[Etana] Gents8

1 .Kerro vähän kehityksestäs munkkiliigan aikana ihmisenä ja siitä että mitä olet oppinut noin yleensä muutakin kun sen että hiiren oikeaa ja vasenta nappia ei voi samaan aikaan painaa
Onhan tässä nyt kehitystä tullut muutaman vuoden aikana suuntaan ja toiseen. Oppinu itsehillintää ehkä suurimmaks osaks. Ja tietty voitelee leivän.

2. Jos sinulla olisi valta ja voima niin olisiko käytössä nimi munkkiliiga vai nobbaliiga?

Munkkiliigalla mennään, vaikka onhan nobbien määrä huomattava eikä MunQ klaaniakaan enää ole.

3. Voitko rehellisesti kertoo mielipiteesi FL:n ja MunQ ja kaljamahatiimin voimasuhteista ja siitä että missä ne oikeat sankarit pelas ja missä pelas ne 3 gauboita joista 1 ei ollut edes Gauboi...niinkun laulussakin sanotaan

Kalja on aina ollut omissa silmissä kovin, muttei FL ole kaukana takana ollut. MunQ on aina ollut näistä se heikoin, mutta pystyi pistämään kampoihin. Harmi ettei klaaneista ole enää jäljellä kuin rauniot. Ja me ollaan sankareita kaikki, kun oikein silmiin katsotaan. Gauboit pelas baareis.

4. Pitäisikö munkkiliigalla olla kasvaessa myös b liiga mikä mahollisesti olisi nobbaliiga..Ja sieltä sitten parhaat nousis? ja voisko jusse kertoo myös nobbaliigan asiat twitterissä vai joutuisko late tekee oman twitterin
Kyllähän toi nyt ihan järkevältä kuulostaa, mutta ylempi Munkkiliiga kuihtuisi kasaan kaikkien joutuessa nobbaliigaan. Jusse raataa hiki hatussa jo, niinkuin latekin. Homma tulisi siirtää jollekkin noballe.

5. Onko munkkiliigassa persoonia jotka miellyttää sinua mielestäsi tahallaan?
Kyllä mukaan aina muutama perseennuolija mahtuu.

6. Munkkiliigan todelliset tähdet on jääneet jo pois....oliko novalog kauttaaikojen paras pelaaja...
Niin on... Novalog oli yksi kovimmista, mutta paha sanoa suoraan kovimmaksi. Valitsisin itse Hedgehogin.

7.Joulu on tulossa ja meistä moni on hiljentymässä joulunviettoon....Mutta kuka on joulun päälikkö jeesus vai joulupukki
Päällikkönä häärii joulupukki tietenkin. Avosylin aina ottaa istumaan papan polvelle ja antaa namuja. Jeesukselta en ole saanut mitään.

8. .Kerro sinun unelma tiimistäsi...
Juupelin jos saisi aktiivisemmaksi ja sitten Yayoottenubsin ja super koiran takaisin niin sitten olisi jengi jolla ois mahtava pelata. Kaikki pelaavat hyvin yksiin ja läppä lentää, yhteyttä pidetään pelin ulkopuolellakin.

9. Oletteko pitkälle lukenut..? Onko joukossamme maistereita?
Lukion toista vuotta mennään. Tulevia maistereita ainakin.

10. Voisitko kehua itseesti ja kertoa siitä missä sä oot hyvä?

Osaan tehä tosi hyvää pannukakkuu. Rubiikin kuutios oon kyl kans iha semi.

Kysymykset ovat Pehtorin Yöradion käsialaa

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #164 : 30.11.15 - klo:23:49 »

[siima] Small Myy

1. Liigan historiasta voimme lukea seurustelu suhteistasi liigapelaajien kanssa miten haluat selittää nettisuhteita ilman että muut nauravat?
minkämäsilvoinetmunswägäonniimehu

2. Oletko tietoinen siitä että netissä kuvat näkyvät kaikille?

joo kyllä musta on ihan hyvä että kaikki näkee ton pilvinallen tuolta, siks se on ihan muutamaanki otteeseen tossa

3. Oliko Groosom enemmän kun perus pertti pelaajana?
ei se mulle pärjänny

4. Voisitko kuvitella olevasi päivän mies?
no jos saisin olla sinä niin joo

5. Onko late hämähäkkimies asussa kuumin uros mitä oot nähyt?
en oo nähny, harmi

6. Onks koskaan tuntunu siltä et groosom ei ollukkaa niin äijä?
oot sinäki aika vässykkä

7. Oletko pitkälle opiskellut vai oletko näitä (elämän koulun käyneitä?)
opiskelen edelleen

8. Kerro suhteestasi palloon?
vieläkö se täällä pyörii

9. Osaatko jotain muutakin kieltä kun suomee?
mite sen nyt ottaa

10. Minkälaisia terveisiä haluisit lähettää niille jotka tällähetkellä ajattelee et ei vittu miten nolo haastattelu
niinpä

 Pusu

Kysymykset saattavat olla Pehtorin Yöradion käsialaa

palaute tänne
tallennettu
Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024