Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
06.10.24 - klo:21:26

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 245 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Munkkiliiga
| |-+  Liigan kulmanurkkaus
| | |-+  Teng's magazine
0 jäsentä ja 9 vierasta katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Montako kiekkoa Suomi iskee verkon perukoille Ruotsia vastaan?
0 - 2 (25%)
1 - 1 (12.5%)
2 - 4 (50%)
3 - 1 (12.5%)
4 - 0 (0%)
5 - 0 (0%)
+5 - 0 (0%)
äänestäjiä yhteensä: 7

Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Teng's magazine  (Luettu 165859 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #165 : 02.12.15 - klo:11:59 »

[Nokka] WäZ

1.Kerro vähän kehityksestäs munkkiliigan aikana ihmisenä ja siitä että mitä olet oppinut noin yleensä muutakin kun sen että hiiren oikeaa ja vasenta nappia ei voi samaan aikaan painaa
Oon vahvin kaikist, ja voi painaa samaan aikaan et vaan osaa

2. Pitäisikö munkkiliigalla olla kasvaessa myös b liiga mikä mahollisesti olisi nobbaliiga..Ja sieltä sitten parhaat nousis? ja voisko jusse kertoo myös nobbaliigan asiat twitterissä vai joutuisko late tekee oman twitterin
Pitää olla nii ei tarvittis koko ajan noita 5-0 voittoja hakea hessuista jotka ei osaa... Jussen kyl pitäis hoitaa se twitter kyl kunnol, ei sil muutakaa hommaa taida olla?

3. Kun aloitat pelaamisen niin käytkö ensin huutaa vanhemmilesi et nyt naamat umpeen et täälä alkaa liigapeli ja minkälaista suhtautumista olet saanut?
En huuda oon sivistynyt ihminen.. käsken niitten poistua tontilta kun pelit alkaa et pystyy keskittymään.

4. Onko munkkiliigassa persoonia jotka miellyttää sinua mielestäsi tahallaan?
On useita, en sano nimillä ettei kellekkään tule vain pahamieli

5. Pitäisikö 2 nimimerkit hyväksyä jos pelaaja pystyy pelaamaan samaan aikaan kummallakin hahmolla? olisiko tästä pelkästään hyötyä pallon kaltaisille nörteille..
Salamaa ei saa haukkua, vaikka sillä on enemmän taitoa ku sulla nii ei se oikeuta siihe et suutut ja haukut toista. Ja pitäisi ehdottomasti hyväksyä jos on niin paljon kädentaitoa että homma luonnistuu

6. Munkkiliigan todelliset tähdet on jääneet jo pois....oliko novalog kauttaaikojen paras pelaaja...
Nova oli hessu, olisin vienyt. Oon ylivoimasesti mestan kirkkain tähti

7. Nobbaliigan kausi alkoi taas ja suurin osa munkkiliigan johtoportaasta ei oo mukana mitä mieltä oot siitä että ne jotka päättää asijoista ei edes itse vaivaudu osallistumaan liigaan?
Ei ne uskalla tulla, koska olis kentän heikoimpia ja joku muu ottais sit niitten roolin johtoelimenä

8. Minä olen pehtori ja minä olen sinun ystäväsi..:Mutta oletko sinä minun ystäväni?...Ei älä puhu paskaa...Emme me ole ystäviä me olemme vain kaksi pelaajaa aapelista jotka ovat jutelleet pari hassua sanaa ja sitten kuvitellaan et meillä olis joku suhde? Hei Camoon...
Yritäks sanoa että sä jätät mut?

9. Kerro sinun unelma tiimistäsi....
lukkarina kohonen, oikea laitahyökkäys jarkko ruutu, keskikentällä jari litmanen ja maalivahtina pekka rinne

10. Oletteko lukenut pitkälle.? Onko joukossamme maistereita?
tuu muutaman vuoden pääst kysyy uudestaa

Kysymykset ovat Pehtorin Yöradion käsialaa

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #166 : 02.12.15 - klo:16:54 »

TOP 25 LENTOKONEPELIN PELAAJAT!

VOITTAJA: Smääl myy: Kaunein nainen mitä olen ikinä nähnyt. Ja olen nähnyt useamman kun pallosalama

1. IfreeTTi Perustelut: Köyhänmiehen Novalog. Yksilötaidot erottaa puuhastelioista.

2. Adju Perustelut: Kaveri vie eikä selitä,Taktisesti parenpi kun freetti

3.Novalog Perustelut: En paljon pelejä nähny mut late sano et parasta peliä mitä on netissä nähty sit 2001

4.Ine Perustelut: Paras perämies mitä voi koneella olla

5. TenGsinGe Perustelut: Oli parhaimmillaan joukkoeessa jossa oli ex muijat

6.Jussepal Perustelut: taktiikka tekee miehen

7. Synnoeve Perustelut: Mestari

8. Rammi96 Perustelut: Monet ihastu kun lensi niin hyvin punasella koneella

9. Fär: Perustelut Mies kun lentäjä

10. Salai Perustelut: Nainen lentämässä..

11. Nalaya: paljon kuvitteli vähän osas

12.DuFF BeeR: Kaveri ui ilmassa paremmin kun vedessä

13. Latesofi: Leivänsyönti video pudotti sijotusta parilla. Koska harjotteluaikaa meni siinäkin aivan hukkaan

14. Pehmo: Suoraan lentäminen on haastavaa

15. Wäz: Ei mitään hajua lentämis taidoista mut ihme juttuja oli

16. Pallosalama: Suomen ainoa lentokonepelin ammattilainen mutta koska harjotustunnit olivat tuhansissa niin häntä ei voinut rehellisesti arvostella

17.Kenraali: En oo varma onko pelannu lentsikkaa mut en keksiny muita

Nyt täytyy rakas ystävä sanoa että minun muistissani ei ole tarpeeksi taitopelaajia jotta tulisi 25 täyteen joten on syytä tyytyä noihin

ERIKOISMAININNAT
Top 2 ITKUT
JJL legend: Ei pelillisesti mitään mitä voisi arvijoida. Käyttäytyi monesti niinkun olisi liigan tärkein yksittäinen pelaaja mutta silti lähes joka kausi jäi kesken koska oma joukkoe ei ollut kuulemma johtoportaan suosiossa.

Groosom: Lähtee aina munkkiliiga kauteen ihan innosta pomppien ja seuraavalla viikolla on lähdössä munkkiliigasta ja sanoo ettei aapeli vois vähenpää kiinnostaa ja vaihtaa nimiemrkkiä ja palaa takaisin ja leikkii ettei olis käynyt ... aikoihin...ja nauttii niistä....(AI suakin täälä vielä näkee) Hämmästelyistä

Loppuun arvoitus mitkä on groosomin ja legendan nykyiset nimimerkit? ja millon he palaavat vanhoilla nimimerkeillään...Kertomaan miten on 3 vuoden tauko sujunut?

Teksti on Pehtorin Yöradion käsialaa

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #167 : 02.12.15 - klo:18:43 »

Pehtorin Yöradio on päätetty poistaa vastaavan päätoimittajan virasta.

TM:n hallituksen juuri järjestämässä hätäkokouksessa tultiin siihen ratkaisuun, että Pehtori ei ole kykeneväinen jatkamaan virassaan, vaan hänet on korvattava mitä pikemmiten. Entinen päätoimittaja onnistui suututtamaan useat tahot lyhyen rupeamansa aikana, jonka hän käytti pääasiassa onkiakseen liigalaisten henkilökohtaisia tietoja ja kylvääkseen eripuraa meidän välille, arvostelemalla milloin mitäkin henkilöä, kerta kerralta vastenmielisemmillä tavoilla.

Tämä kaikki tapahtui siitä huolimatta, että Pehtorin Yöradio vannoi viran ottaessaan valan, jossa hän lupasi olla haukumatta ketään ja tuottaa pelkästään liigalaisia yhdistävää materiaalia. Se oli ilmeisesti Pehtorille kuitenkin liikaa, kuten oli myös se että hän kieltäytytyisi ottamasta vastaan lahjuksia. Viimeinen pisara hallitukselle oli nimittäin Pehtorin tekemä top 25 lista lentokonepelaajista, johon hänen tiedetään laittaneen pelaajia pientä maksua vastaan. Emme kerta kaikkiaan voi hyväksyä korruptiota sen missään muodossa, joten emme nähneet että meille jäi todellisuudessa mitään muuta vaihtoehtoja kuin jatkaa ilman Pehtoria.

Haku TM:n päätoimittajan virkaan on jälleen käynnistynyt. Hakuaika on käynnissä aina perjantaihin kello 23.59 saakka, jonka jälkeen lehden hallitus kokoontuu päättämään miten menettelee. Siihen saakka tulen olemaan taas itse vastuussa materiaalista mitä tänne päätyy, joten ei tarvitse vaihtaa lääkitystä tai saada sydänkohtausta, jos huomaa että tekstit ovat parin päivän ajan totuttua järkevämpiä.

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #168 : 02.12.15 - klo:20:24 »

TOP 25 LENTOKONEPELIN PELAAJAT!
Oletko miettinyt ken on kaikkein kaunein? Tai että miten alkuaikojen tähtipelaajat pärjäisivät tuoreempia taitureita vastaan? Saatuani vuosien mittaan kunnian lennellä toinen toistaan etevämpien pelaajien rinnalla tai heitä vastaan, pyrin antamaan näihin kahteen kysymykseen vastaukset ja tarjoamaan myös muita kiinostavia mielipiteitä.

Olen yhteistyössä parin muun lentäjän kanssa koonnut listan 25:sta lentokonepelin ansioituneimmasta henkilöstä. Tarkoituksena on painottaa virallisia otteluita, eli erityisesti liigapelejä, mutta ottaa huomioon myös poikkeuksellisen laadukkaat otteet epävirallisemmissa taistoissa. Tämä asettaa luonnollisesti osan henkilöistä epäreiluun asetelmaan, saattaen laskea heidän sijoitustaan suhteessa siihen missä he olisivat täydellisessä maailmassa. Toinen iso pulma on eri aikakausien lentäjien keskenäinen vertailu, varsinkin kun olen ollut tiiviimmin mukana lentokonepelissä "vasta" loppuvuodesta 2006 lähtien. Yritin kuitenkin paikata tätä puutetta utelemalla erään minua kaueammin mukana olleen pelaajan mielipiteitä, mutta on silti hyvin mahdollista että joku on unohtunut. Tästä ja muista puutteista pahoitteluni siis jo etukäteen.

Korostan että kyse on omista henkilökohtaisista mielipiteistä, joiden ilmaisemisen pääasiallinen tarkoitus on tehdä kunniaa osalle heistä suurenmoisista pelaajista, joiden kanssa olen vuosien mittaan päässyt samoihin ilmoihin. Olen siis vastannut listasta loppupeleistä itse, vaikka olenkin hyödyntänyt parin muun henkilön näkemyksiä aiheen tiimoilta. Ennen kaikkea pienen otannan takia tätä ei voi pitää millään tavalla ainoana oikeana listana, joten ei kannata ottaa tätä virallisena totuutena. Toivon ettei listauksesta aiheudu kenellekkään mielipahaa, jotta moderaattorit sallivat sen täydellisen julkaisun ja mahdollisuuden säilyttää sitä täällä.

Olen jakanut listan 25 pelaajaa neljään kategoriaan: supertähtiin, eliittipelaajiin, tähtipelaajiin ja ammattilaispelajiin. Tämän tarkoituksena on niputtaa pelaajia yhteen kun tarkan sijoituksen määrittäminen on niin älyttömän vaikeaa, mutta asetin mielenkiinnon lisäämiseksi henkilöt myös kategorian sisällä järjestykseen. Lisäksi jokaisen pelaajan kohdalle on laitettu pieni esittelyteksti, jonka tarkoituksena vastata kysymyksiin kuten kenestä on kyse, missä hän on pelannut ja mitä hän tekee listalla.

Tulen julkaisemaan listan viikon mittaan pienissä paloissa ja paljastamaan viimeiset nimet tulevan sunnuntain liigakierroksen jälkeen. Siihen saakka pitää siis pystyä elämään jännityksessä, mutta sehän on hyvää harjoittelua näin joulun alla!

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #169 : 02.12.15 - klo:21:02 »

Ammattipelaajat

25. justus pirpana
justus pirpana tuli vuonna 2008 nopeasti osaksi Munkkiliigayhteisöä, sen jälkeen kun hänet poimittiin ensimmäiseen liigaklaaniinsa hauskan nimimerkin vuoksi. Hän liittyi myöhemmin ajan kovimpaan joukkueeseen Riseen, jonka avainpelaajiin jp lukeutui. Ollessaan Risessä jp nousi yksilötasolla pelin terävimpään kärkeen. Aivan samaan hän ei paluunsa jälkeen kyennyt, vaan iällisesti parhaat pelivuotensa lentsikan taantuman aikana viettänyt jp, ei reaktio- ja liikkumiskyvyiltään vetänyt viimeisimpänä vuosina enää vertoja nuorimmilleen. Yhtä kaikki, justus pirpana onnistui kuitenkin voittamaan ensimmäisien vuosiensa verivihollisen F.L:n riveissä pari mestaruutta ja on senkin nähden itseoikeutetusti ensimmäinen listattu pelaaja.

24. pallosalama
Pelin ahkerimpana pelaajana ja ensimmäisenä ammattilaispelaajanakin tunnettu pallosalama, tuli mukaan yhteisöön myöhemmin kuin muut top 25 -listan jäsenet. Pallo aloitti nimittäin Munkkiliigataipaleensa vasta kesällä 2012 Dashin riveissä, jonka jälkeen hän edusti mm. P-K:ta, Alkoa ja johtamaansa Sientä. Tuhansien pelattujen pelituntien ja useiden unettomien öiden jälkeen pallosalama murtautui Munkkiliigaan tähtipelaajien joukkoon vuonna 2014. Vaikka pallolla meni suhteellisen kauan nostaa pelitasonsa lähelle kirkkaimpien klaanien jäsenten tasoa, niin on silti kysyttävä että missä hän olisi jos pelitunnit olisivat pysyneet samanlaisina tähän päivään saakka?

23. jauota
Takavuosien pelaaja jauota oli mukana voittamassa ensimmäisiä  kausimuodossa jaettavia mestaruuksia. Vuoden 2008 kesästä aina kevääseen 2009 asti toimineessa lentokonepelin ainoassa liigassa, Energialiigassa, jauota oli osa liigan kaikki kolme mestaruutta voittanutta Tähtiporttia (muita jäseniä mm. Tengsinge ja torso pää), joka kukisti kaudesta toiseen Risen rungosta koostuneen joukkueen. Erityisen hyvin albaa käsitelleen jauotan parhaimmat pelivuodet ajoittuvat välille 2008-2010, eikä hänen silloiset otteensa kalpenesi edes nykyisten liigalaisten rinnalla.

22. juupeli k
Vuonna 2011 ja 2012 T.F.C:ta johtanut juupeli k, käväisi ensin F.B:n puolella, jonka jälkeen hän jatkoi klaaniin josta hänet parhaiten tunnetaankin, eli Etanoihin. Uuden sukupolven kärkipilooteista koostuneessa Etanoissa juupeli pelasi syksystä 2012 vuoden 2013 loppuun saakka, kunnes hän vetäytyi liigatoiminnasta siltä erää. Liigassa ollessaan juupeli tunnettiin suuresta kiinostuksestaan pelin strategiseen puoleen ja ehkä osittain myös pelin syvimpään analytiikkaan keskittyminen saattoi johtaa ajoittaiseen yliyrittämiseen, joka näkyi esimerkiksi hermostuneiden hyppyjen muodossa. Peliälyä kuitenkin selvästi omannut juupeli lopetti ensimmäisen kerran valitettavan aikasin, juuri kun parhaat pelivuodet olisivat olleet käsillä. Potentiaalia olisi siis ollut vielä enempäänkin, mutta ei hänen tarvitse saavutuksiaan hävetä.

... jatkoa luvassa huomenna
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #170 : 03.12.15 - klo:11:12 »

25. justus pirpana

24. pallosalama

23. jauota

22. juupeli k

21. Gents8
Niin ikään Etanoita edustaneen ja itseasiassa sitä johtaneen Gents8:n nousu lentokonepelin kärkeen oli vähintään yhtä vauhdikas kuin juupelinkin. Gents kuului juupeli k:n alaisuuteen ollessaan T.F.C:ssa, mutta jako muuttui kun Etanat tuli liigakuvioihin ja juupeli liittyi porukkaan. Gents ei ollut johtaja pelkästään pelikentän ulkopuolella, vaan myös pelikentällä esitetyt otteet olivat vakuuttavia ja hänestä tulikin joukkueelleen korvaamaton palanen. Nimenomaan Gentsin nopea tasonnosto oli siis suuressa roolissa myös siinä, miksi Etanat jos ei täysin ottanut kiinni kirkkaimpaa kärkeä, niin ainakin nousi hätyyttelemään heitä. Ilman Gentsiä Etanat eivät olisi muodostaneet vakavaa uhkaa kärkitiimeille, eikä ilman hänen panostaan joukkue olisi välttämättä koskaan noussut niin selvästi yli keskikastin joukkueen tason. Jonkinlainen meriitti lienee sekin, että Gents8 on nuorin listalle yltänyt henkilö.

20. Mihawk
Aikansa menestyksekkäintä klaania Riseä johtanut Mihawk on siitä poikkeuksellinen lentäjä, että hän pelasi todella korkealla tasolla jo tullessaan liigaan. Mihawk johti veljensä kanssa Riseä, jonka he nostivat vuonna 2008 ELO-taulukon ykköseksi puhtaalla pelillä. Joukkue ei hävinnyt olemassaolonsa aikana yhtäkään ottelua ja oli tasollisesti niin hyvä, ettei edes lähivuosien parhaat joukkueet kukistaisi heitä helpolla. Vaikkei Mihawk kenties ollut tuolloin pelillisesti se tärkein henkilö Risellä, niin tämä monelle nykypelaajalle tuntematon suuruus kuuluu ehdottomasti mukaan puhuttaessa historian parhaista lentäjistä.

19. FireStrom xx
Novalogia luonteeltaan muistuttava FireStrom xx ei paljoa tuhissut, mutta antoi käsien käydä suunkin edestä. F.L:ää jo vuoden 2006 lopusta asti edustanut Fire ehti aktiivivuosiensa aikana pelata monenlaisessa Munkkiliigassa, mutta hän sopeutui niin pommikoneilla käytävään taistoon kuin Alba vs Brisse -lentelyyn vallan mainiosti. Fire kykeni pienestä pelimäärästään huolimatta viikosta toiseen hyviin otteisiin, eikä voitto jäänyt koskaan ainakaan hänen panoksestaan kiinni. FireStrom ei puhtaasti yksilötasollisesti kuulu kenties kirkkaimpaan kärkeen, eikä hän välttämättä kyennyt yksin ratkaisemaan otteluita, mutta mitä tulee ampumapaikkojen pelaamiseen ja kykyyn tehdä kanssapelureiden peli helpoksi, hän menee aivan listan kärkipäähän. Joukkuepelaajana henkeen ja vereen tunnettu FireStrom xx on siis ansaitusti listan sijalla 19, joka ei ole näin kovassa seurassa lainkaan häpeä.

... jatkoa luvassa vielä tänään
« Viimeksi muokattu: 03.12.15 - klo:16:27 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #171 : 03.12.15 - klo:16:22 »

25. justus pirpana

24. pallosalama

23. jauota

22. juupeli k

21. Gents8

20. Mihawk

19. FireStrom xx

18. abisnail
Teräksisestä vartalostaan ja äärettömän sympaattisesta luonteestaan tunnettu abisnail aloitti liigataipaleensa heti keväällä 2011 kun liiga tuli takaisin. Tehtyään ensimmäiset piirtonsa liigailmoihin !Banaanin! johtaman Phoxin riveissä, abi edusti ensin Dashia ja sittemmin Kaljoja. Kaljojen riveihin vuoden 2012 keväästä asti kuulunut abi ei taidollisesti ollut vielä silloin muiden klaaninsa jäsenten tasolla, mutta hän osoitti kauden '12 (01) välieräottelussa F.L:ää vastaan mikä hän on miehiään kun tarve vaatii hänen vireensä ollessa kenties se seikka, joka vei Kaljat loppuotteluun. Siitä hetkestä omien sanojensa mukaan roimasti itseluottamusta saanut abisnail kehittyi sittemmin vielä lisää ja hän nousikin osaksi aktiivipelaajien kärkeä.

17. Jibuy
Jibuyn kulta-aika ajoittuu vuosille 2008 ja 2009. Vuonna 2008 myös Jibuy oli osa menestyksekästä Rise-klaania, jonka ylivoimaan kyllästyttyään hän lähti pois joukkueesta. Myöhemmin Jibuy liittyi KKK1:een ja sen jälkeen Kaljoihin, jonka riveissä hän pelasi mm. kauden '12 (01) loppuottelun. Tuon lisäksi Jibuy ei liigan toisen tulemisen jälkeen pelannut juurikaan kovimmissa liigaotteluissa, mutta hän ansaitsee pelkästään viime vuosikymmenen peliotteidensa myötä tulla noteeratuksi. Aavistuksen ohkaiset näytöt liigaotteluiden puolella verottavat kuitenkin sijoitusta hiukan ja useammalla esiintymisellä Munkkiliigassa hän saattaisi olla korkeammalla listalla.

16. Hedgehog
Liigan tauon aikana isoja harppauksia ottanut Hedgehog palasi "kasvattajaklaaniinsa" F.L:ään syksyllä 2012 oltuaan kauden verran niin Kaljan kuin KKK:nkin riveissä. Joukkueen nuorin pelaaja Hedge osoitti äkkiä, ettei hän enää ollut pakan pohjimmalla kun vaihdettiin syntymävuosien vertailu pelitasojen tarkastelemiseen. Uudenlaisen pelaajan prototyyppinä, eli lentäjänä joka hallitsi myös pommikoneiden lentämisen mallikkaasti, hän toi F.L:ään raikkaita tuulia ja myös kilpailua joukkueen sisälle. Pahan taipumuksen hyppimiseen omannut Hedgehog oli parhaimmillaan, kun käytössä oli paljon tilaa, mutta hän kehittyi eritoten Bristolilla myös tarkaksi ampujaksi. Sijalla 16 oleva Hedgehog on ammattilaiskategorian viimeinen henkilö.

... jatkoa luvassa huomenna
« Viimeksi muokattu: 03.12.15 - klo:16:27 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #172 : 04.12.15 - klo:11:00 »

Ammattipelaajat

25. justus pirpana

24. pallosalama

23. jauota

22. juupeli k

21. Gents8

20. Mihawk

19. FireStrom xx

18. abisnail

17. Jibuy

16. Hedgehog


Eliittipelaajat

15. Koopa
Omintakeisesta persoonastaan tunnettu Koopa toimi vuoden 2006 menestyksekkäimmässä klaanissa F-18:ssa varajohtajana. Häntä pidettiin yleisesti ottaen vuosina 2006 ja 2007 top 3 -pelaajana, mistä on osoituksena kunnia edustaa Suomea (-2pac-:n, Adjun ja Creazuren kanssa) parissa maaottelussa Saksaa vastaan. F-18:n lopetettua liigatoimintansa Koopa pelasi 2008-2009 satunnaisia otteluita F.L:n riveissä, joissa hän osoitti olevansa edelleen kova luu. Tällä vuosikymmenellä Koopasta ei ole kuulunut niin paljoa, mutta hän on kuitenkin ehtinyt pelata Doven riveissä muutaman liigapelin ja osallistua kahteen pariturnaukseen, joista kummastakin on ollut tuomisena sijoitus neljän parhaan joukossa. Koopa on pelannut vähintään kohtuullisella tasolla myös nykypelaajien kanssa, mutta hän ansaitsee pelkästään lentokonepelin alkuvuosien näytöillä päästä osaksi tätä listaa.

14. mcboxerjr
Listan sijalla 14 majailevasta mcboxerjr:sta tuskin kovin moni osasi odottaa niin kovaa pelaajaa kuin mitä hänestä lopulta tuli. Munkkiliigan alkuaikoina hän edusti mm. johtamaansa joukkuetta Ctrl:a, jonka jälkeen boxerista ei hirveästi kuultu, kunnes hän päätyi vuosien jälkeen syksyllä 2011 F.B:hen. Äkkiä huomattiin, että kyse oli äärimmäisen kovasta värväyksestä ja hän oli osaltaan varmistamassa F.B:n useaa pääsyä mitalipeleihin. Päätettyään rupeamansa F.B:ssa voitettuun pronssiin kaudella '12 (01), mcboxerjr siirtyi ensin kesäksi TyQin ja sitten syksyllä 2012 MunQin riveihin. MunQin riveissä boxer otti viimeiset kehitysaskelensa ja teki läpimurtonsa pelin kärkipelaajiin ja kärkikymmenikköön. Varsinkin kausilla '13 (01) ja '13 (02) boxer oli liekeissä ja oli silloin kenties MunQin kovavireisin pelaaja, ollen eritoten keskusvalloilla tärkeä lisä huippuhetkiensä virettä etsineeseen joukkueeseen.

13. torso pää
Myös F-18:aan kuulunut torso pää oli lentokonepelin alkuaikojen maineikkain pelaaja pommikoneilla. Hänen liitonsa jatkui sieltä Riseen ja sitten kolme mestaruutta Energialiigassa napanneeseen Tähtiporttiin, joista kummankaan riveissä ei tullut tappion tappiota suureksi osaksi nimenomaan tämän herran takia. torso pää palasi liigaan syksyllä 2011 KKK1:n riveissä, mutta ei silloin esiintynyt juurikaan liigapeleissä. Toisen kerran hän tuli takaisin kaudeksi '13 (03), jolloin hän F.L2:n riveissä näytti, mihin hänen kyntensä oikein riittävät ja kannatteli joukkuetta ottelusta toiseen. Vaikkei torso pää päässyt pelaamaan nykymuotoista kamppailua kahden huippuklaanin välillä, ei ole kahta kysymystä siitä, etteikö hän olisi missä tahansa pelimuodossa ollut todella vaikea tiputettava.

... jatkoa luvassa vielä tänään
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #173 : 04.12.15 - klo:16:05 »

Ammattipelaajat

25. justus pirpana

24. pallosalama

23. jauota

22. juupeli k

21. Gents8

20. Mihawk

19. FireStrom xx

18. abisnail

17. Jibuy

16. Hedgehog


Eliittipelaajat

15. Koopa

14. mcboxerjr

13. torso pää

12. Futis Poju
Vuonna 2011 muuan Pinksyn johtamasta Death Playersista liikkeelle lähtenyt Futis Pojun liigaura oli menestyksekäs tarina. Hän onnistui nousemaan komeetan tavoin Fizzin ja Etanoiden kautta aloittelevasta pelaajasta kohti yhtä liigakenttien pelätyintä vastustajaa. Jo vuosi ensimmäisen liigaottelunsa jälkeen hän oli noussut aktiivipelaajien kärkikymmenikköön, josta tie jatkui lähelle top 5:ttä Etanan parhaimpina aikoina. Aktiivisuuden vähentyminen vuoden 2013 loppupuolella ja esimerkiksi kauden '14 (01) väliin jättäminen johtivat omalta osaltaan kuitenkin siihen, että Futis Poju ei kenties onnistunut täyttämään täysin potentiaalia jota hänellä olisi ollut. Kyseessä on silti ehdottomasti yksi modernin liigahistorian parhaista pelaajista ja erityisen huomattavaa tämä on siksi, että Futis Poju aloitti pelaamisen todella myöhään suhteessa muihin liigalaisiin ja erityisesti top 25 -listalle yltäneisiin.

11. kellonaika
Lentokonepelin jo vuonna 2006 aloittanut kellonaika ei ensimmäisten pelivuosiensa aikana noussut kovinkaan näkyvään rooliin peliviheriöillä, mutta liigan tauon aikaiset vuodet tekivät tehtävänsä ja liigaan palasi 2011 reilusti taitavampi pelaaja kuin mitä 2009 oli lähtenyt. Edustettuaan KKK1:tä ja johdettuaan triplamestari Kaljoja useamman kauden ajan hän kirjasi jo pelkästään klaaninsa ansiosta itsensä historiankirjoihin. Myös yksilötasolla kyse oli taitavasta pelaajasta ja tämä korostui erityisesti pienissä pelimuodoissa, joissa kellonaika kyvyillään järjestää ampumapaikkoja kanssapelureilleen erottuu edukseen yhä tänä päivänä. Aavistuksen ohkaiset näytöt kovimmista liigapeleistä, pitkälti tavan jättäytyä penkille ja lagiongelmien takia, pitävät kuitenkin kellonajan niukasti ulkona kärkikymmeniköstä.

10. IneartheD
Joensuun lahja maailmalle on kolmanneksi korkeimmalle yltänyt ns. uuden sukupolven pelaaja ja samalla kärkikymmenikön ensimmäinen pelaaja. KKK1:stä syksyllä 2011 liikkeelle lähtenyt munkkiliigaura jatkui jo yhden pelatun kauden jälkeen legendaarisessa MunQ-klaanissa. MunQissa Ine muodosti neljännen lenkin jälkeenpäin voittamattomana pidettyyn nelikkoon, joka nappasi todella vakuuttavalla tavalla kausien ’11 (03) ja ’12 (01) mestaruudet. Silloin IneartheDia ei välttämättä pidetty suurimpana syynä joukkueen ennennäkemättömään menestykseen, mutta yksilötasolla kyse oli jo vuoden 2012 lopulla hyvin lähelle top 5 –pelaajasta. Osittain oman kehityksensä vuoksi ja osittain MunQ-kaksikko Avento-Novalogin lopettamisen myötä Ine raivasi viimeistään vuoteen 2013 mennessä tiensä aktiivisten pelaajien top 5:een, jossa hän pysyikin niin kauan kuin hän malttoi olla aktiivinen. Vaikka IneartheDin seksuaalisesta suuntautumisesta onkin käyty mittavia keskusteluja aikojen saatossa, hän ansaitsee mahdollisesta viastaan huolimatta kunnian kuulua listan kärkikymmenikköön.
« Viimeksi muokattu: 04.12.15 - klo:21:35 kirjoittanut latesofi » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Foorumiasiat ja -tiedotteet
« Vastaus #174 : 04.12.15 - klo:16:06 »

Ammattipelaajat

25. justus pirpana

24. pallosalama

23. jauota

22. juupeli k

21. Gents8

20. Mihawk

19. FireStrom xx

18. abisnail

17. Jibuy

16. Hedgehog


Eliittipelaajat

15. Koopa

14. mcboxerjr

13. torso pää

12. Futis Poju

11. kellonaika

10. IneartheD


Tähtipelaajat

9. Palomummo
Monelle tuntematon suuruus nimeltä Palomummo niitti mainetta pääosin vuosina 2007-2009. Tuona aikana Riseen ja MunQiin kuulunut Palomummo oli kenties joukkueidensa ja samalla koko liigan kuumin pelaaja, varsinkin aikana jolloin hän kuului MunQiin. Palomummo ei ehtinyt pelata kuin parissa kärkiottelussa liigatasolla (F.L:ää ja Ilmapalloa vastaan) liigan silloisen aktiivisuustason takia, mutta jotain kertoo se, että kirjoittajan ja häntä avittaneen henkilön mielestä tässä olisi ollut todennäköisin voittaja Dueliturnaukselle vuonna 2008. Palomummo oli nimittäin ainakin 1 vs 1 - ja 2 vs 2 -muodoissa aikansa paras pelaaja. Onkin todella sääli, ettei tämä erityisesti Salmsonilla tuhoisa ollut huippulentäjä esiintynyt sen koommin liigakentillä, sillä kyse on ehdottomasti yksi lahjakkaimmista pelaajista, mitä on koskaan nähty. Puhtaasti taidollisesti hän saattaisi kuulua listalla jopa top viiteen, mutta vähäiset näytöt kovista otteluista rokottavat sijoitusta muutaman pykälän.

8. ääliö94
Kahdeksanneksi listatulla ääliö94:llä oli aina paremmat avut pelikenttien puolella kuin nimimerkkien keksimisessä. Alunperin Risestä 2008 liikkeelle lähtenyt ura piti sisällään vain kahden klaanin edustamisen Munkkiliigassa, kun hän paluunsa jälkeen esiintyi ainoastaan F.L:ssa. Pelillisesti ääliö94 oli ehkäpä Risen suurin palanen, jopa ohitse myöhemmin kehityksessä harppauksen ottaneen Novalogin. Palattuaan liigaan loppuvuodesta 2011 hän osoittautui yhä yhtä päteväksi lentäjäksi kuin lopettaessaan vuonna 2009 ja hän veti ainakin vielä silloin pitemmän korren uudemmen polven pelaajista. Kyse olikin peräti laadukkaimmasta MunQin ulkopuolisesta lentäjästä Vernon ohella, jollaisena hän pitkälti pysyikin aina outoon katoamiseensa saakka syksyllä 2012. Erityisesti Bristolilla tuhoisa ollut ääliö94 ei olisi ehkä myöhemmin kyennyt ylläpitämään tuota statusta parin uuden pelurin tasonnoston myötä, mutta kyse on silti pelaajasta, joka kuuluu Lentokonepelin kaikkien aikojen tähdistöjoukkueen toiseen vitjaan ja tähtipelaaja-statuksen alle.

7. Verno
Jo lähes kymmenen vuoden ajan pelin kärkikymmenikköön kuuluneen Vernon voidaan nähdä kasvaneen pelin parissa. Vuoden 2006 alussa käyntiin lähtenyt lentokonepeliura vei F-18:n kautta useampaan joukkueeseen kuin mitä on mielekästä mainita. Tämä varsinkin viimeisimpinä pelivuosinaan oivalla huumorintajulla mainetta kerännyt pelaaja osasi hulvattomasta luonteestaan huolimatta vakavoitua aina tarpeen tullen ja näyttää kerrasta toiseen, miksi hän kuuluu tässä listassa vähintään näin korkealle. Verno toimi ensin KKK1:ssä ja sitten Kaljoissa niin pelikentällä kuin sen ulkopuolella tietynlaisena johtohahmona, jonka vuosien kokemuksen avulla voidaan nähdä nostaneen Kaljat terävimpään kärkeen. Verno oli erityisesti vuoden 2012 puolella Kaljojen johtava pelaaja, ollen niitä muutamia harvoja, jotka kykenivät täysin tasaväkisiin kamppailuihin MunQin pelaajien kanssa. Seuraavan vuoden puolella pari uudemman polven pelaajaa tuli kenties esikuvansa ohitse, mutta MunQ-kaksikon lopettamisen myötä Vernon voidaan nähdä kuuluneen aktiivipelaajien kärkinelikkoon myös myöhempinä pelivuosinaan.
« Viimeksi muokattu: 05.12.15 - klo:19:24 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Foorumiasiat ja -tiedotteet
« Vastaus #175 : 04.12.15 - klo:16:06 »

Ammattipelaajat

25. justus pirpana

24. pallosalama

23. jauota

22. juupeli k

21. Gents8

20. Mihawk

19. FireStrom xx

18. abisnail

17. Jibuy

16. Hedgehog


Eliittipelaajat

15. Koopa

14. mcboxerjr

13. torso pää

12. Futis Poju

11. kellonaika

10. IneartheD


Tähtipelaajat

9. Palomummo

8. ääliö94

7. Verno

6. Avento
Myöskin alkuajoista lähtien mukana ollut Avento ei vielä ensimmäisten vuosiensa ajan edustanut mitään kovin tunnettuja joukkueita, mutta hänen tiedetään kuuluneen ainakin Sekalaiseen Seurakuntaan (S-S) ja johtamaansa PULLA – joukkueeseen tuona aikana. MunQiin Avento liittyi joko 2007 tai 2008, jossa hän jatkoikin aina lopettamiseensa saakka kesälle 2012. Tämä kärkkäästä kielenkäytöstä tunnettu lentäjä oli myöskin osa kaksi mestaruutta voittanutta MunQin pyhää nelikkoa, ollen sen sisäisessä järjestyksessä kolmanneksi ylimmäksi tähän listaan järjestetty pelaaja. Avennolla oli peliotteissaan kenties suurempi heitto hyvän ja huonon päivän välillä kuin mitä Novalogilla tai Adjulla, mutta vireessä ollessaan hän oli ehkäpä koko kolmikon kovin ja lähellä pelin parasta pelaajaa.

5. Adju
Munkkiliigan foorumeiden ylläpitäminen ja MunQ-klaanin johtaminen 10 vuoden ajan (joka tuli eilen täyteen) olisivat jo kyllin kovia meriittejä yhdelle henkilölle. Lentokonepelaajien pyhätöstä Hartolasta kotoisin oleva Adju ei ole kuitenkaan tyytynyt siihen, vaan jo vuosien ajan pelin parhaaksi pelaajaksi itseään väittävä henkilö on muutenkin ansioitunut siinä määrin, että hänet on listattu viidenneksi. Adjusta tekee poikkeuksellisen pelaajan erityisesti se, että hän on kuulunut Lentokonepelin kärkikaartiin käytännössä pelin tulopäivästä sen hiipumiseen saakka, mihin voidaan hänen lisäkseen nähdä vain Vernon kyenneen. Adjun pelaajaura pitää joukkuetasolla sisällään niin katkeria tappioita kuin makeita voittojakin. Henkilökohtaisella tasolla Adju koki pienen pelillisen notkahduksen vuoteen 2013 tultaessa, mihin saakka häntä oli pidetty kärkipelaajien keskuudessa jos ei nyt top 3 -, niin ainakin top 5 -pelaajana koko siihen saakka kestäneen seitsemän vuoden peliuran ajan. Osittain pienestä pelimäärästä aiheutuneet ailahtelevaiset otteet, osittain vaikeudet sopeutua uuteen rooliin MunQissa, osittain ongelmat Hartolan nettiyhteydessä ja osittain silkka vastapelurien kehitys aiheutti kuitenkin sen, että viimeisen 1,5 vuoden ajan Munkkiliigan toiminnassa Adju ei ollut enää se top 5 -peluri, jollaisena hänet oltiin aikojen saatossa totuttu näkemään. Isossa kuvassa Adju onnistui kuitenkin niin joukkue- kuin yksilötasolla sellaisella tavalla johon vain aniharva on pystynyt ja siten hänet on listattu kärkiviisikkoon.

4. ifreetti
Alkuaikoinaan ujolta vaikuttanut ja näkymättömämmän roolin ottanut, mutta sittemmin pahoille teille lähtenyt ifreetti on listan sijalla neljä ja siten viimeinen tähtipelaaja. ifreetin taival Munkkiliigassa lähti liikkeelle -BS-:sta ja Dashista kaudelle '11 (03), josta se jatkui vuoden 2012 puolella Kaljoissa, joissa hän pelasi useamman kauden ajan ennen kuin myöhemmin esiintyi B.F.B:ssa ja SatQussa. Kyseessä ei vielä vuonna 2012 ollut liigan saatika oman joukkueen ykköstykki, mutta erityisesti vuosi 2013 oli menestyksekäs ja ifreetin voidaan nähdä raivaamaan itsensä tuona aikana kolmen parhaan aktiivipelaajan joukkoon. Vaikkei hän viimeisimpänä kausinaan pelannutkaan liigan nimekkäimmissä joukkueissa ja siten päässyt osaksi kaikkein tasokkaimpia otteluita, niin kuten pariturnaukset osoittavat niin kehitys jatkui myös myöhemmässä vaiheessa.
« Viimeksi muokattu: 06.12.15 - klo:18:06 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Foorumiasiat ja -tiedotteet
« Vastaus #176 : 04.12.15 - klo:16:07 »

Ammattipelaajat

25. justus pirpana

24. pallosalama

23. jauota

22. juupeli k

21. Gents8

20. Mihawk

19. FireStrom xx

18. abisnail

17. Jibuy

16. Hedgehog


Eliittipelaajat

15. Koopa

14. mcboxerjr

13. torso pää

12. Futis Poju

11. kellonaika

10. IneartheD


Tähtipelaajat

9. Palomummo

8. ääliö94

7. Verno

6. Avento

5. Adju

4. ifreetti


Supertähdet

3. -2pac-
F-18:n johtajana toiminut -2pac- oli kyseenalaistamatta aikakautensa paras pelaaja ja siten ensimmäinen henkilö kärkikolmikossa. Tuskin koskaan on vallinnut niin laaja yleinen yksimielisyys kuka on lentokonepelin taitavin pilotti kuin vuosina 2006-08 mitä oli -2pac-:n kohdalla. Tämä kanasta ja kebabista suuresti nauttinut lentäjä oli äärettömän tarkka ampumaan ja erityisesti Bristolilla vailla vertaansa. Hän oli suurin yksittäinen tekijä siinä, miksi F-18 veti pitemmän korren verivihollisestaan MunQista ja oli alkuvuosien tasokkain klaani. F-18:n kaaduttua -2pac- siirtyi ironista kyllä juuri MunQin riveihin, jossa hän pelasi vielä vuoden 2009 aikana muutaman ottelun. Sen jälkeen -2pac- teki nopean esiintymisen kauden '11 (01) finaalissa nimimerkillä DogmatiX, mutta sen koommin hänestä ei ole kuulunut. Kyse on kuitenkin kenties lahjakkain lentokonepeliä koskaan pelannut henkilö, joka olisi myös modernissa liigassa kuulunut takuulla terävimpään kärkeen.

2. Vata56
Uuden sukupolven edustajiin kuuluva Vata56 on tämän listauksen hopeamitalisti. Tämä ei ole Vatalle tuttu sijoitus, sillä KKK1:tä, Kaljoja, MunQia ja SatQua edustanut Vata on kuudella mestaruudellaan, joista neljä on peräkkäisiä, eniten ykköstiloja napannut pelaaja Munkkiliigan historiassa ja siten yksi menestyneimmistä pelaajista seuratasolla koskaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole hänen kohdallaan mistään sattumasta tai pelkästään kyvystä verkostoitua harvinaisen tasokkaiden pelaajien kanssa, vaan hän on ollut pitkään myös yksilötasolla silkkaa timanttia. Erityisesti vuoden 2012 aikana Vata56 otti suuria pelillisiä askelia eteenpäin ja vuoden loppuun mennessä hänestä oli kehkeytynyt ehkä jopa aktiivipelaajien ykkönen, jollaisena hän liigan loppuaikana pitkälti pysyikin. Vatalla oli erityiskyky liikkua vastustajan ulottumattomiin ja tehdä itsensä todella vaikeasti ammuttavaksi vastustajaksi, samalla kun hän yhdisti tämän ajottaiseen suoraviivaisempaan peliin ja ampumapaikkojen järjestämiseen. Vaikkei Vata edes kovimmassa kunnossaan ehkä ihan onnistunut tavoittamaan sitä, mitä Novalog oli esittänyt paria vuotta aikaisemmin, niin huono- tai keskitasoiseen joukkueeseen hän olisi ollut jopa Novaa suurempi vahvistus paremmalla kyvyllään kantaa pelillisesti perässä olleita joukkuelaisiaan. Niin tai näin, hopea ei ole tässä kilpailussa missään nimessä häpeä.

1. Novalog
Liigauransa aikana kaksi mestaruutta voittanut Novalog on itseoikeutetusti listan sijalla yksi. Tämä oravaa lemmikkieläimenään pitänyt lentäjä ei paljoa puhunut, vaan hänellä oli tapana olla hiljaa ja pyrkiä saamaan palkkamurhaajan luonteella ja teholla vastustajia alas siinä toden totta onnistuen. Novalogin nousu huipulle alkoi vuoden 2007 loppupuoliskolla, kun hän pelaili päivät pitkät kierrospelejä. Vaikka Novan voidaankin sanoa olleen ensimmäinen kierrospelien kautta huipulle noussut pelaaja, hän mukautui äkkiä jatkuvamuotoisten pelien saloihin Risen riveissä. Risen kaaduttua Novalog jatkoi 2009 MunQin riveissä, jossa hän kylvi tuhoa aina vuonna 2012 sattuneeseen mystiseen katoamiseensa saakka. Vaikka Novalla oli aina klaaneissaan rinnalla liuta huippupelaajia, hän erottui silti virheettömän työskentelyn ja taitavan lentokyvyn avulla muista pelaajista. Novalogista muovaituikin lopulta liki täydellinen pelaaja, jonka voikin varsin vaivatta sanoa olleen paras pelaaja jota Lentokonepelissä on nähty, tai jota tullaan todennäköisesti koskaan näkemäänkään. Harmi, että hän lähti pois niin aikasin, sillä annettavaa olisi takuulla vielä riittänyt.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #177 : 07.12.15 - klo:09:52 »

Jos joltain on jäänyt huomaamatta niin lista on siis saatu sen lopulliseen muotoon huomaamattomasti ovelilla viestisiirroilla. Tässä kävi siis lopulta niin että ykköstilan nappasi Novalog, toiseksi tuli Vata56 ja kolmanneksi -2pac-. Onnea siis heille ja kaikille listaan päätyneille ansioituneista urista lentsikan parissa!

Listan tekemisen suurin ongelma eri aikakausien pelaajien vertailun hankaluuden ohella oli se, että sinne oli todella iso tunku ja monet olivat pahoja rajatapauksia. Siksi näen vielä tarpeen nimetä lisää henkilöitä, jotka tuottivat erityiset paljon harmaita hiuksia ja joiden nimimerkkien lausuminen top 25:sta puhuttaessa ei olisi mikään huutava vääryys. Näitäkään pelaajia en siis haluaisi vastaani.

Kunniamaininta seuraaville henkilöille
Bondrago
Creazure
Extraordinary
Gruusom
_Lisa98_
-Maserking6vj
Naggero
Nopsakka
Salpo
seva2
Tähtiyksikkö
vovan987

Palaan tähän aiheeseen uudella listalla vuonna 2025. Nyt on siis korkea aika alkaa antamaan näyttöjä tuota silmälläpitäen, jos nyt ei syystä tai toisesta lykästänyt.

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 07.12.15 - klo:10:04 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #178 : 08.12.15 - klo:18:07 »

Muutoksia kokoonpanossamme

Hakuaika TM:n päätoimittajan virkaan on päättynyt muutama päivä sitten. Olemme viikonlopun ajan käsitelleet hallituksen kesken hakemuksia ja päättäneet yksimielisellä päätöksellä, että tulen itse ottamaan vapaana olevan viran itselleni. Tulen siis jatkamaan edeltäjäni Pehtorin Yöradion työtä, joka erotettiin suuren kohun saattelemana oltuaan päätoimittajana vain muutaman viikon ajan.

Koska en jaksa yksin kantaa koko tätä taakkaa, jota toinen toistaan laadukkaampien raporttejen ja haastatteluiden laatiminen synnyttää, tulemme kaikesta huolimatta ottamaan vahvistuksia jäsenistöömme. Hulppean kahden hakemuksen joukosta, yhden henkilön CV erottui niin vahvasti edukseen että pääsimme hallituksen kanssa nopeasti lauantai-illan viettoon. Tämä henkilö on Pehtorin Yöradio.

TM:n hallitus tunnustaa tilanteen kiusallisuuden siinä, että joudume palkkaamaan takaisin toimittajaksi juuri päätoimittajan hommasta erotetun henkilön. Näemme kuitenkin että toinen saatavilla oleva henkilö ei olisi voinut tulla missään tapauksessa kyseeseen, joten toivomme että lukijakuntamme ymmärtää miksi teimme kuten teimme. Asetimme myös Pehtorin liittymiselle ehdoksi sen, että hän pyytää anteeksi kaikkea mielipahaa mitä hän on herättänyt liigalaisissa. Tulemme myös tarkastelemaan läpikotoisin sen, ettei Pehtorin Yöradion kirjoituksiin päädy varmastikaan mitään toisia käyttäjiä moittivia lauseita.

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #179 : 11.12.15 - klo:14:03 »

[siima] ifreetti

vihaan sinua sydämeni pohjasta

1. Kun munkkiliigan pelissä klaanisi johtaja sanoo sinua noobiksi katsomossa miten suhtaudut siihen osaatko käsitellä asian itse vai tarviitko siihen apua noin henkisesti?
ei loppujen lopuks hirveen tuttu tilanne tää mulle sattuneista syistä.. jos tämmönen tilanne kuitenkin mun kohdalle osuis niin en missään tapauksessa istuis hiljaa hiirenä vaan haastaisin johtajan 1 vs 1 otteluun ja rökittäisin 100-0

2. Ootko koskaan miettinyt et treenattuna voisit olla paremman näkönen?
jos treenaisin yhtään enempää niin paita repeäis kun jännitän lihaksia.. mun hahmo tuol kuvaa aika hyvin lihas tilannetta tällähetkellä eli melkeen enemmän lihasta kun shwargeneggerilla parhaina päivinään. lihakset tekee miehen vai miten se menikään..

3. kun lähdet lenkille pukeudutko sen mukaisesti vai meetkö farkuissa vaan vähän kävelee?
en oo koskaan ymmärtäny näitä jotka sanoo et lähtee lenkille ja lenkin pituus on 2 km ja aika 45 minuuttia.. mikä vitun lenkki se on jos lähtee kävely(lenkille) semmosella vauhilla ettei varmasti hengästy. mun aamu lenkki on 5 kilometriä ja suoritus aika 30 minuuttia asustuksena miehekkäät juoksutrikoot ja hikipanta

4. Haittaako jos mies pukeutuu hameeseen?
ei yhtä miehekästä kuvaa anna kun esim hopparit mut toisaalta miks pitäiskään kun nykyään ainakin toisenlaisissa suhteissa voit valita roolit niinkun itte haluat

5. Uskotko siihen että pehmo ei osaa golffissa suoraa lyöntiä?
pehmo on legenda golffissa harvoin näkee samanlaisia suorituksia yhdeltä pelaajalta läpi ottelun.. pehmolla alkaa olla jo iän puolesta likinäköä joka vaikuttaa suorituksiin jo aika paljon joten sinänsä ihan uskottava väite

6. Jos munkkiliigassa olis painonnosto kisat niin kuka nostais eniten ja paljon olisi tulos?
nobbaliigassa on vuosien mittaan ollu useita sali miehiä joilla toinen toistaan uskomattomampia tuloksia. joku laski joskus että jos kaikki tulokset ois totta niin sijotus painonnoston mm kisoissa olis 10 joukos.. veikkaan voittajaks Singeä.. niin äijä olemukseltaan kaikin puolin ja ainoo jolla kuvia joista näkee heti ettei noi reidet istumalla oo tullu

7. Onks freetti niin äijä mitä vois luulla?
fiksu kysymys.. yks harvoista jota oikeesti kuvaa sana ÄIJÄ eli ei mikään hiiri kyseessä siis. monet on kysyny saako nimmarin ja vastauksena: en osaa kaunokirjotusta

8. Miks singe poisti synnoeve hahmonsa?
luulin aina et synnoeve oli legend jjl. en tiedä syytä miks poisti mutta eihän sillä kovinkaan hyvä maine ollu joten uus nimimerkki sillon aina paikallaan

9. Lähetäänkö treffeille?
jos sä tarjoat

Kysymykset ovat Pehtorin Yöradion käsialaa

palaute tänne
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024