Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
06.10.24 - klo:19:23

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 245 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Munkkiliiga
| |-+  Liigan kulmanurkkaus
| | |-+  Teng's magazine
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Montako kiekkoa Suomi iskee verkon perukoille Ruotsia vastaan?
0 - 2 (25%)
1 - 1 (12.5%)
2 - 4 (50%)
3 - 1 (12.5%)
4 - 0 (0%)
5 - 0 (0%)
+5 - 0 (0%)
äänestäjiä yhteensä: 7

Sivuja: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Teng's magazine  (Luettu 165839 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #195 : 14.01.16 - klo:03:01 »

Tengin kulmaus osa I
Tengin kulmauksessa käsitellään muun muassa ottelutuloksia, tulevia pelejä ja liigan ajankohtaisia asioita. Yritän tehdä näitä säännöllisesti ja saada mukaan myös vieraita, mutta nähtäväksi jää miten paljon ja missä muodossa toteutus todellisuudessa tapahtuu. Toiveita käsiteltävistä asioista voi laittaa totuttuun tapaan tänne.


kokoelma kausiennakoista
Dove [] Etana [] F.L2 [] Rotta [] Nokka [] Sieni & Tónks

TyQin ennakkoa ei päinvastoin kuin aiemmin ilmoitin tule, mutta teen heistäkin jotain höpinää kun saan toisen heidän johtajan kanssa aikataulut yhteensovitettua.

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 14.01.16 - klo:04:49 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #196 : 14.01.16 - klo:05:25 »

Laskinpas tylsyyttäni kuinka monta kertaa kutakin on haastateltu:

6 kertaa (3)
CONST, Extraordinary, Nalayana

5 kertaa (4)
duff-beer, Fär, ifreetti, KIRSI2

4 kertaa (7)
ElNSTEIN, jänkä, justus pirpana, mcboxerjr, pallosalama, pehmo, Saial

3 kertaa (6)
duunipoju, Jazazka, Larens, myway, Supermanveera, Synnoeve

2 kertaa (11)
abisnail, GCKatariina, Gruusom, Hedgehog, latesofi, Pinksy, super koira2, Tazd, Tengsinge, Tähtiyksikkö, WäZ

1 kerran (28)
Adju, akseli5, Aristotele77, Ceres, Chessmate, -DogFighter-, Gaxor, Gents8, Growwi, Futis Poju, lemonlight, Pehtorin Yöradio, piisami h, Primera, Rammi96, roeeelqv, seva2, Small Myy, Someone19491, Thamlen, The Legend JJL, tomich, Tuplanolla 10, Unrik, Yayoottenubs, Vata56, Verno, !XWX!

Voisin yrittää päivitellä näitä
« Viimeksi muokattu: 03.03.16 - klo:04:08 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #197 : 14.01.16 - klo:08:47 »

[Teng♥] GCKatariina

1. Olette pelanneet TyQin riveissä yhden kauden ajan, mutta muutoin teitä ei ole oikein nähty varsinaisilla liigakausilla. Mitä ajasta tuossa latesofin luotsaamassa joukkueessa jäi käteen?
Totta, jos osallistumiseksi ei lasketa kesäkautta 14(3), jolloin luotsasin omaa tiimiäni Acea. TyQ-ajasta muistan kivat tiimikaverit, jotka olivat tuttuja jo tykkipeleistä. Peleistä oppi peruslentämistä ja junkersilla pommittamista, koska tuolloin olin vasta tutustunut lentokonepelin maailmaan.

2. Ette pelaa tällä hetkellä missään liigaklaanissa vaikka esiinnyitte ennen käynnissä olevaa kautta niin tähdistöturnauksessa kuin triotaistoissakin. Miksi näin? Mitä noista kahdesta tapahtumasta oikein jäi käteen?
Liigassa pelaamattomuuteeni on kolmekin syytä. Ensimmäinen on aika. Usein on sen verran kiire, että aikataulujen sovittaminen on haasteellista. Tosin varmasti muutamalle pelillekin aikaa voisi löytyä. Toiseksi, haluaisin pelata klaanissa, jonka pelityyliin ja taktiikkaan uskon. Voitto ei ole pääasia, mutta pelissä ei anna parastaan, jos ei usko, että kyseisellä taktiikalla on mahdollista saavuttaa myös voittoja. Lisäksi on tärkeää, että tiimissä on hyvä yhteishenki ja yhteispelin on toimittava. Kolmanneksi en saanut kyselyjäkään klaaniin liittymisestä, joten asiaa ei loppujen lopuksi tarvinnut niin suuresti pohtia.

Tähdistöturnauksesta muistan hyvän tiimihengen, vaikka joukkueen matka ei alkueriä pidemmälle jatkunutkaan. Trioturnauksessa pääsin mainioon tiimiin. Tiimissä oli loistavia tyyppejä ja pystyi luottamaan, että jokainen hoiti oman osuutensa.

3. Kuinka hyvänä pidätte lentokonepeliä noin ylipäätään suhteessa vaikkapa muihin Aapelin peleihin? Ovatko sen ihmiset mielestänne mukavaa sakkia?
Lentokonepeli on tällä hetkellä melko korkealla listallani. Haluan kehittyä paremmaksi lentäjäksi ja saada parempia pisteitä. Tavoitteeni olisi oppia pelaamaan taktisesti ja ehkä vähän aggressiivisestikin, silloin kun on sopiva hetki toimia.

Lentokonepelissä on mielestäni ollut ihan mukavaa porukkaa ja minut on otettu hyvin vastaan. Tiettyä nurkkakuntaisuutta on toki havaittavissa, mutta se ei haittaa, kunhan asiat sanotaan suoraan.

4. Olette kenties akateemisesti menestynein henkilö lentokonepeli-yhteisössä. Koetteko sen johdosta ylemmyydentunnetta meihin muihin nähden? Mikä on ollut salaisuus onnistumisenne taustalla?
Jokainen valitkoon oman tiensä, se ei ole muilta pois. Oma valintani liittyy osittain siihen, että en halua tehdä mitään mihin ryhdyn puolittaisesti. Minun on aina haastettava itseäni uusilla tavoitteilla, kun edellinen on saavutettu. Sanoisin, että pääainesosat ovat olleet päättäväisyys, sisu ja periksiantamattomuus. Opiskelusta on myös pakko pitää, jos sitä tekee yhtäjaksoisesti 20 vuotta.

5. Jos teidän tulisi olla autiolla saarella kuukauden ajan kolmen lentokonepelissä vaikuttavan henkilön kanssa niin keitä nämä olisivat? Miten kukin osallistuja pitäisi huolen siitä, että säilytte hengissä määräaikaan saakka?
Hmm, nämä ovat aina pahoja. Saial on kertonut usein herkullisista ruoistaan, joten hän osaisi varmasti loihtia aution saaren olosuhteissakin jotakin syötäväksi kelpaavaa, ettei tarvitsisi kuolla nälkään. Sitten voisin ottaa sinut tengi ja laten, koska teistä on olemassa todistusaineistoa urheilullisista suorituksista. Siten voisitte hoitaa nuotion polttopuiden hakemisen sekä jonkinlaisen pelastuslautan rakentamisen, jos se apu ei kuitenkaan kuukauden sisällä ilmaantuisi.

6. Voisitteko kuulua samaan lentokonepelinklaaniin kuin henkilö, joka nauttii maidon suoraan purkista? Onko teillä itsellänne jotain vastaavanlaisia paheita?
Siis maitoa ei todellakaan saa juoda suoraan purkista! Pahinta, mitä voi tehdä on palauttaa purkki tämän jälkeen takaisin jääkaappiin, että joku pahaa aavistamaton voi erehtyä vielä juomaan siitä. Ja purkin suuaukko on aikaisempien juomakertojen takia jo aivan murentunut. Hr, pelkkä ajatuskin puistattaa. Tapa ei välttämättä estäisi samaan klaaniin kuulumista, mutta toki voisin salakavalasti ottaa tehtäväkseni kyseisin tavan pois kitkemisen.

Oma paha tapani on ehkä hiusten halkominen, kirjaimellisesti. Minulla on pitkät hiukset, joiden päihin tulee kaksihaaraisia. Niitä tulee joskus katkottua, vaikka oikeasti pitäisikin odottaa seuraavaa kampaamokäyntiä.

7. Jos saisitte olla kuka tahansa henkilö päivän aikana niin kuka olisitte? Mitä tekisitte hänenä?
Haluaisin olla Albert Einstein ja keksiä suhteellisuusteorian. Olisi hienoa tietää, mitä mielessä lopulta liikkuu, kun keksii teorian, joka on voimassa seuraavat 100 vuotta.

8. Minkälaiset sukat teillä on yllänne juuri tällä hetkellä? Milloin käytitte viimeksi yllänne hulppean suosittuja harmaita leopardisukkia? Onko teillä erityisiä pelisukkia, joiden turvin pidätte vastustajia pilkkananne tärkeinä hetkinä?
Hah, taas pääsit tengi lempiaiheesi pariin Hymyilee leveästi. Minulla on tummanvioletit sukat, joiden päällä on vielä punaiset villasukat. Kun tuli rämmittyä, ihan kamalassa räntälumisateessa töistä kotiin. Ja nyt on sitten vilu.

Leopardisukat ovat lempisukkiani, kuten monet muutkin kuviolliset sukat. Jos tähän hyväksytään myös sellaiset vähän vaaleamman harmaat sukat, jotka ovat lähes valkoiset, niin sitten sanoisin, että sunnuntaina.

En luota sukkien tuomaan onneen pelien ratkaisuhetkillä. Kyllä ne ovat taidot, jotka lopullisen pelituloksen ratkaisevat. Talvisin kietoudun usein erilaisiin villashaaleihin, koska pelaaminen ei onnistu, jos kädet ja sormet ovat ihan jäässä. Reaktioaika siinä muuten vain pitenee.

9. Järjestä seuraavat eläimet söpöysjärjestykseen: panda, leppäkerttu, kissa, muurahainen, jänis, rotta, koira, torakka.
Kissat ovat ylväitä eläimiä, joilla on oma tahto. Niiden kirkkaiden silmien tuijotusta ei voi vastustaa ja, mikä olisi ihanampaa kuin se, kun kissa tulee yhtäkkiä puskemaan jalkaa. Tunnen jotenkin samaistuvani kyseisiin eläimiin, joten ne ovat ehdottomasti söpöyslistan kärjessä. Muut ovatkin sitten vähän hankalampia tapauksia.

Koirat ovat toki tottelevaisia ja uskollisia seuralaisia. Joten laitetaan ihmisen paras ystävä listan toiseksi.

Panda on vähän kliseinen. Ne ovat jotenkin niin pehmoisia ja karvaisia. Ja jokaisen pitäisi huokaista ihastuksesta: ”Ooh Pandoja!” pelkästä kyseisten otusten näkemisestä. Siksi tiputan kyseiset eläimet listallani kolmansiksi, jotta kaikki ei ole niin oletettavaa.

”Lennä, lennä leppäkerttu ison kiven juureen…” onhan tuota lastenlorua tullut useita kertoja hoettua, kun leppäkerttuja on luonnossa lapsena nähnyt. Aina se oli yhtä jännittävää ja aina piti laskea kuinka monta pistettä leppäkertun siivissä oli. Neljäs sija on täten ansaittu.

En osaa nyt päättää tarkoitetaanko jäniksellä sellaista ns. suloista valkoista pupun poikasta, jota pidetään lemmikkinä. Vai jättiläismäistä rusakkoa, joka loikkii luonnossa järsien kaikki ruusupensaat. Otan välimuodon eli rusakon poikaset, jotka eksyvät joskus asutuskeskuksiinkin ja ovat ihan suloisia. Viides sija suokoon niille.

Viimeiset voinkin sitten niputtaa yhteen kasaan, koska niille en suloisuuspisteitä paljon jakele. Muurahainen on kuudes, koska on ahkera ja jaksaa kantaa paljon suurempia kuormia kuin se itse. Seitsemäs on rotta oikeastaan vain, koska en voi sietää torakoita.

10. Onko nimimerkissänne esiintyvä "Katariina" oikea nimenne?
Toinen nimeni on Katariina. Sopivan yleinen nimimerkiksi, jotta on siinä mielessä anonyymi. Toisaalta tuttu, jotta tunnistaa ketä peleissä huudellaan.

11. Kuinka suurella rahasummalla myytte ukkonne?
En ole lahjottavissa. On olemassa ainoastaan yksi GCKatariina. Onko tämän kysymyksen laatinut joku alle kymmenvuotias, vai kuka käyttäisi sanaa ukko Iskee silmää.

12. Miksi muutatte hahmoanne niin usein?
Muutan hahmoni ulkoasua nykyisin erittäin harvoin. Hahmoni kasvot ovat pysyneet samanlaisina ihan alusta lähes vuodesta 2005 lähtien. Kun olin saanut kasvot onnistuneiksi ja itseäni miellyttäviksi en halunnut enää niihin koskea. Muuten hahmo muuttuu aina sesonkien ja mielialan mukaan, jos silloinkaan. Jos saan tehtyä oikein onnistuneen hahmon, säilytän sen pidempään. Useaan hahmonäkymään en lähde, joten siinä mielessä jokainen hahmoni on uniikki. Päivitystahti on ehkä kerran kuukaudessa.

13. Onko teillä muita tunnuksia Aapelissa?
Tällä yhdellä mennään. En oikein muutenkaan näe, mitä järkeä on useammassa tunnuksessa.

14. Suosittele lukijoillemme yhtä kappaletta, joita heidän kannattaisi kuunnella
Manic Street Preachers – The Everlasting
https://www.youtube.com/watch?v=FeU_qC5tBOE

15. Käyttekö epäilyttävillä sivuilla?

En todellakaan.

P. S. Rohkenen epäillä toimittajan laskutaitoja, koska mielestäni puhe oli kymmenestä kysymyksestä Hymyilee.

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 14.01.16 - klo:08:51 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #198 : 14.01.16 - klo:16:09 »

ElNSTEIN

1. Kunnoustauduitte viimeisen liigarupeamanne aikana useamman meistä mielestä pitkälti häirikkönä, mutta samalla teillä oli kautenne jolloin käyttädyitte soveliaammin. Mihin pyritte teoillanne?
Ilo irti ja koska mä voin

2. Liigan vuoden kestänyt tauko on varmasti ehtinyt muuttaa osan pelaajien olemusta sellaiseksi, jota se ei ole aiemmin ollut. Miten näette itse oman asemanne lentsikassa nyt ja tulevaisuudessa, suhteessa siihen mitä se on ollut aiemmin?
Nojoo ei siellä nykyään jaksa edes piipahtaa, ennen välil saatto.

3. Olette edustaneet Munkkiliigassa klaaneja kuten Alko, P-K, Sieni ja Siri. Jos teidän tulisi valita joukkueiden väliltä jossa olette pelanneet mukavin porukka, niin mihin suuntaan valinta kolahtaisi? Millainen on ylipäätään unelmajoukkueenne?
Mä en muista paljoo noista mistää, mut varmaan Sir tai P-K, niis oli rentoo jengii. Unelmajoukkue ei itkijöitä

4. Ette kuulu paraikaa mihinkään klaaniin, mutta jos liittyisitte sellaiseen niin olisi kenties kaikista helpoin nähdä teidät pallosalaman johtamassa Sienessä. Onko mahdollista että liittyisitte sinne, vaikka välinne pallon kanssa eivät ole aina olleet kaikista parhaimmat mahdolliset?
Olis, ei mitää ongelmaa kyseisen henkilön kanssa.

5. Lentokonepelin aulassa lasketaan välillä leikkiä tavastanne tehdä ns. kakkosnimimerkkejä. Pitääkö tuo todella paikkaansa, että omistatte useamman tunnuksen kuin mitä se yksi fyysikkoa kunnioittava? Jos se on totta niin suostutteko paljastamaan mitään niistä, jotta tiedämme varmasti tervehtiä teitä kun ilmestytte paikalle lentsikkaan, emmekä vaikuta epäkohtelialta kun emme tunnista teitä?
Hyvä jos musta puhutaan vieläkin. Täl hetkel ei oo mitään

6. Mikäli menisitte Tammerfesteille kolmen liigalaisen kanssa yhdessä telttailemaan, kuuntelemaan laadukasta musiikkia ja hörppimään etanolia niin keitä he olisivat? Kuka sammuisi ensimmäisenä ja kuka seisoisi tolpillaan yhä auringon noustessa?
En mä osaa enää sanoo ketää. Tosta ekana sammuvasta ei tietoo, mut huomannu ettei tääl osata edes viinaa juoda, ainakaan noin ihan eteläisimmässä Suomessa toisinku tuol savossa niin pitäs porukkakin valita jostain muualta kun kehä kolmosen alueelta

7. Lentokonepelissä on aikojen saatossa harrastettu runsain mitoin seuranhakua ja isossa kuvassa varsin hyvällä menestyksellä. Mitä mietteitä se herättää teissä? Onko mielestänne ideaa siinä ajatuksessa, että jos jollekin henkilölle sattuu kaksi kosijaa niin he ratkaisevat asian lentsikassa duelilla ja voittaja saa itselleen mielitiettynsä?
Nojoo kai niitä parempiakin paikkoja on hakee seuraa.

8. Jos tunnistatte nettiystävän kadulla menetkö tervehtimään häntä vai käveletkö nolona ohi ja toivot ettei hän tunnistanut teitä?
Mul ei oo noita nettiystäviä

9. Mikä pikaruokala on mielestänne paras valinta jos vatsaa kurnii? Mitä valitsemastanne paikasta kannattaa syödä nautinnon takaamiseksi?
Vaakon nakki, ok?

10. Mikä on paras näkemänne elokuva? Onko teillä ketään lempinäyttelijää tai ohjaajaa? Mitä elokuvia ajattelitte mennä katsomaan lähiaikoina?
Nemoa etsimässä, ok? Ei mul oo varaa käydä leffois

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 14.01.16 - klo:16:16 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #199 : 25.01.16 - klo:18:14 »

[Nokka] GCKatariina

1. Esiinnyitte toissa sunnuntaina erän ajan Etanoiden riveissä ottelussa Dovea vastaan. Miltä tuntui pelata jälleen Munkkiliigassa?
Pelaaminen oli hauskaa ja vähän jännittävääkin. Halusinhan täyttää tuuraajan tehtäväni mahdollisimman hyvin, jotta gents olisi tyytyväinen, että minut kyseiseen pestiin pyysi. Piristi myös päivää, kun kuitenkin kohtuullisen uusi pelaaja pääsi etanoiden tiimiin mukaan, edes tuon erän ajaksi. Pidin järjestelmällisestä pelitavasta ja opin tuossa lyhyessä ajassa paljon. Vaikka en pistestatistiikassa vielä loistanut, tein mielestäni ihan hyvän suorituksen ja hoidin oman osuuteni. Tekisin saman koska tahansa uudestaan, toki paremmin!

2. Liityitte pian tuurauksen jälkeen Nokan riveihin. Miten tuo tapahtui? Oletteko tyytyväisiä saadessanne ikioman joukkueen jonka värejä tunnustaa?
Tónks-F.L2 pelin aikana wäz puhui Nokan akuutista pelaajatarpeesta ja pyysi minua mukaan. Kun harkitsin vaihtoehtoja tuntui, Nokka hyvältä vaihtoehdolta. Se on tiimi, jossa pääsen pelaamaan ja kehittämään taitojani.

3. Nokka on hiukan huonosta alkukaudesta huolimatta viime kauden hopeamitalisti. Miten suunta muutetaan? Millaisin pelillisin tavoittein lähdette kauteen?
Tärkeintä olisi varmasti saada tiimin pelaajat motivoitumaan tulemaan peleihin. Jos peleihin ei saada neljää pelaajaa paikalla, eikä pelaajilla ole pelirutiinia, ei se tee hyvää pelimenestykselle. Välieriin pitäisi päästä.

4. Toisen kierroksen ottelussa Tónks-F.L2 oli kokoajan yli 20 katsojaa. Pidättekö itse pelien katsomisesta?

Ennätys taisi kyseisessä pelissä olla (32), jos en muista väärin. Sen tiedän ainakin, että olin yksi heistä :D. Pelien katsominen on ihan hauskaa, jos joukkueet ovat melko tasaväkisiä ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Muuten se voi olla aika puuduttavaa. Myös käytössä oleva aika vaikuttaa siihen ehdinkö pelejä katsella.

5. Järjestäkää kuluvan kauden liigajoukkueet tasolliseen järjestykseen.
1.) Etanat

Pelatessani yhden erän kyseisen tiimin riveissä näin kuinka hyvin heidän yhteispelinsä sujui. Silloin, kun kaikilla tiimin pelaajilla peli sujuu on heidän peliään vaikea rikkoa.

2.) Tónks

Sikermä vanhoja liigapelaajia, jotka ovat tulleet takaisin mukaan. Paikalla on myös varmasti riittävästi pelaajia.

3) P♥ll♥

Pallosalama ja Apeliz ovat niitä pelaajia, joiden kanssa on aika usein tullut väännettyä lentokassa liigapelien ulkopuolella ja tässä on sellainen parivaljakko, joka ansaitsee kolmannen sijan.

4) FL2

Taktiikoita ja hyvä tiimi, jotenkin ajattelen, että tältä tiimiltä ei välttämättä ole tällä kaudella ole nähty vielä kaikkea.

5) Nokka

Tottakai vedetään kotiinpäin. Pieni ryhtiliike, niin hyvistä yksilöistä tulee hyvä tiimi! :)

6) Dove

Etanoita vastaan peli ei kulkenut, mutta ensimmäisestä pelistä voitto, ja tässäkin joukkueessa on hyviä pelaajia.

7) TyQ

Tiimi, jossa itsekin olin mukana. Loistava yhteishenki ja mukavat ihmiset, toivottavasti olen tässä väärässä.

8) Rotta

Uusi tiimi ja pelaajat, joita en tunne.

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 25.01.16 - klo:18:19 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #200 : 27.01.16 - klo:23:25 »

Tengin kulmaus osa II (Tengsinge & latesofi & pallosalama)

Käsiteltäviä asioita mm. pelaajapalkkiot, ohjelmiston laatimisprosessi, loppukauden pelaajasiirrot, joukkueiden voimasuhteet ja siamilaisten kaksosten pelioikeudet.

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 27.01.16 - klo:23:43 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #201 : 29.01.16 - klo:12:20 »

[Tónks] ifreetti

hintti singer vitun singe

1. Mitä ajattelette kuluvasta liigakaudesta? Onko Munkkiliiga palannut jäädäkseen?
Nähdäkseni kuluvalla kaudella on erittäin hyvä mahdollisuus olla jopa yksi parhaista vuosiin. Mestaruuteen on hyvät mahdollisuudet useammalla joukkueella kuin miesmuistiin, minkä johdosta kaikki pudotuspelit puolivälieristä lähtien voivat olla erittäin tasaväkisiä ja ennalta-arvaamattomia. Valitettava fakta tosin on että joillakin kausilla B-mestaruuden vieminen oli vaikeampaa kuin tämän hetkisen liigan voittaminen. Pelaajien terävimmän kärjen muodostaa tällä hetkellä vain kourallinen pelaajia, joista on haastavaa saada edes yksittäistä 4vs4 ottelua, joka olisi edes lähellä kulta-aikojen kärkikamppailujen tasoa. Jatkuvuuden kannalta kärjen laajentuminen tai tasoittuminen olisi hyväksi.

Kaikki loppuu aikanaan kuten Munkkiliiga, mutta väittäisin että tulevaisuus on nyt turvattu ainakin muutamaksi kaudeksi eteenpäin. Tuleva kesä tosin tulee olemaan kriittinen, sillä mikäli nyt tasaisessa nousussa oleva yleinen kiinnostus liigaa kohtaan lopahtaa kesän aikana, on liigan jatkuvuus vaakalaudalla.

2. Mitä mietteitä nykyinen joukkueenne Tónks herättää? Kuinka pitkälle rahkeenne riittävät?
Melko nopealla aikataululla kootussa joukkueessa on nähdäkseni hyvä sekoitus pelaajia sekä uskomaton meininki. Voitosta voittoon etenevän joukkueen pysäyttämiseksi vaaditaan poikkeuksellista yksimielisyyttä akselilla late-duff-singe pullapiirin kokouksessa. Erityismaininta jorgokselle joka on ainoana saapunut paikalle jokaiseen kello 07:00 alkavaan yhteisharjoitukseen. Lähtökohtaisesti lienee jo monesti kaudelle mainitsemani tavoite eli Munkkiliigan mestaruus lähellä toteutumistaan.

3. Toimitte Tónksin johtajana. Mitkä ovat suurimmat haasteet klaanin johtamisessa?
Synnynnäisenä johtajana ei yhden pienen klaanin johto paljon haasteita tuo. Tosin µappikulttuurin syvempi ymmärrys vie varmasti aikaa ja pinkkien haalareitten palvonta ylittää aika-ajoin hyvän maun rajan.

4. Kuulutte heihin jotka käyttävät Munkkiliigasta nimitystä "nobbaliiga". Miksi?
vitun hintti oon jo vastannu tähän aiemmassa haastattelussa

5. Oliko mielestänne päätös valtuuston poistamisesta ja liigapaneelin sekä klaanineuvoston käyttöönotosta järkevä? Mitä asioita aiotte ajaa klaaninne edustajana neuvostossa?
Liigavaltuusto oli aikanaan täysi vitsi, sen perustaminen oli yksi admintiimin suurimmista virheistä. Valtuuston toiminta sai toisinaan surkuhupaisia piirteitä ja se oli hyvästä syystä yleinen pilkan kohde. Ajatuksena valtuusto oli kohtalainen, mutta toteutukseltaan se oli täysin naurettava.

Oleellisin muutos nykyisessä jaossa on nähdäkseni suuremman vaikutusvallan antaminen joukkueiden johtajille sen sijaan että annettiin liigan tulevaisuudesta vähemmän kiinnostuneiden häiriköiden mellastaa valtuustokentillä. Nyt kaikilla liigalaisilla on toki mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin liigapaneelissa, mutta ainoastaan hyvin esitellyllä ja perustellulla näkemyksellä on realistisia mahdollisuuksia saada aikaan muutoksia.

Ensimmäinen asia jota klaanineuvostossa aion ajaa on laten ja muiden tyqistien hyväveli kahvipöytäpiirin poistaminen vallan kahvasta. Tämä pieni piiri on jo pitkään pitänyt Munkkiliigaa rautaisessa kuristusotteessaan, mikä johti jo kertaalleen liigan kuolemiseen. Onks vaan ajankysymys ennenkun pehmo nousee admintiimiin virallisesti mukaan? Olisiko aika muutoksille?

6. Kerro ihannepelistänne lentokonepelissä. Ketkä pelaavat omassa joukkueessanne ja kuka on vastuksena? Kuka selostaa matsin ja kuka valvoo?
Pelaan unelmieni joukkueessa FLYING LEGENDSISSÄ. Käynnissä on ennennäkemättömän kova ottelu F.L vs MunQ, jota seuraamaan kokoontuu yli 100 lentokonepelin ystävää ja väliaikatarjoilu pelaa moitteettomasti. Selostuskopissa esiintyy lentokonepelin kolme kultaista ääntä: Tengsinge (jälkilähetys), latesofi ja nuoriherra pehmo vaasasta. Tämä studiotiimi kykenee eläytymään peliin suurella tunteella selostuksen aikana, mutta kykenee tarvittaessa vakavoitumaan ja antamaan syvällisiä analyysejä pelin mekaniikasta ja joukkuden kuvioista. Ottelun tuomarina toimii itseoikeutetusti Pehtorin Yöradio.

Ottelun jälkeen tosin ne todelliset ihanne pelit käytäisiin, kun selostus tiimistä late sekä pelaajista Ine lähtee nukkumaan ja muu tiimi tuomari mukaan lukien hyppää kaukaloon muiden seuraksi. Tämä porukka höystettynä parilla täytemiehellä tai naisella antaa mahdollisuuden perinteisiin taito vs tuuri jakoihin missä pelin todellinen herruus ratkaistaisiin.

7. Järjestäkää seuraavat käyttäjät mukavuusjärjestykseen: Adju, JussePal, jänkä, IneartheD, latesofi, pallosalama, Pehtorin Yöradio, Synnoeve, Tengsinge, Verno.
Mukavimmat henkilöt löytyvät listan yläpäästä

1. Pehtorin Yöradio
Tämä herrasmies tuskin paljon perusteluja kaipaa. Yksi yhteisön valopilkuista joka aina saa hymyn huulille nokkelilla ilmauksillaan ja ihanalla luonteellaan.

2. Verno
Tälle suurelle yleisölle tuntemattomaksi jääneelle kultaiselle sielulle on luonteenomaista olla antajan asemassa. Lukuisiin hyväntekeväisyys projekteihin osallistunut verno on jo kymmenen vuoden ajan lähettänyt viikkorahansa avustuksina afrikkaan sekä tehnyt vapaaehtoistyötä uhanalaisten eläinlajien suojelemiseksi. Hieno mies kaikin puolin.

3. Adju
Taidollisesti täyttä rautaa mikä jo yksistään riittäisi kärkisijoille, mutta kun siihen vielä lisätään jatkuva singen vieminen sekä sekä pelillisesti että sanallisesti on mukavuusmittari huipussaan. Singen jatkuvasta mustamaalauksesta huolimatta jaksaa aina olla ystävällinen ja avulias kanssapelaajia kohtaan.

4. jänkä
Tämä hieman yksinkertaisesta luonteestaan tunnettu koko yhteisön lemmikki on edelleen korkealla listassa, mikä kertoo siitä että jänkä elää edelleen sydämissämme, vaikka hän istuukin tällä hetkellä 5 vuoden kakkua linnassa.

5. JussePal
Työkseen munkkiliigan twitteriä päivittävä jussepal on älyllisesti selvästi nobbaliigan kärkeä. Usein tapahtuva kiistely, jossa hän hakkaa singen verbaalisesti maanrakoon nostaa sijoitusta merkittävästi.

6. latesofi
Leivänsyönti videosta sekä tyqisteihin kuulumisesta huolimatta late on yllättävän korkealla listassa

7. IneartheD
Pelottavan perällä listassa heti laten jälkeen (sattumaako?)

8. pallosalama
Munkkiliigan johdon suurin lellikki ja samalla yksi pelin vastenmielisimmistä pelaajista on itseoikeutetusti lähellä listan häntää. Erittäin lähellä viimeistä sijaa.

9. Synnoeve
Useista kaksoisnimimerkeistään tunnettu synnoeve on yksi törkeimmistä käyttäjistä koskaan. Ei omannut mitään kunnioitusta toisia pelaajia kohtaan ja olikin siten aikanaan ylivoimaisesti vihatuin käyttäjä yhteisössä. Viimeisetkin uskottavuuden rippeet karisivat kun hän laittoi väärennetyn omakuvan galleriaansa ja huijauksen paljastuttua poisti tunnuksensa. Toivottavasti emme tule enään ikinä kuulemaan tästä neidistä.

10. Tengsinge
Tuoreen kyselynkin mukaan itseään kovinkin vitsikkäänä ja tärkeänä pitävä singe on aivan päivänselvä valinta vastenmielisimmän henkilön paikalle. Säälittävistä poistumisistaan tunnettu käyttäjä on toistuvasti osoittanut vihanhallinta vaikeuksia raivareitten muodossa, minkä johdosta nykyään edes nimimerkin näkeminen herättää niin voimakasta antipatiaa ettei samaan kyennyt edes synnoeve parhaina päivinään.

ja näin listalle saatiinkin golffista tuttu ONNELLINEN LOPPU

8. Jos pelaaja saa todistettavasti sairauskohtauksen kesken ottelun niin tuleeko se keskeyttää?
Lähtökohtaisesti nobbaliigassa tulisi kiinnittää suurempaa huomiota pelaajien terveyteen. Ensiksi liigaan tulisi ottaa kunto vaatimus: vähintään 2800 metriä cooperin testissä ja suuremmasta tuloksesta lisäpisteitä ja johtajien tehtävänä olisi tarkistaa ettei pelaajien kunto pääse rapistumaan kauden aikana. Valitettavasti ottelun keskeyttäminen on teknisesti mahdotonta lentokonepelissä, joten vaihtoehtona on vain ottaa uusi pelaaja tilalle ja toivoa että sairaskohtaus menee ohi.

9. Jos lähtisitte viikon mittaiselle matkalle etelään neljän lentsikkalaisen kanssa niin kenet valitsisitte mukaanne? Mitä tekisitte matkan aikana?
Veljeni Verno ja Pehtorin Yöradio ovat ilmiselviä valintoja matkakumppaneiksi, mutta matkasta tulisi aivan liian kallis mikäli matkalle ei otettaisi turistiluokkaan tyytyviä arjen sankareita. Laukunkantajiksi mukaan lähtevät siis kuvaukseen täysin sopivat sekä nöyryyttä uhkuvat SINGE ja LATE. Yövymme 5 tähden hotellissa ja syömme illallista meren äärellä suorissa housuissa. Päivisin pelaamme tennistä (pallopoikia onneks mukana) ja illalla katsomme auringonlaskua viinilasi edessä. Viikon jälkeen turistit pakataan lentokoneeseen suuntana koti ja loput jatkaa luksusristeilyllä kohti seuraavaa kohdetta.

10. Jos liigaan liittyisi siamilainen kaksonen niin tulisiko mielestänne soveltaa pykälää yhteen liigaklaaniin kuulumisesta kerrallaan?
Tapahtumana käytännössä täysin hypoteettinen ja siten kysymys on melko absurdi. Ongelmaksi tässäkin tapauksessa muodostuu jälleen kerran huijareitten suuri määrä, sillä suurin osa liigalaisista edelleen esittää samoja otteita kuin siamilainen yhdellä kädellä. Toistaiseksi vain admintiimin suosikeilla on ollut mahdollisuus joustaa joukkue säännöissä joten pidetään se niin jatkossakin. EI JATKOON tämä ehdotus.

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 29.01.16 - klo:12:27 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #202 : 29.01.16 - klo:17:19 »

[Dove] Fär

1. Doven alkukausi on ollut menestys: kolme ottelua ja kaksi voittoa. Yhteensä kahdeksan pisteen turvin olette sarjataulukon neljännellä sijalla. Mikä on ollut menestysreseptinne?
Salaisuus on hyvät pelaajat. Tietenkin myös joukkuepeli, jota toki pitäis viel harjotella hiukan.

2. Doveen on liittynyt jo tässä vaiheessa kautta kolme pelaajaa: Viherjaakko23, KattilaC ja jack133. Kertoisitteko jotain noista siirroista?
Jackia kyselin aikasemmin jo ku meit oli viel 5, ja vastas vähän myöhään et tulee. No luvattu mikä luvattu. Jaakko halusi enemmän peliaikaa, joten tuli Doveen ja nostanut klaanin pelaajatasoa tietenkin. Kattilakin tuli lisäämään hieman aktiivisuutta.

3. Tällä kaudella pelataan B-finaali viidenneksi ja kuudenneksi sijoittuneen kesken. Uskotteko että puolivälierät hävinneillä joukkueilla riittää motivaatio hävityn pudotuspeliottelun jälkeen taistella tuollaisesta "lohdutuspalkinnosta"?
Ehkä ne pelaa läpäl

4. Doven vanha kakkosjoukkue D2vella on kyseenalainen titteli: se on huonoiten pärjännyt tiimi koko Munkkiliigan historiassa. Yhteensä 37:ssa virallisessa ML-pelissään se on saalistanut ainoastaan 4 voittoa. Onko mahdollista että D2ve palaisi jossain vaiheessa liigaan kaunistelemaan tilastojaan?
Sain vasta pari viikkoa sitten tietää, että asia on noin, ku joku lentokassa sano. Nojoo, D2ve on vahva. Voi olla et tulee viel joskus (jos Nalayana johtaja). :D

5. Jos saisitte kenet tahansa kaksi pelaajaa Doveen niin keitä nämä olisivat?

Hmm. Tottakai kovia pelaajia. Mut jos 2 hyvää pelaajaa pitäis valita niin pallosalama ja ifreetti.

6. Mikä on loppukauden tavoitteenne?
Sijoittua mahdollisimman korkealla.

7. Mikä joukkue voittaa tällä kaudella mestaruuden?
Sanoisin et 3 kovaa joukkuetta taistelee mestaruudesta (Etanat, Tonks ja Sieni). Etanat ehkä voittajia.

8. Mitä mieltä olette klaanineuvostosta?
Iha ok.

9. Milloin joitte viimeksi alkoholia?
Näitä kysymyksi pitäisi kysyy Larelta????

10. Oletteko nähneet videon jossa late syö leipää? Jos olette niin mitä piditte siitä?

Itseasiassa oon nähnyt, en kyl tajuu mitä late haluaa sillä kertoa.. Mut kukin tyylillään.. aika tylsä video.

palaute tänne
tallennettu
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #203 : 29.01.16 - klo:21:36 »

ööh singe ite käski mun laittaa tää haastettelu tänne, kun ei kuulem pääse ennen sunnuntaita julkasemaan Epävarma

[Nokka] WäZ

1. Nokka oli viime kauden hopeamitalisti. Kuinka ylpeä olette saavutuksestanne?
Elämäni paras saavutus.

2. Nokasta lähti ennen kautta pallosalama ja siihen liittyi Vata56. Kertoisitteko muutoksista?
Noh ei siin mitää oikee, aikalailla samantasosia pelaajia molemmat, vadas vaan se, että ei kerkee kahta erää enempää, jos peli alkaa seiskalt.

3. Kauden aikana mm. Blackstorm69 lähti ja tilalle hyppäsivät Bondrago ja GCKatariina. Mitkä olivat taustat tuon takana?
Blackstorm ei oikein sopinut meidä pelityyliin ja eikä hänel ollu intoakaan oikeen. Bondrago tuuras TyQiä vastaan pelatus rankingpelis ja sit se innostu tähä touhuu nii tuli mukaan, ja Katariinaa kysyin ihan tiimin pelaajien paikalle saannin vuoksi.

4. Nokka on tällä hetkellä jäämässä ulos pudotuspeleistä ja loppukauden ohjelmistonne ei ole helpoimmasta päästä. Mistä saatte riittävät pisteet kokoon että pääsette kuuden joukkoon?
Noh F.L2:lta ois 2 pinnaa kova sana ja, kun TyQ peli siirrettiin kuudeks ja saadaan todennäköisesti paras mahdollinen kokoonpano niin 5-0 voitto ois aika mahdollinen vaihtoehto.

5. Mitä mieltä olette yleisesti ottaen ollut kaudesta tähän saakka?
Tiimin pelit mennyt vähän penkin alle, mutta yleisesti ottaen on ollut hyviä kierroksia ja pelaajia o paljo sunnuntaisi ja on hyvä meininki nii kyllähän tää oikein onnistunut kausi on ollut tähän saakka.

6. Onko klaanineuvoston ja liigapaneelin käyttöönotto ollut nähdäkseni viisas veto?
Aivan loistava veto, koska nyt saadaan kaikki tärkeät sairauskohtaus asiat yms puhuttua!

7. Onko liigassa demokratiaa liian vähän, sopivasti vai liian paljon? Missä voitaisiin parantaa?
Tää on aika hyvä nyt, ei liikaa säätämistä.

8. Miten uskotte lentokonepelin kestävän kesän?
Riippuu ihan miten klaanijohtajat ja johtoelimet ovat mukana, kyllä mä uskon et kestää.

9. Kuinka kauan uskotte liigan pysyvän vielä pystyssä?
Aikalailla niin kauan ku aapeli/lentokka pelittää.

10. Tulisiko siamilaisten kaksosten saada pelata eri klaaneissa?
Riippuu tapauksesta. Aika pahan heitit näin loppuun

palaute tänne

Kysymykset ovat Tengsingen käsialaa

Onha tää vähä akwardii julkasta oma haastattelu mut singe käski Nolostunut
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #204 : 25.02.16 - klo:20:36 »

[F.L2] justus pirpana

1. Valitsitte kauden alla muutaman klaanitarjouksen väliltä itsellenne F.L2:n. Mitkä olivat motiivit kyseisen liikkeen takana? Mikä joukkue oli toiseksi lähimmäksi tulla uudeksi joukkueekseenne?
Tuttu hyvä jengi ja en ollu varma omista aikatauluista/kiinnostuksesta nii en vittiny lähtee sillä hetkellä vasta neljänneksi pelaajaksi uuteen klaaniin, vaikka olis vähä mieli tehnyt. Pallon jengistä siis kyse..

2. Jos saisitte kasata joukkueen niin kuvailkaa millainen se olisi: Kuinka monta pelaajaa siinä olisi? Minkä tasoisia kukin porukan jäsen olisi, käyttäen vaikkapa asteikkoa 1-100 (50 keskivertopelaaja liigassa)?
6 pelaajaa, joista 4 selkeästi parempaa (=tärkeissä matseissa kentällä). Asteikko voisi olla jotain 90, 80, 70, 65, 45, 35. Ja ilmanmuuta mestaruudesta pitäisi voida taistella, joskaan läpihuutojuttu se ei saisi olla.

3. Viime kautena edustamanne joukkue Dove ei onnistunut nappaamaan voittoa vuoden 2015 puolella, mutta tämä kausi on ollut toistaiseksi menestys. Näettekö siinä yhteyden kun joukkue voittaa heti kun lähditte siitä? Mitä ajattelette noin muuten vanhan klaaninne tilasta?
En myönnä yhteyttä, mutta todellisuudessa mulla ei kyllä silloin aivan hirveesti ollu annettavaa klaanille. Vanha kato lämpee hitaasti tauon jälkeen. Dove on klaanina sinällään varsin mukava ja sympaattinen ja voisi sitä kutsua jo perinteikkääksikin liigaklaaniksi.

4. Munkkiliiga onnistui edellisen rupeamansa aikana erittäin hyvin siinä missä sen ensimmäisinä vuosina epäonnistuttiin, eli saamaan väen hyvällä prosentilla järjestäytymään liigan puolelle. Minkä näette olleen loppusyksyllä 2014 tapahtuneen kaatumisen suurin syy? Tekikö Munkkiliiga mielestänne jotain virheitä? Onko se kestävä asema, että peli on käytännössä kokonaan liigan varassa?
En tiedä, ehkä karu totuus on se, että peli ei jaksa innostaa kovin montaa vuotta yhteen putkeen. Lisäksi kun uutta verta ei tule juuri ollenkaan, niin eipä tässä liigalla ole ihmeitä tehtävissä, tauot vain kuuluvat asiaan. Sinänsä se ei ole ongelma, että peli pyörii lähinnä liigan varassa, kunhan vaan pelaajia löytyy muulloinkin kuin liigamatsien aikana.

5. Munkkiliigaa on ajoittain vaivannut epätasaisuus joukkueiden välillä ja esimerkiksi viime kauden finaali oli varsin selkeä. Koetteko sen tärkeänä että on useampi mestaruuteen kykenevä joukkue, aivan kuten tällä kaudella vaikuttaa olevan? Miten ihmisten tulisi tehdä että sellainen tilanne saavutetaan?
Koen, viimekausi oli tämän osalta farssi, onneksi tajusivat itse tehdä asialle jotain.. Sinänsä viimekauden joukkue ei ollut ylivertainen ja liigan muista pelaajista olisi kyllä ollut koottavissa haastaja sille, mutta tällöin kaikki muut klaanit olisivat olleet kilometrin näitä kahta perässä. Tällä kaudella on huomattavasti terveempi meno klaanien tasojen suhteen. Näkisin, että muutaman avainpelaajan palatessa liigaan ja muutenkin pelaajien jakaantuessa tasaisesti, voisimme saada jopa 6 tasokasta ja tasasesti mestaruudesta taistelevaa jengiä.

6. Nousitte lentsikassa väen tietoisuuteen vuonna 2008. Sinä aikana olette pitäneet tauon jos toisenkin, mutta silti ehtinyt käyttämään monen monta tuntia jäljitellen ensimmäisen maailmansodan ilmataistelua. Mikä on ollut paras muistonne tähän saakka pelin parissa?
Liigaan pääsy ja Larryn ostama aapelisuus jäi kyllä silloin nuorelle hyvin mieleen ja kuvittelinkin liigan oikeastaan olleen silloin isojen poikien temmellyspaikka. Vuosi taisi kyllä olla lähempänä 06 tai 07, koska muistelisin olleeni yläasteella tuohon aikaan. Ja paluun jälkeen myös siirtyminen FL ja sielä voitetut mestaruudet ovat jääneet mieleen. Ja jossain määrin myös aika Risessä ja Pullassa.

7. Kuvaile ihanneotteluanne: Ketkä esiintyvät omassa joukkueessa ja ketkä vastustajalla? Miten otteluun valmistautuminen sujuu?
Oma joukkue voisi koostua lähinnä FL pelaajista ja vastapuoli munq/kalja akselilta. Otteluun voisi valmistautua lukemalla jutin pointit pelistä FL alueella ja sit lämppäillä tuttuun tapaan yksityisessä huoneessa. Ehkä edellisinä päivinä voisi jo nöyryyttää vastapelaajia 2v2 matseissa.

8. Munkkiliigalaisten ikärakenne on sitä luokkaa, että usea liigalaisista on joko paraikaa asepalveluksessa tai astuu sinne pian. Mitä neuvoja tahtoisitte antaa niille onnekkaille, jotka pääsevät palvelemaan isänmaatamme?
Tärkein neuvo on, että viihtyminen ja pärjääminen sielä on 100 % asenteesta kiinni. Jos meet hyvillä mielillä ja haluat mennä sinne, niin nautit varmasti enemmän kuin tilanteessa jossa maalailet jo ennen ensimmäistä aamua piruja seinille. Ja pyrkikää ilman muuta RUK:iin, joskin mieluiten kesä-sellaiseen, koska talviRUK on napsun jos toisenkin enemmän perseestä.

Jos haluatte unustella pidempiä unia, niin hakeutukaa B-ajolupakoulutukseen heti kun mahdollista, koska kaikille kuljettajille pyritään takaamaan kuuden tunnin unet.

9. Suomen poliittisessa järjestelmässä oppositiopuolueet ovat tupanneet saamaan nostettua kannatustaan, riippumatta siitä mitä he todellisuudessa tekevät. Nyt kun sama asia on jälleen kerran nähty SDP:n kohdalla niin lienee ajankohtaista kysyä, että tulisiko mielestänne koko systeemiä uudistaa? Jos kyllä, niin miten?

Joo ongelmahan on yksinkertaisuudessaan, että äänestäjät ovat keskimäärin aivan liian tyhmiä. Edes kymmenen prosenttia äänestäjistä ei varmasti tajua valtiotason politiikasta tuon taivaallista, joten onhan se ongelma. Parashan toki olisi, kun olisi yksi äärettömän fiksu diktaattori, mutta sellaisenkin löytäminen ja järkevän dikatuurin jatkuminen on kovin mahdotonta.

Ehkä jollain valitsijamiesäänestyksellä voisi saada parempia tuloksia aikaan. Lisäksi poliitikoilla (myös valitsijoilla) pitäisi ilman muuta olla koulutukselliset rajat ja älykkyystestit yms.

Mahdollisesti myös puolueiden hajottaminen ja politiikan henkilöityminen voisi olla kokeilemisen arvoista. Tällöin Sipilän kaltaiset taloudellisesti täysin riippumattomat henkilöt voisivat oikeasti koittaa tehdä suuriakin muutoksia välittämättä poliittisista seurauksista.

10. Rankkaa kuluvan liigakauden joukkueet vahvimmasta heikoimpaan.
fl2
sieni
etana
tonks
dove
nokka
tyq
rotta

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 25.02.16 - klo:20:40 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #205 : 26.02.16 - klo:21:04 »

[PALLO]pallosalama

1. Runkosarja on juuri päättynyt ja johtamanne joukkue, Sieni, sijoittui siinä toiseksi. Oletteko tyytyväisiä sijoitukseen? Nähtiinkö runkosarjassa mielestänne yllätyksiä vai menikö kaikki odotuksien mukaan?

Oikein tyytyväinen. Runkosarja meni oikeestaan jopa paremmin kun oisin voinu odottaa, hävisimme vain yhden pelin ja eriäkin vain muutamia.
Tavoitteena on tottakai kulta ja joukkueemme on kova, että sinällään toiseksi sijoittautuminen ei liene käsittämätön yllätys.

2. Tónks on voittanut jokaisen ottelun tähän saakka ja lähtenee sen turvin suurimpana ennakkosuosikkina pudotuspeleihin. Uskotteko että jokin joukkue kykenee haastamaan heitä tosissaan? Toivotteko että saisitteko nimenomaan heidän vastaanne loppuotteluun, mikäli kukistatte välierävastukseksenne tulevan joukkueen?

Me ja F.L2, molemmilla on parhaimmilla kentillään tarpeeksi tulivoimaa ottelemaan voitosta heidän kanssaan. Etana on paperilla samantasoinen, mutta otteet ovat olleet vähän vaisut tällä kaudella. Toki heillä on tiettävästi ollut lagiongelmia.
Ehdottomasti, pitää ottaa revanssi ekan pelin häviöstä ja muutenkin olisi hieno tiputtaa heidät voittamattomuuden kuplastaan.

3. Tulitte mukaan Munkkiliigaan myöhemmin kuin suurin osa meistä muista, joten teiltä on jäänyt muutama olennainen ajanjakso kokematta. Onko erityisesti jotain tiettyä aikaa tai asiaa, jonka olisit tahtonut päästä kokemaan?

Noh, ois kieltämättä ollu hieno pelata näitä ns. kaikkein kovimpia kokoonpanoja vastaan mm.
(Ääliö, Hedge, jp/fire, Teng)(Adju, Nova, Ine, Ave)(kalja parhaimmillaan)
F.L:ssä olis ollu ihan hieno lennellä, mutta olosuhteet taitanevat estää sen toteutumisen.
Ja se kulta olis oikeen hieno saada...

4. Lentokonepelin arki-iltojen pelit ovat varsin hyvässä jamassa tällä hetkellä. Oletteko mielissänne asiasta kun nyt on mahdollista lennellä myös liigapelien ulkopuolella? Kuinka kauan uskotte toiminnan jatkuvan samankaltaisena?

Hyvä vaan että pelaajia sinne taas valuu, toki päivisin taitaa yhä olla se nollatilanne. Parempi toki näinkin kun että ei ketään missään.

5. Lentokonepeliin mahtuu useita taitavia pelaajia, joita ei mielellään tahtoisi vastaansa jos tavoitteena on pelkkä voitto. Onko teille joku henkilö sellainen, että hän tuottaa erityisen paljon harmaita hiuksia? Kuinka hyvänä pelaaja pidätte itseänne?

Avoinpeleissä on joku mato joka käy ottaan joskus kenttiä eikä siihen meinaa osua millään. Muuten sanoisin että kellonajan salmsonin kanssa on ongelmia, muuten ei.
Pidän itseäni kärkikastiin kuuluvana. Odotan innolla huomautuksia tästä kommentista vieraskirjaani.

6. Munkkiliiga-yhteisöön mahtuu monenlaista tallaajaa, joten yhteenotoilta on hankala välttyä. Onko teillä jotain tai joitakin käyttäjiä, joiden kanssa on erityisen vaikea tulla toimeen? Jos on, niin keitä he ovat?

Parempi kun en ala nimeemään, menee vaan vielä huonommiks välit  Virnistää


7. Isoon joukkoon mahtuu luonnollisesti poikkeuksia, eli myös meitä jotka olemme kohteliaita, avuliaita, mukavia ja ennen kaikkea vaatimattomia. Kuka on paras ystävänne lentokonepelissä? Onko keskuudessamme henkilöitä, jotka tahtoisitte tavata kasvotusten?


Ystävä on ehkä vähän liian voimakas sana, käyttäsin itse mieluummin "kaveri" tai "tuttava", koska tekstin kautta netissä kirjoittelemalla kanssakäynti on aika rajallista. No vaikkapa muutaman mainitakseni lemonlight, Apeliz, Rammi96, myway, mcboxerjr, Futis poju, Juupeli k. Kyllähän näitä kiintoisia persoonia muitakin riittää, ei vaan tee mieli alkaa tekeen pitempää listaa nyt.

8. Munkkiliigassa pelaa eräs Dove niminen joukkue, joka tekee varsin hyvää mainosta tuotteelleen. Uskotteko heidän myynnin kasvaneen paljon lentokonepelissä olevan klaanin ansiosta? Käytättekö itse Doven tuotteita, kuten deodoranttia, vai hoidatteko kainalohygieenianne jollain toisella tapaa?

Eikö Dove oo haastanu niitä vielä oikeuteen? Nehän käyttää häpeämättä sen tuotemerkkiä hyväkseen  Epävarma

9. Kuvailkaa lyhyeesti ihannenaistanne: Onko hänellä muhkea rintavarustus vai hyvin treenatut koivet? Tulisiko hänen olla dominoiva nainen, joka määrää kaapin paikan ja käsiraudoittaa tarvittaessa, vai pitäisikö hänen mielummin alistua käsittelynne alaisena? Mikä tulisi olla hänen lempikoneensa lentokonepelissä?

Sellainen ihminen, jonka mielenkiinnon kohteet ja maailmankatsomus kävisi yhteen minun kanssani. Avara mieli ja positiivinen mieli? Tasa-arvosta tasaisesti pitävä, eikä "puolueellinen" tasa-arvo(esim. sitä noudattaa vaan sillonkun hyötyy itse).
Ehdottomasti Sopwith Camel, niin voisin Fokkerillani pyöriä valssia hänen kanssaan.


10. Purukumin pureskeleminen on niin tupakasta eroon haluavien kuin hampaiden kunnosta välittävien puuhaa. Miten itse hoidatte suuhygieenianne? Kuinka pitkään pureskelette yleensä yhtä purukumia? Mikä on ennätyksenne?


Syön purkkaa sillon tällön, ja onhan se parempi vaihtoehto kun karkin syöminen makeannälkään. Hampaat kyllä pesen silti, ei se kaikkea korvaa.
Vaihtelee, puolesta tunnista pariin tuntiin riippuen millon on seuraavaks syötävää. Pisimmillään tais olla joskus kuus tuntia.


Kysymykset olivat yllättäen Tengsingesin käsialaa.
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #206 : 03.03.16 - klo:04:04 »

[F.L2] Hedgehog

1. Pelkäätkö joskus et joku tietäisi vähän liikaa susta
En, koska aina voi vaihtaa koordinaatistoa

2. Onks munkkiliiga sun elämän suurin sosiaallinen yhteisö?
Tuleehan täällä joskus pelattua.

3 Pelkäätkö joskus et joku tietäisi vähän liikaa susta
Tää kysymys kuulostaa vähän tutulta, vois kiivetä sivuttain puuhun.

4. Jos sinulla olisi soutuvene missä olisi vain yksi airo soutaisitko vasemmalta vai oikealta...vai... heitteäisit airot menee ja meloisit käsin...
Soutaisin aluksi oikealta siten, että melalla olisi momentti veneen painopisteen suhteen ja se alkais pyörimään myötäpäivään. Jos pyörimissuunta kyllästyttää, niin aina voi soutaa vasemmalta. Toisaalta tää kysymys ei ollu kauheen selkee, koska aluksi on yksi airo, mutta sitten onkin mahdollisuus heittää useampi airo menemään

5. Uskotko siihen että kissalla on enemmän älykkyyttä kun kotieläimenä kun kilpikonnalla
Aivan mahdoton tilanne, kilpikonnat ovat huomattavasti fiksumpia. Kilpikonnat osaavat soveltaa derivaattaakin aika hyvin.

7. Oletko pitkälle opiskellut vai oletko näitä (elämän koulun käyneitä?)
Opiskelen siellä mutta en täällä. Kuudes kysymys oli niin hyvä, ettei päässy haastatteluun asti?.

8. Voisitko kuvitella olevasi ensimmäinen ihminen marssissa?
Marssin täällä, mutta en Marsissa.

9. Minkälaisia terveisiä haluisit lähettää niille jotka tällähetkellä ajattelee et ei vittu miten nolo haastattelu
Aika mielenkiintoinenhan tää on, jos tähän asti lukee

10. Oliks sulla vielä haastattelun lopuks jotain sanottavaa latelle videosta missä se syö sämpylän?
Kannattaa treenata videon avulla, että voi katsoa jälkeenpäin missä kohtaa tuli syötyä epätehokkaasti.

Kysymykset ovat Pehtorin Yöradion käsialaa

palaute tänne
tallennettu
GCKatariina
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 196



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #207 : 03.03.16 - klo:17:51 »

Roolit kääntyvät ja haastattelijasta tulee haastateltava:

[F.L2] Tengsinge

1. Munkkiliigakausi on ehtinyt välierävaiheeseen. F.L 2 on mukana taistelemassa mestaruudesta. Millaisina näet edustamasi joukkueen voiton mahdollisuudet?
Haastateltava kieltäytyi vastaamasta kysymykseen.

2. Mikä on tähän mennessä ollut tämän kauden jännittävin käänne (saa mainita useampiakin)?
Pelillisesti ajateltuna valinta kallistuu ehdottomasti kilpaan viimeisestä pudotuspelipaikasta. Se oli sanalla sanoen uskomaton. Jo ennen viimeistä kierrosta tuntui että tilanne oli käsikirjoitettu, kun kolme joukkuetta taisteli kuudennesta sijasta ja kaksi näistä kohtasi toisensa kuolemanottelussaan.

Kuten asiaan kuuluu niin lopulta jatkoon ei mennyt se todennäköisin vaihtoehto, vaan niin vain TyQ venyi jälleen kerran tärkeillä hetkillä. Tapa jolla he sen tekivät, eli nousu loppuminuuttien kirillä voittoon, puolella jolla heillä on ollut tilastojen valossa suuria vaikeuksia, tekee tilanteesta vielä mielettömämmän. Ja eihän tarina toimi ilman antisankaria, joka oli tällä kertaa Nokka. Karmaiseva tilanne jäädä ulos pudotuspeleistä yhden pisteen erätappion takia, mutta toisen epäonni on toisen onni. Kyllä he siitä yli pääsevät ja ehkä ensi kerralla tilanne on päittäinen.

3. Olet kunnostautunut tänä munkkiliigakautena myös otteluiden selostajana. Mitä ottelun selostaminen vaatii? Kuinka pitkään siihen on henkisesti valmistauduttava, jotta oikean vireen saa päälle ja onko tankkaukseen ennen selostuksen aloittamista kiinnitettävä erityistä huomiota?
Otteluiden selostaminen vaatii ammattiurheilijan kuntoa, rautaisia hermoja ja vesilasia vierelle. Liigaottelut ovat sen verran pitkiä, että Jyväskylän yliopiston teettämän tutkimuksen mukaan, selostus vastaa fyysiseltä rasitukseltaan 30 minuutin porrasjuoksua ja henkisesti oikean käden nimettömän sormen vierustoverin kynnen halkeamista puolitiehen. Vesikulutuksellisesti ollaan puolestaan aikalailla Botswanan alle 10-vuotiaan keskivertolapsen kuukausittaisessa juomamäärässä.

Matsien selostaminen on oikein mukavaa puuhaa, erityisesti jos osapuolet ovat keskenään tasaisia. Etsin vielä selostajana vähän itseäni ja en oikein tiedä, että kuinka paljon tulisi pyrkiä olemaan analyyttinen ja kuinka paljon tunnelmaa nostatteleva fraasien viljelijä, tai tulisiko lähteä individualistisesta vai kollektiivisesta ajattelusta. Yhtä kaikki, siinä vaiheessa kun verorahoja aletaan käyttämään tehokkaammin ja lentokonepeli ottaa Counter Striken aseman Ylen lauantai-illoissa, aion olla selostuskopissa ja raivata tieni suomalaisten sydämiin kertaheitolla.

4. Mikä ärsyttää lentokonepelissä eniten omalle puolelle/samaan peliin eksyvät kokemattomat pelaajat, päin nouseminen vai omien tappaminen?
Vaihtoehdoista omien tappaminen ei ainakaan "voita" kilpaa, eikä myöskään kokemattomat pelaajat, joten jäljelle jää päin nouseminen. Varsinkin jos on tullut muutama hyvä lento alle niin mikään ei ole tehokkaampi vireen poistaja kuin päin nouseva joukkuelainen. Vaikka hätähousuilusta ei aiheudu kuin 10/13 pisteen menetys niin siitä menee pasmat sen verran sekaisin, että kokonaishaitta nousee helposti paljon suuremmaksi. Tää on siis asia johon kannattaa oikeasti kiinnittää huomiota, se ei kuitenkaa maksa paljoa vaivaa.

Jos vielä saa laajentaa listaa niin pistän sinne liikkumalinjojen leikkauksen. Varsinkin kun on pelaamassa vakavampaa ottelua niin on pahasti tunnelmaa syövää, mikäli kerta toisensa jälkeen joku tulee eteesi tai halkaisee luontaisimman liikkumasuuntasi. On paljon mukavampaa lennellä sellaisen kanssa, joka on muuten taidollisesti hieman perässä, mutta ei tee edellä mainittuja virheitä, kuin paremman tielle tulevan kanssa. Huomaat heti itsekin olevasi paljon taitavampi kun joukkuelaiset tekevät ennalta-arvattavia ja loogisia käännöksiä, joten ei ihme että yhteinen kemia tuntuu pätevän myös lentsikkaan.

5. Jos saisit pelata unelmalentokonepeliottelusi, ketä olisi omassa tiimissäsi ja ketä vastassa? Miten ottelu päättyisi?
Olen itseasiassa saanut pelata useassa unelmalentokonepeliottelussani - tai ainakin sellaisissa, jotka ovat erittäin lähellä sitä. Kaikista tasokkaimmat ottelut iskevät luonnollisesti eniten, joten mennään F.L, MunQ ja Kalja-akselille. Seurassani olisi jotain aiemminkin vierellä seisseitä taitureita ja vastapuolella poskea soittavia palkkasotureita, maustettuna ripauksella pelitaitoa. En valitettavasti osaa tarjota tarkkoja nimiä, sillä loistavia vaihtoehtoja löytyisi kahteenkin otteluun.

Ei siitä pääse mihinkään, että joidenkin henkilöiden voittaminen tuntuu yksinkertaisesti paljon paremmalta ja vastavuoroisesti tappio kirvelevämmältä. Sen lisäksi että ottelu on tasainen ja tasokas niin olisi suotavaa, että toisessa joukkueessa olisi henkilöitä, joista löytyy luonnetta. Lataus on kaikkien noiden kolmen tekijän summa, joten se on unelmaottelun perusta. Ei niinkään se lopputulos, sillä mielestäni on mukavampaa hävitä tiukka matsi kuin voittaa selvä vastaava.

Heitänpä kuitenkin oman top 5:n ikimuistoisimmista peleistäni:
1. F.L-MunQ 0-3 [finaali '11 (03)] *linkki*
2. F.L-MunQ 3-2 [finaali '11 (02)]
3. F.L-Kalja 2-3 [välierä '12 (01)] *linkki*
4. F.L-MunQ 2-3 [välierä '14 (01)]
5. F.L-Kalja 0.5-4.5 [finaali '13 (03)]

Uskaltaisin väittää, että listalla on samalla neljä kaikkien aikojen kovatasoisinta peliä, kun Kalja ja MunQ eivät pelanneet ykkösmiehillään yhtäkään kunnollista matsia keskenään. Se ainoa joka ei kuulu joukkoon on ironista kyllä juuri se, joka oma tiimini hoiti kotiin. Kahta muuta mestaruuttani [('12 (04) ja 13 ('01)] en laittanut listalle, sillä en totta puhuen koe että niihin vaadittiin erityistä venymistä joukkueeltamme.

6. Jos joutuisit viikoksi suljettuun huoneeseen 1-3 munkkiliigassa vaikuttavan henkilön kanssa, ketä nämä henkilöt olisivat ja miten saisitte aikanne kulumaan ilman, että ottaisitte toisenne hengiltä?
Ainoa joka tuosta saattaisi nauttia on pallosalama, joten hän olisi normaaleissa olosuhteissa ehdottoman poissuljettu vaihtoehto. Ei tuonne pitäisi nimittäin ottaa ketään, joka yrittäisi tehdä tilanteesta muuta kuin mitä se on. Se olisi tukala, suorastaan painajaismainen tilanne olla jumissa muutaman liigalaisen kanssa.

En malttaisi kuitenkaan olla valitsematta pallosalamaa, sillä hän olisi mitä sopivin lenkki kolmanneksi muskettisoturiksi Extraordinaryn ja jänkän rinnalle. Yhdessä tekisimme lähtökohtaisesti kauheasta ajasta siedettävää, käymällä henkeviä juttutuokioita keskenämme. Asialistalla olisi ainakin sanojen "kaikki", "ei mitään" ja "älykäs" perustuksellinen määritteleminen, päihteiden käyttökokemuksien jakaminen, vankeustuomioiden puiminen ja maamme maahanmuuttopolitiikan käsitteleminen.

Koska koko nelikko on isänmaallista ja etanolia rakastavaa sakkia, joisimme tietysti Leijona-vodkaa koko viikon ajan. Muut siemailisivat sitä appelsiinimehun kanssa, mutta jänkä asteen rankempana miehenä sekottaisi sisu pastilleja joukkoon ja joisi siitä suoraan, aivan kuten isoisä opasti jänkää saunassa hänen ollessa yhdeksän vuotias. Evääksi hän ottaisi Atrian lihapiirakoita ja HK:n sinistä makkaraa, muiden tyytyessä nuudeleihin ja kuivalihaan. Extralla ja mulla olisi tietysti mukana myös proteiinijauhoja. Pääpaino olisi kuitenkin kokoajan juoma- eikä ruokapuolessa, joten edes jänkän ruokavalinnat eivät herättäisi turhan paljon kateutta.

Kohtuullinen humalatila ja mehevät puheenaiheet takaisivat meille jo itsessään riittävästi tekemistä, mutta täydellinen paketti syntyisi vasta kun pallosalama viihdyttäisi meitä huuliharpulla. Luultavasti seitsemännellä kerralla kun ukko nooa pamahtaisi soimaan, jänkä toteaisi jotain malliin "v*t*n  aasi tunkee se p***'-'. Hetken mietittyään tulisiko herrojen ottaa käsirysy vai pohtia aasien syvintä käytösmallia, tilanne lopulta menisi parempaan päin ja kuolonuhreilta vältyttäisiin.

Lopulta viettäisimme ikimuistoisin viikon, jonka jälkeen olisimme kaikki rauhallisia, älykkäitä, suvaitsevaisia ja terveelliset elämäntavat omaavia nuoria miehiä. Emme varsinaisesti nauttisi ajasta suljetussa huoneessa, mutta poistuisimme kokemusta rikkaampana. Olisimmehan kokeneet yhdessä jotain täysin ainutlaatuista.

7. Cheekin sanoja lainatakseni: ” Perusedustajalle aina Viron matka skulaa.” Olet kunnostautunut etelänaapurimme ahkerana lomailijana. Mikä tekee kyseisestä valtiosta niin erityisen, että se on useiden vierailujen arvoinen?
En ole edes ainoa liigalainen, joka viihtyy suomenlahden toiselle puolella, kävihän tietävästi esimerkiksi duff-beer viime viikonloppuna siellä. Ristiretkeni syy ovat puhtaasti sivistykselliset. Vaikka Viro on vielä kehitysmaa, löytyy siellä paljon mahdollisuuksia kulttuurin ystäville. Tallinna onkin eräänlainen Euroopan kulttuuripyhättö, sillä sieltä löytyy tarjontaa niin arkkitehtuurin, taidemaalauksien, patsaiden kuin upeiden rakennusten ystäville. Voin suositella lämpimästi.

8. Olet toistuvasti kysellyt vastapelaajiesi, sukkien väriä. Mikä on tämän kiinnostuksen taustalla ja pidätkö kirjaa tuloksista? Vai harrastatko kenties salaa sukkien neulomista ja haluat tietää, mihin markkinarakoon iskeä?
Syy on puhtaasti pelillinen. Sukkien väri korreloi vahvasti ammusten levittämisen, lentokorkeuden ja jarrutustyöskentelyn kanssa, joten olisin tyhmä ellen utelisi asiaa. Sinä asteen vaikeampana pudotettavana olet ilmeinen uhri, sillä onhan sitä otettava kaikki vipukeinot käyttöön, jos haluaa vetää pitemmän korren teidän korkeudestanne.

9. Et pidä maidosta. Koskeeko tämä kaikkia maitotuotteita, vai pystytkö mainitsemaan, jonkin ruokalajin tai ruoka-aineen, johon tämä valkoinen janoisen pelastaja sinustakin sopii? Mikä tekee maidosta niin vastenmielistä?
Kenenkään ihmisen ei tulisi juoda maitoa muuten kuin vaippaikäisenä. Maitoa ei ole missään nimessä tarkoitettu meille, vaan pelkästään sitä tuottavan eläimen jälkeläiselle. Ajatus itsessään on jo niin kuvottava, että kun vielä lisää siitä aiheutuvat terveyshaitat (korkeampi kolesteroli, toisen luokan diabeteksen vaara, munuaissyövän riskin nouseminen jne.) niin lopputulos on selvä. Lopettakaa hyvät ihmiset maidon nauttiminen vielä kun ehditte, kyseessä on nimittäin tikittävä aikapommi.

10. Käärme ja gepardi aloittivat kilpajuoksun, jonka käärme voitti. Miten tämä on mahdollista?
Haastattelu näemmä loppui yhtä jäätävällä kysymyksellä kuin mitä alkoi. Tunnen toki hengenheimolaisuutta kyseisen käärmeen kanssa, sillä mäkin oon tottunut voittamaan kilpailut jo aloittaessa, oli sitten kyse yksilö- tai joukkuemittelöstä..

Kysymykset ovat allekirjoittaneen käsialaa.

palaute tänne
tallennettu

Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #208 : 12.03.16 - klo:08:40 »

nättigirl99

1. Koira vai kissa?
koira. kissat jättää liikaa hiuksia kaikkialle.

2. Mitä tekisi mieli tällä hetkellä?
jäätelöä kahdella pallerolla

3. Jos voittaisitte lotossa mitä tekisitte?
ostaisin uuden laukun ja lottoaisin lisää

4. Mitä NHL joukkuetta kannatatte?
mikä on nhl?? onks se joku lääkeaine

5. Mistä viikonpäivästä pidätte eniten?
lauantai ja keskiviikko ja maanantai

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 12.03.16 - klo:18:13 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #209 : 12.03.16 - klo:08:40 »

killerijoni

1. Mitä ostitte viimeksi kaupasta?
säkillisen heraa

2. Mikä on hera?
sitä käytetään vehnäjauhon tilalla leipoessa

3. Mikä alkuaine tahtoisitte olla?
olisin FE niinku rauta

4. Katsoitteko eilisen Commando-elokuvan?
en kattonu. meil on sellanen soppari arskan kans et se kattoo vaan mun leffoja.

5. Mikä teistä tulee isona?
enkö mä jo oo iso??? kato ny mun forkkua herravieköön

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 12.03.16 - klo:08:54 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Sivuja: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024