Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
28.03.24 - klo:14:56

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Munkkiliiga
| |-+  Liigan kulmanurkkaus
| | |-+  Teng's magazine
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Montako kiekkoa Suomi iskee verkon perukoille Ruotsia vastaan?
0 - 2 (25%)
1 - 1 (12.5%)
2 - 4 (50%)
3 - 1 (12.5%)
4 - 0 (0%)
5 - 0 (0%)
+5 - 0 (0%)
äänestäjiä yhteensä: 7

Sivuja: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Teng's magazine  (Luettu 156255 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #405 : 12.02.17 - klo:04:54 »

kokai

Muista jäljellä olevista joukkueista poiketen, kokailla ei ole historiaa katkaisupeleistä. Kysymys kuuluu, onko joukkueesta ensimmäisissä pudotuspeleissä mihinkään vai maksaako se vielä oppirahoja?

Uutena joukkueen kokaita ei luonnollisesti ole helppo arvioida. Tarjolla oleva otanta kärkiotteluista on pientä, kehitystä tuppaa tapahtumaan klaanin alkutaipaleella yllättävästi ja heittely jopa kamppailun sisällä voi olla suurta. Erityisen hankalaa kokain tapauksessa on, että sen jäsenet ovat läpi kauden kärsineet häiriötekijöistä ja ovat harvoin kyenneet yhtäaikaisesti antamaan itsestään kaikkea. Juuri se saattaa tehdä joistain singen arvioista huteja, joille kenties naureskellaan tulevaisuudessa.

Runkosarjassa kokain sijoitus oli kolmas, se voitti enemmän kuin hävisi ja vältti MunQin. Voisi siis sanoa, että kelpo suoritus. Ongelma piilee kuitenkin siinä, että jos katsotaan tulosten taakse, on yhtäkkiä paljon synkempää. Pelillisesti kokain runkosarja ei ollut TM:n mielestä sitä mitä sen olisi pitänyt olla ja joukkue jatkaa pelejään osittain niukan pudotuspelikilvan takia. Jos sarjassa olisi mukana vaikkapa Etanat, ei kokain tie olisi nykyisen kaltaisilla otteilla vienyt kovin suurella todennäköisyydellä tosipeleihin (Dove olisi kyseisessä skenaariossa luultavasti saanut jäseniään paremmin paikalle ja mennyt ohitse sarjataulukossa). Jossain määrin voisi väittää julmasti, että kokai ei päässyt tähän pisteeseen omaa hyvyyttään, vaan normaalia matalamman vaatimustason takia.

Runkosarjaotteluiden erittely "hyviin" ja "huonoihin" auttaa selventämään kokainin alkutaipaleen sujumista. TM laskee ainoaksi onnistuneeksi sunnuntaiksi MunQ-pelin päivän, kun taas epäonnistuneeksi kamppailut MatUa, Dovea ja Jetalia vastaan. Vaikka joukkue kukisti MatU:n puhtaasti ja nujersi myös Doven, olivat esitykset kaikkea muuta kuin vakuuttavia. Joukkueen otteita vastaava otteluranking tuntui olevan noin 84.5, eli vähintään yhtä pienempi mitä sen olisi avausottelussa pitänyt olla. Vastaavat lukemat Dove- ja Jetal-peleissä olivat kenties samainen 84.5 ja 84.0. Ainoastaan MunQia vastaan joukkue ylitti 85:n rajan, pelatessaan tasolla 85.69.

Ongelma on, että vaikka runkosarjaotteet tulevat merkityksettömäksi sillä sekunnilla kun pudotuspelit vierähtävät käyntiin, on epätodennäköistä että jokin joukkue kykenisi nostamaan tasoaan maagisesti tosipeleihin (olettaen ettei se ole antanut runkosarjassa asenteellaan tasoitusta). Tällä kaudella kokai ei ole esiintynyt kertaakaan riittävän hyvin, että se saisi voitettua normaalipäivän välierävastustaan, saatika voisi haaveilla mestaruudesta. TM:n tyly tuomio on, että juuri mikään joukkueen tämän kautisessa toiminnassa ei ole puhunut sen puolesta, että se jatkaisi kauttaan 15 tunnin päästä.

Mutta miksi kokaita ei lähetetä jo suoraan hiihtolomalle? Syy piilee siinä, että vaikka joukkue ei ole onnistunut tällä kaudella parhaalla mahdollisella tavalla, löytyy siitä epäilemättä lunastamatonta potentiaalia. Kokailla on tärkein asia mitä mestaruuteen vaaditaan, eli sen mahdollistama yksilötaito. Lentokonepeliasiantuntijoiden mielestä kyse on itseasiassa MunQin jälkeen toiseksi parhaalla materiaalilla operoivasta joukkueesta, eikä singe tyrmää suoralta kädeltä näkemystä. Pitäähän kokai sisällään terävää kärkeä ja iskukykyisen eturintaman. Joukkueella on siis takuulla edellytykset nähtyä parempaan ja jos se onnistutaan pistämään toteen, ei mitään vaihtoehtoa voi sulkea vielä ulos. Todennäköisestä se ei ole, muttei myöskään mahdotonta.

Lopullinen todennäköisyys kokain mestaruudelle lienee jotain 5:n ja 10:n välistä. Singe arvioi finaalipaikan toteutuvan vajaassa 3:ssa tapauksessa 10:sta, kun taas siellä voiton mahdollisuuden olevan 24 %. Se tietäisi mestaruustodennäköisyyttä 8 %.

Kokonaisuus: 85


palaute tänne

(Jetal-teksti edellisellä sivulla)
« Viimeksi muokattu: 12.02.17 - klo:06:04 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #406 : 12.02.17 - klo:05:40 »

Totta vai tarua [Jetal] (osa 1/2)

1. Kauteen lähdettäessä Jetal oli kakkossuosikki. Oli siis MunQin jälkeen todennäköisintä, että joukue voitti mestaruuden.

GCKatariina: Toisessa lauseessa on aikamuotovirhe. Koska väittäisin omakohtaisesta lähteestä tietäväni, että Jetal ei ole voittanut vielä mestaruutta. Lause pikemminkin heijastelee lehden toimituksen tulevaisuuden haaveita. Itseasia sinällään pitää paikkansa että Jetalia voitiin kauden alussa pitää vahvana mestariehdokkaana.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: lol selvä nelos tiimi

justus pirpana: tarua

kellonaika: njaa totta

lemonlight: Jooh kyllä varmaankin

Thamlen: Juu tosi.

Viherjaakko23: no ei kyl kakkonen

WäZ: Totta


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Jetal on puuhastelija jengi joka ei tosipeleissä peluuta pelaajiaan täydellä rotaatiolla

guikkaa: Tarua

iHiiri: Eos

pehmo: totta

Saial: Mä pidin sitä enemmän kolmen kauppana, mutta toisaalta ei ihan täysin hatusta tempastu ajatus kuitenkaan... sanotaan 80% totta.


Väitteen todenmukaisuus: 60 %



2. Runkosarja ei avannut Jetalin tilannetta juurikaan. Pelkästään tänä vuonna nähdyn perusteella on vaikea sanoa missä klaani menee.

GCKatariina: On kieltämättä hyötyä, että löytyy sisäpiiritietoa... Hymyilee


Kilpailijoiden tuomio

Adju: nobal menee ihan siellä missä viimmeksikin

justus pirpana: totta

kellonaika: totta joko 2nen tai 3nen tai ehkä 4nen

lemonlight: Totta ja sama pätee muihinkin klaaneihin

Thamlen: Niih, peluutuksen ja vihujen pelleilyjen takija.

Viherjaakko23: joo ei tost ota erkkikää selvää

WäZ: Totta


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Nob jengi ainoa kova pelaaja on gckätsy

guikkaa: Totta

iHiiri: Totta

pehmo: Totta, se on tosin selvää, että Jetal tulee taistelemaan tänä vuonna tosissaan kullasta, kysymykseksi jää vieläkin riittääkö se.

Saial: Mhh... no joo.


Väitteen todenmukaisuus: 100 %



3. Vaikka Jetal on kolmatta kertaa pudotuspeleissä, on sen tilanne nyt erilainen. Sillä on parhaat saumat tähän saakka menestyä katkaisupeleissä.

GCKatariina: Jetalin on kerrankin realistista päästä finaaliin.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: noballin tilanne on erillainen siinä mielessä että paikka on kerrankin ansaittu väli erässä menestystä ei ole tulossa taaskaan

justus pirpana: totta

kellonaika: totta

lemonlight: Totta

Thamlen: Totta. Ikuinen MunQ-kirous katosi. Kokain vuoro viedä Jetäliä..

Viherjaakko23: pahalta näyttää

WäZ: Totta


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Nojoo riippuu gckätsyn katsomovireestä

guikkaa: Totta

iHiiri: En tunne historiaa, oon liian nuori tälläiseen viel...

pehmo: Totta. Jetal hyötyy siitä, että se saa pelata samalla pelaajarungolla kuin aiemmilla kausilla ja kanssakilpailijat ovat joko heikentyneet tai pysyneet samoina. Kukaan ei ole kasvattanut mahdollisuuksiaan Jetalia vastaan, sen sijaan Jetalilla olisi nyt muutaman kauden kokemuksen perusteella mahdollisuus pistää kaikki tiskiin.

Saial: Joo, varmasti sitä oppii tuntemaan oman joukkueen kuin Uunin taskut, mikä auttaa, jonka takia totta.


Väitteen todenmukaisuus: 100 %



4. Tasollisesti paras verrokki Jetalille on Dove. Kyseiden joukkueiden mitellessä paremmuudesta toisiaan vastaan ottelun voittajaa olisi siis vaikein arvioida.

GCKatariina: Totta


Kilpailijoiden tuomio

Adju: dove on lähinpänä mutta voittajaa ei vaikea tietää

justus pirpana: totta

kellonaika: totta

lemonlight:

Thamlen: En osta en myy.. turkua..

Viherjaakko23: meille aika helbbi suhteet 65-35 jos parhaat kokoonpanot

WäZ: Totta


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Enemmänki d2ve

guikkaa: Tarua

iHiiri: Totta

pehmo: Tarua. Dove on liian heikko verrattuna Jetaliin. Jetal ei ole kovin kaukana ennakkosuosikiksi asetetusta MunQista.

Saial: Kenties... mutta jonkun verranhan se riippuu pelivireestä ja muusta sellaisesta, että en mä nyt vaan yhtä tiimiä laittais tuon mittarin nokkaan, että sanotaan siksi 55% totta.


Väitteen todenmukaisuus: 60 %



5. Jetal hyötyy saadessaan vastaansa välierään nimenomaan kokain. Tähän asti vaisusti esiintynyt kokai on ennakkoon ajateltuna suotuisin saatavilla ollut vastus.


GCKatariina: Totta


Kilpailijoiden tuomio

Adju: dove paljon helponpi vastustaja

justus pirpana: totta

kellonaika: totta

lemonlight: tarua joka sana

Thamlen: Heh niin sä ennakkoon luulet pelle.. ootappa vaan kun laitteistomme toimii kun rasvattu niin oot KUSESSA singe..

Viherjaakko23: jep ne on nobs

WäZ: laq


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Jetal on taito jengi vastustajalla ei väliä koska jetal kulkee voitosta voittoon

guikkaa: Tarua

iHiiri: Totta, jos ne sankarit sais ne lagit loppumaan niin voitaisiin ehkä nähdä yllätys, muuten ei minkäänlaisia saumoja.

pehmo: Totta, mutta mikäs on tämän vaikutus finaaliin, joka on taatusti jo Jetalin tähtäimessä?

Saial: Tää on niin vaikee arvioida. En osaa sanoa, mikä on paras ratkaisu, ellei pääsisi todistetusti katsomaan elämänhaaroja kuin videofilmiä, mitä olisi tapahtunut, jos samalla pelitaidoilla, lageilla, vireillä, pelaajakentällisillä jne olisi sillä hetkellä suoriutunut mitäkin tiimiä vastaan. 50% totta.


Väitteen todenmukaisuus: 60 %
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #407 : 12.02.17 - klo:06:01 »

Totta vai tarua [Jetal] (osa 2/2)

6. Jetalin viime kauden 90 pisteen parempi soveltuvuus ympärysvalloille ei ole kaikonnut minnekkään. Joukkue on edelleen voimakkaasti puoliriippuvainen.

GCKatariina: Puoliriippuvuutta löytyy, mutta kv-puoli on parantunut.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: shift ja ctrl pohjassa taktiikka on omiaan oikealle puolelle

justus pirpana: totta

kellonaika: totta

lemonlight: En tiedä, en ole nähnyt pelejä

Thamlen: Njaa.. en osaa sanoa tohon oikeestaan mitään

Viherjaakko23: ??

WäZ: Nii kauan ku viskot pommejas menemää nii joo


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Soveltuvuus eli singe alistaa salmella ja muu joukkoe kituuttaa statisteina?

guikkaa: Totta

iHiiri: Totta, syytä voidaan tähän vai arvailla.

pehmo: Totta. Pudotuspeleissä tähän marginaaliin ei voi kuitenkaan tukeutua

Saial: No joo.


Väitteen todenmukaisuus: 100 %



7. Välierässä kokaita vastaan Jetalin takarintama Gents8 & Tengsinge kantaa suurimman tulosvastuun ja sama pätee finaalissa jos vastaan tulee Dove. Eron täytyy siis kyseisiä joukkueita vastaan tulla erityisesti paremmassa viimeistelyssä.

GCKatariina: Takarintaman pelikunto on kaiken a ja o. Eturintama tekee alkutyöt.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: aika yhden tekevää miettiä tällästä kun kuitenkin joka osaalueella tulee pataan niin selvästi

justus pirpana: totta

kellonaika: totta

lemonlight: Totta

Thamlen: Juu pitää paikkansa. Ja eturintaman pitää keskittyä häviämään mahdollisimmanvähän..

Viherjaakko23: jep ette pärjää

WäZ: Totta


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Gents kannatelkoo takarintamaa

guikkaa: Totta

iHiiri: Totta

pehmo: totta

Saial: No ei etukenttäkään saa löysäillä, mutta luulen, että takakentän merkitys korostuu. 95% totta.


Väitteen todenmukaisuus: 100 %



8. Mahdollisessa finaalissa MunQia vastaan eturintama Aristotele77 & Chessmaten rooli on suurempi kuin välierässä. Heidän pitäisi siis kyetä absoluuttisesti voittamaan Hartolan kaksikko.


GCKatariina: Ei välttämättä tarvitse olla absoluuttisesti parempi. Mutta vähintään tasapeleihin pitäisi pyrkiä.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: mikä nurin kurinen logiigga tässä nyt on takana miksi pitäisi voittaa se kaksikko jota vastaan ei ole iki päivänä mitään saumaa ?

justus pirpana: totta

kellonaika: turkua ei hartolan kaksikkoa voi voittaa

lemonlight: Ei välttämättä, mutta ottamaan vähintään tasuri

Thamlen: Jep.. ja jetal kantaa pudotuspelijoukkueista huonointa eturintamaa kun otetaan kaikkiseikat huomioon. ei oo helppoa 69 adjun ja 96 koiskiksen voittaminen.

Viherjaakko23: kyl

WäZ: Totta


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Chess nobbailee aina rhöh peleis

guikkaa: Totta & Tarua

iHiiri: Kyllähän se on jokaisen siinä vaiheessa se maksimaallinen suoritus löydettävä ja vähän päälle jos kaipaavat voittavansa.

pehmo: Tarua. Jetalin ratkaisuvoima on edelleen takarivissä, kuten jossain määrin MunQinkin, eturintaman tavoite on siis olla pelaamatta huonosti kyseisessä ottelussa. Mikäli voitto ei ole ratkaistavissa edestä, tarpeeksi pieninumeroinen tappio antaa vielä joukkueelle mahdollisuuden pelata voitosta.

Saial: Kieltämättä heidän pitäisi kyetä joko tarjoilemaan takakentälliselle paljon pisteitä tai itse hoitamaan pisteellisesti oman osansa. Totta siis.


Väitteen todenmukaisuus: 60 %



9. Ainainen moitteeton käytös ja täydellinen esikuvana oleminen perheiden pienimmille vs myöhässä ilmoittautumiset ja vastustajaa halventavat maahyökkäykset. Näkisin mielummin Jetalin kuin MunQin pääsevän kauden päätteeksi mestaruussaunaan.


GCKatariina: Hymyilee leveästi Tottakai oma tiimi on aina paras.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: kiität häviäjiä pelistä oman voittosi jälkeen joten elä yhtään yritä tekeytyä joksikin hyvikseksi vitun mulkvisti mitä saunaan tulee en halua nähdä siellä ketään mestaruus tottakai mieluummin joukkoeelleni kuin noballin ego pelleille

justus pirpana: totta

kellonaika: lol onko tää joku vitsi?

lemonlight: En halua nähdä joukkueista kumpaakaan korkeimmalla jalustalla. Molemmilla on luurankoja kaapissa ja on suoranainen häpeä, että kauden temppuiluista huolimatta molemmat ovat pudotuspeleissä.

Thamlen: Vitut.. ennemmin MunQ kun jetal.. mutta jatka haaveilua finaalipaikasta ehkä ens kaudella singe..

Viherjaakko23: kaikki on sallittua sodassa ja rakkaudessa

WäZ: tarua


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Totta munq on kakkapökälejengi

guikkaa: Totta

iHiiri: Tarua. Paras voittakoon vaikka olisi kuka...

pehmo: Tarua, parempi voittakoon.

Saial: Lisäisin tuohon listaan vielä uutta väriä voittajalistaan, mikä mulle henkilökohtaisesti on isompi merkitys, kuin noilla pahoilla teoilla, mikä muita klaanilaisia kaivelee. Eli joo totta Hymyilee leveästi


Väitteen todenmukaisuus: 40 %



10. Jetalin mestaruuden todennäköisyys on noin 30 %.


GCKatariina: Samaa mieltä


Kilpailijoiden tuomio

Adju: mitäs mä laitoinkaan tähän dovelle ? sanotaan 1 prossaa

justus pirpana: totta

kellonaika: jotain sellasta

lemonlight: Sanoisin 20-25

Thamlen: lol todennäköisyys 0..

Viherjaakko23: joku 20%

WäZ: 25 %


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: 50-50 voitto tai ei voittoa

guikkaa: Totta

iHiiri: Tarua, 10-15% on paljon lähempänä.

pehmo: Totta, aikalailla noita lukemia.

Saial: Joo, totta.


Väitteen todenmukaisuus: 50 %
« Viimeksi muokattu: 12.02.17 - klo:16:09 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #408 : 12.02.17 - klo:16:27 »

Totta vai tarua [kokai] (osa 1/2)

1. Kokai lähti kauteen nelossuosikkina.

Omien tuomio

ifreetti: ei vitussa

lemonlight: Tarua

Thamlen: Njaa itelleni kolmossuosikkina.

WäZ: Tarua


Kilpailijoiden tuomio

Adju: kakkos suosikkina ja joukkoeeni kovinpana haastajana

GCKatariina: Totta, pelaajamateriaali antoi lupauksia potentiaalista, mutta tiimi ei vielä ollut pelannut yhdessä.

justus pirpana: totta

kellonaika: hhm njaa lagivat pelaajat huomijoon ottaen kyllä.. ilman lageja hyvä 2nen

Viherjaakko23: j


Ulkopuolisten tuomio

guikkaa: Tarua

iHiiri: Siinähän ne kaikki 3 joukkuetta olivat varteen otettavia 2-4 siojen saajia

Saial: Laitoin mä heidät 2-3:ksi. 50%


Väitteen todenmukaisuus: 40 %



2. Runkosarja ei sujunut kokailta pelillisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Siinä nähty versio ei ole riittävästi liigakauden voittamiseen.


Omien tuomio

ifreetti: nyt vasta aletaan pelaamaan

lemonlight: Runkosarjaan ei ollut kummemmin tarvetta panostaa ja ongelmat olivat pelaajista riippumattomia eikä suinkaan vain huonoutta. Joten tarua.

Thamlen: Juu iso syy siihen tosin laitteistojen toimimattomuus. Mutta paikkansa pitää se, että jos asiat jatkuu näin, loppuu taival välieriin.

WäZ: lag


Kilpailijoiden tuomio

Adju: millon tajuut että runko sarja esityksillä ei mitäänväliä ?

GCKatariina: Lagi on ollut tämän tiimin seuralainen useissa matseista.

justus pirpana: totta

kellonaika: totta

Viherjaakko23: j


Ulkopuolisten tuomio

guikkaa: Totta

iHiiri: Totta.

Saial: No joo, ei ehkä ihan ykkössuosikki kuitenkaan voittajaksi ole, että vois sanoa totta.


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



3. Kokailta löytyy lunastamatonta potentiaalia. Sen yksilöiden taitotasot antavat siis mahdollisuuden nykyistä korkeampaan kokonaisantiin.

Omien tuomio

ifreetti: emme ole paljastaneet korttejamme vastustajille vielä tässävaiheessa

lemonlight: Totta

Thamlen: Jepjep

WäZ: Totta


Kilpailijoiden tuomio

Adju: mitä vitun lunastamatonta potentiaalia ? emme ole vielä nähneet kokaa tosi paikassa

GCKatariina: Totta

justus pirpana: totta

kellonaika: totta

Viherjaakko23: välil


Ulkopuolisten tuomio

guikkaa: Totta

iHiiri: Totta.

Saial: Joo


Väitteen todenmukaisuus: 100 %



4. Kokain pelaajien vehkeiden pelittäminen on huolestuttavan harvinaista. Ei ole lainkaan selvää, että joukkue pystyy viemään kautta kunnialla päätyyn.

Omien tuomio

ifreetti: päätyyn asti mennään ja vielä näytöstyyliin

lemonlight: Totta

Thamlen: Kyllä vehkeet pelittää, kiitos kysymästä Singe. Tietokone ja netti vaan ei tykkää aina toimia. Kyllä se kausi kunnialla päätyyn viedään, vaikka laitteistot vähän temppuiliskin.

WäZ: Lag


Kilpailijoiden tuomio

Adju: miks uskot niiden lag puheita mutta mun et

GCKatariina: Uskoisin, että kausi aina päätöksen saa lagilla tai ilman.

justus pirpana: tarua

kellonaika: totta

Viherjaakko23: tervetuloa joukkoon


Ulkopuolisten tuomio

guikkaa: Tarua

iHiiri: Totta, Siihen hän se kaatuu, kakkine mahdollisuuksineen.

Saial: Ööö... siis... mun sanavarasto käsittää tän lauseen jotenkin.. joo, ehkä jotkut sanat tarkoittaa muille jotain muuta... siis ei kait niiden lentokoneet ole rikki? Meinaatko, ettei löydy uusimpia tietokoneita ja rajattomia laajakaistoja, niinkö? Vai viittaatko miehisiin osiin? En tiedä oikein näistä asioista, joten sanotaan vaikka 25% totta, jos sulla olis parempaa tietoa?


Väitteen todenmukaisuus: 50 %



5. Mikäli kokai joutuu Jetal-välierässä turvautumaan tuuraajaan, ovat parhaat vaihtoehdot Jazazka (Thamlenille ja WäZille) ja Vata56 (lemonlightille).

Omien tuomio

ifreetti: ?? vittu teidät murskataan tänään

lemonlight: Tai singes

Thamlen: Juu niitä oon ainakin itse pohtinut myös.

WäZ: Lag


Kilpailijoiden tuomio

Adju: ei pidä paikkaansa

GCKatariina: Totta

justus pirpana: totta

kellonaika: turkua, eii mitään tuuraajia lol välierään, tollasessa tapauksessa peliä siirretään

Viherjaakko23: hmm


Ulkopuolisten tuomio

guikkaa: Varmaankin näin

iHiiri: Totta

Saial: Joo, mut meinaatko, että Kokai antaa teidän valita ihan kenet vaan? Teitä on kuitenkin 5 ja Kata on aktiivinen, eli en uskois että oikeasti on tarvetta tuuraajalle. En oikein pidä kysymyksestä, joten sanon 30% totta, sillä ehdottamasi ihmiset varmasti ovat oikeilla paikoillaan, mutta onko oikein sitten vaan miettiä, että kuka parantaa joukkueen mahdollisuuksia, vai että yritettäis saada nyt ne klaanilaiset paikalle, jotka normaalistikkin ovat aktiivisia... joo next!


Väitteen todenmukaisuus: 80%
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #409 : 12.02.17 - klo:16:51 »

Totta vai tarua [kokai] (osa 2/2)

6. Kokain suurin valttikortti on eturintama. Sillä jos jollain piilee siis laajuutta koko kentälle asti.

Omien tuomio

ifreetti: en tiedä

lemonlight: Totta kai, mutta se on samalla suurin kysymysmerkki pelaajien ongelmken vuoksi.

Thamlen: Joo kai me jonkinlainen ero pystytään muodostaan. Toivottavasti.

WäZ: Keskuksilla tunnen tämän todeksi


Kilpailijoiden tuomio

Adju: etu rintama on varsin keskin kertainen valtti kortti on taka ylä

GCKatariina: Hmm... Suurin valttikortti voisi olla kentällisen tasaisuus.

justus pirpana: tarua

kellonaika: totta

Viherjaakko23: niil yks hyvä etu muut keskikastii


Ulkopuolisten tuomio

guikkaa: Tarua

iHiiri: Totta.

Saial: Joo. (Perhana sun kysymykses.. missasin jo toistamiseen aapeliin kirjautumisajan parilla minuutilla.)


Väitteen todenmukaisuus: 70 %



7. Kokain vertaaminen Tónksiin on ainakin toistaseksi hankalaa, vaikka joukkueista löytyykin yhtäläisyyksiä. Ne ovat siis kuin kaksi eri joukkuetta.

Omien tuomio

ifreetti: löllerssön

lemonlight: Totta

Thamlen: Juu HUUHAATONTUN mentävä rako. Hyvänä päivänä laitteistojen toimiessa pystytään oleen jollakin tasolla verrannollinen Tónksiin, mutta ei täydellisesti. HUUHAATONTTU oli (on?) loistava takapelaaja. Toistaseks ainaki on hyvin vaikee puhua samana päivänäkään Tónksista ja kokaista.

WäZ: Totta kaks eri jengii


Kilpailijoiden tuomio

Adju: keksitkö viellä miksi niitä pitäisi verrata

GCKatariina: Nehän ovat kaksi eri joukkuetta, joiden välillä ainut yhteläisyys on muutamassa pelaajassa. Muutoin joukkueet ovat pelillisestikin erilaiset.

justus pirpana: totta

kellonaika: totta

Viherjaakko23: j


Ulkopuolisten tuomio

guikkaa: Totta

iHiiri: Mulle on turha selittää jostain Tónksista... Koskaan nähnykkään.

Saial: Onhan kummassakin joukkueessa eri pelaajia, vaikka joitain yhtäläisyyksiä löytyy. Eli joo.


Väitteen todenmukaisuus: 100 %



8. En halua ifreetin pääsevän kahdeksatta kertaa putkeen loppuotteluun. Saan itseasiassa henkilökohtaista mielihyvää, mikäli hänen kautensa päättyy kyyneliin.

Omien tuomio

ifreetti: hohhoiakkaa jos joku vastaa tähän totta

lemonlight: Tarua. En halua Jetalia finaaliin kaudella tapahtuneiden erinäisten rötösten vuoksi.

Thamlen: Hah. Totta vitussa haluan auttaa ifreettiä pääsemään loppuotteluun taas. Saan henkilökohtaista mielihyvää mikäli pystyn olemaan eroa muodostava tekijä Singen mestaruushaaveiden murskaamisessa.

WäZ: Iffe laittaa sut kyyneliin


Kilpailijoiden tuomio

Adju: i freetti on TÄYSI VOITTAJA

GCKatariina: En toivo kenellekään mielipahaa. Koska Kokai kuitenkin sattuu mittelemään Jetalia vastaan finaalipaikasta, toivoisin tietysti, että veisimme pidemmän korren.

justus pirpana: totta

kellonaika: turkua lol mikä v*tun kysymys tää on? totta kai jokainen haluaa freetin finaaliin etenkin nyt kun siihen on mahdollisuus. ihan pelleyden huippu jos joku vastaa tähän "totta"

Viherjaakko23: parhaat voittaa aina


Ulkopuolisten tuomio

guikkaa: Itse en panisi pahitteeksi vaikka ifreetti nostaisi kannua kauden päätteeksi.

iHiiri: Totta. HYVÄ JETAL!

Saial: Emmä usko, että Fretti ottaa tätä peliä noin vakavasti, tai vaikka ottaiskin, se on ihan okei tuntea niitä tunteita, ei tarvi häpeillä Hymyilee Mutta noin muuten on vaikeaa ottaa puolta tässä, koska vaikka mielelläni näen uutta verta palkintopalleilla, toivoisin kaikkien aina voittavan. Toiedän, että Pallosalama tulee taas avautuu mun vieraskirjaan aiheesta, mutta en mä mahda sille mitään. Pallosalama, sun vaan pitää nyt kestää se asia kuin mies.


Väitteen todenmukaisuus: 30 %



9. Kokai nimen alkuperä ei iske itseeni parhaalla mahdollisella tavalla. Puolustan siis nykyisen kaltaista kieltoa kannabikselle.

Omien tuomio

ifreetti: totta

lemonlight: Tarua. En itsekkään tosin halua dekriminalisoida kannabista

Thamlen: Ihan hyvä nimi on..

WäZ: Otamme nimellänne vahvasti poliittista kantaa tiettyyn asiaan.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: en ymmärtänyt väitettä mutta todella pöyristyttävää itseeni sanan käyttöä väitteessä ihan oikeesti nyt olisi jusselle töitä

GCKatariina: Totta

justus pirpana: totta

kellonaika: totta ihan flöp nimi

Viherjaakko23: heh


Ulkopuolisten tuomio

guikkaa: No joo

iHiiri: Totta

Saial: No mulle tulee tuosta mieleen ennemminkin kokaiini kuin kannabis... Mutta en nyt koe suurempia hermotumisia klaanien nimistä, ellei se loukkaa jotain ihmistä.


Väitteen todenmukaisuus: 80 %



10. Kokain mestaruuden todennäköisyys on noin 10 %

Omien tuomio

ifreetti: ei kiinnosta viedään kuitenkin

lemonlight: 30 %

Thamlen: Niin.. vaikee kyllä ihan rehellisesti arvioida mihin pystytään ja pelittääkö laitteet. Jää nähtäväksi.

WäZ: 100 %


Kilpailijoiden tuomio

Adju: hhmm neljä prossaa

GCKatariina: Tähän nyt se prosentti joka jää, kun muiden kolmen tiimin lukemat summaa yhteen ja vähentää sadasta.

justus pirpana: totta

kellonaika: turkua miten muka noin vähän? vähintään oltava samat ku nobalilla

Viherjaakko23: jotai sellast


Ulkopuolisten tuomio

guikkaa: Tarua

iHiiri: 0%, luuleeko joku oikeesti, että niillä toimis netti samaan aikaan?

Saial: Kyllä mä nostaisin sen prosentin jonnekkin 27% luokkaan.


Väitteen todenmukaisuus: 30 %
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #410 : 12.02.17 - klo:17:25 »

Rintamien ja joukkueiden kokonaisuudet

TM pyysi asiantuntijoita arvioimaan pudotusnelikon joukkueiden ja oletettujen rintamien kokonaisuuden välillä 50-99. Arvot on laskettu yhteen ja kaikille on saatu kokonaisuus. Lopullisesta lukemasta on karsittu pois varsinaisesta keskiarvosta liiaksi (yli 1.5) poikkeavat arvot. Pelaajat eivät ole arvioineet omia joukkueitaan

Dove

Fär & justus pirpana
Annetut arvot: 85-85-84.5-84-83-83-83-83-69
Kokonaistaso: 83.8

pallosalama & Viherjaakko2
Annetut arvot: 89-89-89-89-88.5-87.5-87-87-69
Kokonaistaso: 88.3

Dove
Annetut arvot: 87-86.5-86-86-85.25-85-85-69
Kokonaistaso: 85.8


Jetal

Aristotele77 & Chessmate
Annetut arvot: 83-82-82-82-82-81.5-81-80-79-69
Kokonaistaso: 81.7

Gents8 & Tengsinge
Annetut arvot: 92-92-91-90.5-90.5-90-89-88-88-69
Kokonaistaso: 90.2

Jetal
Annetut arvot: 87-86.5-86.5-86.5-86.25-85-84.5-84-69
Kokonaistaso: 86.0


kokai

lemonlight & Thamlen
Annetut arvot: 87.5-86-85-85-84.5-84-69
Kokonaistaso: 84.9

ifreetti & WäZ
Annetut arvot: 89.5-89-89-88.5-87.5-86-69
Kokonaistaso: 88.7

kokai
Annetut arvot: 87.5-86.3-85.5-85-84-69
Kokonaistaso: 85.6


MunQ

Adju & Kenraali Koiskis
Annetut arvot: 84-84-83-83-82-82-81-79
Kokonaistaso: 82.2

kellonaika & mcboxerj
Annetut arvot: 93-93-93-91.5-91.25-91-91-90
Kokonaistaso: 92.0

MunQ
Annetut arvot: 89-88-88-87.5-87.5-87.25-87
Kokonaistaso: 87.8


Asiantuntijat: Adju, Apeliz, Fär, Gents8, ifreetti, kellonaika, lemonlight, mcboxerjr, Thamlen, Viherjaakko23, WäZ
« Viimeksi muokattu: 12.02.17 - klo:18:04 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #411 : 13.02.17 - klo:14:58 »

Totta vai tarua [Dove] (osa 1/2)

1. Kauteen lähdettäessä Dove oli kolmossuosikki. Sillä oli siis mestaruussaumat, mutta se ei lukeutunut kahteen suurimpaan ehdokkaaseen.

Omien tuomio

Fär: nyt lukeutuu

justus pirpana: Totta

pallosalama: Kyll.

Viherjaakko23: finaalijengi


Kilpailijoiden tuomio

Adju: mestaruuteen ei saumaa mutta kolmanneksi paras joukkoe

GCKatariina: Sanoisin, että kauteen lähdettäessä MunQ oli selkeä ennakkosuosikki, Jetalin ja Doven tullessa tiiviimpänä kaksikkona perässä. Tämän kaksikon välisiä voimasuhteita olikin vaikeampi pohtia ennen kauden alkua.

ifreetti: totta singe

kellonaika: väite totta 2nen turkua

lemonlight: Oli singen kolmossuosikki

Thamlen: Itse laskin heidät 4nneksi, joten TARUA.

WäZ: Tarua, omissa papereissa 4 suosikki, loput totta


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Tarvis selkeesti viel yhen kovan pelaajan et pystyis taistelee kirkkaimmista mitaleista mut yllätysvalmis eli sanotaan totta

guikkaa: Totta

pehmo: totta

Saial: Sanotaan 70% totta... mutta se 3 sija on mun silmissä jaettu sija.

visavi: Totta, ympäripyöreätä sanoa omalla kohdalla MunQin lisäksi muita suosikkeja ja tasaisesti kun nippua jakaa top 4 joukkueiden sisällä pienet asiat ratkoo. Sanotaan näin että pallon hankinta nostaa huomattavasti tasoa. Ei silti välttämättä mestaruustasoa MunQ on selkeä suosikki omissa papereissa.

Väitteen todenmukaisuus: 70 %



2. Ennen kautta Dove sai juuri sen mitä se kaipasikin, pallosalaman liittyessä joukkueen vahvuuteen. Rekrytointi tuli vahvistaneeksi joukkuetta noin kahdella rankingasteella.

Omien tuomio

Fär: nojoo

justus pirpana: Totta, tosin nähdäkseni vahvisti enemmänkin kuin kahdella

pallosalama: Vaikutukset nähtäneen vasta pudotuspeleissä.

Viherjaakko23: hmm nii


Kilpailijoiden tuomio

Adju: ei missään nimessä 2 rang pistettä voiidaan miettiä oliko yli päätään vahvistus

GCKatariina: Pallon liittyminen mukaan tiimiin oli selvä vahvistus. Ilman tätä rekrytointia olisi Dovea ollut vaikea pitää joukkueena, joka tosissaan taistelee mestaruudesta.

ifreetti: tarua singe

kellonaika: turkua

lemonlight: Enemmän kuin kahdella

Thamlen: Juu. Se pitää paikkansa.

WäZ: Totta


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Pallo pelaatko mun kaa huome

guikkaa: Totta

pehmo: Totta. Dove menetti tälle kaudelle kauhukaksikon WäZ&VVL. Ilman Pallosalaman tuloa, Doven iskukyky olisi pudonnut edelliseltä kaudelta kohtalokkaan paljon.

Saial: Eli pallosalaman rankiksi voimme laskea 2 pistettä? Epävarma
Mun on kuitenkin vaikea arvioida tätä, kun en tiedä, mitä kaikkea noihin aina sisältyy.

visavi: Totta


Väitteen todenmukaisuus: 80 %



3. Jos katsotaan tulosten taakse, huomataan että Doven onnistui runkosarjassa hyvin. Se esiintyi lähtöasetelmiin nähden positiivisemmin kuin kolme muuta pudotuspelijoukkuetta.

Omien tuomio

Fär: totta

justus pirpana: Totta

pallosalama: Olosuhteisiin nähden pudotuspeleihin pääseminen ei ollut mikään erityisen ihmeellinen suoritus, monen kovan kilpailijan kadottua kartalta. Dovella ei ollut pudotuspelejen lisäksi suurempaa tavoitetta, joten sijoittuminen runkosarjan lopulla oli sivuseikka

Viherjaakko23: surkeeta ku ei saada ees tyyppei ku yhtee pelii


Kilpailijoiden tuomio

Adju: lähtö asetelma kolmas sija siihen nähden ali suoritus ja jos tuloksienkin taakse halutaan nähdä niin huomataan että surkeat oli otteetkin

GCKatariina: No enpä tiedä. Lopulta alkupelit sujuivat kaikilta neljältä tiimiltä varsin odotetusti. Neljän tiimin ryhmä oli sen verran selkeä. Varsinainen taistelu alkaa pudotuspeleissä.

ifreetti: jos ennakkoon sija 3 ja sarjassa sija 4 ?? singe?

kellonaika: turkua

lemonlight: Ei. Majailee neljännellä sijalla eikä ole häikäissyt

Thamlen: Njaa.. se on nähty jo monta kertaa, että runkosarjalle ei voi antaa hirveää painoarvoa, mutta kai tuo silti totta lienee.

WäZ: Tarua, loppukauden pelaajasäätö laski omissa silmissä asetelmia. Olisi voinut saada 2/3 sijan runkosarjasta.


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: LOL eihä jos on neljäntenä

guikkaa: Tarua

pehmo: Totta. Dove kärsi kärkipelaajien, erityisesti Pallosalaman poissaoloista ja suorittaminen oli paikoin epävarmaa. Kasassa on selvästi pudotuspeleihin valmis pakka. Valitettavasti ei kuitenkaan se ennakkosuosikki.

Saial: Mhh... 60% totta, pisteissä katsottuna joo, vähemmän ehkä olis odottanut, mutta sijoituksessa ei nyt erityisen suurta muutosta oletettuun... ehkä, en minä muista mitä silloin aattelin!  Pyörittää silmiään (Oi että Fazerin maito@valkosuklaa patukka on aivan tautisen hyvää. Mieli huutaa hoosiannaa.)

visavi: Totta. Mitään varsinaisia liiallisia notkahduksia ei tullut.


Väitteen todenmukaisuus: 40 %



4. Dove veti lyhyimmän tikun saadessaan vastaansa MunQin. Se asettaa heidät kinkkiseen tilanteeseen heti ensimmäisessä katkaisupelissä.

Omien tuomio

Fär: V o i t t o

justus pirpana: totta

pallosalama: Voitolla yöhön

Viherjaakko23: kaikki ne pitää voittaa mitä välii


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tekemätön paikka on nyt dovella toivotan onnea taisteluun kolmos sijasta

GCKatariina: Totta. Toisaalta, olisihan MunQ tullut eteen todennäköisesti finaalissa, joten voitto on jossain välissä otettava, jos mielii mestariksi.

ifreetti: totta singe

kellonaika: totta

lemonlight: Totta

Thamlen: Totta

WäZ: Totta


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Mitä välii tol on jos haluu voittaa täytyy voittaa kaikki wtf en älyy mikä sii on ku ihmiset haluu välttää kovan klaanin välieris mitä väliä sil on siis mitä vittua

guikkaa: Totta

iHiiri: Totta

pehmo: Totta. Paljon pitää muuttua runkosarjasta, tai ainakin se Pallo pitää saada rahdattua paikalle. Muuten odotettavissa on 3-0 tappio heti ekaan otteluun ja käytännössä mitalisijoilta jäänti.

Saial: Joo

visavi: Totta. Toivottavasti tulee kiva peli.


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



5. Dovella on muista klaaneista poikkeava tilanne kunnollisen peliaikataistelun muodossa. Se lienee samalla ainoa pudotuspelitiimi, jonka avausnelikko ei ole selviö.

Omien tuomio

Fär: njoo

justus pirpana: totta

pallosalama: Aiokooko IneartheD pelata? Muuten samaa mieltä

Viherjaakko23: jos tulis ees paikalle


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tottakai johtaja haluaa itse kentälle ratkomaan joukkoeensa peliä mitään oikeaa kilpailua ei ole

GCKatariina: Todennäköisesti totta. Mikä olisi parempaa kuin pieni taistelu peliajasta. Auttaa pitämään mielen virkeänä.

ifreetti: kirsi vs fär 1 vs 1 niin ratkaistaan ongelma singe

kellonaika: totta

lemonlight: Väärin taas. Meidän jengillä varmasti isommat kysymysmerkit

Thamlen: Itselleni johtajana olisi selviö, mutta on ainakin epäselkein tilanne silti.

WäZ: Tarua, GCKatariina ja Hedonist antavat hirmuisen paineen Jetalin ja kokain avausnelikolle pelipaikasta.


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: No on se fär jp v23 pallo jos fär laq kirsi tilalle

guikkaa: tarua

pehmo: Totta

Saial: Mhh... joo... näyttäis ehkä selvimmin siltä.

visavi: Totta.


Väitteen todenmukaisuus: 70 %
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #412 : 13.02.17 - klo:15:19 »

Totta vai tarua [Dove] (osa 2/2)

6. Vastaus peliaikataisteluun on antaa Färin pelata keskusvaltaerät ja KIRSI2:n ympärysvalloilla, ellei toinen koe katkonaisen pelaamisen vaikuttavan otteisiinsa negatiivisesti. Tällöin luontevampi valinta olisi Fär.

Omien tuomio

Fär: niin kai ,  toivotaan ettei lagaa

justus pirpana: Jäävi

pallosalama: Tästä en osaa sanoa mitään

Viherjaakko23: nii kirsi kentälle jos taivaankappaleet on oikees muodos


Kilpailijoiden tuomio

Adju: fär sentään ei katoa minnekkään keskenpelin

GCKatariina: En tiedä joukkueen dynamiikkaa niin hyvin, että voisin vastata.

ifreetti: ok singe

kellonaika: njaa totta

lemonlight: Itse suosisin kirsiä peluutuksessa. Tasaisia otteita ja välillä yllättää rajuimmatkin kriitikot

Thamlen: Kirsi vaan kentälle kokoajan.

WäZ: Totta, mutta Färin lagi yleensä on sen verta pahaa, että jos molemmilla lag nii KIRSI.


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Joo o mut fär laq liian usein

guikkaa: Totta

pehmo: Totta. Näillä mennään.

Saial: Kumpaan, pelaamaanko? Emmä nyt Kirsiä koko peliä pitäis penkillä... mutta en kiellä, etteikö tilanne ole kinkkinen.

visavi: Totta. Eipä oikeastaan väliä luultavasti suurempi tekijä on Färin lagi, mikä voi pakottaa hänet penkille.


Väitteen todenmukaisuus: 80 %



7. Doven valttikortti suhteessa muihin pudotuspelijoukkueisiin ei ole yksiselitteisesti etu- tai takarintama. On siis vastuksesta kiinni missä eron tulisi lähtökohtaisesti syntyä.

Omien tuomio

Fär: njoo

justus pirpana: Totta

pallosalama: 

Viherjaakko23: taka jos etu ees kohtalaisesti ja ei kuole


Kilpailijoiden tuomio

Adju: takana pitää eron syntyä etu rintamasta ei ole justuksen myötä mihinkään

GCKatariina: Lisäksi, koska vahvuuksia löytyy molemmista rintamista tulee näiden tasapainottaa toisiaan, jos toisella ei suju. Sanoisin siis, että ero syntyy vastuksen ja omien tiimiläisten toiminnan huomioimisesta.

ifreetti: eron pitää syntyä nimimerkissä v23, muuten voitto on mahdoton singe

kellonaika: hhmh totta

lemonlight: Heikkoja lenkkejä ei ole ja melko tasaista suorittajaa. Salaman päivän kunnon tulee olla loistava, mikäli voittoja tahtovat

Thamlen: Juu suurimmiks osin totta.

WäZ: Nojuu, en osaa toho oikee sanoo mitää.


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: V23 on takayläpelajana liian ailahtelevainen ja tässä nää hävii muille kovil jos vastas sing kello freti..

guikkaa: Totta

pehmo: totta

Saial: Mhh... vaikean kysymyksen asetit, kun en ole nyt ehtinyt seuraamaan Doven peliotteita.

visavi: Totta.


Väitteen todenmukaisuus: 80 %



8. Pudotuspeleissä katseet kohdistuvat erityisesti Viherjaakko23:n suuntaan. "Predator" tulee olemaan paljon vartijana, jos joukkue haluaa voittaa mestaruuden.

Omien tuomio

Fär: Jep, myös soppasalaman rooli tärkeä.

justus pirpana: Totta, jagen pitää onnistua ja nousta uudella tasolle

pallosalama: Kaikkia pelaajia joukkueessa tarvitaan voiton saamiseksi

Viherjaakko23: joojoo


Kilpailijoiden tuomio

Adju: nyt onnistumisia tai paluu eteen

GCKatariina: Totta.

ifreetti: niinhän juuri sanoin singe

kellonaika: totta

lemonlight: Enpä oikeastaan löisi liikaa paineita hänen niskaansa. Hänellä ei ole pallosalaman tapaan potentiaalia kantaa joukkuetta. Toki jagenkin täytyy ylittää itsensä.

Thamlen: V23:n täytyy onnistua täydellisesti ja malttaa itsensä. Totta.

WäZ: Jeps, predatorilla on voiton avaimet käsissään.


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Ei riitä taidot

guikkaa: Totta

pehmo: Totta. Pallollakin tulee olemaan sanansa sanottavana, mutta varsinkin V23:sen pitää osoittaa hyviä otteita pudotuspeleissä, muuten on tulossa kylmää kyytiä.

Saial: Luulisi, että pelissä (mikäli ei ole vaaraa, että pääsee pakoon) tuollaiset predatorit pitäis päästää tekemään tuhojaan. Totta.
Kumpi se olikaan, että tiedän varoa aulassa?

visavi: Tarua. Enemmän näen sen pallosta miten joukkue pärjää, mutta pallolla on nyt tarvittava tuki takana ettei kaikki ole ainoastaan hänen varassaan.


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



9. Doven takarintama on varsinkin kohtaamisten edetessä tasapainossa keskenään. Ei siis ole kovinkaan suurta merkitystä, kummalle viimeinen kamppailutilanne tulee.

Omien tuomio

Fär: j

justus pirpana: Totta

pallosalama: Totta

Viherjaakko23: oon ratkasija pallo väistä


Kilpailijoiden tuomio

Adju: nojoo

GCKatariina: Totta

ifreetti: ok singay

kellonaika: turkua predator hoitaa

lemonlight: Ei ole lähelläkään balanssissa.

Thamlen: Juu ei suurta merkitystä.

WäZ: kyllä


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Joo ei oo salama on parempi

guikkaa: Totta

iHiiri: Totta kait? Keskityn kyl enemmän omaan tekemiseen viel... Muiden arvioiminen ei taida olla mun heiniä.

pehmo: totta

Saial: Mhh, joo miksei.

visavi: totta


Väitteen todenmukaisuus: 70 %



10. Doven mestaruuden todennäköisyys on noin 15%.

Omien tuomio

Fär: 67%

justus pirpana: Tarua, oikea prosentti on noin 43

pallosalama: Todennäköisyys on 50%, voittaa tai ei voita!!!!  Hymyilee leveästi

Viherjaakko23: noin 40%


Kilpailijoiden tuomio

Adju: njaa onhan ne ihmeetkin mahdollisia sanotaan 2 rosenttia

GCKatariina: Koska pudotuspeleissä vastassa MunQ, niin sanotaan 10 %.

ifreetti: todellinen luku: 17,23 singeä

kellonaika: totta vois olla vähän alempikin

lemonlight: 15-20 paikkeilla

Thamlen: Suurinpiirtein.

WäZ: 17% ihan vaan sen takia, jotta voin olla eri mieltä


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Todennäköisyys on fifty fifty joko voittaa tai ei voita? Tyhmä kysymys wtf nob sing

guikkaa: tarua

iHiiri: Tarua, olen kuullut huhua ettei Pallosalama tahdo mestaruuksia ja tykkää kerätä vain himmeämpiä pokaaleja. Mestaruus mahdollisuudet on näin ollen lähempänä prosentin luokkaa. Voit laittaa ylimääräiset prosentit MunQ:lle.

pehmo: Totta ja ikävä kyllä tämä on myös positiivinen arvio, sen mukaan että joukkue parantaisi runkosarjasta.

Saial: Kyllä mä nostaisin sen 20% ainakin

visavi: totta


Väitteen todenmukaisuus: 30 %
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #413 : 13.02.17 - klo:19:14 »

Totta vai tarua [MunQ] (osa 1/2)

1. MunQin viime kauden mestaruus oli todellinen tuhkimotarina. Se onnistui nousemaan vaikeuksien kautta voittoon ja otti yhden ikimuistoisimmista mestaruuksistaan.

Omien tuomio

Adju: jos oltais lähdetty peleihin 4nneltä sijalta niin ehkä.. sen siaan ylivoimaisen ennakko suosikin asemassa lähellä oli nolo tappio b-mestaruus taisteluun kuuluvalle joukkoeelle.. vaikeuksia tietysti sekin mutta kaukana tuhkimo tarinasta

kellonaika: tarua lol mikä v*tun tuhkimotarina? tehtiin se mitä lähdettiin hakemaankin


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Mestaruus oli siinä mielessä ikimuistoinen, että Tonksin voittoputki katkesi.

lemonlight: Joo

justus pirpana: tarua

pallosalama: Ihan siedettävä suoritus

Thamlen: pääkiinni..

Viherjaakko23: paskapuhetta

WäZ: Totta



Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Aina yhtä inhottavaa liigan ja pelaajien kannalta kun tuuripelaaminen voittaa taitopelaamisen

guikkaa: En tiedä koko tarinaa, mutta vastataan että totta on.

iHiiri: Totta

pehmo: Totta. MunQin ensimmäinen mestaruus, jossa joukkue ei ollut aivan ylivertainen muihin klaaneihin nähden. Näkisin, että joukkue on parantanut yhteispeliään sillä, että rosteri on pysynyt useamman kauden samana. Tämä antaa hyvät lähtökohdat myös tälle kaudelle.

Saial: Totta. Tuhkimotarinat ovat valitettavasti näin aikuisena liian harvinaisia.

visavi: Tarua, en sanoisi tuhkimotarinaksi. Merkkejä oli jo kaudella ilmassa, kun tahto puuttuu niin tulos oli tuonlainen.


Väitteen todenmukaisuus: 60 %




2. Kauteen lähdettäessä MunQ oli ykkössuosikki. Oli siis todennäköisintä, että joukkue pääsisi kolmatta kertaa putkeen juhlimaan kahta peräkkäistä mestaruutta.

Omien tuomio

Adju: annat toden näköisyydeksi 45 prossaa ei mun mielestä hirveen toden näköistä toi ?

kellonaika: totta


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Totta, MunQ on se saalis, jonka kaikki muut haluavat pyydystää.

lemonlight: Juu

justus pirpana: Suosikki ja todennäköisin voittaja kyllä, mutta väite tarua koska ei ole todennäköisintä että munq voittaa (en pitänyt yli 50 % suosikkina)

pallosalama: Mahdollista

Thamlen: Totta. On yhä.

Viherjaakko23: pieni

WäZ: Totta


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Fiksu jakaa mitalit enne itse pelejä?

guikkaa: Totta

iHiiri: Totta

pehmo: totta

Saial: Totta jälleen.

visavi: Totta


Väitteen todenmukaisuus: 90 %




3. MunQin myöhässä ilmoittautuminen osoitti välinpitämättömyyttä yhteisiä sääntöja kohtaan. Myös MatU-pelissä nähty maahyökkäys oli tuomittava teko. Siispä pieni boikotti joukkuetta kohtaan ei olisi pahitteeksi.

Omien tuomio

Adju: johan sain jo ensimmäisen ja viimeisen varoituksen eikö siinä ole rangaistusta kylliksi....

kellonaika: tarua


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Olisi ollut ihan mukavaa, jos ilmottautuminen olisi tullut määräpäivää mennessä. Pääasia on kuitenkin, että jokainen klaani on mukana liigassa.

lemonlight: -10 sarjataulukkopinnaa myöhäsestä ilmottautumisesta ja -7 maahyökkäyksestä

justus pirpana: Totta

pallosalama: En lähetä adjulle joululahjoja rangaistuksena(harkitsen myöskin kellonajan lahjojen vähentämistä)

Thamlen: Maahyökkäys oli kyllä aika alentava.. jotain jäynää voitas keksijä..

Viherjaakko23: luovari meille

WäZ: Tarua


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Missä se viiden pisteen rangaistus viipyy

guikkaa: Tarua

iHiiri: Tarua

pehmo: Tarua. MunQin rötöshistoria ylettyy pidemmälle, kuin vain tälle kaudelle. Kerran aikaisemminkaan käytökseen ei olla puututtu, niin miksipä nytkään.

Toki, tässä olisi haastajajoukkueille hyvä paikka antaa takaisin pientä kuittia ja yrittää henkisen puolen taiston voittamista tulevissa otteluissa.

Saial: En tiedä boikotista, mutta olisihan se hyvä, että joukkueessa alettaisiin ymmärtää, että se ei osoita kunnioituksen puutetta liigaa kohtaan, vaan muita klaaneja ja heidän pelaajia kohtaan. Liigahan kyllä pystyy tekemään muutoksia taulukoihin, tai lisäämään jotain niihin, ja olla välittämättä maahyökkäyksestä, mutta se ei vaan ole oikein niitä tavallisia liigajuusereita kohtaan. Mutta sanon nyt kuitenkin, etten usko boikottiin, koska se taas vahingoittaa kokonaisen kauden verran koko systeemiä, ei niinkään vain MunQ:ia, eli totta 60%

visavi: Tarua, Vihaajat vihaa.


Väitteen todenmukaisuus: 20%



4. MunQin kolmas peräkkäinen runkosarjavoitto kertoo paljon joukkueesta. Se on parhaimmillaan erityisesti merkityksettömissä taistoissa, joissa ei ole katkaisupelien kaltaisia paineita.

Omien tuomio

Adju: kertoo enemmänkin jotain nobba liigan tasosta

kellonaika: täyttä turkua


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Onhan se toki mahdollista, että tässä on vähän mukana taitoakin, eikös vain? Hymyilee

lemonlight: Niin kait. En ole juuri heidän pelejään katsellut. Tuskin yhtään pudotuspeliä ainakaan.

justus pirpana: Totta, puolet joukkueesta alkaa vapisemaan kun pitäisi ratkoa

pallosalama: Parhaimmillaan suhteessa mihin? Pelilliseen ainekseen? MunQ on voittanut paljon [runkosarja]matseja suuren tasollisen etunsa takia, en pitäisi tätä sen vähempänä kuin mihin heidän pitää yltää.

Thamlen: En usko että paineilla on mitään tekemistä asian kanssa.

Viherjaakko23: ei pidä olla asafa powell eli kaikki paukut välieräs ja finaalis linkkaa

WäZ: Tarua MunQ ei pelaa ees nii perse hies noit runkosarjapelei


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Njaa nobs

guikkaa: Tarua

iHiiri: Totta

pehmo: Tarua. Edellisellä kaudella runkosarjavoittoon vaadittiin tuuria, ratkaisupelien voitto sen sijaan taitoa. Tuorein runkosarja voitto kertoo hyvästä rutiinista, mutta ei anna ennustetta tuleviin pudotuspeleihin.

Saial: No joo

visavi: Totta. Paineeton tila paras tila.


Väitteen todenmukaisuus: 50 %



5. Adjun kiintymys numeroon 69 on ylittänyt hyvän maun rajat. Naimattomana miehenä, hän ei saisi käyttää niin paljon energiaa kyseiseen lukemaan, eikä varsinkaan miettiä merkityksen pistämisestä toteen luonnossa (ennen avioliittoa).

Omien tuomio

Adju: no siitä ei tosiaankaan ole huolta että mä ennen avio liittoa .... kaikki tajuu varmaan vaikka en jatkakkaan lausetta loppuunasti

kellonaika: lol tarua


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Jaaha, seuraava kysymys kiitos.

lemonlight: Totta. Huhu kuitenkin kertoo tämän tapahtuneen jo hänen ja erään toisen munkkiliigalaisen uroksen kanssa.

justus pirpana: siitä puhe mistä puute, totta

pallosalama: Lieneekö adjun horoskooppi rapu? Tai ehkä hän tykkää syövästä niin paljon?

Thamlen: Adjulla on terve fantasija numeroa 69 kohtaan.

Viherjaakko23: adju selitä

WäZ: Tarua, intohimo on hyvästä


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Adju ei oo paritellut kuin oikean kätensä kanssa. Empatiani menee kädelle

guikkaa: Tarua

iHiiri: Tarua, numero se on muiden joukossa. Kai tengullakin nyt joku lempinumero on?

pehmo: Totta, mutta sallittakoon se hänelle.

Saial: Hei oikeesti... lopettakaa nyt hyvän sään aikaan tää sievistely, sillä siinä ei ole mitään nykyaikaista. Sitä paitsi puhut nyt ihan väärälle ihmiselle, sillä Tykisteissä ollaan tiedetty jo pitkään, että tuo numero tietää pisteitä... eli sentään jossakin pelissä kyseistä numeroa arvostetaan.

visavi: Tarua. Kukin tyylillään, mielikuvaharjoitteet toimivat aina.


Väitteen todenmukaisuus: 20 %
« Viimeksi muokattu: 13.02.17 - klo:19:28 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #414 : 13.02.17 - klo:19:28 »

Totta vai tarua [MunQ] (osa 1/2)

6. MunQ ei tee paljoa kokoonpanoon lisätyllä IneartheDilla joukkueensa rakenteen ja liigan voimadynamiikan vuoksi. On vaikea kuvitella tilannetta, jossa IneartheD voitaisiin pistää kentälle pudotuspeleissä.

Omien tuomio

Adju: loppu ottelusta kenraali vi**uun ine pelaamaan miltä kuullostaa ?

kellonaika: njaa riippuu lagiongelmista


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Ei inen mukaan tulo pelaajapalapeliä kovin paljon helpota.

lemonlight: Jooh olisi silloin vähän turhankin suvereeni jengi

justus pirpana: Eiköhän sieltä välierän 0-2 tappioasemassa haeta ine tukemaan kun jollakin "lagaa" tai "netti katkeaa"

pallosalama: Voin kuvitella sellaisen tilanteen aika helposti. Kenraali ei saavu ajoissa paikalle ja vihu ei suostu odottelemaan. 

Thamlen: Jos ine laitetaan koiskiksen tilalle, on joukkue liian vahva.. jos taas takamiehistä jompikumpi otetaan pois, on joukkue olennaisesti heikompi. Totta siis.

Viherjaakko23: takaylä salmi ehk

WäZ: Totta, vaatii boxerin tai kellon penkille


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Ine on kusipää

guikkaa: Tarua

iHiiri: Tarua, mikä estää adjua tekemästä loistavia päätöksiä, mitä kukaan ei osaisi odottaa.

pehmo: Tarua. Ongelma on lähinnä se, millä paikalla ja missä roolissa Ine lentelisi. Muuten MunQin on vaikea jättää Inen tasoinen pelaaja rannalle.

Saial: Siis joo Koiskiskoiskishan kyllä jyräs tilastoissa viime pelissä, mutta hän harvemmin pääsee heti peliin, niin mielummin nyt edes kait Inen kanssa pelaisivat kuin alivoimalla? 15% totta.

visavi: Tarua, Uskon että ine tuo oman ulottuvuutensa kentälle omin vahvuuksin.


Väitteen todenmukaisuus: 40 %



7. Kenraali Koiskiksen pelimäärä (40 minuuttia) viime finaalin jälkeen on huolestuttavan alhainen. On suorastaan ihme, jos se ei näy mitenkään alkukankeutena Dove-välierässä.

Omien tuomio

Adju: 100 singe rahaa sen puolesta ettei näy

kellonaika: tarua


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Vaikka treenitarve on suhteellista, näkyy näin suuri vajaus varmasti jossakin. Pelaako Kenraali Dove-pelissä?

lemonlight: Totta

justus pirpana: On suorastaan ihme jos koiskis pelaa dovea vastaan.

pallosalama: Minä kankeutena? Tässä puhutaan pelaajasta joka on pelannut peliä yhteensä muutamia kymmeniä tunteja

Thamlen: Nojaa harjoittelee salaa.

Viherjaakko23: katsotaan

WäZ: Tarua


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Ehta ammattilainen ja ainoa kyseisen klaanin pelaajistosta joka pelaa taidolla ei säkällä (nostaisin hänet viime pelien näytöillä takayläpelaajaksi ja ehdottomasti suosittelen pro koneella alistamista aina silloin kun pääsee ympärysvalloilla pelaamaan)

guikkaa: Totta

iHiiri: Tarua, Koiskis suoriutuu tehtävästään ilman vihreitä.

pehmo: Tarua. Kenraali on pelannut aiemmillakin kausilla pieniä minuuttimääriä ja siltikin homma on selvinnyt. Suuremmassa roolissa pieni pelimäärä voisi olla ongelma.

Saial: Palturia, hän treenaa mentaaliharjoituksia ennen pelejä kuitenkin.

visavi: Tarua, Ei ne minuutit sitä kerro. Tiedä häntä jotkuthan on käyttäneet merkitystä lahjattomat reenaa joten jospa hän sillä logiikalla nytkin vetää.


Väitteen todenmukaisuus: 20 %



8. MunQin eturintama ei ole muihin pudotuspelijoukkueiden vastaaviin verrattuna heittopussi. Se on suhteellisesti katsottuna vahvempi nyt kuin kahdella viime kaudella.

Omien tuomio

Adju: aika erikoinen väittämä kun muistetaan että kyseessä on nobba liigan paras etu rintama jo kolmatta kautta

kellonaika: totta


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Totta

lemonlight: Kenraali Koiskiksen pelimäärä (40 minuuttia) viime finaalin jälkeen on huolestuttavan alhainen. On suorastaan ihme, jos se ei näy mitenkään alkukankeutena Dove-välierässä.

justus pirpana: Totta

pallosalama: Joo

Thamlen: Totta. Itse rankkaisin sen melkein jopa paremmaksi kuin Jetalin eturintama.

Viherjaakko23: 70% tuuri 20%taito 10%

WäZ: Totta


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Totta sillä kenraali pitää järjestystä ja taitopelaamista yllä. Ihme onkin että kenraali pystyy tähän sillä adju on pelaajana sysipaska ja keskittyy vääriin asioihin kuten valittamiseen ja singen seksuaaliseen ahdisteluun. Hän on myös playoff-pelien heikoin lenkki

guikkaa: Totta

iHiiri: Totta, muihin verrattuna siis.

pehmo: Totta. MunQin eturintama ei ole oleellisesti parantunut, mutta muiden joukkueiden uudet kokoonpanot tekevät MunQin eturintamasta suhteellisesti paremman.

Saial: Mmm, kyllähän kehitys kehittyy ja juna kulkee pakkasella, eli miksei myös tottakin.

visavi: Totta


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



9. MunQin tärkein pelaaja on klaanin johtajan Adjun tai viimeistelijä mcboxerjr:n sijaan kellonaika. Varsinkin kun otetaan henkiset seikat huomioon, on hän MunQin oikea johtohahmo.

Omien tuomio

Adju: voi ollakkin...

kellonaika: lol


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Kyseinen kolmikko kokonaisuudessaan on MunQille tärkeä.

lemonlight: Sanoisin wcboxerin kuitenkin

justus pirpana: Totta, edustaa sekä tärkeintä että fiksuinta osaa tiimistä.

pallosalama: Kaikkia pelaajia tarvitaan tässäkin klaanissa.

Thamlen: Vaikea sanoa, mutta luultavasti pitää paikkansa.

Viherjaakko23: boxer tärkein pelillisesti muut vähä jäles mut ei paljoo

WäZ: En osaa sanoa


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Njaa vastasin tähä jo

guikkaa: Totta

iHiiri: Tarua, entä jos he täydentävät toisiaan täydellisesti ja tekevät toisistaan loistavan trion? Kunhan jaksavat ottaa vastustajat tarpeeksi tosissaan. En lähtisi nostamaan ketään noista kolmesta jalustalle toistensa yläpuolelle.

pehmo: Totta. Vaikuttaa sille, että MunQ nousee tai kaatuu kellonajan mukaan

Saial: Siis johtohahmo on se, joka tuo eniten pisteitä? Siis tilastollista johtohahmoako tässä etsitään? 50% totta.

visavi: Totta ja tarua. En tiiä mitä siellä teamchatissa jauhetaan, mutta totta kai kello tuo oman persoonansa pelin ja sparraa muita sillä tapaa suoriutumaan paremmin. Eikä sen johtajan tartte olla äänekkäin vaan johtaa esimerkillä kentällä.


Väitteen todenmukaisuus: 70 %



10. MunQin mestaruuden todennäköisyys on 45 %.

Omien tuomio

Adju: 96 prossaa

kellonaika: tarua, eiköhän oikea luku oo 70-80% tienoilla


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Varmasti hyvin lähellä totuutta.

lemonlight: Enemmän, ehkä 60

justus pirpana: pöh, tarua. Finaalipaikan todennäköisyys lienee tuota luokkaa

pallosalama: Tarua, matalampi.

Thamlen: Aika lailla.

Viherjaakko23: noin 15%

WäZ: 50


Ulkopuolisten tuomio

Apeliz: Jos ykkössuosikki eiks se sillo oo 100%?

guikkaa: Tarua

iHiiri: Tarua, 80% minimi

pehmo: Tarua. Korkeampi, sanoisin jopa 60%.

Saial: Kyllä mä laittaisin sille prosentiksi ainakin 50%... eli oikeassa suunnassa ollaan, vaikka ei oltukkaan oikeassa... 70% totta.

visavi: Tarua. Yli 50.


Väitteen todenmukaisuus: 20 %
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #415 : 23.02.17 - klo:09:35 »

[Jetal] GCKatariina

1. Olette tehneet vastakkaisen ratkaisun kuin osa pelaajista, lähtiessänne menestyneemmän klaanin kelkkaan ja saadessanne siten epävarmemman peliajan. Mikä on ollut päätöksen taustalla? Tuleeko teille hetkiä kun tuntuu siltä, että edustaisitte mielummin pienempää joukkuetta ja saisitte varman avauskokoonpanon paikan?
Ensinnäkin olen ollut Jetalissa mukana sen alusta lähtien. Siten ei voitu puhua menestyneestä tai isosta klaanista sillä hetkellä, kun päätöksen klaaniin liittymisestä tein. Jetal oli tuolla hetkellä uusi tulokas, joka koostui lähinnä entisistä Rotan pelaajista. Historia liigamenestyksestä löytyi ainoastaan TM:n toimituksen jäsenen harteilta. Näin porukkamme kuitenkin kehityskelpoiseksi ja kykeneväksi enempään, joten lähdin mukaan.

Motivaatio lentokonepelin pelaamiseen tulee siitä, että saan pelata tiimissä, jonka pelilogiikkaan uskon. Peliminuutit eivät ole kaikki kaikessa, jos vastapainona on mahdollisuus kehittää omia taitoja. En kaipaa paikkaa tiimistä, jonka avauskokoonpanon osa tällä hetkellä oletusarvoisesti olisin, mieluummin haluan kehityä sille tasolle, että kuulun avaukseen nykyisen kaltaisessa tiimissä.

2. Suurin osa joukkueista on ratkaisupelejä varten lyönyt lukkoon tietyn pelaavan nelikon ja mennyt sillä läpi ottelun. Näettekö että kyse on yksiselitteisen oikeasta tavasta vai voisiko parempa lopputulema olla saavutettavissa toisenlaisella filosofialla? Vaatiiko pelaajien vaihtomahdollisuus mielestänne keskenään täysin tasaisia yksilöitä?

Tottakai on kiistatta selvää, että ennen ratkaisupelejä on muodostunut käsitys, mikä nelikko pelaa parhaiten yhteen ja tällä kannattaa lähteä liikkeelle. Tuota ideaalinelikon käsitettä voi sitten laajentaa ja pohtia onko se välttämättä sama molemmilla puolilla. Lisäksi on otettava huomioon pelipäiväkohtaiset vaihtelut, jos pelaajilla esiintyy lagia jne, mikä voi vaikuttaa pelipaikkoihin ja peluutukseen.

En sanoisi, että vaihdoksen on koskettava täysin tasavahvoja pelaajia. Kuitenkin heikomman pelaajan mukaanotto vaatii, varsinkin pelien kovetessa, muun kentän keskimääräistä tasonnostoa ja eturintaman rankingin tulisi pysyä muutoksesta huolimatta keskiarvoltaan samana.

3. Pelasitte kolmannella pelikierroksella pari erää MunQin riveissä, tuuratessanne uupuvaa Kenraali Koiskista. Miten muistelette jälkeenpäin yhteistä pelisessiotanne Adjun, kellonajan ja mcboxerjr:n kanssa? Saitteko selville yhtään ratkaisevan tärkeitä seikkoja hallitsevan liigamestarin pelistä?
Muistelen erittäin lämmöllä tätä hienoa mahdollisuutta päästä tuuraamaan hetki MunQin riveissä. Jos sainkin tietoon tärkeitä tietoja, niin pysyköön ne salaisuutena :p.

4. Syksyllä toimititte pitkälti etuyläpelaajan virkaa, mutta täksi kaudeksi olette siirtyneet alas. Millä tavalla laskeutuminen ylhäältä alas on vaikuttanut odotuksiin, jotka kohdistatte omaan peliinne? Onko pelipaikan vaihto ollut mielestänne onnistunut?
Tiimimme pelin kannalta pelipaikan muutos on ollut onnistunut ja tarkoituksenmukainen. Odotukset omaa peliä kohtaan ovat tehdä mahdollisimman paljon vahinkoa vastustajan pelaajiin ja auttaa tiimiä voittamaan ottelumme.

5. Missä koette tällä hetkellä menevänne pilottina? Entä onko teillä selkeää visiota siitä, mille tasolle yritätte päästä lähitulevaisuudessa tai pitemmällä aikajäänteellä?
Kehitystä on tapahtunut ja tarkoitus on saada kehityskäyrä eksponentiaaliseen nousuun. Kohti avauskokoonpanoa ja sen yli.

6. Nykyään ei ole samalla tarjollla ilmataistoja kuin joitakin vuosia takaperin, jolloin lentelylle oli mahdollisuus lähestulkoon joka ilta. Näettekö että kehityksen kannalta laatu korvaa kuitenkin määrän ja edistysaskelia on mahdollista ottaa, vaikkei lentelisikään seitsemänä päivänä viikossa?
On olemassa myös muu elämä, joka rajoittaa lentämistä Hymyilee. Kuitenkin panostamalla pelin analysoimiseen ja pelaamalla pienpelejä kehitys on mahdollista.

7. Klaaniuskollisuus ei välttämättä ole enää tänä päivänä yhtä suuri aate lentsikassa, vaan valmius pelata eri ryhmittymien kanssa on kasvanut. Kuinka tärkeäksi koette itse lojaalisuuden yksilön edustamaa joukkuetta kohtaan? Kuinka heppoisin perustein tiimiä on oikeutettua vaihtaa?

Vaikka tiimeillä onkin johtajansa, joihin osa tiimeistä vahvemmin kuin toiset henkilöityvät, on joukkue aina osiensa eli jäseniensä summa. Sanoisin, että joukkue on tiimi, jolla on hyvä johtaja, hyvä taktiikka ja jonka jäsenet viihtyvät yhdessä (tai vähintään sietävät toisiaan). Itse ainakin pyrin nämä edellä mainitut tiimistä löytämään, jossa mukana olen. Kovin heppoisin perustein ei kesken kauden tiimiä mielestäni ruveta vaihtamaan. Päätös tiimissä pelaamisesta on tehty mukaan lupautuessa.

8. Muutama viikko sitten pienpeleissä koettiin järkyttävä hetki, kun katsomassa peliä seurannut mcboxerjr huomasi teidän hoitavan tallivalinnat menemällä keskimmäisen kentän kautta ensimmäiseen. Olitteko todella täysin epätietoisia siitä, että ykköskentästä lähtemisen saa hoidettua nopeammin siirtymällä suoraan viimeisestä tallista ensimmäiseen?
Kyllä näin todella oli päässyt käymään. Pitäköön koko Munkkiliiga hiljaisen hetken tämän järkyttävän asian vuoksi! Ja kiitos Bobo, kun teit elämästäni niin paljon helpompaa Hymyilee.

9. Liigan foorumien aktiivisuus on viimeaikoina ollut normaalia alhaisempi, pelien jämähtäessä paikoilleen. Onko teillä mielessänne jotain asioita, joista soisitte keskusteltavan enemmän palstallamme?
Hmm... Ainakin on hyvä, että TM tekee taas haastatteluja, niitä on mukava lukea. Mutta siis kaikki kauden jälkipuinnit ja tulevan kauden ennakot ovat niitä asioita, mitä mielellään lukee.

10. Jokainen lienee nähnyt sellaisen, myönsi sitä tai ei. Kuinka useasti kätsy näkee lentsikkaan liittyviä unia?

Joskus jännä liigapeli voi siirtää nukahtamista, mutta muuten en myönnä mitään.
« Viimeksi muokattu: 23.02.17 - klo:09:43 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #416 : 23.02.17 - klo:18:20 »

Kauden jälkilöyly [TyQ]

1. TyQin kauden päättymisestä on vierähtänyt reilu pari viikkoa. Nyt kun pöly on ehtinyt laskeutumaan hyvän tovin, mitkä ovat tunteenne kauden jäljiltä? Saavutitteko sen mitä olitte tavoittelemassa vai oliko kausi karvas pettymys?

Apeliz: Ei ollu mitää saavutettavissa ja mitää ei saavutettu

latesofi: Tuloksellisesti kausi oli toki pienehkö pettymys, erävoittoja ei napsittu toivotulla lailla, vaikka saumoja niihin oli ja muutamien asioiden mennessä toisin niitä olisi ollut vielä enemmän. Positiivisena puolena sanoisin, että ainakaan ydinnelikkomme osalta kaudesta jäi kaikesta huolimatta hyvä maku suuhun.

pehmo: Kausi oli aika odotetun kaltainen. Toki TyQ olisi voinut ottaa vielä pari irtopistettä lisää tiukoista väännöistä, mutta nyt vain ei käynyt tuuri, eikä sitä auta jäädä harmittelemaan. Pahin asia on se, että TyQ tuntuu löytäneen tasonsa, tämä oli jo kuudes kausi samaa säveltä putkeen ja saman biisin kuuntelusta voi tulla ennenpitkään hyvinkin tylsää. Positiivisella puolella joukkue tuntuu vieläkin löytävän pelistä positiivisia asioita ja tekijöitä joiden takia kannattaa vielä jatkaa.

Saial: En mä aseta panoksia ja odotuksia. Kannattaa elää vain päiväkerrallaan, jopa lentokassakin.


2. Oletteko tyytyväinen siihen, miten kausi '17 (01) sujui henkilökohtaisella tasolla? Antakaa halutessanne arvosana itsellenne.

Apeliz: Moti meni toisen pelin jälkee

latesofi: Oli heikkoja hetkiä ja myös vahvempia hetkiä. Sanoisin arvosanakseni 8.

pehmo: Alamäki on alkanut. Ensin meni motivaatio pelata peliä liigan ulkopuolella, joka (treenaamattomuus) on tiputtanut pelaamisen tasoa, sitten meni motivaatio liigapeleihin.

Annetaan yliopistoarvosana 2.

Saial: 0-5 asteikolla 1.


3. TyQ sai asian mitä TM koki sen tarvitsevan kaikista eniten, Apelizin liityttyä joukkoon kauden alla. Tulkinnan mukaan selkeän tähtipelaajan saamisen vahvistava vaikutus oli kuitenkin odotettua pienempi ja TyQ ei kyennyt taistelemaan edelleenkään täysin uskottavasti erävoitoista pudotuspelijoukkueita vastaan. Jaatteko tulkinnan vai oletteko eri mieltä?

Apeliz: Joo edelleenki aiva vitunmoiset tasoerot vaikka meninki siihe huoh vertaa omaa klaanias singe ari chess gents vs apeliz late nasu saial pehmo nii ei täs ny helvetti soikoo mitää ihmeitä ruveta taikoo seki et jos tykittää 400p salmel erää ja tiimi kusee 200p nii on sii ny vittu suuremmist asioist kyse perkele soikoo

latesofi: Jaan tulkinnan. Apeliz ei täysin integroitunut joukkueeseen, vaikka yksilönä näyttikin loistavia otteita. Tai sitten muun joukkueen olisi pitänyt muokata pelaamistaan Apelizin kanssa pelaamista varten.

Suurimmaksi hyödyksi koin sen, että Apeliz vahvisti ympärysvalloilla puolustuspeliämme niin, ettei vastustajan kannattanut pommittaa kenttiämme. Muun joukkueen bristol-pelaamiseen pelkkiä alboja vastaan näen salmituksen vaikutuksen olleen jopa negatiivinen (ainakin omaani).
Keskusvalloilla taas vahvistuksesta toivottu hyöty jäi olemattomaksi.

Keskeisenä syynä vahvistuksen arvon jäämiseen toivottua pienemmäksi koen olleen, että Teamspeakin käytöstä ei tullut joukkueellemme samanlaista hyötyä kuin aiemmin, koska yksi tiimiläinen ei siellä lagista johtuen pystynyt olemaan. Jos sen olisin aavistanut etukäteen, niin olisin voinut tehdä ennen kautta erilaisia päätöksiä.

pehmo: Tämä oli minun arvio Apelizin tullessa joukkueeseen ja jaan sen edelleen. Joukkue kärsii solidaarisesta yhdessäpeluuttamisesta. Mielestäni, kun joukkueeseen saadaan tähtipelaaja, niin sen tulisi pelata KV:t, YV:t, sekä AV:t. Parhaat pelaavat ja muun joukkueen pitäisi palvella joukkueen etua antamalla taustatukea kärkipelaajille. Lisäksi TyQillä on hyvin tarkkaan tiimipelaamiseen perustuva pelityyli. TyQiin on vaikea päästä sisään. TyQ epäonnistui osittain myös Apelizin kanssa sisäänajon kanssa. Joukkue kärsi siitä, että pelisuorituksia ei saatu aina sovitettua yhteen sen kanssa, mitä odotettiin saavamme toisiltamme. Nämä ovat semmoisia asioita, mitkä paranisivat kokemuksen lisääntyessä ja seuraavalla kaudella yhdistelmä Apeliz+TyQ olisi askelta vaarallisempi, mutta tänä kautena kaikkea sitä potentiaalia ei saatu vielä valjastettua.

Saial: Luulen, että tuosta on vaikea lähteä väittelee vastaan, kun kuitenkin puhuttais lillukan varsista ja jos käsitän sananlaskun oikein, niillä ei ole järin suurinta painoarvoa isossa kuvassa.


4. TyQillä oli käytettävissään tällä kaudella ratkaisijan roolin täyttävä henkilö ja muitakin pelaajia, jotka voisivat hyvin mahtua joidenkin pudotuspelijoukkueiden pelaavaan kokoonpanoon. Tarvitsisiko TyQ mielestänne kipeimmin uuden takapelaajan, porrastetumpaa peluutusta, erilaisia taktisia valintoja vai jotain täysin muuta päästäkseen seuraavalle tasolle?

Apeliz: Kyl tää on vaa se tasoero nii paljo helpompi pelaa ku joku suunillee omaa tasoo vastaava pelaaja on sii alhaal tukemas tai sit sii edes napsimas lisää tilaa takapelaajil. Täs ei ny aleta leimaa yksittäisiä pelaajia koska miks helvetis täytyis

latesofi: Jetal pelissä olimme 3. ensimmäistä erää hieman hukassa kun haimme hieman parasta mahdollista pelitapaa. 4. erässä se löytyi ja sitä toivoin näkeväni myös jatkossa. Hyviä otteita nähtiin myös eräänä maanantai-iltana aloitetussa pelissä, jonka jälkeisiä tapahtumia en halua sen enempää muistella. Sen jälkeen mentiinkin sitten alamäkeä monista syistä johtuen, emmekä päässeet täysillä toteuttamaan itseämme.

En usko, että kausi kaatui taktisiin valintoihin. Myös taitoa meillä on riveissämme riittävästi. Jokaisella jäsenellä on omat vahvuutensa, jotka tukevat tiimin menestymistä käytetytyillä taktiikoilla. Uusien pelaajien myötä tulisivat vaihto-ongelmat ja näiden soveltuvuus tiimiin. Uusilla pelaajilla ei myöskään välttämättä ole riittävää luottamusta taktiikoiden mahdollistamaan pärjäämiseen, minkä seurauksena joukkuehenki voi rakoilla.

Joku muu sen voisi tehdä, mutta itse en lähde penkittämään pelaajia, jotka saapuvat otteluihin liki 100% todennäköisyydellä ja tekevät sen mitä pyydetään tekemään.

pehmo: Ratkaisupelaaja ja sen röyhkeä ylipeluuttaminen, sekä taktisten kuvioiden sovittaminen uusiin realiteetteihin voisi olla kova juttu. Viime kaudella saatiin Apeliz, mutta ei oikein tiedetty mitä sen kanssa pitäisi sitten tehdä.. niinpä tuo kuvio jäi vähän puolitiehen..

Saial: En osaa sanoa. Luulen tosin että tässä asiassa muut ehkä näkevät ison kuvan paremmin. Toki se, joka isoa kuvaa arvioi, pitäisi myös tuntea TyQ tarpeeksi hyvin, ilman että hän katsoo asiaa korkealta. Luulen, että tällainen henkilö näkisi, mikä veisi homman seuraavalle tasolle.


5. Takavuosina TyQ oli erilaisessa tilanteessa kuin viime kausina, kun sillä oli kasapäin jokseenkin tasaiseksi laskettavia vastuksia (parhaimmillaan jopa yli viisi). Viimeaikoina näin ei ole kuitenkaan ollut, vaan suunnilleen samalla viivalla ovat kesän jälkeen seisseet ainoastaan F.L2 ja MatU. Koetteko raskaaksi, kun ette ole enää olleet samalla tapaa liigan voimakeskittymän ytimessä?

Apeliz: Joo etin muute klaanii ens kaudeks vink vink

latesofi: Kivahan sitä on välillä voittaakin, mutta ei altavastaajan asemakaan mitenkään ahdistava omalle kohdalleni ole. Heikot sortuu tappioiden tiellä ja vahvat jaksaa vaikeuksien läpi.

pehmo: F.L2 ja MaTu ovat olleet vieläpä parempia joukkueita kuin TyQ, mutta eivät ole saaneet rosteristaan ulos kaikkea potentiaaliaan. Itse koen henkisesti raskaaksi jatkuvan turpiinoton joukkueen avainpelaajana. Vaikka pelamattomuus ja treenin puute nykyään haittaa pelaamistani ja välillä on huonoja päiviä ja hetkiä jolloin en osu mihinkään (tai vältä osumia), voin vieläkin hetkittäin pelata tasolla, jolle kukaan muu TyQissä ei yllä. Ei tunnu lämmittävän yhtään, kun joukkue ei vain pärjää.

Saial: Nääh. Muut asiat on raskaampia kuin tuo.


6. Pudotuspelijoukkueita vastaan TyQ on kyennyt satunnaisiin erävoittoihin, mutta ne taas ovat yleensä vaatineet joko vastustajan poissaoloja tai lepsua asennetta. TM:n mielestä on näyttänyt siltä, että suurin TyQin yllätyspisteisiin vaikuttava tekijä ei kuitenkaan ole oma tekeminen, vaan se miten paljon vastustajaa huvittaa pelata. Siispä puhtaasti tuloksellisesta näkökulmasta joukkueen parhaat saumat erävoittoon on allekirjoittaneen mielestä pelata ensimmäinen ottelupuolisko mahdollisimman huonosti ja pistää kaikki likoon vasta lopussa. Oletteko eri mieltä?

Apeliz: Totta

latesofi: En allekirjoita väitettä. Kykenemme pistämään vastustajan ahtaalle erässä kuin erässä. Itse koen 1. erän olevan jopa meidän vahvin paikkamme iskeä. Tottakai materiaalierot näkyvät herkästi tuloksessa, jos tulee heikkoja hetkiä. Yhden tähtipelaajan panoksella ei viedä ottelua jos 3 muuta pelaajaa pelaavat vastustajan pelaajia huonommin.

pehmo: En ole varsinaisesti eri mieltä, mutta tuollainen taktikointi olisi varmasti ihan liikaa TyQin pelaajille, joten taitaa jäädä näkemättä tuokin ihme.

Saial: Vaikea tuon analyysin lukiessa olla eri mieltä.


7. Liigan eri ryhmittymien rajat tuntuvat olevan pienemmät kuin koskaan aiemmin ja vastavuoroisesti valmius kokeilla lentelyä uusien ihmisten kanssa korkeampi. TyQ ei ole kuitenkaan lähtenyt tähän mukaan, vaan on pysynyt visusti yhtenä joukkona. Koetteko että olette eristäneet itsenne muusta liigasta ja ajaneet itsenne huonoon rakoon, pysymällä samassa rungossa ja perusfilosofiassa näinkin pitkään?

Apeliz: Kylhä se vaikeuttaa niis tiukemmis peleis et peluutetaa yhtäläisesti koko tiimii täydel rotaatiol mikä sit voi näkyä kauden päätteeksi jumbosijana. Onha se kaikki pelaa systeemi täysin ala aste kamaa esim singejengis on oikeanlaine suhtautumine peluutuksee eli parhaat pelaa ja siten pelaajat joutuu tekee kovemmi töitä pysyäksee avaavas kokoonpanos tyqis tää uupuu eli käytännös aiva sama mite paskast tai hyvin pelaat saat silti ne samat peliminuutit kentäl. Tää ei ainakaa motivoi niitä kovia pelaajia

latesofi: En koe tuon olevan totta alkuunkaan. Musta on kiva johtaa vähän erilaista tiimiä.

pehmo: koen

Saial: En mä koe, että TyQ on erityisesti itse eristäytynyt muista kuin korkeintaan, että se on saattanut tapahtua toiseen suuntaan. Mä luulen kuitenkin, että vaikka kuinka olisin vaihdellut tiimiä tiimin perään, olisin ollut jo jonkun aikaa pisteessä, missä en olisi kelvannut kellekkään, että onko se sitten liigan kannalta parempi, kun jo harveneva pelaajajoukko harvenisi entisestään?


8. Toivotteko TyQin jatkavan taivaltaan ensi kauden puolella vai oliko tämä tässä?

Apeliz: Kyl sii huomas et vaikkei voittoo tuukkaa nii tyypit haluu ja tykkää pelata nii miksei koska tätähä pelataa sen nautinnon vuoksi. Itel kyl riitti toi yhen kauden turpasauna et takas pro pelaajien kansoittamiin joukkueihin kiitos tyq tästä kaudesta

latesofi: Jatketaan toki. Viime kausi päättyi positiivisissa tunnelmissa joukkueen sisällä.

pehmo: Ensi kauden suunnitelmat ovat osaltani aivan auki. Lähemmäs päästäisiin jos eräs TENGSINGE järjestäisi tuon puolivälieräottelun, että saataisiin finaali ja tämä kausi vihdoin purkkiin. Sitten päästään ensi kautta koskeviin sopimusneuvotteluihin sen suhteen, missä ja miten pelaan, jos pelaan.
...TyQ olisi tietenkin optiona auki, mutta tässä olisi vielä täysi työnsarka jäljellä ensi kautta varten, jos munkkiliiga sinne selviää..

Saial: No joo, voisin mä oikeastaan jatkaa.. näin musta tuntuu tällä hetkellä.
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #417 : 24.02.17 - klo:14:02 »

Kauden jälkilöyly [Dove]

1. Välisenne välierä MunQia vastaan reilu viikko sitten päättyi kannaltanne tappiollisesti. Mitkä ovat tällä hetkellä yleistunteenne ottelun jäljiltä?

Fär: jaa

justus pirpana: Todella harmittava tappio.

KIRSI2: Surullinen


2. Olitte ensimmäisen erän viimeisillä minuuteilla hereillä ja riistitte heti erävoiton. Oliko kyse mielestänne enemmän omasta onnistumisesta vai MunQin alavireisyydestä?

Fär: molemmat

justus pirpana: Kumpikin ja taisi meillä ihan hyvin olla suoratuuritkin kohdallaan kun ero niin nopeasti kutistui.

KIRSI2: jaa-a


3. Toinen erä ei sujunut kannaltanne yhtä hyvin kuin ensimmäinen, vaan hävisitte 323:lla pisteellä ja menetitte kokonaispistejohtonne. Osaatteko selittää lainkaan toisen erän sulamista?

Fär: ei

justus pirpana: Vastustajalla aivan käsittämätön tuuri suorilla.

KIRSI2: hiero nyt sitte viel suolaa haavoihi


4. Kolmannessa erässä MunQ pysyi läpi kymmenminuuttisen hienoisessa johdossa ja vaikka kiritte loppua kohden, hävisitte siinä 27:lla pisteellä ja menetitte käytännössä saumat finaalipaikkaan. Uskotteko että olisitte kyenneet petraamaan toisen erän esityksestä ja taistelemaan otteluvoitosta, mikäli kolmas erä olisi kääntynyt teille?

Fär: joo

justus pirpana: Uskon

KIRSI2: joo


5. Kärsitte kauden mittaan poissaoloista ja se johti MunQin kohtaamiseen välierässä. Kuinka varmana olisitte pitänyt finaalipaikkaa, mikäli ensimmäiseen katkaisupeliin vastaan olisi astunut MunQin sijaan kokai tai Jetal?

Fär: aika varmana

justus pirpana: Olisin pitänyt meitä ainakin suosikkina kumpaakin vastaan

KIRSI2: varmempana


6. Runkosarjan poissaolojen takia ette päässeet pelaamaan normaalilla koostumuksellanne kovin paljoa. Olisitteko omanneet saumat vielä parempaan, mikäli olisitte päässeet lentelemään yhdessä vielä enemmän?

Fär: juu

justus pirpana: Tuskin

KIRSI2: ei


7. MunQ eteni viidettä kertaa putkeen loppuotteluun ja lienee vastuksesta riippumatta varsin selvä ennakkosuosikki. Uskotteko että jollain voisi riittää rahkeet heidän kukistamiseen vai ovatko he yksinkertaisesti ylivertaisia muihin nähden?

Fär: kaikkea voi tapahtua

justus pirpana: Suosikki ovat mutta varsinkin jetalilla helposti saumat viedä

KIRSI2: pakko ne on voittaa riitti rahkeet tai ei


8. Mitkä ovat ajatuksesi omasta esityksestänne välierässä tai muuten kaudella? Oletteko tyytyväinen siihen, miten kausi '17 (01) sujui henkilökohtaisella tasolla?

Fär: jaa

justus pirpana: En ole tyytyväinen

KIRSI2: välierä ois voinu mennä paremminki mutta muu kausi oli iha jees ja joo oon


9. Välierän hävinneiden joukkueiden välille on merkitty pelattavaksi pronssiottelu, mutta viime kausina siitä on innostuttu vaihtelevalla suuruudella. Kiinnostaako teitä henkilökohtaisesti pronssista taistelu?

Fär: ei

justus pirpana: Ei voisi vähempää kiinnostaa, selvästi kauden tylsin peli ja turhempi kuin merkityksettömät alkusarjaottelutkin.

KIRSI2: ei sillä oo nii välii taistellaanko siitä vai ei


10. Doven kausi on mahdollista pronssipeliä lukuunottamatta paketissa. Toivotteko klaanin jatkavan taivaltaan ensi kauden puolella vai oliko tämä tässä?

Fär: jatkamme

justus pirpana: En osaa sanoa

KIRSI2: toivon jatkoa
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #418 : 01.03.17 - klo:11:11 »

Kauden jälkilöyly [Jetal] (osa 1/2)

1. Välisenne välierä kokaita vastaan pari päivää sitten päättyi kannaltanne tappiollisesti. Mitkä ovat tällä hetkellä yleistunteenne kauden jäljiltä?

GCKatariina: Kauteen olen yleisesti ottaen tyytyväinen. Jetalin kuntohuippu ei ajoittunut parhaalla mahdollisella tavalla.

Gents8: Runkosarja meni mallikkaasti ilman ongelmia, mutta pudotuspeleissä sattuneista syistä tullut parin viikon tauko pudotti fiiliksiä kaudesta. Kokonaisuudessaan melko mitäänsanomaton kausi.

Tengsinge: Päällimmäisiä tunnetiloja kauden jälkeen ovat suru ja pettymys. En saanut aiemmasta poiketen pahemmin asioita mitä tavoittelen liigalta, eli tasokkaita, tavoitteellisia ja latausta sisältäviä pelejä. Pelaamissamme otteluissa oli joko epäreilut asetelmat, turhan suuri tasoero tai kiinnostusta osoittamaton vastustaja. En suinkaan kuvitellut että yltäisimme nautinnollisesti viime kauden tasolle, sillä kaaos- Dove- ja MunQ -pelien kaltaiset klassikot sotivat todennäköisyyksiä vastaan, mutten uskonut että tässä kävisi näinkään.

Nyt oikeastaan yksikään kamppailu, jossa pelasin itse, ei jäänyt mieleen erityisen hyvänä ja osan (viitaten kahteen kokai-otteluun) nautinnollisuus meni jo miinuksen puolelle. Kauden parhaimmat hetket ajoittuvat oikeastaan avauskierroksen TyQ-matsiin, jossa sain ilokseni huomata meidän suoriutuvan mainiosti ilman muakin. Ehkä myöhemmin osaan repiä kaudesta enemmän positiivista, mutta nyt tuntuu ettei se olisi voinut mennä kannaltamme juuri huonommin.


2. Ennen ottelua singen vedonlyöntinurkka arvioi joukkueiden voittotodennäköisyydet muotoon 72-28. Oliko ennen peliä olleiden tietojen perusteella voima-arvio mielestänne aiheellinen vai mentiinkö siinä mönkään?

GCKatariina: Ennen peliä ilmenneiden teknisten ongelmien vuoksi se oli varsin optimistinen.

Gents8: Ariston ollessa kentällä olisivat todennäköisyydet olleet 70-30 Jetalille, mutta pelatuilla kentällisillä todennäköisyydet olivat 90-10 luokkaa kokaille.

Tengsinge: Meillä löytyi näyttöjä viime kauden puolelta isojen haastamisesta ja kukistamisesta, kun taas kokai ei päässyt runkosarjansa potentiaalinsa edellyttämälle tasolle. Siispä reilu 70 %:n ennakkosuosikin asemamme oli etukäteen ajateltuna mielestäni ihan oikeutettu. Pelipäivänä kun tiesin joutuvani pelaamaan vehkeillä, joilla en tuntenut oloani mukavaksi, muutin kuitenkin alkuperäistä arviotani ja ajattelin etevämme finaaliin noin 60 %:n todennäköisyydellä. Lopulta kun ottelu alkoi ja eräs pelaajamme oli sivussa, voittosaumojemme pitäminen edes kymmenyksenä alkuperäisarvioista vaati jo optimismia.


3. Jetal joutui tulemaan välierässä toimeen ilman lagia kärsinyttä Aristotele77:aa. Kuinka iso poissaolo oli mielestänne joukkueen kannalta?

GCKatariina: Aristotelen poissaolo oli harmillinen. Olisin antanut pelipaikkani hänelle tässä pelissä mielelläni.

Gents8: Jetalin joukkueränking tippui usealla pisteellä. Poissaolo ja kokain päätös olla myöntämättä tuuraajaa määritti pelin voittajan jo ennen ottelun alkua.

Tengsinge: Käsittelin välieräennakoissa runkosarjakoitoksiamme varsin suorapuheisesti ja sanoin muun muassa etten antanut arvoa viimeisen kierroksen kokai-voitollemme, koska vastustaja kärsi sen verran pahoista häiriötekijöistä. Nyt kun asetelma on silloiseen nähden käänteinen, en koe tarvetta esittää parempaa häviäjää kuin olen. Aristotele77:n poissaolo on yksinkertaisesti Jetalille sen verran merkittävän luokan takaisku, että se tekee pudotuspelijoukkueiden voittamisesta normaaleissa olosuhteissa mahdotonta. Käytännössä se vei samalla pohjan välierältä ja ratkaisi ottelun ennen kuin se alkoikaan.

Jotenkin se vaan tuntuu surrealistiselta, että ainoana jokaisessa Jetalin 22 ottelussa pelannut henkilö joutuu jättämään joukkueen taipaleen ehkäpä tärkeimmän pelin välistä. Tämä tapahtuu vain kaksi  viikkoa myöhemmin kuin kohtaan ongelmia, joita mulla ei ole ollut aiemmin ennen liigapelejä. Ei voi muuta sanoa kuin että karmea tilanne joukkueen ja yksilön itsensä kannalta miten kauden piti päättyä.


4. Aristotele77:n osoittauduttua pelikyvyttömäksi joukkueet kävivät keskustelua mahdollisen tuuraajan ottamisesta hänen tilalleen. Olisiko mielestänne ollut parempi ratkaisu ottaa kentälle esimerkiksi puuhaan tarjoutunut Fär, vaikka Jetalille oli omasta takaa viisi pelaajaa paikalla?

GCKatariina: Minusta olisi ollut aika älytöntä ottaa tuuraaja välierään, vaikka se olisi mahdollisesti ollutkin perusteltavissa parantuneilla voittomahdollisuuksilla. Kyseessä oli kuitenkin kokai-Jetal-peli, ei kokai vs muu maailma. Sitä paitsi, mikä olisi estänyt tilanteen, että teoreettisessa tilanteessa, jossa tuuraajalla olisimme päässeet finaaliin sama lagiongelma tai vastaava olisi toistunut? Joten parempi siis päästä finaaliin ominavuin, jos se oli tarkoitettu. Nyt uuden nälän voimin kohti tavoitetta, joka vielä jäi saavuttamatta.

Gents8: Jos otteluun olisi halunnut yhtään ideaa, niin tuuraaja olisi ollut ainoa vaihtoehto. Itse pidän Aristoteleä Färiä parempana pelaajana, etenkin etualana. Mikään ei velvoittanut kokaita antamaan tuuraajaa, mutta olisin katsonut tuuraajan myöntämisen hyväksi urheiluhengeksi. Suostuivathan he sentään siirtämään peliä Tengin koneen hajottua.

Tengsinge: Kysymys on hankala, sillä Aristotelen ollessa poissa jäljelle jäi vain huonoja vaihtoehtoja. Simppelisti sanottuna jos joukkueelta puuttuu noin tärkeä pelaaja, on kyse valinnasta keinotekoisen ottelun ja väärän joukkueen voiton riskin väliltä. Kolmannella vaihtoehdolla, eli otteluajan siirrolla, oltaisiin saatu vältettyä kummatkin äskeisistä, mutta se taas ei olosuhteiden takia tullut tällä kertaa kyseeseen.

Käytännössä kyse oli samanlaisesta dilemmasta kuin kohtasimme Etanoiden kanssa ensimmäisellä syyskaudella. Silloin tulimme heidän kanssa lopputulemaan, että tahdomme tehdä mahdollisimman todennäköiseksi että parempi joukkue etenee jatkoon, mahdollistamalla juupelin pelaamisen, senkin hinnalla että se johtaa JP:n poissaoloon. Ongelmaksi kuinkin osoittautui, että otteluajan siirron takia pois jäänyt JP tuli korvatuksi lemonlightilla, joka sopi sapluunaamme turhankin hyvin. Hän tuli vahvistaneeksi tarpeisiimme nähden paremman soveltuvuuden ansiosta nelikkoamme ehkäpä yhdellä kokonaistasopisteellä. Se jätti vähän turhan paljon sijaa jossitteluille ja kohtasimme aiheesta hiukan kuittia asiasta. Oikeutin kuitenkin itselleni voiton hokemalla, että JP:n pelatessa ja juupelin ollessa sivussa olisimme voittaneet vielä selvemmin. Ero oli myös todellisessa pelissä sen verran suuri, että tuuraus ei tuntunut ratkaisevalta. Niin tai näin, kyse ei kuitenkaan ollut tavasta, jolla olisin mieluiten halunnut edetä tosipeleihin.

Jos Fär olisi korvannut Aristotelen riskit olisivat olleet samat. Mitä jos hän olisi pelannut lemonlightin tapaan paremmin kuin olisi pitänyt ja olisimme voittaneet niukalla marginaalilla? Vaarasta huolimatta, olisin puoltanut kyseistä ratkaisua. Silloin joukkueiden välinen voimadynamiikka olisi pysynyt aikalailla ennallaan, olisimme saaneet järkevän pelin ja MunQin haastamiseen suuremmat saumat omaava joukkue olisi luultavasti jatkanut. Nyt kokai esitti kuitenkin toiveen että pelaisimme omilla pelaajillamme ja ymmärrän myös heidän logiikkaansa. He tekivät jo reilun teon siirtäessään peliä kun mulla oli ongelmia tekniikan kanssa, joten olisi epäreilua antaa määräänsä enempää nuhteita heitä kohtaan. Katkeruuteni välierän tiimoilta ei siis kohdistu pahemmin vastustajajoukkueeseen, vaan meidät pettäneisiin yhteyksiin.


5. Hyödyllisten pistetapahtumien summalla mitattuna Jetal hävisi eturintamassa 779p (-1696 vs -917), kun taas takapelaajissa 29p (-193 vs -164). Mikäli oletetaan salmsonin käytön negatiivisen vaikutuksen olevan noin 60p erässä omiin etupelaajiin, taittuvat rintamien taistot muotoon +889p kokai ja +91p Jetal. Hävisikö Jetal siis taiston leveyteen?

GCKatariina: Jo peliin lähdettäessä tällä kokoonpanolla oli tiedossa, että Jetalin eturintama oli suhteessa kokain vastaavaa heikompi. Siten erien voittaminen vaati ei pelkästään takapelaajien pääsemistä samalle tasolle verrokkiensa kanssa vaan mielellään näiden voittamista. Kuitenkin oli mukava nähdä, että kolmannessa erässä pelimme sujui ihan mukavasti.

Gents8: Ei. Peli ratkesi eturintamaan. Se, että Jetal ylipäätään pääsi noinkin lähelle takaapelaajien pisteissä on hämmästyttävää jos ottaa huomioon että jetalin eturintama, karkeasti sanottuna, vuosi kuin seula.

Tengsinge: Vielä salmsonin vääristämää tärkeämpää lienee rintamien suoriutumisen vaikutus toiseen, eli pisteiden kertaantuva vaikutus. Jos toinen häviää reilusti heijastuu se toiseen negatiivisesti ja sama käänteisesti. Vaikka salmin vaikutuksen voi laskea pienemmäksikin kuin 120 pistettä, sanoisin rintamavaikutusten muuttavan vaadittua korjausvaatimusta yli 300. pisteeseen. Oman villin arvioni mukaan latesofin tilastot antavat siis ymmärtää meidän voittaneen 300 pistettä takapelaajissa, mutta hävinneen etulinjastojen vertailun 1100:lla pisteellä.

No mitä lukemat sitten kertovat? Mielestäni yksiselitteisesti sitä, että pelaajaa Aristotele77 oltaisiin tarvittu välierään. Vaikkei hän ole poskeettomia summia salmilla keräävä pisterohmu, ei meillä ole hänelle korvaajaa tai varasuunitelmaa hänen poissaolojen varalle. Uskon että Aristotelen sisältävä eturintama olisi saanut pidettyä eron jotakuinkin 50 pisteessä erässä, kun taas nyt hävisimme 275p per erä. Erotus olisi arvioillani pienempi kuin viime kaudella, jolloin tilastot antoivat käsityksiäni noudattaen ymmärtää, että herran poissaolon vaikutus olisi noin 250 pistettä. Siitä huolimatta, jäljelle jäävä luku on valitettavan suuri. Käytännössä takarintamamme olisi pitänyt voittaa taistonsa likimain 300 pisteellä erässä, jotta ottelu olisi kääntynyt meille. Se taas on ifreetin ja WäZin tasoista takarintamaa vastaan mahdotonta, vaikka oma takalinjasto sisältäisi kaksi Novalogia.

Mutta turha kai tässä on etsiä syyllisiä sen enempää muualta kuin Aristotelen verkkoyhteydestä. Totta puhuen ajattelin teamspeakin aikana, että avainpelaajamme ollessa katsomossa ja mun kärsiessä ongelmista, matsissa olevan riskit todelliseen teurastukseen. En pitänyt poissuljettuna että meidät tuhottaisiin jopa pahemmin kuin Dove-matsissa runkosarjassa ja erot olisivat luokkaa 250 pistettä erässä. Lopulta saimme kuitenkin pidettyä erot jokseenkin siedettävinä, johon toki lienee vaikuttanut myös vastustajan ongelmat ja meitä löysempi pelaaminen, mutta kuitenkin. Siksi jos kyse olisi ollut noin tärkeän peliin sijaan jostain merkityksettömästä runkosarjapelistä, voisin muistella matsia olosuhteet huomioiden tyytyväisenä, kun taas nyt vastaava aiheuttaa vaan syvää masennusta.
« Viimeksi muokattu: 01.03.17 - klo:14:28 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #419 : 01.03.17 - klo:12:26 »

Kauden jälkilöyly [Jetal] (osa 2/2)

6. Välieräpeli oli alunpelin tarkoitus pelata reilu kaksi viikkoa sitten, mutta se siirtyi häiriötekijöiden vuoksi. Vaikuttiko se mielestänne ottelun lataukseen tai muuhun?

GCKatariina: Uskon, että kaikille oli kova lataus pelata peli kaksi viikkoa sitten. Kyllä siirto vähän vaikutti.

Gents8: Itse en ollut pelannut kyseisen kahden viikon aikana juuri ollenkaan, joten omassa pelissä se ainakin näkyi. Lopputulosta se kuitenkaan samoilla kentällisillä ei olisi muuttanut.

Tengsinge: Varsinkin jälkeenpäin ajateltuna voisi sanoa, että ottelun ensimmäinen peruuntuminen tuli latistaneeksi koko kautta valitettavan paljon. Uuden otteluajan sovinta tuntui mahdottomalta missiolta kun väellä oli jos mitä kissanristijäistä ja yhtäkkiä huomattiin olevamme viikon alkuperäistä suunnitelmaa perässä. Lopulta kun koitti vihdoin kaikille sopiva hetki, osa pelaajista tuli kentälle muutaman viikon tauon jälkeen ja se ikävä kyllä heijastui huonompana ottelun tasona. Varsinaista ottelua ei myöskään edeltänyt normaalin kaltaista pään aukomista tai vihamielistä käytöstä vastapuolen pelaajia kohtaan. Osa itseasiassa pikemmin veljeili vastustajien kanssa kuin pyrki parantamaan joukkueensa voittotodennäköisyyksiä solvaamalla vihollisia, puhuen jostain v*tun abiristeilystä vain sekunteja ennen h-hetkeä.
 

7. Mitkä ovat ajatuksesi omasta esityksestänne välierässä tai muuten kaudella? Oletteko tyytyväinen siihen, miten kausi '17 (01) sujui henkilökohtaisella tasolla?

GCKatariina: Kehitystä on tällä kaudella tapahtunut, joten olen peliini tyytyväinen, aina toki parannettavaa löytyy. Tässä pelissä olen tyytyväinen erityisesti kolmanteen erääni.

Gents8: Tuossahan tuo mukiinmenevästi meni.

Tengsinge: Runkosarjataipal sujui osaltani MatU-matsia lukuunottamatta jokseenkin haluamallani tavalla, mutta toisaalta alkupelien otteilla ei tällä kertaa ollut kannaltamme pahemmin merkitystä. Välierään taas lähdin poikkeavista lähtökohdista, sillä en ollut tyytyväinen välineisiin millä tulisin pelaamaan. Samalla viikolla käytyjen rhöh-pelien perusteella asetin kyseenalaiseksi riitänkö ylipäätään enää mestaruutta tavoittelevan jengin ratkaisurooliin. Sen takia päämääräni oli hävitä oma kamppailuni mahdollisimman vähän ja toivoa, että saamme muodostettua voittoon vaadittavan eron muilla tapaa. Lopulta matsi meni kuitenkin hiukan paremmin kuin osasin toivoa ja bristolilla lentelykään ei tuntunut ihan vieraalta. Jos olisin päässyt peliin optimaalilähdökohdista olisin ollut syvästi pettynyt nyt nähdyn kaltaiseen esitykseen, mutta näistä lähtökohdista mulla ei yksinkertaisesti riittänyt rahkeita parempaan.


8. Mikäli olisitte voittaneet välierän, finaalissa olisi tullut vastaan MunQ. Koetteko että teillä olisi ollut realistiset saumat kukistaa heidät?

GCKatariina: Eritoten, jos tekniikkaongelmat olisivat jatkuneet en usko, että voitto olisi ollut kovin realistinen.

Gents8: Mikäli aristo olisi saanut laginsa pois niin kyllä. Povaisin kyseisiä saumoja paremmaksi kuin kokailla.

Tengsinge: Olen tuonut esiin millaiset saumat uskon meillä olleen MunQia vastaan, mutta kiteytettynä juuri vastauksen saamattomuus tähän kysymykseen on syy miksi itseäni syö parin viikon aikaiset tapahtumat niin jumalattomasti. Viime kauden MunQ-tappio tuntui kuin joku olisi kaatanut jääkylmää vettä niskaan litrakaupalla, mutta parin päivän kuluessa kykenin lähestymään kamppailua positiivisesti, pohtien että olipahan älytön ottelu ja olin etuoikeutettu saadessani ottaa osaa siihen. Tuli pehmoa lainatakseni tunne, että jätimme kentälle kaikkemme, se ei riittänyt ja pystyimme kunnioittamaan tulosta. Hävisimme yksinkertaisesti paremmallemme.

Puolestaan tällä kertaa en pysty kunnioittamaan välierän tulosta ja tapaa jolla tiemme nousi pystyyn. En kykene ajattelemaan, että olisimme hävinneet koska toinen joukkue olisi ollut parempi. Koen että hävisimme koska meille välttämätön pelaajamme oli pelikyvytön. Se, ettemme saaneet mittauttaa itseämme reiluista lähtökohdista muita vastaan ja antaa paremmuuden ratketa pelikentällä tuntuu mahdottomalta palalta nieltäväksi. Olisin pystynyt elämään uuden viimeisellä minuutilla tulleen tappion tai täysin murskatuksi tulemisen kanssa, mutta nyt toteen käyneen skenaarion kanssa on hankalampaa.


9. Välierän hävinneiden joukkueiden välille on merkitty pelattavaksi pronssiottelu, mutta viime kausina siitä on innostuttu vaihtelevalla suuruudella. Kiinnostaako teitä henkilökohtaisesti pronssista taistelu?

GCKatariina: Olen valmis pelaamaan, jos tuo peli järjestetään.

Gents8: Kaikki pelaajat eivät kuitenkaan ole täysillä mukana, niin koen puoliperseilyn olevan turhaa. Pronssipelillä nykyisin on saman verran painoarvoa kuin mättöpeleillä.

Tengsinge: Omalla kannallani ei taida olla väliä, koska yleinen into pronssista taisteluun on aika vähissä. Mulle kummatkin ratkaisut olisi ollut käypiä, mutta jääköön se nykyisen tiedon perusteella pelaamatta.


10. Jetalin kausi on mahdollista pronssipeliä lukuunottamatta paketissa. Toivotteko klaanin jatkavan taivaltaan ensi kauden puolella vai oliko tämä tässä?

GCKatariina: Toivoisin tiimimme jatkavan, meillä on hyvä porukka kasassa.

Gents8: Jos jatkaa niin hyvä homma ja jos ei, niin pelaajat löytävät varmasti uudet tiimit. Itselle on kuitenkin tullut aika siirtyä eteenpäin.

Tengsinge: Nyt tuli vastaan vaikein kysymys kaikista ja en tiedä miten hyvin kykenen vastaamaan siihen.

Taustatiedoksi sanottakoon, että käsitykseni miten klaaniedustus kannattaa hoitaa on muuttunut suuresti F.L-ajoista. Silloin likimain ajattelin, että ainoa hyväksytty syy vaihtaa joukkuetta on klaanin hajoaminen. Mulla riittäis asiaa aiheen tiimoilta varmaan erillisiksi viesteiksi asti, mutta lyhykäisyydessään nykyinen kantani on, että nykyliigaa on antoisinta pelata projektimaisesti, ei työsuhdemaisesti. Suurimmassa osassa tapauksissa sanoisin optimaalisen klaaniedustuksen pituuden olevan 2-3 kautta. Jos se jätetään vähempään jää osa potentiaalista luultavasti lunastamatta ja jos enempään, saattaa toiminta jämähtää paikoilleen ja tavoitteellisuus kadota.

Jetalille tuo kaksi kautta tuli täyteen viime kauden päätteeksi. Silloin onnistuimme ottamaan valtavasti harppauksia eteenpäin ja viemään pelimme ihan eri tasolle. Nämä taustat ja MunQin jatko huomioiden, projektin keskeytys olisi ollut ilmeinen virhe. Kauteen lähdettäessä näin oman tasonnostomme ja kärkijoukkueiden heikentymisen takia meidät top 2-suosikiksi, jolla riitti kuitenkin selkeää tavoiteltavaa. Joutuisimmehan voittamaan mestaruuden saavuttamiseksi vähintään yhden meitä paremman joukkueen, eikä muiden kanssa tulisi takuulla olemaan helppoa.

Nähdäkseni tämä oli Jetalille se kausi. Kausi, jolloin pistettiin pokeritermein all in ja asetettiin mestaruus yksiselitteiseksi tavoitteeksi. Olihan joukkueemme nopeampi, vahvempi ja ketterämpi kuin aiemmin. Päämääräni oli, että päättäisimme kauden kultajuhliin ja jättäisimme touhun kauden jälkeen siihen tai ainakin hakisimme lisähaastetta tekemällä kokoonpanomuutoksia. En nimittäin halunnut samanlaiseen tilanteeseen kuin Tónks ja MunQ, jotka vaikuttivat menettäneen paloaan mestaruutensa jälkeen. En oikeastaan pahemmin uhrannut aikaa mietintään mitä tulisi tehdä mikäli kävisi köpelösti ja emme onnistuisi tavoitteessamme.

Tämän kauden erityinen asema Jetalille selittää myös miksi reaktioni viimeaikaisiin häiriötekijöihin on niin voimakas. Mun on vaikea ajatella tässä vaiheessa, että vaikeudut kasvattavat ja palaamme ensi kaudella vahvempana. Klaanikanta nimittäin vaikuttaa kokevan murroksen ensi kaudeksi ja silloin voittaminen tuskin tulee tuntumaan samalta. MunQ ei luultavasti jataa nykyisessä muodossaan ensi kaudelle ja tilalle ei varmaankaan saada samantasoista joukkuetta. Juuri heidän kaltaisen jätin kaataminen on kuitenkin se tapa millä tahtoisin Jetalin kanssa voittaa mestaruuden jos sellainen on tullakseen. Jos mestaruus tulisi tässä tapauksessa yleisen tasonheikennyksen takia, se ei tuntuisi miltään.

Nyt ilmoittautumisen päättymiseen taitaa olla enää vaan reilu viikko, joten ei tämä turhan helpoksi mene. Pitäisi saada selvyys onko meillä tarjolla sopivaa päämäärää, mistä löydämme uuden pelaajan ja löytyykö jokaiselle jäsenellemme sopivaa uutta jengiä, jos tämä jää tähän. Jatkomme on siis nähdäkseni harkinnan alla vielä.
« Viimeksi muokattu: 01.03.17 - klo:14:56 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Sivuja: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024