Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
06.10.24 - klo:23:29

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 245 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Munkkiliiga
| |-+  Liigan kulmanurkkaus
| | |-+  Teng's magazine
0 jäsentä ja 9 vierasta katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Montako kiekkoa Suomi iskee verkon perukoille Ruotsia vastaan?
0 - 2 (25%)
1 - 1 (12.5%)
2 - 4 (50%)
3 - 1 (12.5%)
4 - 0 (0%)
5 - 0 (0%)
+5 - 0 (0%)
äänestäjiä yhteensä: 7

Sivuja: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Teng's magazine  (Luettu 165889 kertaa)
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #135 : 24.01.14 - klo:21:55 »

Keskustelua Dove klaanista

http://www.youtube.com/watch?v=nE6Zq1u-Btw

(Tengsinge & latesofi & McLarens)

palaute tänne
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #136 : 25.01.14 - klo:12:30 »

Synnoeve on jaellut elämäämme mullistavia neuvoja jo niin pitkään kuin tahdomme muistaa. Hän on ollut tukenamme myös silloin, kun kaikki muut ovat kääntäneet selkänsä murheilemme. Hän on löytänyt meistä valoa kaiken pimeyden joukosta, silloinkin kun kukaan muu, edes me itse, emme ole sitä tehneet. Hän on kaikkea mitä voimme hyvältä ystävältä toivoa. Nyt kleopatramme kokee velvoitteekseen rohkaista jälleen kerran yhtä henkilöä, antamalla kullanarvoisia neuvoja miten muuttaa veneen kurssia ja menestyä elämässä kuten hän itse. Olkaa hyvä.

Synnoeve (Mestari)

Tunnetko sinä hänet?

Tunnetko sinä hänet joka jaksaa vääntää huumoria ja vitsiä muista..Mutta sitten naama on mehumaijan punasena kun arvostelu/huumori kohdistuu itseesi...Mikä huumorimies kuvittelet olevas? Ei 20 vutiaiden normaalien ihmisten tarvi tänne tulla jauhamaan alapääjuttuja...tai kehuskelemaan sillä että on kerran ollut parisuhteessa tai ottanut pienen huikan isänsä sauna oluesta..Ei vain tarvitse....Tiedättekö rakkaat kanssa kulkiat että suomessa on reilusti yli miljoona ihmistä jotka on parisuhteessa..Ja ihan totta.. heille se on arkea...

Täälä se ei ole kaikille arkea...Ei todellakaan...Täälä kehuskelee ihmiset asijoille mitkä suurimmalle osalle on ihan normaalia elämää...

Ei yksinäinen unta saa niinkun laulussakin lauletaan...

Nyt top lista 20 vuotiaan yksinäiset Piirteet

1. Kaikki jutut negatiivisiä hahmosivulla (väittää huumoriksi)

2. Jokasessa kyselyssä/jutussa on joku alapää viittaus

3. Epätoivosta seuranhakua kun naama ei riitä ja kehuu omaa ulkonäköään mutta ei näytä kuvaa

4. Epätoivosta juttua ja itsensä kehuskelua (viina)/(parisuhteet)(teillä ei oo elämää)(Itsensä tärkeeksi näkeminen)

5. Nähdäänkö? sit kysyn missä vastaus on Kameras...Vitun pellet jos ainoa paikka missä uskaltaa nähdä on kamera niin sit kannattaa miettiä tosissaan sitä et millä porsaan sisäfileellä kampaat tukkas...

Näin rakkaat ystävät...Ja nyt ei muuta kun katsomaan hahmosivja ja miettimään et minkälaisia Sirksu pellejä täälä on...JA miksi ..Minä olin synnoeve ja tämä on .Kirjotukseni

Viimeks herätti suurta närkästystä se että sain huomioo..Kun tuntu että aika moni muu olisi halunnut sen ...Mutta näin se menee...Ole kiinnostava edes jossain mielessä.. niin ei tarvi olla yksin...

Terveisiä vaan...
« Viimeksi muokattu: 25.01.14 - klo:12:35 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #137 : 25.01.14 - klo:23:27 »

Toisen kierroksen PolQ-F.L, L.F-D, Dove-F.L2 ja MunQ-Nokka otteluiden ennakointia:

http://marsu.zerodistance.org/20141/kierros2.mp3

(Tengsinge & latesofi & Saial)
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #138 : 23.03.14 - klo:01:39 »

Pehtorin Yöradio on ehtinyt ihastuttamaan ja vihastuttamaan keskuudessamme jo reilu kuukauden ajan. Hän tuli osaksi meitä kuin salama kirkkaalta taivaalta, vaikka kukaan ei ollut kuullut hänestä kuin vasta hetki sitten. Ja jälkiviisaina voimme varmastikin yhteen ääneen todeta että luojan kiitos olemme saaneet osamme hänestä, sillä Pehtorilla riittää jälleen sanottavaa niin liigan sisäisistä kuin ulkopuolisistakin asioista. Antakaa palaa.

Pehtorin Yöradio

1. Munkkiliigan kevätkausi pyörähti käyntiin edellisenä sunnuntaina ja mukana on tällä kertaa 10 joukkuetta, mikä on vähemmän kuin miesmuistiin. Osaatteko mitenkään selittää tiimien vähenemistä? Millaisena näette liigan tulevaisuuden?
Lentokonepeli on aikalailla nähty ja kiitos uusien pelilisenssi pelleilyjen myötä liiga saa varmistettua sen ettei suosio ainakaan kasva. Ennustan että pelaajat vähenee koska homma on tehty jo niin vaikeaksi sille nuorelle lentsikka pelaajalle joka tulee nimimerkillä narupoika 88 ja heti syytetään että on jonkun 2 nimimerkki ja miten sitä nyt siinä lähtee perustelee ettei olis? (tähän ei adminit osannu vastaa) Late tyytyi tietojen mukaan kommentoimaan jutun takaa näin: Jotta pystyn pitämään liigan kavereihin ja oman joukkoeen menestyksen kannalta fiksuna niin on parenpi että liiga suljetaan pienen piirin peliksi ja loppupelien päätökset tehdään kahvien ja munkkien ääressä. Ja pelaajathan eivät valita vaikka päätös olis mikä....

2. Liigan syyskaudella ilmoittautui tosiaan kymmenen tiimiä. Miten rankkaisitte tiimit parhaimmasta heikoimpaan? Uskotteko että F.L:n ja mestaruuden välissä voi seisoa enää mikään (ei tähän vitsiä inen poikaystävästä jos sopii)?
En oikein tiedä enään että mitä se vaatii että pääsee voittajaksi tässä sarjassa.Okei vaatii kovaa yritystä et saa peli lisenssit joukkoeeelle joka on laten mielestä liian vahva ennakkosuosikki. Toki se että johtajien kahvipöytään saa oman edustajan äänestämään kauden voittajasta ennen sarjan alkua on aina yksi ääni kotiinpäin.

3. Harva asia lentokonepelissä puhuttaa yhtä paljon kuin pallosalama ja hänen rajaton vapaa-aikansa. Suututtaako teitä tunnollisena veronmaksajana rahoittaa jonkun, kuten pallosalaman, ympärivuorikautiset lentokonepelaamiset? Millaiseksi kuvailisit noin ylipäätään suhdettanne salamaan?
Pallo rakastui lentokonepelissä ja sitä ei voi olla mainitsematta. En nyt ole ihan varma et rakastuko vastustajan pelitaitoihin vai mihin mutta kuva ja ihmisen luonne taisi ainakin olla ihan hämän peitossa. On tietysti hieman ihmeellistä miten voi rakastua johonkin mitä ei ole nähnyt tai edes puhunut hänen kanssaan. No tietysti ne perus lag ja lol sanat vaihettu siinä lennettäessä. Mut jos lentää kauniisti niin kai siihen voi ihastua.

4. Kauden vaihtuessa järjestettiin demokraattinen kokous su-ma välisenä yönä klo 03.10-05.40, jossa päätettiin liigan tulevaisuutta ajatellen olennaisista asioista (mm. sarjajärjestelmästä, hyväksyttävistä tiimeistä, säännöistä). Siinä mentiin lähestulkoon "yksi mies yksi ääni" - periaatteella, joten näettekö että liiga on menossa kohti oikeaa suuntaa? Onko jonkun oikeutettua valittaa liigan toimintatavoista, jos hän ei itse tullut paikalle avoimeen kokoukseen esittämään mielipidettään ja sanomaan että missä voitaisiin parantaa?
Munkkiliiga foorumeita 10 minuuttia lukeneena ymmärrän hyvin miksi päätökset tehdään pienessä piirissä koska suurin osa käyttäjistä ei vain pystyisi järkeviin päätöksiin. Ja oline päätökset sit mitkä vaan niin eini niistä tulee itkemään jo ihan vain sen takia et rooli pysyisi. Vaikka tiedämme kaikki et oikeassa elämässä hän on hiljainen ja hyväkäytöksinen poika joka on kasvamassa aikuisuuteen. niin täälä hänellä on tällänen sirkus hahmo jolla hän purkaa huonon olonsa mitä järjettömimpiin aiheisiin MunQ FooRumilla Mikä helvetti teitä porilaisia oikeen vaivaa?

5. Liiga-adminit hyväksyivät klaanin mukaan liigaan, vaikka se ilmoittautui selkeästi asetetun takarajan jälkeen. Näettekö että tuota voi puolustella millään, vai onko tässä jälleen yksi esimerkki miten klaaneja kohdellaan epätasa-arvoisesti?
Taitaa olla niin että joukkoeet alkaa olla jo niin vähissä että on pakko ottaa osa takaoven kautta koska etuovesta tulevat jäävät sinne koska heille ei myönnetä peli oikeuksia. Liigan sääntöihin olisi välittömästi lisättävä kohta: Uuden joukkoeeen ei tule selviytyä ensimmäisellä kaudella pudotuspelivaiheen ensimmäisestä kierroksesta jatkoon. Ja jatko kausista sovittaisiin erikseen. Näin late pääsee järjestämään kahvipöytä keskustelutovereilleen menestystä Nobbaliigassa

6. Olette tosiaan olleet keskuudessamme vasta reilu kuukauden ajan, mutta silti olette onnistuneet kylvämään kauhua lentokonepelin puolella ja häikäisemään pelitaidoillanne. Miten olette onnistuneet kehittymään kuukaudessa noinkin hyväksi pelaajaksi, vai oletteko kenties jonkun 2 nimimerkki?
Lahjattomat treenaa sanotaan täälä päin ja se pitää täysin paikkaansa. Tähän kakkosnimimerkki keskusteluun on siinä mieless hauskaa osallistua että on aivan sama mitä väittää koska suurin osa haluaa nähdä että on joku muu. Mutta sanotaanko nyt että oon salain 2 nimimerkki. Synnon feikki oli muuten einstein hahmo Onnittelut hänelle siitä! Surullista oli ehkä se että kaveri ei keksinyt mitään omaa siihen vaan matki suoraan edeltäjäänsä. Mietin vaan et miten paljon pitää ihailla jotain et jaksaa matkia sitä sit ja yrittää kirjottaa vain niitä juttuja mitä on nähnyt toisenkirjottavan ja mitä järkee siinä on? Jännä et ylläpito poisti sen feikin hahmon niin nopee sit.

7. Luin hahmosivuanne ja mielestäni olette todella ärsyttävä. Miksi teidän on aivan pakko olla noin rasittava, kun tiedätte varmastikin itsekin että kukaan ei pidä teistä? Saatteko mielihyvää aiheuttaessanne jonkun toisen nettikäyttäjän pahan olon ja jopa unien menettämisen? Todella raivostuttavaa käytöstä teiltä.
Olen sitä mitä olen ja se ero on minussa ja teissä että minun ei tarvitse olla sitä mitä halutaan vaan olen sitä mitä olen. Se että pitääkö joku sitten minua ärsyttävä on siinä mielessä aivan sama koska sehän ei ole minun ongelmani. Ja sitä paremmin täälä viihdyn mitä enemmän jengi hikoilee ja myönnän nautin siitä et joku aivan naama mehumaijan punasena arvostelee minua ja elämääni. se että hänellä on ihan oikeesti viikossa aikaa se 5 tuntii illasta jauhaa sontaa kanssani niin on liikuttavaa koska olen varmaan hänen päivänsä tärkein tai eniten aikaa saava kaveri ja silti hän väittää inhoovansa...LoL

8. Huhujen mukaan (ifreetti kertoi) olette pahemmanlaatuinen "gloryhunter", eli henkilö joka kannattaa ainoastaan menestyviä joukkueita, jättäen uppoavat laivat (tiimit joilla menee huonosti) taaksensa. Pitääkö tämä väite miltään osin paikkaansa, vai onko moisten väitteiden laukominen vain kateellisten panettelua?
Siis hetkinen jos joku seura voittaa menstaruuden niin sillon pitäs vaihtaa nopeesti seuraan joka on viimesenä? Jotta ei kannattaisi voittajaa. Freetillä taas pahanlaatuinen aivopieru. Se että kannatan suomen ykkösseuraa jääkiekossa jokerit on toki Hallinnut liigaa vuosikaudet ja ymmärrän et se herättää kateellisissa hämminkiä. Freetti muuten kannattaa bayernia tai kannattanut viimevuodesta kun ne voitti triplan mutta hänhän on aito kannattaja. Miten barcafanit? mitä ne sitten on?

9. KHL:ään ensi kaudeksi siirtyvä JOKERIT yllätti venymällä tällä kaudella kymmenen parhaan joukkueen sakkiin. Mitä mieltä olette kuluneesta kaudesta noin narrien ja LIIGAN näkökulmasta? Mitä jääkiekkoliiga menettää Jokereiden siirtyessä itäiseen liigaan kilpailemaan venäläisten kanssa?
Kuka helvetti seuraa ensivuonna sm liigaa. Täysin kiihkotonta sarjaa mihin nostetaan joukkoeita hyväveli sopimuksella divarista. Miksi pelataan 6 kuukautta runkosarjaa kun voitaisiin tehdä hyväveli sopimuksia ja päättää jo ennen kauden alkua että meni se runkosarja sitten ihan miten vaan niin vaasa on mukana pudotuspeleissä sijalla 5. Jokerit lähtee menestymään ammattilais sarjaan ja palaa sarjan moninkertasena mestarina mahdollisesti takaisin 10 vuoden päästä. Monet on puhunu et ifk:sta tulis jokerien 2 joukkoe. Kun se on sitä vuosia kausia ollu jo sm liigassa. Terveisiä hedgelle MINÄ ME JOKERIT! IFK: lla ollu katsojat aika vähissä aina sillon kun ei menestystä tule (Eli vaikeina aikoina ei viitti fanit tulla edes katsomaan)

10. Olen parin vuoden aikana pyytänyt haastatteluita ja myös saanut niitä lukuisilta henkilöiltä. Tuona aikana lähes kaikki joilta on pyydetty hommaan mukaan lähtemistä ovat myös tehneet niin, lukuunottamatta MuNQ-klaanin jäseniä, joiden suostuminen haastatteluihin on ollut pikemmin poikkeus kuin sääntö. Mitä ajattelette moisesta ylimielisyydestä, jota joukkue aina johtajistosta lähtien harrastaa? Pitäisikö klaanin sulkemista liigasta harkita?
Veikkaan et liigan keskiikä on sen verran alhainen et näitä huomion hakijoita haluaa haastateltaviksi enemmän kun tarpeeksi.(Minulta aneltiin tätä haastattelua)

Onnittelut JJl legendalle Joka avas uudeni aiheen näin Foorumeilla Ääpelis
Tämän sankarin aiheen avaus meni kysymyksen asettelulla.( Pitäisikö saman aiheen eri näkökulmasta katsotuille jutuille tehdä oma aihe alueensa) Hänellä oli suomi sanakirjasta yks sivistys sana siinä alussa minkä hän selitti sitten siinä tekstissä. Oikeastaan muuta siinä ei sitten ollutkaan. Mutta hyvin oli googlesta löytäny sellasen sanan mitä oletti ettei kukaan tajuis ja hän pääsee selittää sen sitten.

Että tällänen taso meillä täälä ja sit ihmetellään miks foorumit ei oo suosittu.

Voisko legenda kertoo vielä ikänsä ja opiskelutaustansa niin tiedetään vähän et minkälainen kaveri tälläsiä kysymyksiä/avauksia oikeen miettii?

Toivon todella että nuori koska muuten on todella syytä huolestua kehityksestä yhteiskunnassamme. Niinkun pisatutkimuksetkin osoittavat

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 23.03.14 - klo:01:59 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #139 : 23.03.14 - klo:12:59 »

Ensimmäisen kierroksen L.F-TyQ, SatQ-H-G, F.L-Jämät, Nokka-F.L2 ja Sieni-MunQ otteluiden ennakointia:

http://marsu.zerodistance.org/20142/kierros1.mp3

(Tengsinge & latesofi & Saial & Blackstrom69)
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #140 : 23.03.14 - klo:13:45 »

Spekulaatiota tiimeistä:

F.L & F.L2 (Tengsinge & pallosalama)

Sieni  (Tengsinge & pallosalama)

TyQ (Tengsinge & latesofi & Saial)
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #141 : 23.03.14 - klo:16:08 »

Haastatteluita tulevaa kautta varten näin paria tuntia ennen ensimmäistä peliä

iso kiitos haastateltaville

[F.L] Ceres
1. Olette olleet jo vuoden ajan mukana liigan toiminnassa, edustaen tuona aikana F.B:tä, F.L2:ta ja nyt F.L:ää. Miten koette päässeenne sinuiksi Munkkiliigan kanssa ja kuinka olennainen juttu sunnuntai-illan väännöt ovat kannaltanne?
Hyvin Lentokonepelissä ja liigassa minut on vastaan otettu. Vaikken kovin aktiivisesti liigan foorumeilla näykään, enkä Lentokonepelissäkään käy kun muutaman kerran viikossa, niin kyllä siellä porukka juttelee minun kanssa. Todella harvoin sunnuntai-iltana toisaalle lähden, aika vähän muiden joukkueiden pelejä seuraan, mutta omissa peleissä lähes aina mukana olen joko kentällä tai katsomossa.

2. Kuulutte siihen kategoriaan pelaajia jotka lentelevät aina tasaisin väliajoin myös liigan ulkopuolisissa taistoissa. Koetteko että niin liigan sisäisiä kuin ulkopuolisiakin pelailuja yhdistelemällä saavutetaan paras lopputulos? Miten tiivistäisitte eron noiden kahden välisten pelimuotojen välillä?
Pommikoneella lentely on ollut aika haastavaa, ilman liigan ulkopuolisia pelejä olisi varmasti menestykseni liigapeleissä huonompaa myös pienemmällä koneella. Liigan ulkopuolisissa peleissä on hyvä harjoitella uusia temppuja, liigapeleissä uusien temppujen harjoittelu voisi johtaa koko joukkueen tappioon.

3.Olette viimeisillä kausilla pelanneet suurimmassa osassa liigakamppailuista, mutta jääneet vaihtoon kauden kovempien (playoffien) otteluiden koittaessa. Koetteko moisen roolin mielekkääksi vai janoatteko lisää peliaikaa? Onko vaikea olla katsomossa kun oma tiimi vääntää tosissaan jatkoonpääsystä, tietäen että on vaikea edistää sen toteutumista mitenkään?
Mielelläni olen katsomon puolella ollut tärkeissä peleissä, kun on tietänyt, että omat taidot ei ole vielä huippuluokkaa. Mukava on ollut katsomon puolella välillä ärsyttää valvojia (ifreetti) katsoessa oman joukkueen huippumenestystä.

4. Tietävästi olette puuttuneet käyttäjien asiattomaan kielenkäyttöön kuten kiroiluun varsin tarkastikin. Epäröittekö toimia ja antaa bannia, jos sunnuntai-iltana liigakierroksen alla joku liigalaisista möläyttelee v-alkuisia sanoja? Otatteko paineita kaksoiroolistanne (sheriffi&pelaaja) ML:ssa paljoa?
Moderaattorina kun on, niin ei saa epäröidä, vaan kohtelu on oltava kaikille käyttäjille ja kaikkien pelien pelaajille sama. Vaikka olisi finaalipeli Munkkiliigassa, niin häiriköivään käytökseen on silti puututtava heti, mikäli haluaa olla moderaattori vielä seuraavallakin viikolla. Kun on moderaattoriksi alkanut, ei voi vaikkapa tunnin ajaksi ilmoittaa, että ei olekaan nyt moderaattori.

5. Miten rankkaisit liigan joukkueet vahvimmasta heikoimpaan?
Tässä liigan joukkueiden loppusijoitukset kaudella '14 (2):
1. F.L
2. F.L2
3. Jämät
4. TyQ
5. MunQ
6. Sieni
7. SatQ
8. Nokka
9. H.G
10. L.F



[F.L2] CONST
1. Joukkueenne sijoittui viime kaudelle historiallisesti viidenneksi, häviten kauden aikana ainoastaan yhden ottelun. Millä eväin lähdette kirkastamaan sijoitustanne?
Aiomme voittaa kaikki ottelumme, tietysti. Tavoittelemme jälleen kerran A-jatkosarjapaikkaa sekä mitalipelejä samalla hakien jossakin ottelussa organisaatiomme "ykköslentueen" päänahkaa. Viimeistään kolmen kierroksen jälkeen huomaame kuitenkin jälleen, että ei ne rahkeet riitä tälläkään kaudella sinne asti. Minkäs teet.

Kentällä emme tule muuttamaan hyväksikokemaamme pelitaktiikkaa. Myös tulevalla kaudella Rammi tulee naputtelemaan miinuspisteitä jokaisessa ottelussa vähintään kahdessa erässä Extran laukoessa mukahauskoja vitsejä vastustajiemme naispuolisista pelaajista. Lisäksi keskittynemme jo muutaman pelikierroksen jälkeen ensi kesänä käytäviin Reiskan MM-kilpailuihin, joissa meillä on varmasti Munkkiliigaa paremmat menestymismahdollisuudet. Tai sitten ei.

2. Terävimmän kärjen jälkeen joukkueet eivät kenties ole täysin sitä tasoa kuin mihin on totuttu. Kuinka pitkälle näet että rahkeet voivat riittää?
No eikös se tuossa äsken jo todettu, pataan tulee niin että tukka lähtee ja mieli järkkyy. Luonnollisesti on syytä tavoitella jälleen tällä kaudella uutta sijoitusta rivin 5-7-6 jatkeeksi. Jokainen voi siitä sitten vetää omat johtopäätöksensä sen suhteen, mihin suuntaan nuo numerot tulevat tällä kaudella kääntymään.

Tässä vaiheessa tahtoisin kuitenkin muistuttaa, ettei Flying Legendsien epävirallinen ykkösjoukkue pelaa sijoituksista tai menestyksestä. Lentuettamme kiinnostaa vain tappaa tunti tai pari viikossa Lentokonepelin parissa. Kaikki muu on vain plussaa.

3. Jäsenistönne ei kokenut muutoksia tälle kaudelle lähdettäessä. Jäikö käteenne vain luu, vai löittekö joukkueen pelaajiston lukkoon jo hyvissä ajoin?
Ei se vaihtamalla parane. Kuvittele nyt, jos Blytonkin olisi tuonut viisikkoon mukaan kuudennen sällin, eihän se olisi toiminut. Futis on juuri kuin Leo, Extra sataprosenttinen Dick, Rammi selkeä Anne, meikäpoika Pauli (... koska jonkun pitää näköjään olla poikatyttö) ja myway murisee kuin Tim-koira. Tästä porukasta pidetään kiinni loppuun asti. (saa esittää toki tarjouksia, katsellaan sitten tilannetta uudelleen)

4. F.L2 on pelaajilla mitattuna liigan pienin joukkue. Tuottaako tämä ongelmia, vai luotatteko että jäsenistöllänne ei ole muuta elämää kuin lentsikka?
Kuten olen jo muutaman kerran maininnut, joukkueessamme vallitsee mahtava tiimihenki. Vedämme yhtä köyttä ja olemme sitoutuneita pukemaan lentounivormumme kerran viikossa, sillä sydämemme sykkii joukkueellemme ja erityisesti sen kannattajille. Kyllä vain, liigan pienimmällä joukkueella kun on kuitenkin liigan suurimmat kannattajoukot.

Ja onhan meillä elämää, totta kai. Hormooni-Hessumme Extra nostelee rautaa kymmenen kertaa viikossa, Rammi harjaa hevosia, Futis lätkii kumipaloja jopa näinkin heikon lumitilanteen vallitessa, Myykkö työskentelee yhä Itellan irtisanomisrumban jälkeen postijaon piirissä ja minä pelaan pitkävetoa.

5. Rankkaa liigan joukkueet vahvimmasta heikoimpaan
Ensin täytyi kyllä luntata ja katsoa ketkä edes pelaavat tällä kaudella liigassa. Varma rivi on kuitenkin:

1. Flying Legends
Eihän tässä nyt ole rehellisesti sanottuna mitään epäselvää. Niin kauan jos joukkueessa on kaksi tamperelaista salskeaa nuorukaista kuten JP ja Firkke, niin tulos ei voi olla kuin loistava. Huhut ovat kertoneet myös Ceres-Katsu -akselin vahvistumisesta sekä Hedgen mahdollisesta aktivoitumisesta. Edes vantaalainen ikäluokkansa suurin alisuoriutuja ei voi pilata tätä kautta.

2. TyQ
Kyllä vain, tämä kausi on ehdottomasti Laten ja kumppaneiden. Katariinan liityttyä joukkueeseen TyQ sai omistukseensa liigan ehdottomasti suurimman lupauksen sitten Lentohaukkojen jojokolmosen.

3. Sieni
Materiaali on laaja - ja siihen se mestaruustaisto sitten lopulta kaatuukin. Pallosalama on lehtitietojen mukaan tavoitellut joukkueeseensa nykyrosterin lisäksi myös muutamia muita pelaajia (krhm krhm) suuria rahapalkkioita vastaan siinä onnistumatta.

4. MunQ
Tässä käynee luultavasti joku vahinko, mutta kuten haastattelija itse jo tämän tekstin alkupuolella sanoo, niin liigan terävimmän kärjen joukkueet eivät ole aivan sitä, mihin on totuttu. Tervemenoa Adju.

5. Haaksirikkoutuneet/jämäpelaajat
Onhan se tietysti pieni riski asettaa täysin uusi jengi jopa viidennelle sijalle ottaen huomioon, että listalla taakse jäävät muunmuassa useamman kauden liigassa viihtyneet SatQ ja Nokka. Pelaajistoa katsoessa viides sija kuitenkin lienee täysin oikeutettu.

6.-7. Vesinokkaeläimet ja SatQ
Tästä kaksikosta on vähän vaikea sanoa, että kumpi vetää tällä kaudella sen pidemmän korren. Mitä luultavimmin se on kuitenkin se, jonka johtaja älyää ensimmäisenä sofistikoida itsensä ja lopettaa ns. mukahauskan forkkamediapelin. Vinkvink sällit.

8. LuftFlotte
Sijalla kahdeksan lähinnä siksi, että pelasi jo viime kaudella.

9. Heaven's Guards
Sijalla yhdeksän lähinnä siksi, että ei pelannut viime kaudella.

10.Flying Legends 2
Pessimisti ei koskaan pety, mutta joo, nyt ollaankin realisteja. Meistä kukaan ei ole tainnut käydä viime kauden B-finaalin jälkeen edes kääntymässä Lentokonepelissä, joten liikoja ei todellakaan passaa odottaa. Jos päästään jossakin matsissa sadan pongon paremmalle puolelle niin ollaan jo voiton puolella.
« Viimeksi muokattu: 31.03.14 - klo:01:24 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #142 : 23.03.14 - klo:16:09 »

[Jämät] Tazd
1. Olitte viime kauden taitteessa lopettelemassa pelailuanne mutta kuin ihmeen kaupalla olette jälleen mukana. Minkä myötä olosuhteet olivat jälleen suotuisat liigassa pelaamiseen?
Lopetelemassa oltiin, mutta jostain kumman syystä Tengsinge tulee kyseleen että kiinnostaako paikka lentueessa ja kiinnostus alko taas vähän heräilemään. Nyt alkaa jo kiireet olla takanapäin kun kesää kohti lähdetään, joten jälleen alkaa taas aikariittämään enemmän Hymyilee

2. Joukkueenne kasattiin todella nopealla varoitusajalla tälle kaudelle. Millaiset haasteet se asettaa tulevaa ajatellen? Uskotteko että kykenette puhaltamaan yhteen hiileen tiimiläistenne kanssa?
En itse koe tätä mitenkään haasteena. Olen tottunut pelaamaan vain sitä omaa peliäni joten hyvin luulis tästäkin lähtevän. Tiimi on loistavasti yhteishenkinen ja kaikkien mielipiteet otetaan huomioon. Kaikki toimii hyvin Hymyilee

3. Ennakkoon ajateltuna joukkueenne kuuluu liigan keskikastiin, ollen terävintä kärkeä selvästi perässä mutta myös heikoimpia tiimiä paljon edellä. Miten itse näet tilanteen ja millaisin tavoittein lähdette kauteen?
Kaudelle lähdetään sellaisissa tunnelmissa että pelataan parhaamme niin eiköhän sieltä joku kovempi tiimi kaadu meidän jalkoihin! Iloisin mielin lähdetään haastamaan kaikkia Hymyilee

4. Tiiminne sisältää seitsemän jäsentä, joista jokainen on niin aktiivinen että heidän paikalle saapumiseensa uskaltaa luottaa. Kuinka optimaalisena pidätte seitsemän pelaajan joukkuetta, joissa kaikki ovat tosiaan tunnollisia lentokonepelin käyttäjiä?
Seitsemän pelaajan lentue ei ole minulle mikään vaikeus. Pelaan jos on pakko mutta vaihdossa voin olla jos muut tahtoo pelata. Kaikilla luulis homma olevan hanskassa ainakin niin hyvin että luovareita ei oteta. Peliin paikalle tuleminen on aina plussaa joukkueelle ja itselleenkin.

5. Rankkaa liigan joukkueet vahvimmasta heikoimpaan.
1. Flying Legends
Vahvimpia joukkueita ollut aina ja luottoa löytyy edelleen Hymyilee

2. MunQ
MunQittajat tulee ja jyrää kaikki paitsi Flying Legendsit!

3. Flying Legends 2
Tämän joukkueen yhteishenki on aina pelannut ja tulee pelaamaan tälläkin kaudella.

4. Sieni
En itse näe tätä joukkuetta mitenkään MunQin tai F.L:n haastajaksi. FL2:sta saattaa menettää pari erää mutta tuskin enempää.

5. Haaksirikkoutuneet
Luotan joukkueeseemme paljon ja tässä luultavasti sijoitus joka on ainakin helposti saavutettavissa.

6. TyQ
Tämä tykistien iloinen porukka on aina ollut minulle mieleinen ja taidollisesti kukaan pelaaja ei ole parhaimmistoa mutta yhteishenki pelaa niin voittoja tulee.

7. Vesinokkaeläimet
Tästä korkeammalle ei Nokka sijoitu.

8. SatQ
Entinen joukkueeni on edelleen vahva. Jos pelaajat saapuu paikalle niin hieno homma Hymyilee

9. LuftFlotte
Yritystä löytyy mutta ei tarpeeksi.

10. Heaven's Guards
Tää on liigan suurin vitsi. Lopettaa kesken kauden luovareiden takia.



[MunQ] Vata56
1. Olette pelanneet nyt kauden MunQin riveissä, edustettuanne Kaljoja monen kauden ajan. Minkälaiseksi luonnehtisit hyppäystä näiden joukkueiden välillä? Kumpi on silmissänne kovempi tiimi?
Noh, meininki on tuntunut jokseenkin samanlaiselta kuin Kaljoissa; tiimi on hyvä ja läppä lentää, mutta osataan myös vakavoitua tarvittaessa. Kalja oli ehkä parhaimmillaan noin vuosi sitten ja MunQin tähtikaarti taitaa tulla parin vuoden takaa. Kalja oli kuitenkin tosi kova myös toissakauden poppoolla, samoin kuin me MunQit oltiin viime kaudella ja ollaan tälläkin kaudella. Rankkaisin ehkä kuitenkin Kaljan hieman kovemmaksi, ja mun silmissä ratkaisun tässä tekee suosikkipelaajani Kusti (terveisiä vaan.)

2. Tällä kaudella pelataan runkosarjaa, eli tulette joukkueenne kanssa kohtamaan ensin kaikki muut yhdeksän liigajoukkuetta ja sitten kenties jatkamaan pelejänne playoffien puolella. Turhauttaako yhtään pelata noin paljon otteluita ennen tosikoitoksia, kun näin ennakkoon voisi povata että suurin osa kamppailusta tulee olemaan läpihuutojuttu?
Mun mielestä oikeastaan tosi jees että pääsee pelaamaan useita pelejä, koska nykyään omat pelailuni rajoittuvat melkein kokonaan noihin liigapeleihin. En myöskään oo totaalisen kartalla nykyisistä klaaneista ja niiden pelaajista, joten on lähinnä hauskaa nähä vähän miten nykyään osataan lentää.

3. MunQ onnistui viime kaudella marssimaan varsin selkeään mestaruuteen, kun Sieni kaatui loppuottelussa kenties selvimmän loppuottelun jälkeen koskaan. Uskotteko että teille voi tällä kaudella löytyä pysäyttäjää vai näemmekö jälleen tällä kaudella yhtä tylsän finaalin?
Viime kausi oli tosiaan voittoisa ja jäi hyvä maku suuhun tästä tiimistä. Uskon että ainakin haastetta tulee riittämään jos meidät aikoo kaataa, mutta mitä tahansahan voi kauden aikana tapahtua. Tyydyn siis vastaamaan näin savolaesittain että 'voephan tuo olla vuan voephan tuo olla olematakkii.'

4. MunQissa on aina vallinut tiivis yhteistyö johtajan ja jäsenistön välillä eritoten pelien sopimisen saralla. Onko teidän ollut suhteellisen inaktiivisena lentäjänä helpotus päästä joukkueeseen, jossa tieto kulkee otteluiden ajankohdista niin uskomattoman hyvin? Mitä ajattelette siitä että MunQ pelaa toivomuksestaan kaikki pelinsä klo 20 tai sen jälkeen?
Informaatio tosiaan kulkee paremmin kuin Kaljassa ja pelaajat saadaan paikalle, olen siis todella tyytyväinen senkin asian suhteen tässä joukkueessa. Mulle parhaat peliajankohdat on juurikin klo 19-21, koska päivisin ja alkuillasta on usein monenlaista muuta puuhaa.

5. Rankkaa liigan joukkueet vahvimmasta heikoimpaan.
En tosiaan tunne kovin täyteläisesti näitä joukkueita, mutta listani menis jokseenkin näin:
1. MunQ
2. F.L
3. Sieni
4. SatQ
5. F.L2
6. TyQ
7. Nokka
8. L.F
9. Jämät
10. H.G
« Viimeksi muokattu: 23.03.14 - klo:16:14 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #143 : 23.03.14 - klo:16:10 »

[Nokka] duunipoju
1. Pelaatte tällä kaudella Vesinokkaeläimissä. Miten te ylipäätään teitte paluun ja juuri Nokkien riveissä? Miltä tuntuu olla takaisin tositoimissa?
No en oo koskaan lopettanutkaan vaan ei ollut konetta mikä pyörittää javaa... En oo päässy viel pelaa yhtää peliä niin en tiiä Näyttää kieltä

2. Olette tunnettu johtajana olemisesta. Yritättekö myös Nokissa tehdä vallankaappausta?
En jaksa kun ei kiinnosta enää lentokka paljoa

3. Jäsenistönne on laaja ja pelaajia löytyy moneen lähtöön. Miten arvioisitte tiimikavereitanne?
No kyllä jotkuun ovat aika pellejä valkoisen tekijöitä tupliakin taitaa löytyä Hymyilee leveästi

4. Mitä siskollenne kuuluu? Milloin houkuttelette hänet lentsikan pariin?
Ihan hyvää ei ole tulossa ei tykkää aapelista ;(

5. Rankkaa liigan joukkueet parhaimmasta huonoimpaan.
1. MunQ
2. F.L
3. Sieni
4. F.L2
5. Jämät
6. Nokka
7. TyQ
8 .H.G
9. SatQ
10. L.F



[SatQ] Chessmate
1. SatQun viime kausi ei ollut mikään menestystarina, taivaleen katkessa jo ennenaikojaan luovutustilin täytyttyä. Millä eväin moista lähdetään ehkäisemään?
Niin... Viime kausi... Itse ainakaan en näe asiaa niin, ettei ongelmaa enää olisi. Meidän pelaajat kun... no... ei niin aktiivisia ole. Jotenkin myös ihmetyttää se, miten tämä asia muuttui, kun kaudella 13 03 oli hienosti aina paikalla 4 pelaajaa, mutta sitten kaikki vaan katos. Olihan niissä luovutuksissa kuitenkin syynsä. Tai miten sen paremmin sanoisi. SatQ ei vaan pystynyt pelaamaan 18.30 tai silloin kun oli Suomen peli. Pieniä myöhästymisiä myös tuli pelaajilta niin, että molemmissa luovutuksissa muutaman minuutin jälkeen meillä oli kyllä 2 tai 3 pelaajaa. Minullahan ei ole valtaa tai voimaa pakottaa nämä inaktiiviset pelaajat pelaamaan, mutta uskoa ja toivoa täytyy. Aktiiviset pelaajat olisivat tervetulleita.

2. Joukkueenne on liikkeellä lähestulkoon samalla miehityksellä kuin aikaisemmin, tiimissä ollessa kokonaisuudessaan kuusi pelaajaa. Aiotteko vastaisuudessakin olla aktiivinen siirtomarkkinoille, mikäli sopivia pelaajia vaikuttaa ilmeentyvän?
Kyllä, viime kaudella meni niin huonosti kun voi mennä, ja sen toistuminen pitäisi pystyä estämään. Aktiiviset pelaajat olisivat juuri nyt SatQulle elintärkeitä. En usko, että nuo tämän hetkiset kuusi pelaajaa riittävät. Guikkaa oli viime kaudella yksi SatQun tärkeimmistä pelaajista, ja nyt kun hän ei ole enää keskuudessamme, pitäisi saada muita pelaajia korvaamaan hänet ja pelastamaan SatQun. Siihen viime kauden tilanteeseen ei olisi mukava vajota uudelleen. Ehkä senkin takia en pidä tästä Jämät-klaanista, kun useat mahdolliset SatQun pelaajat karkaavat johonkin toiseen klaaniin, joka tulee yllätyksenä keskiviikko iltana mukaan liigaan. Pelkkä siirtomarkkina alue tuskin tulee riittämään, jos useampia uusia pelaajia halutaan, eli niitä pitäisi poimia muualtakin, kuten tuolta itse lentokonepelistä.

3. Ennakkoon ajateltuna SatQ lähtee liigaan musta hevosena, ollen omieni ennakokaavailujen mukaan seitsemänneksi vahvin joukkue. Näetkö asian samoin? Kuinka korkealle voitte yltää?
Joo. Jos, me saadaan uusia tasokkaita pelaajia ja nää vanhat tutut pelaajat herää niin aika samoilla linjoilla oon. Nopeasti kun katon niin, tuolla on toi H.G, L.F ja Jämät jotka uskon SatQun voittavan, ellei jouduta alivoimalle. Parhaassa tapauksessa voitasi me ehkä voittaa myös TyQ, Nokka ja F.L2, mutta se voi olla pelkkää toivomista. Nokka ainakin repii jostain itelleen vahvistuksia. Huonoimmassa tapauksessa me tiputaan taas luovutusten takia tai sitten tullaan viimeisiksi, koska ei saada muuta kuin 2 pelaajaa paikalle peleihin... Noita huonoja loppuja ei oo mukava ajatella. Jotenkin harmillista, että se peli, mikä voi SatQun kannalta olla tärkein peli koko kaudella, SatQ - H.G, pelataan heti ensimmäisenä eikä meillä ole paljoa aikaa hankkia lisää pelaajia (ei enää ollenkaan). Uskon, että tämä ensimmäinen peli näyttää paljon, mihin SatQ tällä nykyisellä kokoonpanollaan pystyy.

4. Jos SatQ saa pelaajiaan paikalle pitäisi olla selvää että kohtalonanne on B-playoffeissa oleminen. Käytännössä ottaen on hyvin todennäköistä että mahdollisuutenne A-playoffeihin menevät ripeästi, mutta toisaalta varmistanette parilla voitollanne sijoittuvanne B-playoffeihin oikeuttavalle paikalle. Pelkäättekö yhtään että käy kuten arvelen, eli että runkosarjaottelut tulevat olemaan SatQun kannalta merkityksettömiä?
En jummarra. Eikö kaikki pelit pidä voittaa 5-0?

5. Rankkaa liigajoukkueet vahvimmasta heikoimpaan.
1. MunQ näytti jo viime kaudella mihin pystyy, kun sai Kaljojen parhaita pelaajia. Hyvinhän se pärjäisi ilmankin.
2. F.L osaa jotain.
3. Sieni erittäin vahva viime kaudella, mutten usko sen pääsevän kolmossijaa korkeammalle ilman futista, vaikka se saikin muita pelaajia.
4. F.L2 ihan samanlainen jengi kuin F.L, mutta astetta heikompi
5.-6. Nokka ja TyQ, en osaa sanoa kumpi tulee voittamaan. Ehkä Nokka, mutta en Q-klaanin pelaajana suostu sanomaan niin.
7. Jämät
8. H.G on ihan hyvät mahdollisuudet voittaa L.F
9. L.F

En osaa sanoa vielä kuinka kauas SatQ tulee pääsemään
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #144 : 23.03.14 - klo:16:12 »

[Sieni] ElNSTEIN
1. Olette valtuustossa ollessanne kirjoittaneet yllättävänkin asiallisia viestejä, vaikkei teiltä etukäteen voinut kenties odottaa noinkin korkeaa antia. Ette kai ole rauhoittumaan päin, juuri kun olette päässet liigatoiminnan kannalta ytimeen ja voitte sekavoittaa asioita?
Osaan olla asiallinen kun sille on tarvis. Vielä tärkeämpää: Kun haluan.. Foorumilla olen tosiaan ollut hieman hiljainen enkä ole kiusannut niin paljon nörttejä kuten yleensä. Tämä johtunee varmaan siitä, että kapasiteetti menee kokonaan lentokonepelin puolelle, jossa nörtit ovat hauraampia ja heihin on helpompi iskeä kiinni. He ovat kuin kaloja vedessä joita voi huijata mukaansa.

Rauhottumisesta ei ole tietoakaan, en aio muuttaa persoonaani joittenkin ihmisten takia kuten 95% munkkiliigan väestä. Heillä persoona riippuu siitä kenen kanssa he juttelevat, mulla se on ja pysyy. Katsotaan nyt miten jännää tuolla valtuustossa on, saako sieltä edes provoja aikaan vai onko se mesta ihan tylsä.. et jaksaako siel edes pysyä?

2. Omaatte pitkän rikosrekisterin törttöilyistänne johtuen, mutta olette nyt pysyneet kaidalla tiedellä jo jonkun aikaa. Joko olette kyllästyneet rajojenne kokeiluun, vai oletteko yksinkertaisesti oppineet virheistänne ja osaatte nykyään vedättää paremmin? Uskotteko että menneisyydestänne pimeällä puolella voi olla hyötyä valtuustossa?
Huoh, ite tykkään kutsua sitä ansioluetteloksi..

Joo mun tuplat ja muut on pysyny tosi hyvin piilossa ja oon yrittäny provota vähän salassa ettei pahat modesedät nappaa mua ja heitä linnaan (Koska sillon joutuu irl vankilaan T: yu aksu).

Koskaan ei ole ollut kyse mistään rajojen kokeilusta, tiedän ne oikein hyvin. Tietääkseni en ole myöskään koskaan tehnyt minkäänlaisia virheitä, vain selkeästi osoittanut virheellisiä ja ongelmallisia kohtia liigassa. Onneksi olen nykyään siellä ihanassa valtuustossa jossa voin anastaa vallan itelleni. Todellakin mun karseella häirikkö, mälläri ja trollitaustalla on siellä hyötyä, porukkahan on selkeesti vittuuntunu mun läsänoloon ja se on musta loistavaa.

3. Esiinnyitte viime kaudella Alkon riveissä, johon ainakin näin ulkopuolisen näkökulmasta vaikutitte sopeutuvan oikein hyvin. Miten itse koitte asian ja harmittaako teitä lainkaan, että klaani päätti kuin päättikin jättäytyä ulos liigakarkeloista?
Joo mua rukoiltiin sinne niin pakko oli mennä.. Ei vaan olin klaania vailla ja sitten kysyin Growilta kun P-K:ssa tultiin hyvin juttuun ja kemiat pelas siel tosi hyvin, että pääsisköhän sinne. No sittenhän mä löysinkin itteni sieltä juoppojen päämajasta. Mua harmittaa itseasiassa jonkunverran, sillä porukka oli tosi rento ja aivantoista maata muista lentokonepelin klaaneista.. Mut onneks jäi klaanialue joka on aivan paras <3!

Ite haluisin, että klaani tekis taas jossain vaiheessa vaikka comebackin (Jos siis itekään jaksaa pelata sillon), mutta growwihan kehu lopettavansa kokonaan (Yeah right) Hymyilee leve&#228;sti Mut toivotaan parasta..

4. Yllätitte varmastikin monet siirtymällä pallosalaman johtaman Sienen riveihin, vaikka ette tietävästi ole tunnettu minään salaman parhaan ystävänä. Ovatko välineet alkaneet jo lämpenemään, vai perustuuko työsuhteenne ainoastaan pelillisiin seikkoihin? Kuinka paljon kunnioitatte salamaa?
Tääkin oli aikalailla sattumankauppaa, pallohan sano ettei enää koskaan pelattas samassa klaanissa. Tääkin näytti lähtevän silleen käyntiin ettei tule olemaan klaania, jolloin kysyin pallolta olisko tilaa ja hän vähän epäröi. Mut sitten vikana päivänä ennen kauden alkua mut napattiinkin mukaan ihquu äksdeeäksdee. Nojaa, en nyt osaa sanoa lämpenemään, mutta en mä kai samalla tavalla sille vittuile kun P-K:ssa. Sieneen menin pääasiassa sen takia, koska siellä on yks toinenkin kissafani ja meillä on salasuhde arvaajalla 5€ taatelikoodi

Öö kuka helvetti kunnijoittaa toista netissä?

5. Rankkaa liigan joukkueet vahvimmista heikoimpaan.
Öö en muista kyllä ulkoa niitä klaaneja ja mua ei kiinnosta sen vertaa, että mä kattosin joten öö

1. ALKO
2. MunQ
3. Nokka
4. TyQ
5. F.L2
6. F.L



[TyQ] Someone19491
1. Pelaatte usein klaaniotteluissa B.F.B-tagilla, vaikkette luonnollisestikaan edusta sitä enää. Koetteko häpeää kuuluessanne TyQiin vai yritättekö vaan olla hulvattoman hauska? Uskotteko että muut joukkuelaisenne ottavat itseensä moisesta häiriökäyttäytymisestä?
Käytän B.F.B-tagia ilmaistakseni haluani takaisin oman klaanin vapauteen, mutta diktaattorimainen latesofi on tämän törkeästi estänyt.

2. TyQ näyttää kauteen lähdettäessä ehkä vahvemmalta kuin koskaan, kun tiimiä edustaa viisiä keskistasoista aktiivista peluria joiden pitäisi pystyä saapumaan otteluihin paikalle. Miten itse näet asian, onko teillä kasassa nyt kaikkien aikojen miehistö joka voi kyetä ihmeisiin?
No, meidän miehistö voisi olla kovempikin jos tuplanolla olisi aktiivisempi. Tälläkin miehistöllä on mahdollisuus päästä korkealle, ja ainakin peleihin täysi miehistö saada.

3. Ennakkoon ajateltuna TyQ kuuluu keskikastiin taistellen sijoituksista 5-8. Näettekö asian samoin? Kuinka korkealle tavoitteenanne on yltää?
Viiden parhaan joukkoon. Siihen meillä on hyvätkin mahikset, kunhan late onnistuu pamputtamaan meitä kunnolla.

4. Joukkueenne käyttää teamspeakia ja otteluiden aikana tunteet varmastikin kuumenevat. Onko teillä sanottavana jotain sisäpiirillisiä juoruja TyQin otteluiden aikana tapahtuvista asioista vai onko teidän pakotettu vaikenemaan tästä kaikesta? Kuka määrää kaapin paikan kaikelle kun tarve sitä vaatii?
Teamspeakin oma ihana Saikku-täti pitää kovaa kuria siitä että keskustelu pysyy peliin liittyvänä ja tehostaa pelaajien suorituksia lukuisilla voimasanoillaan.

5. Rankkaa liigan joukkueet vahvimmasta heikoimpaan.
1. TyQ
2. MunQ
3. F.L
4. Sieni
5. F.L2
6. Jämät
7. Nokka
8. SatQ
9. L.F
10. H.G
« Viimeksi muokattu: 23.03.14 - klo:16:23 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #145 : 27.03.14 - klo:11:00 »

[Jämät] tomich

1. Palasitte liigaan hetki sitten oltuanne aikaisemmin oikein aktiivinen pelaaja. Mikä veti teidät takaisin peliin ja uskotteko että tulitte jäädäksenne?
Yhtenä kauniina päivänä eksyin lentokonepeliin takaisin ja siitä se minun palaamiseni johtui,sillä innostuin taas.Uskon,että tulin jäädäkseni ja aktiivisuuteni vain nousee.

2. Saitte kuin saittekin tarjouksia tälle kaudelle, mutta lopulta päädyitte menemään Haaksirikkoutunet nimiseen klaaniin. Mikä sai vaakakupin käännettyä siihen suuntaan?
Doveen oli ensiksi tarkoitus mennä,sitten kuulin että Dove meni suohon. Nokkaakin harkitsin, mutta en ollut siitä niin kiinnostunut, se ei vaan sytyttänyt. SatQ taas oli mielestäni uponnut laiva koska keskeytti kauden ja otin sen pois. L.F ja H.G taas olivat Nokan Kakkois-ja Kolmoislentue,eikä nekään sytyttäneet. Sitten tuli Haaksirikkoutuneet ja se minua sytytti, sillä siinä oli sitä jotain.

3. Pelaatte nimellisesti kovemmassa seurassa kuin ehkä koskaan aikaisemmin. Millaisia ajatuksia teillä on tällä hetkellä tiimiläisistänne, vai uskallatteko kommentoida tarkemmin vasta myöhemmin?
En tunne kaikkia läheskään,aika uusia kavereita.Akseli5:den tunnen vuosien takaa kovan kilpailun merkeistä esimerkiksi Dueleiden.Nykyään nauran niille ajoille.

4. Ennakkoon ajateltuna klaaninne kuuluu keskikastiin ja on ehkä vahvin ennakkosuosikki B-mestaruuden voittamiseen. Millaisin pelillisen tavoittein lähdette tiiminne kanssa, vai katsotteko sen suuremmin miettimättä mihin tienne vie?
En usko,että meillä on mitään tavoitteita, mutta ken tietää kuinka pitkällekkin tiemme vie.

5. Rankkaa liigan joukkueet vahvimmasta heikoimpaan
1. MunQ
2. F.L
3. Sieni
4. FL2
5. Jämät
6. TyQ
7. Nokka
8. SatQ
9 .L.F
10 .H.G
« Viimeksi muokattu: 31.03.14 - klo:01:21 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #146 : 29.03.14 - klo:16:45 »

Toisen kierroksen Jämät-TyQ, F.L-Nokka, Sieni-SatQ, L.F-F.L2 ja H-G-MunQ otteluiden ennakointia:

http://marsu.zerodistance.org/20142/kierros2.mp3

(Tengsinge & pallosalama & Saial & mcboxerjr)
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #147 : 31.03.14 - klo:01:08 »

[Sieni] duff-beer

1. Edustitte talvella Alkoa, mutta klaanin jättäydyttyä ulos tältä kaudelta loppui luonnollisesti taivaleenne siinä. Miten päädyitte juuri Sienen riveihin? Joko kadutte vaihdosta vai toimisitteko samoin jos voisitte jotenkin palata menneisyyteen?
Eipä tuossa ollu mitää suuria suunnitelmia ja pallo kyseli sittemmin sieneen ja siitä se sitten lähti.

2. Olitte katsojan roolissa nykyisen työnantajanne Sienen ja MunQin välisessä loppuottelussa. Jäikö ottelusta mitään mietteitä? Uskotko voivasi tuoda jotain Sienen peliin, joka kääntää ensi kerralla vastaavat pelit heidän edukseen?
Enpä jaksanu murehtia liikaa heidän pelaamisestaan, enkä tulevaakaan.

3. Sientä edustaa parhaillaan kahdeksan jäsentä ja suurin osa heistä on hyvin aktiivisia. Voiko tiiminne koko muodostua millään tavalla kompastuskiveksi? Keiden uskotte olevan tulilla pelien tärkeyden ja salaman huutojen noustessa tappiin? Kannatatteko henkilökohtaisesti täysin tasapuolista peluutusta?
Tuskin se ongelma on, ei meillä mitään peliriippuvaisia ole, ainakaan liikaa.

4. Sientä johtaa johtajien johtaja, itse ramboksikin epäilty pallosalama, joka häikäisi vastikään julkaistulla salmson-videolla tappaen kaiken mitä eteen sattuu. Onko joukkueenne täysin salaman varassa vai löytyykö teiltä tarpeen tullen leveyttä? Minkälaiseksi luonnehtisit häntä näin normaalin alaisen näkökulmasta?
Kyllä jokainen saa mielipiteensä sanoa. Eikä meidän koko joukkue ole pallo, eihän?

5. Rankkaa liigan joukkueet vahvimmasta heikoimpaan.
Jätän asian ammattilaisten tehtäväksi
« Viimeksi muokattu: 31.03.14 - klo:01:21 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #148 : 03.04.14 - klo:08:25 »

[F.L2] myway

1. Johtajanne on jaksanut peräänkuuluttaa tiiminne yhteenhitsautuneisuutta melkeinpä jo (muiden näkökulmasta) kyllästymiseen saakka. Miten läheiseksi koette kolleganne?
Läheisiksi… no enhän mä tiedä noista mitään, niin voiko niitä läheisiksi kutsua. Mutta uskallan kuitenkin väittää, että meidän joukkueella on tällä hetkellä paras tiimihenki.

2. Joukkueessanne ei ole tällä hetkellä muita johtopesteissä toimivia henkilöitä kuin CONST ja hänetkin tiedetään äärimmäisen joustavaksi persoonaksi ja helläksi kuin koiranpentu. Onko se todellisuudessa CONST joka ratkaisee asiat vai näyttävätkö muut kaapin paikan hänelle?
Konst hoitaa kaiken paperityön ja pistää asiat käytäntöön. Ne asiat, joista me muut ollaan päätetty.

3. Sarjajärjestelmäksi valittiin irc-kokouksessa runkosarja mikä merkitsee pitkää rupeamaa ennen tosikoitoksiin pääsemistä. Uskotteko että sinulle tai joukkueellenne muodostuu ongelmaksi pelata kauan ennen playoffeja?
Tuskin siitä ongelmaa tulee joukkueelle. Koko joukkuetta katsoen motivaatio taitaa olla ihan hyvissä lukemissa, ei juuri kukaan ole ainakaan toistaiseksi ilmaissut negatiivisia tuntemuksiaan aikataulua kohtaan. Itsellä tosin kiinnostus ja motivaatio tulla kentälle on toisinaan vähän hakusessa, mutta eiköhän se tässä mene.

4. F.L2 sijoittui viime kaudella viidenneksi, nousten pari sijaa syyskauteen nähden ja yltäen toistaiseksi korkeimpaan sijoitukseensa. Onko sama jälleen päämääränä vai kuuluuko pelillisiin tavotteisiin jopa mitalikantaan yltäminen?
Mitaleista meillä ei kukaan uneksi. Luulisin, että pelillinen tavoitteemme on vähintäänkin pysyä tällä sijalla. Olisihan se mukava nousta, mutta rehellisesti sanoen mulle on aivan sama, vaikka oltaisiin hännänhuippuja.

5. Rankkaa liigajoukkueet vahvimmasta heikoimpaan.
Jos nyt tuota klaanilistaa apuna käyttäen miettii, niin eiköhän nuo tatit ole pelillisesti aika vahvoilla. En kyllä osaa tällaisiin vastata, kun ei ole oikein mitään hajua klaanien ja pelaajien tasoista…. Vahvat on myös heikkoja, ja heikot vahvoja.
« Viimeksi muokattu: 03.04.14 - klo:08:29 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #149 : 04.04.14 - klo:03:46 »

[F.L2] Cumkuad

1. Onko F.L2 kiva tiimi?
En ymmärrä kysymystä...

2. Teille elämässä tärkeän etapin kulumisesta on lähes täsmälleen vuosi aikaa, sillä kevään viimeiset ylioppilaskirjoitukset järjestettiin viime viikolla. Miten tämä 12-kuukautinen jakso on elämässänne sujunut? Tiedättekö vielä että mitä teistä tulee isona vai onko tulevaisuutenne vielä hämärän peitossa?
Tuntuu välillä siltä et vuoden sisällä on muuttunu tosi moni asia, mut sit ku tarkemmin ajattelee, ni ei kuluneen vuoden aikana oo tapahtunu mitään valtaisaa. Opiskelu uudessa koulussa vaati tietenki sopeutumista, mut isoks osaks asiat on edelleen ennallaan. Isona... toivon et ylitän sen 80 kilon rajan.

3. Kesä alkaa vähitellen rantautumaan myös järviseen maahamme, jonka luulisi ilahduttavan suurimman osan meikäläisistä sydämistä. Merkitseekö vuodenajan vaihdos sitä että herran vaatetus kevenee samaa tahtia kuin elohopea kohoaa korkeammalle vai pysyttäytyykö massiivinen lihaksistonne visusti kankaan alla? Oletteko näin paria kuukautta ennen kesää riittävän kovassa tikissä, kyetäksenne valloittamaan paikallisten neitokaisten sydämen ulkoiselle olemuksellanne?
Pukeudun kesälläkin ihan housuihin ja t-paitaan, en sen paljastavammin. Olinpa ilman paitaa tai paita päällä, kyl ne lihakset näkyy. Lihaksisto pysyy siis periaatteessa kankaan alla, mut kyl paikallisilla neitokaisilla on joku käsitys siitä, minkä luokan salikarhusta on kyse.

4. Energiajuoma Rodeo-light on onnistunut löytämään vankkumattoman aseman osan liigalaisista sydämessä ja vakiinnuttamaan asemansa siellä. Miten kuvailisitte suhdettanne kyseiseen yleelliseen juomaan, jota vain kaikista onnekkaimmat pääsevät hörppimään? Kuvaile Rodeo-lightista saatavaa makuelämystä.
Rodeo light on kyllä energiajuomana vertaansa vailla. Kyseessä on siis sen verran vahvan vetovoiman omaavasta energiajuomasta, etten ite uskalla edes juoda sitä ku kerran viikossa – riippuvaiseks tulemisen riski on liian suuri.

5. Kesän tuleminen on usein merkinnyt sitä että olette päässeet tutustumaan synnyinmaahasi paremmin ja katsomaan, että miten asiat ovat siellä josta juuresi lopulta tulevat. Miten tämän isokokoisen tammen kesäsuunitelmat ovat sen suhteen että tuletko jättämään meidät jälleen sukulaistesi vuoksi?
Tohon kesämatkailuun liittyy sen verran monta muuttujaa et viel on liian aikasta sanoa päädynkö tänä kesänä sinne Swazimaahan vai en. Toivon mukaan vältyn matkalta tänäki vuonna, mut tosiaan aika näyttää.

6. Aikuisen miehen päivittäinen kalsiumin saantisuositus on n. 800 mg, jota varmastikaan moni ei onnistu täyttämään. Kai te juotte kyllin paljon maitoa yltääksenne ravintsemusterapeuttien peräänkuuluttamalle tasolle? Missä muodossa tuppaatte yleensä nauttimaan maitonne?
Juon maitoa arkisin oikeastaan aina kun syön, joten yhessä päivässä menee suunnilleen litra. En oo katellu ihmeemmin et miten paljon kalsiumia tossa meiän maidossa on, mut kuvittelisin et saavutan sen saantisuosituksen. Vedän maitotuotteeni pääasiassa nesteen muodossa, 1,5 rasvaprosenttisena tietenkin. Aamuisin laitan leivän päälle juustoa, joten siitäkin tulee tota nautintoo...

7. Tietävästi kärsitte pahanmaineisesta kolmannen asteen peliriippuvuudesta, joka ei tunnetusti parane pelkästään sormia näpäyttämällä vaan voi vaatia jopa hoitoa. Miten puolustaudutte syytöksiltä jotka juuri esitin? Kuinka suuria ovat päivittäiset pelimääränne? Joko olette saavuttaneet pisteen, jolloin sosiaaliset suhteenne alkavat kärsimään rajattoman himonne vuoksi ja alatte tosissaan punnitsemaan mitä teette kun kaupungin kuumin mimmi pyytää teitä jätskille?
Pelien parissa menee päivittäin pari tuntia, mut ei se tarkota ettenkö sais mitään muuta aikaseks. On mulla asioissa joku tärkeysjärjestys, ja sanottakoon että pelit ei tuu ihan päälimmäisenä. Kuumuus ei oo mun silmässä pelkästään fyysistä, vaan ihan yhtä paljon myös henkistä. Kaupungin KUUMIN mimmi hyväksyy sen et mullakin on omat tarpeeni.. Oon sitä paitsi sen verran hieno mies et pakastimessa on aina jäätelöä.

8. Ette ole tunnettu mistään valtavan monipuolisesta ruokavaliosta ja lienee turha edes haaveilla että menisitte jonan päivänä lautasmallin velvoittamalla tavalla. Uskotteko pysyvänne tolpillanne pitkään mikäli jatkatte nykyisenkaltaisella täysin yksitoikkoisela ruokavaliolla? Jos joutuisitte autiolle saarelle niin minkä yksittäisen aterian ottaisitte seuraksenne jakamaan kokemuksia?
Mun ruokavalio on sikäli ykspuolista, etten syö monipuolisesti eri ruokalajeja. Koen kuitenki et se ruoka mitä syön on edes jotenki ravitsevaa, onhan kanassa proteiinia, pastaruuassa hiilareita ja rasvaakin tulee saatua vähän joka puolelta. Kana kananmakusen nuudelin kanssa tai vaikka ihan spagetin kanssa ois semmonen mitä voisin kuvitella syöväni sen viis vuotta autiolla saarella...

9. Kuntosalille suunnatessa kohtaa aina tasaisin väliajoin pahoja "häiriötekijöitä" kun täysin normaalilta vaikuttavina päivinä eteen voi hypätä jalkakyykkyä tekevä kaunotar, joka sattuu kuulumaan paikalliseen balettikerhoon ja pukeutuu sitten sen mukaisesti. Annatteko moisissa tilanteissa täyden vallan sisäiselle pedollenne vai pysyttekö kylmänviileänä näkymistä huolimatta ja keskitytte pelkästään olennaiseen? Voisiko soveltavien harjoitusten tekeminen tulla kyseeseen vastaavissa tapauksissa jos normaali saliohjelma tuntuu tappavan tylsältä?
Tommoset tilanteet on kyllä vähän kinkkiset. Teen kuitenki parhaani keskittyäkseni penaamiseen ja ollakseni kattomatta ympärilleni. Balettitytöillä on kuitenki tapana olla sen verran hyvä tekniikka kyykyssä, etten joskus voi muuta ku ihailla ja ottaa mallia itekin.

Ite vihaan saliohjelmani muuttamista. Mua häiritsee aina ihan suunnattomasti jos joku on varannu penkin sillo ku mun pitäs penata. En haluu vaihtaa edes liikkeideni järjestystä, vaan ootan mielummin et tää toinen piru on saanu sarjansa pois alta.

10. Rankkaa liigan naislentäjättäret kuumimmasta ei-kuumimpaa.
Asianomaisen vastaus poistettiin haastattelijaan ja käyttäjään pallosalama kohdistuneen alatyylisen ilmauksen ja seksuaalissävytteisen vihjailun johdosta.
« Viimeksi muokattu: 04.04.14 - klo:04:23 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Sivuja: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024