Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
19.04.24 - klo:19:18

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Pääkokonaisuudet
| |-+  Kulmanurkkaus
| | |-+  Täällä keskustelemme iloisista asioista
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 41 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Täällä keskustelemme iloisista asioista  (Luettu 331012 kertaa)
Turrikka
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 191



Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #525 : 10.07.16 - klo:22:53 »

Näinköhän tulee käyttöä?
tallennettu
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #526 : 11.07.16 - klo:00:16 »

Luulisi ainakin että naimalupa on hyödyllisempi kuin lupa tappaa  Epävarma
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #527 : 04.08.16 - klo:09:18 »

Hedo löysi ranking 98 juuston. En ollu koskaan kuullutkaan siitä.
tallennettu
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #528 : 04.08.16 - klo:19:52 »

Puuh!

Noh, kirjoitan romaanin (kirjoitin matkaltani kyllä matkapäiväkirjaa, nimenomaan päiväkirjaa, ei sellaista, mistä löytää mitäkin ruokaa ja mitä shoppailin, vaan tuntemuksiani, mitä tein ja mitä koin), mutta lyhyemmän version alkuperäisestä.

Vilna  Py&#246;ritt&#228;&#228; silmi&#228;&#228;n
-Mut majoitettiin vanhan liettualaisvenäläisen naisen seuraan hostellissa, eikä meillä ollut yhteistä kieltä, mutta hän oli vieraanvarainen, todellakin.
- Vilnassa melkeinpä joka neljäs ihminen puhui suomea.
- Vanha kaupungin ulkopuolella oli vähän ihmisiä, eikä oikein mitään, ei edes sitä KGB-museota, mitä yritin metästää, eikä ketään, keneltä kysyä.
- Osataan melko hyvin englantia, eivät kaikki, mutta yleensä kaupasta löytyy joku, joka osaa ja haluaa auttaa turistia.
- Vanha kaupunki on kallis... itse pystyn Helsingissä (tietämällä oikeat paikat) syömään hyvin 20 eurolla ja saattaa sisältää jopa viinilasillisen tms. Ja sama oli hinta (tarkemmin 25 euroa + tippi) Vilnan vanhassakin kaupungissa.
- Ihan hyvä startti matkalle, vaikkakin olin kovin yksinäinen, koska vaikka puhuinkin erään kalifornialaistytön ja eräiden suomalaisrouvien kanssa, sain viettää aikaani melko yksin.
- Bussimatka Vilnasta Varsovaan oli viheliäinen, sillä mun eteen parkkeerasi kaksi nuorta suomalaisneitoa, jotka vetivät penkkinsä heti makuuasentoon, enkä pystyt oikein liikkua ja vaikka rajalla sanoin heidän yllätykseksi suomeksi, että pitää nostaa tuoli, että voin kaivaa laukustani passin, eivät ajatelleet mua sen enempää ja heti sen jälkeen rysäyttivät tuolinsa makuuasentoon ja olin taas loukussa.
-Sää perisuomalainen.

Varsova  Hymyilee
- Sekahostellimajoitus, eli tyttöjä ja poikia, eka ja vika yö 3 pojan seurassa. Mutta olivat itseasiassa äärimmäisen mukavia tapauksia, mutta enpä nyt kovin pitkään heidän kanssa jutellut.
- Tapasin Maltalaistytön, jonka kanssa vietettiin hauska ilta kaupungilla ja vaihdettiin sähköpostiosotteitakin. Tuli olo hetkeksi, että matkustaminen on mukavaa.
- Varsova oli iso ja jäi hieman olo, että olisin löytänyt tekemistä enemmänkin. Vanha kaupunki oli isompi kuin googlen kuvahaku antaa ymmärtää ja Varsovassa oli matkan parhain puisto, ihan överi: oli siis metsäistä aluetta, isoja varjoisia puita, rungot muuratin peitossa, hiekkapolkua, kivetettyä polkua, vettä, patsaita, erilaisia kukka-asetelmia, erilaisia nättejä rakennuksia, suihkulähdettä, sopivan paljon istumapaikkoja ja ties mitä. Ja se oli niin iso, että vaikka siellä oli törkeänä ihmisiä, sai turistivapaita kuvia. Lazienki on sen nimi, ja käykää siellä, jos käytte Varsovassa.
- Bussimatka Bratislavaan oli kaksijakoinen. Polskibussissa puhutaan vain puolaa (ehkä venäjääkin), eli kuulutukset ovat vain sillä kielellä. Oli hieman pelottavaa, kun bussi lähti "paikalliselta motarilta, ei täysin suomalainen vastine", kinttupoluille ja jonkun ajan päästä tuli kuulutus ja kaikki lähtivät ulos. Pienen keskustelun jälkeen mulle selvisi, että on tauko ja mun oli pakko mennä katsomaan bussin kyljestä, että olen oikeassa bussissa ja olin kyllä. Mutta ne maisemat, kun päästiin Puolasta Tsekkien kautta Slovakiaan. Siis aivan jäätävän kaunista. Se tie kulki Karpaattien reunamilla ja siellä oli korkeiden kukkuloiden rinteillä linnoja yms.
- Sää oli loppuajasta kuumaa, paloin ja ilmeisesti siellä oli yhtenä päivänä 35 varjossa.

Bratislava  Ep&#228;varma
- Sekamajoitus huoneessa, missä oli 12 ihmistä, ilmastointi oli ikkuna auki, sekä ovi käytävälle, eikä se ollut aina kovin tehokas.
- Sain olla melko yksin omine ajatuksineen, eli ei kovin mukava fiilis.
- Täällä näin matkan mielenkiintoisimmat ja näteimmät linnat, sekä vanhassa kaupungissa oleva Bratislavan linna (kartoissa lukee Hrad tms), sekä kaupungin ulkopuolella raunio Devin.
- Päädyin seikkailemaan Unkarin rajan läheisyyteen, katsomaan Mirón taideteoksia. Rakennus oli itsessään kuin taideteos, sillä se antoi Tonavalle maalausmaisia ikkunanäkymiä jne.
- Tietoa, missä mikäkin on, miten sinne pääsee ei oikein löydy. Itse vietin ensin puoli päivää etsien keinoa päästä jompaan kumpaan edellämainittuun, eli Deviniin, tai taidenäyttelyyn. Lopulta, kun istuin kahvioon, näin kyltin, missä sanottiin, että 28 ja 29 bussit menevät Deviniin, ja toisena päivänä kävelin turisti-inffoon, missä kerrottiin, että oliko se nyt 90 bussi meni sinne pikkukylään, missä taidenäyttely oli, hinta oli 0,75 senttiä matka, ja yllättäen tällä kertaa ei kummallakaan bussipysäkillä myyty lippuja (normaalisti ovat kaikissa bussipysäkeissä), joten taidenäyttelyyn menin kyllä pummilla lopulta.
- Eli sai etsiä ja hakea paikkoja, hyvin yksinäinen osuus matkaa, mutta samalla kaunein osa.
- Osa turisteistä (taisi olla kaikki vain naisia), niin helvetin kiukkuisia ämmiä, että en ymmärrä, mitä heidän aamupuuroonsa oli laitettu.
- Päivän metsästyksen jälkeen löysin nettiosotteen, josta selvitin myyntipisteen katamaraanimatkalle Bratislavasta Wieniin. Matka oli kiva, kesti alle 2h.
-Sää kuuma ja aurinko paahtoi, paloin täälläkin.

Wien  Vihainen
- Täällä mun matka sai paskan käänteen. Jopa niin paskan, että aloin paikoitellen vihata matkantekoa. Eli täällä olin matkani ainoassa hotellissa, mikä oli joko 4 tai 5 tähden hotla.
- Olin väsynyt, joten mitään ajattelematta vain levitin tavaroitani, ja kaikki tuolit olivat kankaisia, lattiamatto, sekä sänky paikassa, johon oli helppo istua, mutta tässä paikassa oli vittumaisia luteita  Vihainen Vihainen
- Sain siis matkalleni mukaan niitä perkeleitä ja mun käsivarret syötiin parin päivän aikana, jalat sitten myöhemmin.
- Schönbrunnin puisto oli joo nätti, mutta toisti itseään, joten ei voittanut Lazienkia.
- Hundertwasserhaus oli kyllä mielenkiintoinen ilmestys.
- Päätin ottaa bussin täältä seuraavaan ajankohtaan, ei ihan niin henkeäsalpaava kuin edellinen bussireissu.
- Sää oli paahteisen kuuma, eikä kaupungissa ollut teitä reunustamassa viilentäviä puita, ja istumapenkit vähissä ja nekin auringossa.

Praha  Vaikenee Py&#246;ritt&#228;&#228; silmi&#228;&#228;n J&#228;rkyttynyt Virnist&#228;&#228;  Itkee
- Ristiriitaiset fiilikset, luteen perkeleet pilasivat matkani.
- Hostellin respassa suomalainen neito joka vei kasan hostellin väkeä baariin ja seuraavana päivänä pyysi vain mut hänen mukaansa. Oli mielenkiintoista tavata hänen paikallisia ystäviään. Olut oli hyvää!
- Tutustuin myös hostellissa muihin ihmisiin, joiden kanssa vietin iltoja.
- Kaupunki ei ole niin kaunis kuin Bratislava ja väittäisin, että Varsovassa on enemmän näkemistä, mutta tää voittaa tunnelmallaan muut kaupungit. Syy on ehkä se, että turistit ja paikalliset olivat rentoja ja valmiita tutustumaan.
- Jymähdin hostelliin liian pitkäksi aikaa, joten myöhästyin lennoltani. Piti ostaa uusi lento ja odottaa sellaiset 15 tuntia siihen pääsyä ja vihasin matkantekoa niin jäätävästi ja tulin itkeneeksikin jonkun verran.
- Ajankohtaan nähden yllättävän viileä ja epävakainen sää, paikallisten mielestä. Ja siellä oli melko suomalainen sää.


Eli yhteenvetona: En ole yksinmatkustaja, vastedes haluan kaverin mukaan, enkä varmaan lähde yksin. Oli hauskoja kokemuksia, oli kauniita kaupunkeja, hyvää olutta, tutustui uusiin ihmisiin, mutta samalla myös niin viheliäisen paskoja fiiliksiä, etten pysty lyhyesti niitä kuvailemaan. Mutta olen nyt kotona! Ja toivon, että maailma alkaa taas hymyillä ja en tuonnut niitä viheliäisiä paskoja luteita mukanani kotiin *pitää koputtaa puuta kolmesti*
tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
Chess
SatQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 714


Veli Hopea


Profiili
Vs: Täällä kerron mihin tubettajien videoihin olen koukussa
« Vastaus #529 : 14.08.16 - klo:19:15 »

Katson säännöllisesti Pasi Viherahon videoita.
Yksi suosikeistani on se, jossa Pasi selitää Alkon myyjälle viinaa ostaessaan, kuinka pulloissa on eri määrä viinaa, ja Pasi vertaa nesteen korkeutta pullojen kauloista.

Tässä vielä kyseinen video https://www.youtube.com/watch?v=B_pUskhmVVY
« Viimeksi muokattu: 14.08.16 - klo:19:17 kirjoittanut Chess » tallennettu

SatQ-MunQ: 2-0
Johtaja väittelee Satqn voittoon
Saial
Moderaattori / TyQ

Poissa Poissa

Viestejä: 996



Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #530 : 15.08.16 - klo:00:24 »

Juuh, katsoin tuon Viherahon videon. Pitäisi ehkä katsoa häneltä joku toinen video, ennen kuin teen lopullisen mielipiteen hänestä. Ehkä tuo videonaihe ei puhutellut mua ihan niin paljoa tai sitten oli vaan väärä tunnelma sen katsomiseen.

Mutta joo... mä katon joka päivä näemmä uusia tubevideoiden tekijöitä, löytyy aina kaikenlaista mielenkiintoista, mutta toisaalta kun en merkannut niitä mihinkään, löydänkö enää niitä kaikkia mielenkiintoisia juttuja Hymyilee leve&#228;sti

Katsoin Soikulta sen yksinasumisesta tehdyn videon.. en muista, oliko se hänen ensimmäisiä videoitaan, vai mitä.. mutta ei hän paljoa suunnitellut mitä sanoo ja jännä, ettei hän editoinnut lopusta niitä mietitään, mitä vielä pitäisi sanoa -hiljaisia hetkiä. Ehkä häneltäkin pitäisi katsoa vielä joku uusi video, ennen lopullista mielipidettä.
tallennettu

Jos maailma ahdistaa, pakene Bub-kissan söpöön maailmaan.

jääkuningatar

TyQ- kieli                      =  suomennos
jääkuningatar (naisesta) =  henkilö, joka on voittavan tiimin
pakkasherra (miehestä)      ainoa miinuksilla oleva pelaaja.

Lähde: Pehmon sanakirja


Tee uuden vuoden lupaus: Ajattele ympäristöä- valitse ihmismoottori tai julkinen kulkuväline matkustaessasi aina, kun se on mahdollista.

Muistakaa vältellä myös katkarapujen syömistä, sillä ne pyydystetään tuhoamalla merenpohja elinkelvottomaksi useaksi vuosikymmeneksi... täysin elinkelvottomaksi, viemällä kasvit ja maa-aineskin. Miettikää sitä.
V#27
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 87


I'm soo pink o:


Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #531 : 29.08.16 - klo:16:39 »

Kohta mennään
tallennettu

Lainaus käyttäjältä: larry
"lol jätkä panee vaan naisia herran vuonna 2016, vitun rasisti"
Nykypäivän lentokka tossa alla.
Lainaus käyttäjältä: pallosalama
<pallosalama> jos pyytää pelaa ja sit potkii ilman että ees sanoo
<pallosalama> nii voi haistaa #?$%! ja tätä saa signeerata"
VVL 01
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 219


Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #532 : 29.08.16 - klo:16:54 »

Hyvää matkaa!  Cool
tallennettu

Säbääjä

Rambo-> B.F.B -> D2ve -> -BS- -> Burn! -> Nokka  -> C.N.D -> Rotta -> stUka -> Anal-> Dove
CONST
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 974



Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #533 : 30.08.16 - klo:15:13 »

Kävin kaupassa ja nurkan takaa kääntyi valkoinen pakettiauto, jonka kyljessä luki "Salama transport". Sain rekisterinumeron ylös. Minä tuon teepurut.

E: Googlailin tarkemmin ja ilmeisesti auton kyljessä lukikin Salama Saneeraus. Ei se mitään. Tulen kuudelta, kiitos, nähdään!
« Viimeksi muokattu: 30.08.16 - klo:15:16 kirjoittanut CONST » tallennettu

Vuoden herrasmiespelaaja (2012), kiitos äänestäneille!
Lainaus käyttäjältä: Tengsinges
Ja sit kun se on niin ilonen nii kukaan ei jaksa mököttää sille yhtää...
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #534 : 31.08.16 - klo:02:39 »

Kiitos kaikille jotka oli pelailemassa tänään ja myös keskustelemassa myöhemmin, olitte aivan loistavaa seuraa! Kiitokset!  Cool
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #535 : 10.09.16 - klo:16:35 »

Tyttöystäväni teki lentokka-aiheisia keksejä. Mitä tykkäätte?
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
latesofi
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 3 211



Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #536 : 17.09.16 - klo:15:54 »

Kaverichat toimii jälleen. En tiedä, milloin on korjattu vai liekö korjaantunut itsestään?
tallennettu

Kooste kaikista turnauksistani

Tykisti, MunQ -klaanin jäsen,  liiga-admin, sekä Vuoden rantaleijona 2012!

Nopeimmin saat yhteyttä foorumin y-viestillä.
pehmo
ALKO

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 353


Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #537 : 17.09.16 - klo:16:05 »

Kaverichat toimii jälleen. En tiedä, milloin on korjattu vai liekö korjaantunut itsestään?
Toimi ainakin eilen, en tiedä onko toiminut montakin päivää kauemmin.

Aapelin tapauksessa todennäköisin skenario on se, että se korjautui heti kun ylläpito lakkasi välittämättä siitä. Nyt vain toivotaan, ettei ylläpito huomaa sitä.
tallennettu
VVL 01
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 219


Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #538 : 19.09.16 - klo:16:25 »

pelasin nassea ja ranzzmania vastaan salmilla 10 min nii uus enkka 512...
tallennettu

Säbääjä

Rambo-> B.F.B -> D2ve -> -BS- -> Burn! -> Nokka  -> C.N.D -> Rotta -> stUka -> Anal-> Dove
Turrikka
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 191



Profiili
Vs: Täällä keskustelemme iloisista asioista
« Vastaus #539 : 19.09.16 - klo:16:30 »

onneksi olkoon vvl tämä on epävirallinen maailman ennätys
tallennettu
Sivuja: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 41 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024