Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
26.06.24 - klo:05:16

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat kierros -ja kausikeskustelut
| | | |-+  Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?  (Luettu 2608 kertaa)
Velo
Vieras
Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?
« : 26.11.12 - klo:10:12 »

Uus kierros, uudet (SS)lotot.. Kierros tuskin yllätyksiä tarjoilee moninkaan paikoin.

Mädäntyneet luolapoliisit leikkii palomiehiä, epäonnistuen siinä, palaen itse tuhkaksi. Ainoa joka selviää hengissä palamiselta on Aristoteles.

Lentäjä äpärät ottaa hiukan hiprakkaa alleen joka sitten ilmenee lagiongelmien muodossa. Bristol hero Jazazka kuitenkin pelastaa tilanteen kovan viinapäänsä ansiosta.

Gents on tarkkaan harjotellut tykkipeliä ja tietää mitä kuuluu tehdä, kun TyQ-X lähettää SS:nsä uhkaavasti kohti Etanoita. Näinollen vain yksinäisiä pisteitä, jos yhtään, irtoaa SSistä joka sitten kyrsii tykistiremmiä.

Herrasmiessekopäät laittaa nelivedon päälle kun ryyppyjuhlat alkaa Kaljojen mättäessä. Ainoa joka selviää koko hommasta ilman alkoholimyrkytystä on joukon kovin viinapää Gruusom.

Lentäjälegendat päättävät lihoa pistämällä parit munkit naamariinsa, jonka jälkeen koneetkaan eivät pysy enää ilmassa kun on liikaa painoa. Ainoa joukosta joka älyää tasapainottaa munkinmässäilyn urheilulla on joukon johtaja Tengsinge.

Saippuaoopperaa luvassa Doven tiimien sisällissodassa. Isommat dödösankarit eivät pienempiää säästele vaan luvassa on kova löylytys. -SnowFlake- pitää huolen että kakkosremmi oppii läksynsä.
tallennettu
piisu
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 374


Herrasmiesfilosofi


Profiili
Vs: Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?
« Vastaus #1 : 26.11.12 - klo:11:09 »

Burn!-MLP 5-0 Burni on osoittanut vahvuutensa, edellinen peli MunQeja vastaan ei ollutkaan niin selvä peli kuin olisi voinut odottaa

F.B-Fizz 3-2 F.B jyllää voiton kokonaispisteiden turvin
 
TyQ-X-Etana 1-4 TyQ-X pääsee peliin mukaan vasta toisessa erässä eikä sekään riitä

Kalja-Sir 1-4 Tää ois mun suunnitelmien mukaan mutta niitä tuskin toteutetaan, 2-3 Sir kokonaispisteiden turvin voittoon

F.L-MunQ 4-1 F.L haparoi ympärysvalloilla, MunQ myllertää kentät

Dove-D2ve 5-0 Ykköslentue on aina ykköslentue
tallennettu

~Melilosvolotta~

Nykyinen käyttäjätunnus: Rottamipii
duff-beer
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Viestejä: 1 208

sdfjshdf


Profiili
Vs: Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?
« Vastaus #2 : 26.11.12 - klo:12:38 »

Veikkaillaas jotai täs...

Burn! - MLP  5-0

Jollei MLP saa kuvioita kuntoon, niin kunnialla MunQia vastaan pelannut Burn! vie tämän puhtaasti. MLP:llä kuitenkin hyviä yksilöitä vaikka yhteispeluu on vielä hakusessa.

F.B - Fizz  3-2

F.B:llä riski, koska joukkue on tällä kertaa varsin pienellä kokoonpanolla liikenteessä, ja on mahdollista että tuuraaja kentällä tai 3v3. Fizzillä oikeat pelaajat kentällä, niin voitto mahdollinen. Kierroksen ennakkoon tasaisin ottelu.

TyQ -X - Etana 0-5
Tämä ei välttämättä ole selvä tulos, jos TyQX saa parhaat paikalle ja kuviot kuntoon.

Kalja - Sir 5-0
Mättöpeliä nähtävissä...

F.L - MunQ  5-0
Ei ole MunQ enää sitä tasoa mitä se oli keväällä...

Dove - D2ve  5-0

D2ve on saanut nyt aiemmissa otteluissaan 4 paikalle, eipä se riitä ykköstiimiä vastaan silti, sen verta kova tasoero.
tallennettu

joo
Inearthed
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 343



Profiili
Vs: Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?
« Vastaus #3 : 26.11.12 - klo:14:26 »


Burn!-MLP 5-0

F.B-Fizz 0-5 F.B
 
TyQ-X-Etana 0-5

Kalja-Sir 12-0

F.L-MunQ 0-13

Dove-D2ve 4-1
tallennettu
-SnowFlake-
Vieras
Vs: Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?
« Vastaus #4 : 26.11.12 - klo:14:43 »

Burn!-MLP 4-1

F.B-Fizz 5-0
 
TyQ-X-Etana 0-5

Kalja-Sir 5-0

F.L-MunQ 5-0

Dove-D2ve 5-0


Tiukka voitto Dovesta, vähäsen selvempi F.B:stä.

Se voitto mitää tarkottanu..meil ei ollu oikeet pelaajat..ja kaiken lisäksi jouduin menemään syömään siinä yhden erän aikana
« Viimeksi muokattu: 26.11.12 - klo:18:34 kirjoittanut -SnowFlake- » tallennettu
lodureu
Vieras
Vs: Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?
« Vastaus #5 : 26.11.12 - klo:15:39 »

Burn!-MLP 5-0
Tähtiyksikkö hoitaa homman kotiin YV-vuoroillakin.
F.B-Fizz 2-3
Tiukka voitto Dovesta, vähäsen selvempi F.B:stä.
TyQ-X-Etana 1-4
Pinksy vie yhden erän.
Kalja-Sir 5-0
Täysillä lähdetään peliin mukaan mutta Kalja nyt vaan on kärkipelaajia täynnä.
F.L-MunQ 5-0
Blah.
Dove-D2ve 3-2
Gaxor omistaa kv-erät.
« Viimeksi muokattu: 26.11.12 - klo:15:41 kirjoittanut lodureu » tallennettu
Gents8
Etanat

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 772


Profiili
Vs: Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?
« Vastaus #6 : 26.11.12 - klo:18:36 »

Burn!-MLP 5-0



"Tulokasklaanien" kamppailusta on tiedossa melko tasainen matsi. Burn nyt vaan sattuu omistamaan paremmat pelaajat, sekä paremman johtavan. Tämän kaltaisilla otteluilla on suurempia merkityksiä liigaan, kuin vaikkapa Dove-Sir. Kuka tietää, kenties kentällä on tulevia mestareita! Mutta MLP joutuu miettimään taktiikoita oikein urakalla voittaakseen ottelun. Eriä voi napsahtaa ilman varsinaista taktiikkaakin.


F.B-Fizz 4-1


F.B:llä vain 5 pelaajaa riveissään, joten voi olla vaikeuksia saada täyttä kenttää paikalle. Jos niin käy, on peli melko helppoa F.B:lle. Fizz taas nyt on mitä on: voitti Doven niukasti. Otteita joudutaan parantamaan jos halutaan eriä viedä. Kuitenkin pistän suositeltavaksi pistämään Fizzille erän tai kaksi.


TyQ-X-Etana 0-5


Ei niin tasainen ottelu, mutta voi käydä jännäksi jos Etanat saa paikalle vain 3 peluria. TyQ tulee varmaankin tutuilla 4 tai 3 junkella, sekä 3 tai 4 riisillä. Etanat käyttänevät alboja ja riisejä salmin avustuksella.


Kalja-Sir 5-0


Tästä jos Sir saa eränkin, on se 4 parhaimman joukossa. Hallitseva mestari ja mestarisuosikki tälle kaudellekkin oleva Kalja tekee selvää jälkeä. Suuria yllätyksiä peli tuskin tarjoaa, mutta vasta tässä selviää Sirin todellinen pelikunto.


F.L-MunQ 4-1


Kahden suuren kohtaaminen. MunQ oli pienessä hädässä Burnia vastaan ja taso näyttää vain heikentyvän kausi kaudelta pelaajien inaktivoituessa. Ensin lähti Avento ja nyt Novalog. Onko seuraava IneartheD, jolla on ollut viime aikoine suuria vaikeuksia lagien kanssa? Oli miten oli, joutuu Adju melkeimpä yksin mcboxerjr:n kanssa kannattelemaan MunQia. F.L taas taitaa olla finaalin toinen osapuoli ja vienee ottelun keskimääräisellä vaivalla. Uskon kuitenkin MunQin venyvän tarpeeksi saadakseen irtopojon.


Dove-D2ve 5-0


Lentueen sisäisessä kohtauksessa tuskin tuuraajia käytetään, joten on taas jo klassikoksi kohta nouseva ongelma pakko tuoda esiin; saako D2ve täyden kentän paikalle? Viime kauden sama ottelu pelattiin 2vs2-otteluna pelaajien puuttuessa. Sen Dove vei vaivoin, mutta tähän tuskin tarvitsee suurta vaivaa nähdä.
« Viimeksi muokattu: 26.11.12 - klo:18:47 kirjoittanut Gents8 » tallennettu

Foliot hattuun
tomich
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 206


Spray and pray!


Profiili
Vs: Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?
« Vastaus #7 : 26.11.12 - klo:20:09 »

Burn!-MLP 5-0

F.B-Fizz     4-1

TyQ-x-Etana  0-5

Kalja-Sir   5-0

F.L - MunQ  5-0

D2ve-Dove  5-0
tallennettu

I.H -> B.F.B -> D2ve -> Dove -> SatQ -> SWAT-> Jämät -> JKL

ilmottaudun pelaajaksi tai varapelaajaks oon kuitenkin niin luottavainen voittoomme että sen prosentit on 100 mut voijjaan viellä playereihin päästä
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?
« Vastaus #8 : 26.11.12 - klo:23:17 »

Burn!-MLP 4-1
Molemmilta eka kierros takana, ja Burn oli kuten odottaa sopiikin siinä vakuuttavampi. Itseasiassa Burnin peli MunQia vastaan oli tasaisempi kuin tuskin kukaan osasi kuvitella ja erävoittokaan ei ollut hirveän kaukana, mutta toisaalta MunQi oli siinä taas todella huono siihen nähden mihin olisi kapasiteettiä. MLP ei myöskään ollut täysin onneton, vaan he pystyivät ekassa kv-vuorossaan jo johonkin ja vastuksen helpottuessa ei erävoittokaan ole mahdoton. Silloin oli tosin aika tuskasta heti kun salmeja alkoi tulemaan enemmän, ja jos Burni on hereillä heitetään sinne yksi sellainen, sillä joukkueessa löytyy ihan riittävän tasokkaita pommareita tälläistä jengiä vastaan.

Olen kovasti aikaisemmin sympatiseerannut Burnia, mutta nyt soisi MLP:n napsivan erän. Sitä enempää tuskin on tiedossa, mutta varmasti heillekkin mukavampaa kun nyt tulee vastus jolle pystyy laittamaan edes toisella puolella kampoihin.

F.B-Fizz 4-1
Sekä F.B että Fizz voitti Doven todella tiukasti numeroin 3-2 ja ainoastaan muutaman kymmenien pisteiden erotuksella. Lukemien taakse on kuitenkin katsottava ja todettava, ettei Fizz olisi voittanut mikäli Dovella olisi ollut Generitor mukana. Jo F.B:tä vastaan pelannut nelikko (myös JP mukana) olisi todennäköisesti riittänyt kääntämään viime sunnuntaisen kamppailun Doven eduksi, mutta niin ei siis tällä kertaa käynyt. Toisaalta F.B kaatoi Doven sen verran tiukasti, että myös heidän kohdallaan voidaan keskustella olisiko voitto tullut normaalissa olosuhteissa. F.L:n tuuraaja nimittäin leikkimisestään huolimatta oli varsinkin bristolilla hyvä ja ratkoi käytännössä ottaen yksin YV2-erän F.B:n hyväksi. Koska on suuri todennäköisyys ettei F.B saa taaskaan täyttä nelikkoa kasaan, tarvittaneen F.L:lta jälleen tuurausapua ja tarjottu pelaaja tulee luultavasti olemaan muuta joukkuetta parempi. Jos Fizzi on hereillä tuon kanssa, niin ottelu pelataan 3 vs 3 - muodossa.

Toivotaan kuitenkin että päästään nauttimaan näytöksestä ilman tuuraajia ja tulee tiukka matsi. F.B on joukkueena parempi, muttei kuitenkaan niin paljoa että nappaa kaikki erät. Kamppailu on melko tärkeä, sillä voittaja varmistaa pääsynsä A-playoffeihin - mitä kumpikaan joukkue ei siis todellakaan ole tehnyt vaikka voittivat Doven.

TyQ-X-Etana 0-5
Uskokaa mitä haluatte, mutta tämä matsi on kierroksen selvin. Etanat lähti tosi varovaisesti pelaamaan vaikka ekassa pelissään vastassa oli liigan heittopussiksi kaavailtu joukkue, joten mitään yltiöpäistä tuskin uskaltavat vieläkään esittää. Ainakin nostan hattua jos vetävät samalla tavalla kuin me TyQ-X:ää vastaan, sillä se saattais kostautua YV:lla. Sitä ne tuskin kuitenkaan tekee ja koska TyQ-X:lla ei nyt taida olla latesofia mukana, niin tulee kyl olemaan älyttömän tylsä matsi. En suosittele seuraamaan tätä, ellei ny välttämättä halua katsoa kun Nala fokettaa pikkupojat alas.

Kalja-Sir 5-0
Sir on ehdottomasti ollut positiivinen yllätys tähän saakka ja osoittanut pystyvänsä yltämään jopa A-playoffien välieriin saakka. Siihen on tietysti matkaa, mutta ainakin kaikki ainekset siihen ovat aikanaan olemassa. Pitää kuitenkan muistaa, ettei Sir tule yltämään sinne mikäli A-jatkosarjassa sijoittuvat kuudenneksi ja siten saavat puolivälierässä vastaan MunQin, joten jokainen piste voi olla arvokas - siksi niitä kannattaa yrittää metsästää nytkin.

Osa Sirin pelaajista on elätellyt toiveita jopa pisteiden ottamisesta Kaljoja vastaan, ja sen mainitseminen ääneen on aikalailla itsensä nilkkaan ampumista. Sirillä ei ole mitään saumoja jos ja kun Kaljat lähtevät pelaamaan jotenkin kunnolla, vaan mahdollisuudet erävoittoon olisivat olleet mikäli Kaljat käyttäisivät taas neljää salmia. Tuskin sitä siis tekevät ja nyt voisi olla hyvä sauma antaa peliaikaa laajemalla tasolla "kovemmassa pelissä", kun siihen on varaa.

F.L-MunQ 5-0
MunQeja vastaan on aina ollut erityisen mukava pelata, joten innolla odotan tulevaa sunnuntaita. Vaikka ollaankin aika selkeitä ennakkosuosikkeja ja aiotaan napata reilu voitto, tulee MunQeja vastaan aina ylimääräinen lataus päälle. Samalla ensimmäinen kunnon peli sitten finaalin missä en ite ainakaan ollut parhaimmillani, niin nyt on kasvojenpesun paikka. Toivon mukaan Ine "nob" Hearttikaan ei jaksa selitellä lagiongelmillaan, niin joudutaan vääntämään tosissaan ja saadaan tasokas matsi aikaan.

D2ve-Dove 0-5
Hmhh, ei huvita kirjottaa enää ku lämpenee energiajuoma muuten ja lähtee hiilihapot.
« Viimeksi muokattu: 27.11.12 - klo:00:03 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
akseli5
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 159


Profiili
Vs: Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?
« Vastaus #9 : 29.11.12 - klo:16:25 »

Burn!-MLP 5-0 Cool
F.B-Fizz 4-1
TyQ-X-Etana 0-5
Kalja-Sir 5-0
F.L-MunQ 5-0
D2ve-Dove 0-5
tallennettu
Someone44914
TyQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 469


Axu :3


Profiili
Vs: Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?
« Vastaus #10 : 29.11.12 - klo:16:56 »

Burn!-MLP 3-2
F.B-Fizz 3-2
TyQ-X-Etana 5-0
Kalja-Sir 4-1
F.L-MunQ 4-1
D2ve-Dove 1-4
tallennettu

ES Cool
!HHH!
ALKO

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 152



Profiili
Vs: Kierros #3: Kylmää kyytiäkö?
« Vastaus #11 : 02.12.12 - klo:16:57 »

Burn!-MLP 5-0

F.B-Fizz 5-0
 
TyQ-X-Etana 1-4

Kalja-Sir 4-1

F.L-MunQ 5-0

Dove-D2ve 5-0
tallennettu
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024