Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
28.06.24 - klo:22:42

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Pääkokonaisuudet
| |-+  Lentokonepeli
| | |-+  Ilman syytä bannaaminen
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Ilman syytä bannaaminen  (Luettu 23861 kertaa)
pallosalama
F.L

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 750


PC ♥


Profiili
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #60 : 26.07.13 - klo:15:41 »

öö

Mikä kohta nyt jäi epäselväks?
Mättöpelejä pelatessa, ja samalla adminina toimiessa ei voi/haluta aina käydä katsomosta tarkistamassa jos jostakusta vihollisesta on vähän epäselvyyksiä toimiiko kunnolla. Omien snipeeminen nyt esimerkkinä, sitä ei näe killfeedistä.
Tämän vois ratkasta pitämällä matoa katsomossa ja sillä tarkistamalla, jos joku ei käyttäydy kunnolla.
tallennettu

(Megazone)Saa pistää ratioo paremmaks Hymyilee
Lainaus käyttäjältä: Stephen King
Tietenkin! Owen ajatteli. Tuo käy järkeen. Hän sai puhelun pistooliin. Sitähän sattuu vähän väliä.Unensieppaaja, sivu 415
Lainaus käyttäjältä: Crayak
There must be a game. If there is no game there is nothing for me.
[22:48] <@Adju> oon robotti
Sieni is unstoppable!
<heni1> etkö oikeesti tee mutuaa kun pelaa tätät
<Tengsinge> pallo-salama on ehkä huumorintajusin henkilö täälä
<mcboxerjr> sit voi vessan hytis kans
1986 - No brave new world, no brave new world.
2000 - A brave new world, in a brave new world

jeu de voyance gratuit tarot forum voyance gratuite immediate voyance question gratuite voyance par tarot gratuit chat voyance gratuite voyance gratuite sms voyance avenir question gratuite voyance par tchat entierement gratuite jeux de voyance amour gratuit voyances gratuite ici voyance amoureuse gratuite voyance gratuite amour sans inscription claire voyance gratuite tchat gratuit voyance premiere voyance gratuite par telephone voyance gratuite tarot de l'amour voyance 100 gratuite en ligne voyance arabe gratuite en ligne site voyance gratuit voyance gratuite posez votre question voyance premiere consultation gratuite telephone voyance gratuite en ligne chat
kouluontyhmää
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: nainen
Viestejä: 1 247


Valkoistentekijä


Profiili
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #61 : 26.07.13 - klo:19:35 »

Palataanpas aiheeseen. Adminit saavat tehdä huoneessaan mitä lystäävät, mutta on säälittävää, niljakasta ja alhaista jos syy on jotain niin säälittävää, kuin voisin nykyään kuvitella. Miettikääpäs jos joku täällä sanoisi itku silmässä: "minut raiskattiin kun olin nuori". Mikäs hänen kohtalonsa olisi? Veikkaan, että joku voisi ainakin heittää joka huoneesta hänelle bannit, mihin adut omaa. Olenko oikeassa? Jos jollekin näin tehdään, lupaan puolustaa keinoilla millä hyvänsä syrjittyä! I PROMISE!!!!
tallennettu

Valkoistentekijä
Snakettaja2
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 36


Profiili
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #62 : 27.07.13 - klo:16:03 »

Ilman syytä en suosittelisi bannaamaan hyviä syitä ovat

Omien tappaminen
Valkoisten tekeminen
Snakettaja kopiot, mutta elkää vaan banniko snakettaja2 hahmoa koska ei oo kopio  Ep&#228;varma
Myöskin puolustan naisten oikeuksia jotenka jos mä nään jotain siihen liittyää semisti uhkaavaa, nin tulee growwin antamasta raipasta.

Kaikki muu on sallittua ja poikia suosittelisinkin syrjimään, koska ovat lentokonepelissä enemmistö kansaa ja haluan tuoda peliin enemmän naisia kuin poikia pelaamaan! Hymyilee
tallennettu
Snakettaja2
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 36


Profiili
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #63 : 27.07.13 - klo:16:40 »

Noniin sitten aiheeseen.. Jos nainen päättää mennä illalla vaikkapa kaupungin poikki kalaan läheiselle järvelle ja hänellä on minihame päälläänsä, tissiliivit unohtui kotiin ja nännit paistaa, joku rölli kyttää kulmantakana ja menee ensiksi ehdottelemaan hänelle seksiä. nainen kieltäytyy ja rölli alkaa käyttämään uhkaavia piirteitä, että saisi naisen alistetuksi. Mitä nainen voi tuossa tapauksessa tehdä jos esimerkiksi se kuuma pimu on 55kg ja likainen rölli 100kg  jos boxerit tyhjennettäisiin sonnasta niin 95kg. Tähän on monia vaihtoehtoja 1. on Huutaa apua, ehdotan, että kannattaa huutaa esim '' AUTTAKAA TÄÄLLÄ PALAA TULKAA NYT ÄKKI APUUN'' niin ihmiset tulevat katsomaan, jos huudat, että '' AUTTAKAA MUA YRITETÄÄN RAISKATA'' niin ihmiset ei välttämättä uskalla mennä sinne varsinkaan naiset koska se rölli voisi raiskata heidätkin. Sitten kokemus peräinen tapaus, olin kerran menossa baariin ( siis ihan oikeesti 1 baarissa ei olla kysytty mun ikää ikinä) näin kun mies ahdisteli naista kadunkulmassa ja katselin tilannetta hieman aikaa, loppujen lopulta päätin, että menen väliin Hymyilee Minä tein omasta mielestäni varsin ovelan tempun, esitin, että olin sen naisen poikaystävä niin johan lähti se likainen mies lipettiin tilanteesta ja nainen kiitti minua tilanteen jälkeen. Elikkä vastaan tulijatkin voivat vaikuttaa tilanteisiin. Sitten naisille ehdotan, että ei mene ikinä yksin kaupungin poikki minihameessa järvelle kalaan vaan menisi vaikka muija porukalla niin voitte pyytää yhdessä apua jos joku tulee ahdistelemaan kuuluu nimittäin jo monen hehtaarin päähän.
Tai sitten voisitte miettiä kun menette illalla kaupungin poikki, niin ette laita minihametta vaan esim isoukin vanhat armeejan saappaat ja rynnäkkö varusteet päälle, saatte järvellä siitä myöskin hyvän ''taustan'' niin kalat ei säiky.  Yksi vaihtoehto olisi myöskin vaihtaa sukupuolta, mutta valitettavasti mies raiskaajiakin löytyy. Jos nainen on ehdoton totaali kieltäytyjä raiskaukselle ehdotan hommaamaan katkaistun haulikon, ja piiloittamaan leginsseihin  sillä saa isonkin röllin alas. Vaihtoehtoja on monia, jokaisen oma päätös minkä valitsee!
tallennettu
Snakettaja2
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 36


Profiili
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #64 : 27.07.13 - klo:17:13 »

Siihen aiheeseen mihin nyt otan kanssa kantaa on 50vs1 taistelut, näitä näkee elokuvissa kun jackie chan tai jet li näyttää taitojaan, elokuvia ei kannata uskoa! Olen silti nähnyt baarissa kun eräs kaverini 38v sukunimeltään honkanen tappeli 5 tyyppiä vastaan ja voitti heidät, 1 hän paiskasi pöydälle pöytä meni keskeltä halkia koska pöydän jalat olivat sivuilla ja isku oli niin kova, kaveri jäi sitten hetkeksi siihen ottaa lepoo kun honkanen jatkoi leipomista, seuraavaksi kävi 2 kaveria ja jostain syystä muut jäi ulkopuolelle ''odottamaan'' kai luulivat, että noi 2 kaveria hoitaa homman kotiin mutta ei.. Aluksi honkanen sai pahasti osumaa, mutta se näytti vain raivostuttavan isoa karhua vielä enemmän ja honkanen käänsi selkänsä heille, että ei saisi suoraan naamaan osumia, sitten ovelasti kääntyikin ja antoi kunnon iskun kyynerpäällä 1 suoraan korvaan, se oli sitten siinä kaveri jäi keräilemään lattialle itseään. 2 hävinnyt, 3 ei käynyt oikeen mitään kummallista, honkanen '' syöksyi, ryntäsi'' 3 kaverin kimppuun ja hän paiskautui tiiliseinään päin (onneksi tiiliseinä, huterammasta olisi mennyt läpi), honkasen olkapää oli törmäyksen aikana hänen palleansa kohdalla niin häneltä meni ilmat pihalle ja näytti aluksi, että kuolisi siihen. 2 kaveria oli vielä jäljellä, toisella oli paljon tatuointeja ja toinen oli vähän isompaa luokkaa mitä aiemmat kaverit, isompi aloitti ja kävi honkasen päälle, hän ei nähnyt, että honkasella oli tuoppi kädessä ja hän paiskasi tuopilla sitä tyyppiä päähän, hänelle tuli lasinsiruja otsaan ja luovutti jotenkin ihmeen helposti, olisin halunnut nähdä häneltä äxöniä enemmänkin, tatuoitu jätkä yritti lopuksi juosta karkuun, mutta juuri ja juuri honkanen sai hänen hupustaan kiinni ja repäisi jätkän selälleen, sitten hän otti kaverista kiinni ja teki legendaarisen, viskasi vessaan ja tunki hänen päänsä WC pyttyyn. Elämäni paras ilta se oli niin hupaisaa kateltavaa, ihan kuin elokuvasta.
tallennettu
Snakettaja2
Jäsen

Poissa Poissa

Viestejä: 36


Profiili
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #65 : 27.07.13 - klo:17:36 »

Raiskaus ei ole naisen syy, ei huoriakaan saa raiskata ja jos asiakas jättää huoralle maksamatta, huora saa tehdä siitä syytteen, siis ihan oikeasti!

Nainen voi kuitenkin itsevaikuttaa siihen raiskauksen mahdollisuuteen.

Epäilen, että ne naiset jotka on +150kg voi mennä vaikkapa stringeissä, ja raiskauksen mahdollisuus vain pienenee, ellei siis ole jokin fetissi.

Mutta sitten esim normaalipainoisten ja hottien muijien riski vaan suurenee
tallennettu
E P I
Vieras
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #66 : 06.08.13 - klo:13:53 »

Mut bannittu parit kerrat koska tuhoon VIHUJEN kenttiä Ep&#228;varma  joskus on tullu bannit myös koska provoon ja adut ottaa sen liian tosissaan Hymyilee leve&#228;sti Hymyilee leve&#228;sti
tallennettu
super koira2
Vieras
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #67 : 06.08.13 - klo:16:33 »

Provoaminen voidaan nähdä asiattomana käytöksenä, josta monet adminit pelaajan poistavat. Huoneessa on myös voitu erikseen sanoa, että nyt ei saa tuhota kenttiä. (Yleisesti näin sovittu siis)
tallennettu
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #68 : 06.08.13 - klo:16:39 »

pallo on paras admin....
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
super koira2
Vieras
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #69 : 06.08.13 - klo:16:41 »

Pallo ei syyttä bannaile.
tallennettu
Paras-POIKA123
Vieras
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #70 : 06.08.13 - klo:17:48 »

Pallo ei syyttä bannaile.

Ei niin, sekä antaa aina varotuksen ..
tallennettu
jussi kepponen
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 10

the dogfight genius


Profiili
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #71 : 08.08.13 - klo:21:20 »

pallo on paras admin....


Mut piti bannata, vaikken mitään pahaa tehnyt.
tallennettu

munkki liigan pronssi mitalisti kaudella 2014
WäZ
Nokka

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 1 688



Profiili
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #72 : 08.08.13 - klo:21:21 »


Mut piti bannata, vaikken mitään pahaa tehnyt.
nii. heti hyvii tyyppei bannataan Vihainen Vihainen Vihainen Vihainen Vihainen Vihainen
tallennettu

Ime sinä poika soiroa en oo tulossa sun pariks
Chess
SatQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 714


Veli Hopea


Profiili
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #73 : 08.08.13 - klo:22:23 »

Ei niin, sekä antaa aina varotuksen ..


Usein jopa liian monta
tallennettu

SatQ-MunQ: 2-0
Johtaja väittelee Satqn voittoon
MisseKissa
Jäsen

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 735


Maailmanparantaja


Profiili
Vs: Ilman syytä bannaaminen
« Vastaus #74 : 09.08.13 - klo:15:14 »

Ainoita jotka bannaa turhaan on nämä alle 15-vuotiaat nappulat. He ovat niin palikoita, että he suuttuvat jos joku tappaa heidät... Hyviä esimerkkejä on roeel ja apeliz, heidän pinnansa on niin lyhyt ja taidot huonot eikä älyssäkään kehumissa. Voisivat lähteä itse pois jos eivät pärjää
tallennettu

Pidän kissoista
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024