Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
28.09.24 - klo:18:41

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 245 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Arkisto
| |-+  Liiga-arkisto
| | |-+  Vanhat uutiset
| | | |-+  Syyskausi '13 (03)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Syyskausi '13 (03)  (Luettu 1946 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Syyskausi '13 (03)
« : 05.08.13 - klo:10:31 »

Kesä alkaa olemaan lopuillaan ja siten suurimman osan lomat alkavat saamaan päätöksensä - elleivät ole saaneet jo. Kaikki tämä merkitsee masentavien aikojen alkamista, mutta ei hätää: sunnuntai-iltojen piristäjä, Munkkiliiga, on palaamassa normaaliin päiväjärjestykseen ja siten tuomassa valoa ankeaan arkeen. Kesän ajan joukkueet ovat saaneet sopia haluamilleen ajankohdille rankingotteluita, mutta nyt on normaalien kausipelien aika. On aika tapella jälleen kerran Munkkiliigan mestaruudesta.

Tulevasta kaudesta ja muusta:

- Ilmoittautuminen kaudelle ´13 (03) käynnistyy välittömästi ja päättyy sunnuntaina 18.08 kello 23.59, kun taas ensimmäinen kierros pelataan viikkoa myöhemmin (25.08). Totuttuun tapaan kaikkien, myös kesäkaudella esiintyneiden joukkueiden, on ilmoittauduttava siihen mennessä. Adminit ratkaisevat hyväksytäänkö joukkue sen mukaan, uskommeko sillä olevan edellytyksiä pelata kokonainen liigakausi kunnialla läpi.

- Tulevan kauden sarjajärjestelmää ja oletuspelikarttaa valittaessa liigalaiset pääsevät kertomaan kantansa äänestämällä. Aiheet järjestelmän ja kartan valintaa varten on nyt avattu ja äänestys käynnistyy torstaina 08.08 ja päättyy sunnuntaina 11.08. Adminit käyttävät hyväksi äänestystulosta järjestelmän ja pelikartan lopullista muotoa valittaessa.

- Sääntörikkeiden tuomitsemista hoitava valtuusto jatkaa virkansa hoitamista yhtenä liigan päätäntäelimistä, mutta sen koostumus saattaa kokea muutoksia. Toivomme kaikkia halukkaita valtuustoon kuulumattomia lähestymään jotakuta admineista, jotta voimme ratkaista, ovatko vaalit tarpeen. Jos haluat olla mukana vaikuttamassa liigan tulevaisuuteen, niin nyt on oikea tilaisuus toimia. Myös muut muutokset liigan johdossa ovat mahdollisia, mutta niistä tiedoitamme myöhemmin.

- Liigatoiminnan mahdollistavien valvojien etsintä jatkuu edelleen. Toivomme uusien valvojahalukkaiden/virkaan paluuta hamuavien entisten valvojien ilmoittamaan asiasta admineille. Pääsääntöisinä tehtävinä toimivat pelin käynnistys ja pisteiden ylösottaminen, joten mistään hirvittävästä rakettitieteestä ei ole kyse. Nykäiskää siis hihasta, jos kiinostaa olla auttamassa Munkkiliigaa ja pääsemään samalla suoraan valtuustoon.

- Tämän viikon sunnuntaina 11.08 kello 21.00 pidetään perinteinen, kautta edeltävä kokous Munkkiliigan irc-kanavalla (katso täältä ohjeet). Kokouksessa käsitellään mm. sääntömuutoksia, liigan pelitahtia, valvomisjärjestelyä, uusien päättäjien lisäämistä ja sitä, tarvitaanko vaaleja uuden valtuuston nimittämistä varten. Jos ajatuksiinne tulee parannusehdotuksia liigan eteenpäin viemiseksi, niin toivomme että lähestytte jotakuta admineista, niin tarvittaessa asiaa voidaan käsitellä kokouksessa.
tallennettu
Jusse
Modiktaattori / MunQ

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 699


Profiili
Vs: Syyskausi '13 (03)
« Vastaus #1 : 13.08.13 - klo:00:11 »

Sunnuntai-iltana irc-kanavalla järjestetty kokous on nyt takanapäin. Vajaan kaksituntisen istunnon aikana käytiin keskustelua liigan syyskautta ja tulevaisuutta koskien, sekä tehtiin joitakin päätöksiä. Osallistujia oli yllättävän paljon, joten lämpimät kiitokset jokaiselle paikalle saapuneelle. Pyrimme ottamaan huomioon mielipiteet, joita kokouksessa esitettiin.

Samalla admineilla on hiukan tiedoitettavaa:

- Valtuuston kaksi kuukautta sitten langettamat toistaiseksi voimassa olevat bannit EINSTEIN:ille ovat päättyneet. Kokouksessa asianomainen kävi esittämässä näkökulmansa ja kantaa ottaneet olivat yksimielisiä siitä, että on aika antaa hänelle tilaisuus palata liigakentille. Tahdomme tosin muistuttaa, että mikäli häiriökäyttäytymistä esiintyy tulevaisuudessa, voidaan aikaisempia tekoja käyttää raskauttavana seikkana.

- Tulevan kauden ohjelmisto ilmestynee pian tämän viikon sunnuntaina kello 23.59 päättyvän ilmoittautumisen jälkeen, eli luultavasti jo ensi viikon maanantaina. Emme nähneet syytä toimia liigalaisten äänestämiä tuloksia vastaan, joten kausi pelataan runkosarjamuodossa, oletuspelikentän ollessa perinteinen classic2. Vielä on hieman epäselvää, miten playoffit pelataan ja kuinka paljon väliviikkoja on, mutta pyrimme siihen, että kokouksessa laajalti esiin noussut toive väliviikkojen lisäämisestä viime kaudesta toteutuu.

Koska liigalaiset halusivat runkosarjan sarjajärjestelmäksi, tulee kausi todennäköisesti olemaan normaalia pidempi, joten toivomme, että ilmoittautuvilta klaaneilta löytyy pitkäjänteisyyttä kestää koko urakka. Otamme myös huomioon sarjajärjestelmän pohdiskellessamme liigaan hakeneiden joukkueiden edellytyksiä selvitä kaudesta.

- Adminien suunnitelma yhteisen foorumitunnuksen käytöstä virallisissa tiedoitteissa on torpattu, kokouksessa nähdyn voimakkaan vastustuksen vuoksi. Liigalaiset esittivät laadukkaita perusteluita sen puolesta, että jatkamme nykykäytännöllä ja laitamme ilmoitukset omilla tunnuksillamme, joten noudatamme toivetta ja kuoppaamme ajatuksen "Munkkiliiga" -tunnuksesta.

- Lähiaikoina saataneen täydennystä adminrivistöön. Se, kuka liittyy joukkoon on vielä meillekin epäselvää, mutta pyrimme kartoittamaan vaihtoehtoja tarkkaan ja valitsemaan joukkoomme kokonaisuutta ajatellen parhaiten soveltuvan henkilön. Tulemme siis todennäköisesti tämän viikon aikana lähestymään yhtä tai useampaa henkilöä asian tiimoilta ja arvioimme miten toimitaan.

- Hakuaika liigavaltuustoon on umpeutunut. Halukkaita oli ilahduttavan paljon, ja myös innokkaita valvojia ilmoittautui. Koska valtuustoon pyrkineitä oli niin paljon, tullaan tulevan viikon aikana luultavasti näkemään vaalit, jossa liigalaiset pääsevät äänestämään heidän mielestään valtuustoon kuuluvia henkilöitä.

- Salasanalliset SP (Sisäpiiri) -pelit tekevät paluun hetken tauon jälkeen. Aikoinaan perjantaisin kello 20.00 ja lauantaina kello 21.00 alkaen järjestetyiden SP-pelien tarkoitus on tarjota erityisesti jokaiselle liigalaiselle normaalia kovatasoisempia ilmataistoja iltamyöhään, joissa on ripaus leikkimielisyyttä. Peliasetukset toimivat pitkälti liigassa tuttuina ja salasanan saa pyytämällä sitä SP-pelien päävastaavalta henkilöltä, duff-beeriltä, tai joltain liiga-adminilta.

SP-pelejä lähdetään ainakin näin alkuun järjestämään vanhoilla ajoilla, mutta myös muina hetkinä on mahdollista järjestää pelejä, mikäli halukkuutta löytyy. Toiminta määräytyy erityisesti innokkuuden mukaan, joten pelien määrä ja pitkäkestoisempi jatko riippuu siis teistä. Nähdään perjantaisin kahdeksalta ja lauantaisin yhdeksältä!
tallennettu
Sivuja: [1] Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024