Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
20.05.24 - klo:23:23

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Stats
43247 viestiä 2141 aihetta kirjoittanut 246 jäsentä
Uusin jäsen: mattp
Haku:     Tarkempi haku
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy
+  Munkkiliiga
|-+  Munkkiliiga
| |-+  Liigan kulmanurkkaus
| | |-+  Teng's magazine
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
äänestys
Kysymys: Montako kiekkoa Suomi iskee verkon perukoille Ruotsia vastaan?
0 - 2 (25%)
1 - 1 (12.5%)
2 - 4 (50%)
3 - 1 (12.5%)
4 - 0 (0%)
5 - 0 (0%)
+5 - 0 (0%)
äänestäjiä yhteensä: 7

Sivuja: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32 Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Teng's magazine  (Luettu 158441 kertaa)
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #330 : 18.10.16 - klo:00:32 »

rhöhöh-pelien taikaa (osa 1/2)

1. CONST risti muutama viikko sitten viikoittaiset taistomme “rhöhöh-peleiksi”. Oletteko tyytyväisiä hänen ”luomukseensa”? Kuinka paljon arvostatte CONST:n panosta rhöhöh-pelien hyväksi?

Adju: pro pelit olisi riittänyt nimeksi ihan hyvin

Apeliz: Eihä se const oo kauheest siel pelaillu mut toi nimi kuvaa hyvin niitte pelie ideologiaa eli sikaillaa ja jätetää heikommat pellaajat rannal ruikuttaa. Rhöh rhöh

ifreetti: const antoi peleille identiteetin. pelkistä satunnais peleistä tuli jotain suurempaa ja kiitos siitä kuuluu yksin conalle.

justus pirpana: Tavallaan hän on nostanut rhöh pelien arvoa, ei niinkään antamalla nimen vaan enemmänkin sillä että on nostanut asian esiin

kellonaika: lag

mcboxerjr: Arvostan.

pallosalama: Sopinee siinä missä mikä vain muu nimikin.

Tengsinge: Emme voi kyllin kiittää CONSTia. Hän antoi meille identiteetin, tarjosi kodin epävarmuuden hetkellä, teki meistä tunnistettavia ja herätti henkiin ajatuksen, että olemme osa jotain isompaa. Ilman herran panosta emme olisi mitenkään päässeet tähän pisteeseen saakka, joten on syytä olla todella tyytyväisiä rhöh-nimitykseen.

Thamlen: Ihana nimi on. Ainakaan ei tarvitse kutsua enää epämääräisesti millä nimellä milloinkin.

Viherjaakko23: hyvä nimi


2. Nykyiset rhöhöh-pelit lienevät jonkin verran tasokkaampia kuin tämän hetken Munkkiliigan kärkipelit. Kuinka suuri tasollinen ero näiden kahden välillä on?

Adju: ei suuri

Apeliz: Riippuu nii paljo siitä et otetaanko tosisaaa vai ei ja aina välil ei rhöh peleis ainakaa itel oo sata lasissa mut toisaalta paineitakaa ei oo sillo. Rhöh peleis taso voi olla oikeastaan korkeampi kuin munkkiliigassa sil rhöh peleihi otetaa klaanien eliitti mukaa ja yleesä tavalliset rivipelaajat ei saa samallalailla peliaikaa

ifreetti: kokoonpanoista riippuen rhöh pelien keskiarvo on noin 2-4 pistettä korkeampi

justus pirpana: keskimääräinen rhöh joukkue voittaisi munkkiliigan, eli kyllä tasoeroa löytyy. Suurin ero lienee kärkitiimeihin se, että heikoimpia pelureita on korvattu hieman paremmilla.

kellonaika: Ei se ero mitenkään järisyttävän suuri ole, mutta sen huomaa pelatessa kuitenkin nopeasti. Sanotaan nyt vaikka että rhöhöhhöhöh-pelit ovat kärkipeleihin verrattuna noin 19% tasokkaampia.

mcboxerjr: Iha v*********

pallosalama: Panokselliset matsit kärkijoukkueiden välillä ovat kovempia. Sikamatseissa ei pelata läheskään täysiä ja hyppimistä näkee paljon.

Tengsinge: Jos viime kauden kärkijoukkueet pääsivät parhaimmilleen tasolle 87 tai hieman alle sen, pyöritään rhöhöh-peleissä 90:nen tietämillä. Parhaimmillaan kummatkin joukkueet ovat 4 vs 4 taistoissa tasolla 91, kun taas pienimmissä peleissä voidaan olla jopa välillä 92-93. Ero on siis suhteellisen iso ja se näkyy erityisesti kamppailutilannepelaamisessa ja liikehdinnän loogisuudessa.

Thamlen: Tasollinen ero on yllättävänkin suuri, jotakuinkin 3-4 rankingpistettä/joukkue.

Viherjaakko23: ero on todella suuri kyllähä sen näkee kun mestariklaanin ykköspyssy kyntää TOSIpeleissä paskimmalla voittoprossalla, ei kahta sanaa. prö peleissä ne oikeet mestaruudet ratkotaan mut liiga ois kiva viedä siit jää nimi muistii.


3. Yleisin pelimuoto rhöh-peleissä on 4 vs 4, mutta välillä ne käydään myös pienempinä. Mitä pidätte eri pelimuotojen suurimpina eroina? Minkä muodon arvostatte henkilökohtaisesti korkeimmalle?

Adju: 1 vs 1

Apeliz: 4v4 on se perinteinen pelimuoto mil munqliigas ratkastaan mestaruus eli se on tietenkin arvostetuin.

Kuitenkin 3v3 pelimuodossa vähenee selkeästi suorilla napsimine ja muuteki säkää esiintyy vähemmä. Kentällä on silloin enemmän tilaa (mistä itse tykkään) ja pelaaminen huomattavasti helpompaa. Myöskin riippuvuus muista tiimiläisistä vähenee ja pääsee itse suurempaan rooliin pelin kulun kannalta. 3v3 siksi mittaa enemmä yksilötaitoa ja etenkin tilaa hyväksikäyttävät ovat tässä vahvoilla.

2v2 sen sijaan on hieman outo pelimuoto joka on iha kauheeta:(( en pysty ees vuodattaa tästä hyi

ifreetti: 4 vs 4 mittaa parhaiten pelinlukua ja siten kykyä tehdä oikea ratkaisu nopeasti useiden koneiden keskellä. 3 vs 3 pelissä yhteispeli tärkeämpää ja 2 vs 2 peleissä kamppailutaidot nousevat esiin. pienempään peliin mentäessä jokainen yksittäinen onnistuminen tai epäonnistuminen merkitsee enemmän. nobbaliigassakin käytävä 4 vs 4 on luonnollisesti korkealla arvostuksessa, mutta arvostan kuitenkin eniten kaikkien pelimuotojen hallitsemista, sillä se ilmentää pelaajan kokonaisvaltaista osaamista

justus pirpana: Pienpelit sopii todellisille doereille ja tietenkin arvostan niitä enemmän

kellonaika: lag

mcboxerjr: 4v4

pallosalama: Arvostan 4v4 korkeammalle. 3v3:ssa jäädessä 1 pelaajan häviölle on tilanne pahempi kuin 4v4:ssä.

Tengsinge: Se vähän riippuu päivästä ja kokoonpanosta mikä pelimuoto tuntuu parhaalta. Ajoittain 4 vs 4-pelin kyky mitata peliymmärrystä, oikean valinnan tekemistä monesta vaihtoehdosta ja taitoa toimia ripeästi tuntuu parhaalta vaihtoehtolta, mutta välillä risoo kun tuntuu ettei siinä tehdä muuta kuin ammuta suoralla ja kuolla hetkessä. Vaihtoehtoisesti pienemmällä pelimuodolla saadaan runsaammin kamppailutilanteita ja mitataan enemmän teknistä osaamista, mutta hintana on pienempi painoarvo peliälylle ja ampumalinjojen hakemiselle. En siis osaa tarjota muuta vastausta kuin että riippuu tilanteesta kummin päin on parempi.

Thamlen: Suurimpia eroja itselleni on sen hahmottaminen, ketä pitäisi ampua ja milloin. Myös päätyyn ajamisessa/kääntymisessä ja suojaamisessa on suuri ero, koska olen aika kokematon 2v2 ja 3v3 peleissä. Arvostan eniten 4v4:sta.

Viherjaakko23: 3v3 on oikeesti PRO. 4v4 vähä liia basic ja 2v2 on oikeesti iha nobba pelimuoto. 3v3 ei kuole niin nopee edessäkään nii sitä kiva pelata, mutta kyl 4v4 on se korkein, jos siin pärjäät pärjäät kaikis


4. Ketkä ovat pienen pelimuodon (2 vs 2  tai 3 vs 3) suurimmat hyötyjät?

Adju: en tiedä

Apeliz: nojoo kute mainittu ne pärjää ketkä koittaa tilaa käyttää ja luottaa enemmä kaksintaistelutaitoihin eikä koita säkäsuoralla murhata vastustajaa. Jos ihan nimiä haluat nii sanoisin melkein itseni ja esim kellonaika on erittäin kova 3v3. Varsinki salmen taitaminen on suureksi hyödyksi sillä kun on vähemmän kuteja ilmassa pääsee salmen taitajat paremmin esiin ja dominoimaan entistäkin kovemmin.

Täs on pakko vielä mainita sopan käyttö. Soppa on se kone joka voi ratkaista murskaavasti pelit yvlle ja ainaki ittee ärsyttää sen käyttö sil käytännös jos sen lentäjä osaa yhtää sitä käyttää on 1v1 tilanne täyttä tuskaa:(

ifreetti: justus, v23

justus pirpana: Jp

kellonaika: lag

mcboxerjr: jp

pallosalama: -

Tengsinge: Merkittäviä hyötyjiä ovat Apeliz (parempi kamppailutilannepelaamisessa kuin ampumalinjojen hakemisessa), justus pirpana (hakee 4 vs 4 taistoissa paikat vähän turhan hitaasti ja joutuen "pussiin" muihin koneisiin nähden) ja V23 (taipumus lähteä vikasta kentästä ei haittaa yhtä paljon classicilla). Pieniä hyötyjiä ovat pallosalama (peliäly ripauksen korkeampi pienemmällä pelimuodolla) ja Tengsinge (pääsee enemmän paineistavaan asemaan).

Thamlen: V23

Viherjaakko23: ne jotka osaa liikkuu ja väistellä, lisäks reagointi tärkeet et osaat auttaa tiimiläistäs varsinki 2v2. kamppailupelaaminen on kaiken a ja o.


5. Ketkä ovat suuren pelimuodon (4 vs 4) pelimuodon suurimmat hyötyjät?

Adju: hoh

Apeliz: Joo tähä menee ne säkäsuorajonnet esimerkiksi huuhaatonttu thamlen adju jazazka (ootte silti ihan ok tyyppei, adju tosin vähä eri tapaus)

ifreetti:

justus pirpana: Böx ja ifreetti

kellonaika: lag

mcboxerjr: freetti

pallosalama: -

Tengsinge: Merkittäviä hyötyjiä ovat tuuripirkot Adju ja HUUHAATONTTU (ei tarvinne tarkentaa yhtään miksi). Pieniä hyötyjiä ovat ifreetti (rhöh peleissä suurin vahvuus oikean vastustajan painottamisessa - ei pelaamisessa hyökkäävässä positiossa) ja mcboxerjr (hänellä leikkaa täysmittaisessa peleissä älyttömän hyvin mihin ajaa).

Thamlen: Iffe, Alpe

Viherjaakko23: ne jotka pelaa takana


palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 18.10.16 - klo:00:33 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #331 : 18.10.16 - klo:00:32 »

rhöhöh-pelien taikaa (osa 2/2)

6. Kuinka korkea rhöh-pelien taso on verrattuna kevääseen?

Adju: taso laskenut

Apeliz: Ei tietoo

ifreetti: selvä tasonnosto on ollut havaittavissa, minkä on huomannut parhaiten pro koneella pelatessa. enään ei ole juurikaan helppoja kohteita ilmassa, mikä tekisi monesti 4 bristolin taktiikasta jopa kannattavamman.

justus pirpana: on noussut selvästi, ehkä keskimäärin jotain 2-4 yksikköä

kellonaika: Taso on noussut kyllä jonkun verran. Eron huomaa siinä, että keväällä omista virheistä ei rokotettu yhtä kovalla prosentilla kuin nykyään. Nykyään on myös paljon enemmän tilanteita, joissa teet itse oikean ratkaisun, mutta kuolet silti.

mcboxerjr: paljon korkeampi

pallosalama: En ole nähnyt olennaista muutosta.

Tengsinge: Tason nousu on varsin selkeä ja kenties kahden pinnan luokkaa (89 -> 91). Tämä näkyy erityisen voimakkaasti siinä, ettei keväällä pelejä dominoineet pari yksilöä kykene enää huonoina päivinään erottumaan muista. Olemme siis palanneet vuosien 2012-13 kärkipelien hetkiin, jossa yhden pelaajan on erittäin vaikea tehdä yksin taikoja. Jos käsillä oleva kehitys ei hyydy pahasti, meillä on kaikki edellytykset päästä F.L-Kalja-MunQ -pelien tasolle lähiaikoina. Suunta on siis tällä hetkellä täysin oikea.

Thamlen: Taso on noussut jonkin verran, sillä pelaajat ovat kehittyneet.

Viherjaakko23: aika samaa tasoo


7. Arvostatteko Munkkiliigassa vai rhöh-peleissä pärjäämistä enemmän?

Adju: en arvosta nobba kone pelissä pärjäämistä käyttäkää aikanne johonkin järkevänpään. ja runescape ei ole sitä

Apeliz: Vois sanoo et rhöh pelit on ikääkui änärin pre-season eli sillo haetaa uusii juttui ja koitetaa näyttää johdolle et on bossi. Munqliiga ois sit se varsinainen änärin runkosarja joka tietenki merkkaa enemmä

ifreetti: tasokas nobbaliigan kärkikamppailu vie voiton

justus pirpana: kyllä liiga kuitenkin on arvostetumpi koska siinä on pysyvät tiimit. Rhöh pelit tosin monin verroin mielenkiintosempia ja toki myös tasokkaampia
 
kellonaika: Arvostan Munkkiliigassa pärjäämistä paljon enemmän, koska tarjolla on kaikkien himoitsema MESTARUUS, jonka vain harvat ja valitut kykenevät saamaan. Rhöh-peleissä taas panos on ainoastaan meneillä olevan ottelun voittaminen.

mcboxerjr: rhöh

pallosalama: Munkkiliigassa. Ratkaisevia pelejä tulee vain pari kaudessa, joka kylläkin vähän käänteisesti tekee pärjäämisestä suuremman ansion. Sikamatseja kun pelataan enempi niin hyvät ja huonot erät tasoittuvat pitemmälle ajalle ja antavat toki paremman kuvan pelaajien suorituksista keskimäärin

Tengsinge: Eiköhän Munkkiliiga ole edelleen se pääjuttu, mutta kieltämättä ero antamassani arvostuksessa näiden välillä on pienempi kuin koskaan aiemmin. Voisi siksi sanoa, etten pidä pelkästään joko liigassa tai rhöh-peleissä hyvin suoriutuvaa pilottia arvossani, vaan onnistumisia täytyy tulla kummassakin. Molempi parempi siis.

Thamlen: Sinänsä rhöh-peleissä pärjääminen on itselleni arvostettavampaa, koska taso on kovempi. Toisaalta myös Munkkiliigassa menestyminen on arvostettavaa, etenkin näiden henkilöiden kohdalla, jotka ovat pärjänneet loistavasti viimeiset ties kuinka monta kautta, ja tulevat pärjäämään loistavasti Munkkiliigan loppuun asti.

Viherjaakko23: riippuu vähä, liigapelit jää muistiin paremmin.


8. Kumpi puoli on parempi rhöh-peleissä? Kuinka suuri ero on pisteissä?

Adju: pelle puoli vie

Apeliz: 4v4 kv, 3v3 ja 2v2 vois sanoo yv koska soppa ja salmi. Tosin iha hyvi kvki vois olla mut ainaki 2v2 on yvvoittoinen. 3v3 rissen hyöty vähä kärsii jos ei saa ygösel alas

ifreetti: lähtökohtaisesti vasen on yleensä noin 50-80 pistettä parempi, riippuu kuitenkin kokoonpanoista

justus pirpana: Riippuu täysin joukkueista, hieman yllättäen on hyviltä salmittajilta nähty kovaa tulosta näissä peleissä, mikä on asettanut puolet tasaväkisiksi. Joillain tiimeillä kv on parempi mutta myös yv voi joillain tiimeillä toimia paremmin

kellonaika: Kyllä se keskusvallat on edelleen se puoli, millä erät pitäisi aina voittaa, mutta puolten välinen ero on tullut alaspäin siitä, missä se on joskus ollut.

mcboxerjr: yv 100p

pallosalama: Yhtä hyviä.

Tengsinge: Arvioni mukaan keskusvallat on 9 pistettä per minuutti parempi, joten sillä ei parane ainakaan hävitä. Täysin tasaisilla joukkueilla ympärysvalloilla voittaminen on mahdollista, mutta hiukan haastavaa. YV-voitot vaativat joko salmsonpelaajalta itsensä ylittämistä tai bristoleilta poikkeuksellista tuuria suoraosumiseen.

Thamlen: Jonkin verran riippuu joukkueen koostumuksesta. Itselleni parempi puoli on ympärysvallat, mutta ei rhöh-peleissä nähdäkseni ole merkittävää pisteellistä eroa kummallakaan puolella.

Viherjaakko23: lähtökohtasesti kv ellei hyvää salmii tai nöräkone vie


9. Mikä on tämän hetken rhöh-pelien ”unelmajoukkue”?

Adju: adju kellon aika i freetti huuha tonttu

Apeliz: Singe taakse ei jeesus singe oot kuraa sii edessä huhhuh järkyttävää cmon älkää pistäkö singee etee jos rakastatte sitä
Toine takaukko meikäläine koska why not ja etee joku suorajonneista ottaisin jorgosz:* sit pallosalama siihe etunokkaa ylös nii johan lähtee 5-0 ihan sama ketä vastas

ifreetti: pelinjohto/taktiikat(katsomosta): v23, lähtöjen ohjaus: adju, palopuheet: singe nöyrä rooli: aika ja tehot: Freetti

justus pirpana: kyllähän singelistojen top nelikko (singe, kello, ifreetti, pallo) oli kova kun samalle puolelle eksyivät

kellonaika: Unelmajoukkoeeni koostuisi selkeistä etu- ja takapelaajista. Eteen laittaisin pelaajat HUUHAATONTTU ja Adju, kun taas taakse sijoittaisin itseni ja pelipäivästä riippuen jonkun kolmikosta ifreet-mcboxer-singe.

mcboxerjr:

pallosalama: Tengsinge + pallosalama + mcboxerjr + HUUHAATONTTU

Tengsinge: Empiiristen tutkimusten perusteella unelmajoukkueessa on ehdottomasti oltava selkeä työnjako ratkaisijoihin ja haalariosastoon. Vaikka mentäisiin pelin taitavimpiin pelaajiin, ei mitkä tahansa yhdistelmät sovellu yhteen. Esimerkiksi niillä kerroilla kun ifreetti-kellonaika-mcboxerjr -kolmikko on pelannut yhdessä, ovat he olleet vähemmän kuin osiensa summa ja saattaneet hävitä yksilötasolla huonommalle tiimille. Unelmajengi voisi vaikkapa olla HUUHAATONTTU (etuylä), Adju (etuala), pallosalama (taka-ala) ja mcboxerjr (takaylä).

Thamlen: Tiimi, jossa on itse, vai parhaat rhöh-pelaajat? Jos tarkoitetaan jälkimmäistä, sanoisin, että nelikko ifreetti-Tengsinge-kellonaika-mcboxerjr on todella kova sana. Jos taas ensimmäistä, ottaisin mielelläni joukkueeseen Adjun, kanssani eteen, ja taaksemme kaksikko mcboxerjr-ifreetti.

Viherjaakko23: kyllähä se on v "predator" 23 takaylä, taka alaan fretti (että sais voittoja), singe uhrataan etuylään tekee mulle vähennykset tarjottimelle ja etuala huuhaa cleanaamaan porukkaa


10. Nimeä täydellisen rhöh-pelin jaot ja lopputulos.

Adju: en jaksa

Apeliz: Kaljajonnet aika ife boxer(tää munq??) ja adju VS singes paras poika123 salama ja jorgosz meille etee tappaa kaiken nii päättyis 3-2 singetiimi voittaa piste-ero +102

Jos 3v3 apeliz salama v23 vs vaikka kolme novaa ja kaksi singeä ja vuoden 2013 vata56 päättyis ottelu joka tapauksessa 5-0 v23 tiimil piste-ero 212

ifreetti: singe pallo justus mc VS adju tonttu aika singe_slayer64
tulos: 2-3 +43 pistettä Lisä tieto: nousu voittoon 2-0 tappioasemasta

justus pirpana: Mahdoton sanoa mutta meitsin lisäksi top 7 pelaajat kentällä ja mun puoli altavastaajan asetelmasta vie matsin yhdellä pisteellä

kellonaika: Adju&Huuhaa&kello&ifreetti - singe&pallo&mcböx&V23
320-280
345-360
330-305
360-380
1355-1325

mcboxerjr:

pallosalama: Yllämainittu jengi vastaan kellonaika + ifreetti + Adju + juupeli k

Tengsinge: Täydellisen pelin jako riippuu otetaanko henkilökemiat huomioon vai ei. Koska muut vastaajat huomioinevat ne ja päätyvät siten samaan lopputulemaan kuin mihin minäkin tulisin, vastaan puhtaasti pelilliseltä kantilta. Pelillisesti parhaat kamppailut tuntuu tulevan kun kellonaika ja minä olemme samalla puolella ja ifreetti ja mcboxerjr toisella. Etumiehien jako taas voisi mennä Adju & pallosalama - HUUHAATONTTU & V23. Otan seuraukseni mielummin jälkimmäinen duon, jotta V23 pääsee ratkaisemaan nelieräisen rhöh-pelin viimeisen erän ratkaisevan kohtaamisen tappamalla Adjun kaksi sekuntia ennen loppua.

Thamlen: Täydellisessä rhöh-pelissä olisi jaot Tengsinge-pallosalama-juupeli k-Apeliz vs HUUHAATONTTU-mcboxerjr-kellonaika-ifreetti. Lopputulos 1,5-1,5.

Viherjaakko23: 4 erää. peli 2-1 vihuille. meijän kv. 2 min aikaa. ollaan noin 60 pistettä jälessä. Teen nopean lähdön. Olen etuylä ja nään kuinka tiimiläiseni huutavat chatissa että älä mene jage. Nään kuinka 3 brisseä on aggressiivisena vastassa ja tunnen että salmi on nousemassa vikasta kentästä. Pallo, Adju, mcboxer SINGE. Väistän ensimmäiset kudit ylhäältä, teen alaväistön ja väistän singen ennakkopommit juuri ja juuri. Olen aivan yksin ja yksi brisseistä salmin kanssa kääntyy perääni. Ammun, väistelen, revin, raastan ja pyörin minkä sormistani ehdin. EN kuole ja saan osumia useisiin koneisiin. Olen aivan loppu ja henkihieverissäni heitän koneeni pois sen tuhoutuessa pommiin. Olen tehnyt loistavan paineen, jonka tiimiläiseni fretti, huuhaa, kello käyttävät leikiten hyödykseen. Singe kiroaa chätissä, kun viimeiset parikymmentä sekuntia tiimalasissa hupenevat näkymään, jossa koko kolmikko lentää takaisin tukikohtaan. Loppu on pelkkää kosmetiikkaa. Voitto on meidän.


BONUS. Kumman otat mielummin omaan joukkueeseesi rhöh-peleihin

A: Adju, V23

Adju: adju

Apeliz: tää paha sil inhoon adjuu mut toisaalta jage ei osaa pelaa alhaal ja siks ei oo mukautumiskykyinen pelaaja mut toisaalta sitku iskus nii pls.. Molemmil taso vaihtelee et tää on mahoton. Pakko sanoo adju ku se kummiski suostuu pelaa ja pelaa välil hyvinki sii edes alhaal et sanotaa adju.. Ku ite tykkään ylhääl pellaa

ifreetti: adju

justus pirpana:

kellonaika: adju

mcboxerjr: Adju

pallosalama: Adju

Tengsinge: Luvuin 69-54 valinta on selkeä : V23.

Thamlen: Adju

Viherjaakko23: tietty itteni

Voittaja: Adju (7-2)


B: Apeliz, justus pirpana

Adju: justus

Apeliz: aPeLiZ ftw aika tyhmä vertailupari ku aika obvious choice

ifreetti: justus

justus pirpana:

kellonaika: justus

mcboxerjr: Apeliz

pallosalama: Apeliz

Tengsinge: Voittoprossa 79 puhuu puolestaan ja koska Apeliz on 4 vs 4-peleihin vähän vaikea roolitettava, joudun päätymään vaihtoehtoon JP.

Thamlen: justus pirpana

Viherjaakko23: jp ku kerta samas tiimis

Voittaja: justus pirpana (6-3)


C: HUUHAATONTTU, pallosalama

Adju: huuhaa tonttu

Apeliz: salama sil osaa pelaa kokonaisvaltaisemmin, mut huu olis ehdoton eturintamapelaaja

ifreetti: huuhaa

justus pirpana:

kellonaika: huuhaa

mcboxerjr: HUU

pallosalama:

Tengsinge: Verbaalinen anti vie 100 0 voiton kilpailijasta : pallosalama

Thamlen: HUUHAATONTTU

Viherjaakko23: huuhaa koska palloo kiva tiputtaa

Voittaja: HUUHAATONTTU (6-2)


D: ifreetti, Tengsinge

Adju: i Freet

Apeliz: singe koska ifee vähemmä soolo mut silti soolo ja etee ei ikinä singeukkoo jos haluu uskoo et se on kova pelaa (singe liigan paras takapelaaja aivan kirkkaasti mut harmaata keskikastia edessä..)

ifreetti: i Freetti

justus pirpana:

kellonaika: päivästä riippuu

mcboxerjr: Tengsinge

pallosalama: Tengsinge

Tengsinge: Nöyrä etuyläpelaaja kelpaa joukkueeseen aina : ifreetti.

Thamlen: ifreetti

Viherjaakko23: singe, parempi voitto % ja ei yksin päätyy

Voittaja: Tasapeli (4-4)


E: larry, Thamlen

Adju: thamlen

Apeliz: tää aika mahoton taas ku larryn kaa oo kauheest pelannu mut thamlen yleesä aina miikoil jostai syystä mut loisti munqliiga ratkaisupeleis et pakko sanoo thamlen sen verra kovaa suorasuorittamista oli et kova oli

ifreetti: lörde

justus pirpana:

kellonaika: thamlen

mcboxerjr: Larry

pallosalama: Thamlen

Tengsinge: "Lentokemiat" on paremmalla tolalla : lorde

Thamlen: Thamlen

Viherjaakko23: ehk tamma etualaan

Voittaja: Thamlen (6-3)


F: kellonaika, mcboxerjr

Adju: kellon aika

Apeliz: aika paha huhhuh kellonaika varmaa asteen kovempi mut boxer tuntuu et ois helpompi pelaa sen kans ku suostuu pelaa aikalail missä vaa. Jos ajatellaa et kello ois joko omas tiimis tai vastustajan nii kyl mieluummi omas tiimis et sanotaa kello vaik ei oo todellakaa mikää helppo päätös..

ifreetti: aika

justus pirpana:

kellonaika: lag

mcboxerjr:

pallosalama: box

Tengsinge: Böxerin kanssa oli oma aikansa kiva lennellä, mut useimmiten paremmat pelit saa kun hän ei oo samassa tiimissä : kellonaika

Thamlen: mcboxerjr

Viherjaakko23: varmaa kello

Voittaja: kellonaika (5-2)


G: CONST, duff-beer

Adju: duF

Apeliz: duff liigan ehdotonta parhaimmistoa katsomon lämmittämisessä ei ikinä tarvitse pelätä kylmiä pakaroita vaihtoon tullessa beerin ansiosta! Kiitos duff beer! Lukitsen vastaukseni: const!

ifreetti: b44r

justus pirpana:

kellonaika: conts

mcboxerjr: duff-beer

pallosalama: CONST

Tengsinge: Ehkä vaikein kaikista, mutta hetken pähkäilyn jälkeen parempi ettei oo tupakkataukoja : CONST.

Thamlen: CONST

Viherjaakko23: beeri tottakai

Voittaja: CONST (5-4)


palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 20.10.16 - klo:04:58 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #332 : 19.10.16 - klo:02:26 »

Primera

1. Johditte keväällä Rotta-nimistä joukkuetta. Kuinka tyytyväisiä olitte noihin aikoihin? Saitteko Rotasta irti niitä asioita mitä tavoittelittekin?
No se oli toinen Rotta-kausi. Päästiin vähän ylemmäs sarjataulukossa, mikä on todella plussaa. Ensimmäistä Rotta-kautta todellakin parempi, mutta alkoi jo motivaatio hiipumaan itse peliin.

2. Ennen Rotta-aikaa ehditte piipahtamaan TyQissä. Oliko aika latesofin alaisena antoisaa? Miksi lähditte TyQistä?
No latesofi on mukava johtaja, asiat on hänen kanssa aina sovittavissa. Silloinen elämäntilanne johti siihen, että kiinnostus Lentokonepeliin lopahti tyystiin ja jäin pitkälle ennalta määrittämättömälle tauolle.

3. Viime kauden mestaruus meni jälleen Tónksille. Oliko asia mielestänne yllätys vai näittekö jo etukäteen sen tapahtuvan?
Ei todellakaan ollut yllätys. Mestareita mitä mestareita, ei lisättävää. Isot peukut heille.

4. Teitä ei nähty viime kaudella kovin paljoa ilmassa. Onko kiinnostuksenne Munkkiliigaa kohtaan pudonnut vai mistä vähäinen aktiivisuutenne johtui?

No aloitin opiskelun aikuispuolella. Sen lisäksi tämän hetkinen elämän tilanne on melko kiireinen.  Elämäntilanteeni on todella hektistä ja kiireistä. En halua aiheittaa itselleni enempää stressiä, esimerkiksi olemalla klaanin johtaja.

5. Mistä nimimerkki "Primera" on peräisin? Onko teillä muita käyttäjiä?
No siihen ei sen kummempaa merkitystä ole, kuin se että olen omistanut sellaisen auton. Siis Nissan Primera -farmari vuosimallia 99. Ei ole muita käyttäjiä.

6. Viikonloppu merkitsee toisille levähdystaukoa kun taas toisille hetkeä milloin tehdään asioita. Millainen on Primeran täydellinen viikonloppu?
Hyvää juomaa ja ruokaa. Tietysti on mukavaa nähdä oman elämäni tärkeitä ihmisiä ja käydä jossain. Käydä keikoilla, ehkä käydä baarissa juomassa muutama tuoppi. Ei ainakaan persaukisena ole kiva viettää viikonloppua. Hymyilee leveästi Tietenkin se, että saa hetken hengähtää arjen stressistä.

7. Anna ranking seuraaville asioille

A: Neljän tähden sudokuristikko
50

B: Aku ankka sarjakuvat

99

C: Kossukola lauantai-iltana
99

D: Muumilimu krapulassa
97

E: Artisti Eveliinan musiikki
50

F: TV-sarja Putous
50, joskus ollut hyvä

8. Asuinkaupungistanne Seinäjoesta ei etelän asukille tule muuta mieleen kuin Tangomarkkinat, Provinssirock ja SJK. Mitä muuta hienoa Seinäjoella on? Oletteko tyytyväisiä kaupunkiin?
On täällä myös jokavuotinen Vauhtiajot. Joskus täällä asuminen tympii, mutta suurin osa kavereista ja ystävistä asuu täällä niin tuskin ainakaan lähitulevaisuudessa muuttaisin pois. Myös artistikeikkoja täällä on aika hyvin joka viikko. Sellainen klubi löytyy, missä esiintyy suhkot nimekkäitä esiintyjiä. Miten sen nyt kukin haluaa  määritellä. Kesäkaupunkina Seinäjoki on hyvä. Paikallisbussit täällä ei liiku niin usein, mitä elelämpänä.

9. Mitä tekisitte jos voittaisitte kaksi miljoonaa euroa?
Sijoittaisin osan viisaasti, että rahat riittäisi lopun elämän. En heti mitään Ferraria olisi ostamassa. Jonkunlaisen rottelon toki ostaisin. Ja kävisin sellaisissa paikoissa, mihin ei ennen ole päässyt. Eli matkustelu. Toki aikuiskoulun EHKÄ kävisin loppuun, sen jälkeen tuskin menisin enää töihin jos rahat tosiaan on sijoitettu viisaasti. Ainakin osa niistä. Ja omistusasunnon hommaisin. Eipähän tarvitsisi enää vuokria maksella.

10. Kuka nainen saa teiltä jalat alta?
Oma naisystävä tietenkin.

palaute tänne
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #333 : 19.10.16 - klo:13:09 »

Jetal

Viime kaudella mukana ollut Jetal ei jäänyt yhden kauden ihmeeksi, vaan lähtee toistamiseen mittelemään sunnuntai-iltojen herruudesta. Se on mukana hiukan muutoksia läpikäyneenä, mutta peruspiirteet ovat yhä tallella. Samalla sen asema liigassa on lähestulkoon samanlainen, vaikka myös muissa tiimeissä on tapahtunut uudistuksia. Asiat ovat kuitenkin kyllin erilaisia, jotta tämän tekstin laatiminen on paikallaan.

Pohdittaessa Jetalin roolia liigassa, täytyy palata ensin hetkeksi menneisyyteen. Ensimmäiseksi voimme huomata, että viime kauteen lähdettäessä Jetal oli kilvan vitosratsu. Ottaen huomioon joukkueiden voimatasapainon, vaikutti se selkeästi kuuluvan kategoriaan "keskitason liigatiimi". Kauden tapahtumat, eli niskalenkit takana olleesta Analista ja edessä olleista Etanoista ja emt:stä, tekivät kuitenkin muutoksen tilanteeseen. Silloinen Jetal tuli nousseeksi yhtä porrasta korkeammaksi, yltäen tasolle "ylemmän keskikastin joukkue". Nyt kun joukkue on tasoltaan suunnilleen samalla viivalla kuin viime kaudella ja Etanat loistavat poissaolollaan, on tuo asema vahvistunut. Jetal jos jokin joukkue on helppo lokeroida oikean tittelin alaisuuteen. Se on kuin lentokonepelin oma Southampton tai Athletico Bilbao.

Oletettavasti Jetalin pitäisi siis kyetä kukistamaan sekä F.L2, että Dove. Ensimmäisen se teki jo viime sunnuntaina, eikä Dovestakaan ole välttämättä pistämään täysin kampoihin normaalivireiselle Jetal-laumalle. Toisaalta, ei ole ainakaan tällä hetkellä helppoa nähdä Jetalin kukistavan kaaosta, MunQia tai Tónksia. Voisi sanoa, että paraikaa liigan kärkitrio majailee 1.5-2.0 pisteen päässä ja lähtökohtaisesti Jetal joutuu tekemään täyden päivätyön saadakseen edes erävoittoja. Jos jatketaan kokonaistasojen soveltamista kuvailemaan Jetalin tilannetta, on se TM:n arvion mukaan samaisen 1.5-2.0 pistettä Dovea edellä. Koska Jetal majailee niin voimakkaasti kahden ryppään välissä, on joukkue etukäteisennusteissa vaivatonta sijoittaa omalle paikalleen.

Jetalin 1.5-2.0:n pisteen etäisyys suurempiinsa on sitä luokkaa, että on rajatapaus onko Jetalilla realistiset saumat voittaa heitä yksittäisessä pelissä ja päästä esimerkiksi loppuotteluun. Siinä onnistuminen vaatii taatusti samaan aikaan sekä omaa ylisuoriutumista, että vastustajan pelaamista alle tasonsa. Voidakseen todella herättää mestaruussaumansa henkiin, täytyy Jetalin yksilöiden ottaa pieni kehitysloikka ja joukkueen hitsaantua pelillisesti täysin yhteen. Jos tällä hetkellä on hiukan kyseenalaista voiko Jetal voittaa esimerkiksi kaaoksen normaaleissa olosuhteissa, saattaa asia olla toisenlainen tosipelien koittaessa. Joukkueen materiaali on nimittäin riittävän hyvä, jotta etumatka muihin on kirittävissä alle yhteen kokonaispisteeseen parissa kuukaudessa.

Mikäli siirrytään Jetalin vertaamisesta muihin tiimeihin sen sisäisiin seikkoihin, kiinnittyy huomio sen kokoonpanomuutoksiin. Voimme keskittyä ensin lähtijöihin, eli Primeraan ja justus pirpanaan. Viime kaudella joukkueen johtajana toiminut Primera, ei tuntunut pääsevän silloin missään vaiheessa täysin tiimin ytimeen. Tälle selittävä tekijä on muutokset lentokonepelin ulkopuolisissa asioissa ja siten heikko paikallepääsemisprosentti. Tämä ja tietoisuus tilanteen jatkumisesta johti lopulta herran omaan päätökseen luopua johtajuudesta, joka oli vallitsevissa olosuhteissa oikea ratkaisu. Se tuli helpottaneeksi hienoista sekasotkua statusjaossa ja luoneeksi selkeämmät suuntaviivat tulevaa ajatellen. Samalla myös herran poistuminen koko joukkueesta oli parempi tie kuin hänen roikottaminen väkisin tiimissä. Mitä taas tulee justus pirpanan lähtemiseen, täytyy hänelle antaa täysi tunnustus kalkkiviivoilla tapahtuneesta siirrosta Doven riveihin. Se saattoi pelastaa yhden klaanin liigataipaleen ja johti taatusti paljon järkevämpään voimatasapainoon joukkueiden välillä. "JP":n teko tuli tietyllä tapaa pelastaneeksi koko kauden ja poistaneeksi pelon kauden olevan lähtölaukaisin Munkkiliigan viimeiselle vajoamiselle.

Puolestaan tulijoiden osalta Jetaliin on liittynyt ainoastaan Gents8. Tai on oikeastaan erittäin harhaanjohtavaa käyttää sanaa "ainoastaan", sillä hänen mukaan tuleminen vahvistaa Jetalia suunnattoman paljon. Se tekee Jetalin epätodennäköisestä pudotuspelijoukkueesta todennäköisen niihin etenijän ja antaneeksi sauman haastaa kärkitrioa. Se tietyllä tapaa palautti Jetalin uskottavuuden ja teki siitä taas varteenotettavan joukkueen. Myös yksilön itsensä kannalta klaanivalinta oli sikäli nappisuoritus, että hänelle on tarjolla valtavaa roolia uudessa joukkueessaan. Siinä missä Gents8 olisi esimerkiksi kaaoksessa joutunut taistelemaan avauskokoonpanon paikkansa eteen, on hän Jetalille kultaakin arvokkaampi ja hänet on käytännössä mahdotonta syrjäyttää ratkaisupeleistä. Ei ole välttämättä liioittelua sanoa, että henkilö tuli parantaneeksi Jetalin iskukykyä enemmän kuin mihin hän olisi yltänyt yhdenkään toisen liigatiimin kohdalla. Järjestely oli siksi todellinen lottovoitto kaupan kummallekin osapuolelle.

Puhtaasti pelillisesti Gents8:n on ensisijaisesti korvike justus pirpanalle, joka otti viime kaudella haltuunsa toisen paikan takarintamasta, ollen joukkueen taka-alapelaaja. Kuten myös tässä lehdessä käsiteltiin, ei hän välttämättä ollut kyseisellä positiolla kaikista omimmillaan. Jos verrataan häntä Gents8:aan, ei pelillinen ero heidän välillään ole kumpaankaan suuntaan niin suuri, etteikö ratkaiseva asia heidän tuomassa lisäarvossa olisi sopeutuminen puitteisiin. On siksi tässä vaiheessa mahdotonta sanoa, onko Jetalilla käytössään parempi takarintama kuin viime kaudella. Lähtökohtaisesti myöskään Gents8:lle taka-alapaikka ei ole kaikista sopivin vaihtoehto, vaan hänelle paras positio olisi keskitason joukkueessa takaylä ja huippujoukkueessa etuylä. Ylätilassa hän pääsee paremmin tekemään bristolilla tehokkaita syöksyjään ja pelaa vähemmän heikossa positiossa. Juuri vastustajaa huonommassa asemassa peluu on ollut Gents8:n suuri kompastuskivi liigan uudelleen tulemisen jälkeen, joten sitä ajatellen taka-alapaikka ei ole hänelle läheskään yhtä huono kuin etuala. Siitä huolimatta, koska hänen kamppailutilannepelaamisensa ei ole yhtä tehokasta ylhäällä kuin alhaalla, tulee olemaan oleellista kyetä vanhoilla päivillään imemään uutta oppia.

Mikäli Gents8:n pelaaminen takana ei ota tuulta alleen tai tapahtuu muita muutoksia vallitsevassa tilanteessa, on Jetalilla olemassa myös toinen varteenotettava vaihtoehto. Tuo vaihtoehto on Aristototele77:n siirto taakse ja Gents8:n pistäminen eturintaman yläpelaajaksi. Koska Aristotele77:n vahvuudet painottuvat ainakin toistaiseksi pikemmin pelin rikkomiseen kuin kamppailutilannepelaamiseen, tulisi kyseisen järjestelyn kuitenkin olla vasta B-vaihtoehto. Aristotele77:n pelaaminen takana ei kuitenkaan ole niin typerä ajatus, etteikö Jetalin kannattaisi tehdä kokeiluja runkosarjan aikana. Varsinkin tulevaan kolmeen otteluun, joihin Jetal pääsee pelaamaan täysin paineettomassa tilassa, on paikallaan varioida kombinaatioita ja yrittää selvittää ratkaisupelejä varten mikä toimii parhaiten. Koska Gents8:n pelilliset ominaisuudet ovat erilaisia alballa kuin bristolilla, saattaa Jetal joutua niin hullunkuriseen tilanteeseen, että järkevin vaihtoehto taakse on kiinni puolesta. Myöskin tässä asiassa olemme kuitenkin viisaampia muutaman viikon kuluttua.

Mitä taas tulee Jetalin muihin tähtipelaajiin, on olemassa pari huomiota. Ensimmäinen on se, että mikäli Chessmaten parempi kyvykkyys tulla otteluihin on tullut jäädäkseen, hyödyttää se joukkuetta valtavasti. Se tarkoittanee Chessmaten pääsemistä vielä syvemmälle vuoden 2016 kärkiotteluihin ja Jetalin eturintaman uhan vahvistumista. Tällöin se voi olla jopa pudotuspelitasolla eron muodostava tekijä vastustajaan nähden. Sitä ajatellen myöskään Kiekkolordi ei ole huono vaihtoehto, mutta se taas vaatisi suurempaa pelimäärää alle. Oman mausteensa soppaan antaa myös GCKatariina. Hän ei vielä viime kaudella saanut sen pahemmin pelimahdollisuuksia, mutta joukkueen ennen kautta tehtyjen neuvotteluiden ja joukkueen terveemmän rakenteen lopputuloksena, voimakkaampi sisäänajo liigaan on tiedossa. Samalla kun joukkueella ei ole niin pakottavaa tarvetta saada pisteitä tulevista liigaotteluista, on järkevää pedata korkoa tulevaa ajatellen ja esiintyä laajemmalla joukolla, luoden pientä sisäistä kilpailua. Mahdollinen rivien tiivistys ei ole kovin tarkoituksenmukaista toteuttaa ennen runkosarjan viimeisen kierroksen Dove-ottelua, jonka lopputulos määrännee viimeisen pudotuspelipaikan kohtalon.

Liigan ainoa "keskisuuri joukkue" aloitti kauden puhtaalla voitolla ja nousi siten sarjataulukon ykköseksi, mutta nähtäväksi jää, jatkuuko voittokulku vastusten kovetessa. Varmaa on, että joukkueella on vielä rutkasti kirittävää yltääkseen kärkitrion tasolle. Varmaa on kuitenkin myös se, että heidän perävalot eivät ole niin kaukana, etteikö niitä pystyisi näkemään ilman kiikareita.

Seuraa häntä: Chessmate. Muuten laadukkaan F.L2-pelin pelannut Chessmate syyllistyi alottelijan erheeseen, laskeutuessaan kentästä noussutta GCKatariinaa päin. Ottaako hän opikseen virheestä ja jättää jatkossa menemättä kenttään kun joku tiimiläisistä aikoo tulla ulos parin sekunnin kuluttua?

Arvio: Liigan kärkitrion tarjoama kyyti lienee turhan kovaa Jetalille tulevissa runkosarjapeleissä, mutta toisaalta ottelut eivät ole joukkueelle niitä kaikista tärkeimpiä. Tuloksellista menestyä oleellisempaa olisikin saada parempi selvyys roolituksiin ratkaisupeleihin. Jos niiden kohdalla onnistutaan ja jokainen yksilö kasvaa pari senttiä, omaa joukkue saumat jopa loppuottelupaikkaan. Puhtaasti todennäköisyyksien valossa varteenotettavin skenaario lienee kuitenkin välierissä putoaminen.

Kokonaistaso: 85

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 20.10.16 - klo:05:04 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #334 : 20.10.16 - klo:04:50 »

Totta vai tarua [TyQ]

1. Viime kaudella TyQ oli liigan musta lammas. Tasoerot muihin olivat niin suuria, ettei sillä ollut oikein virkaa.

Omien tuomio

latesofi: TyQ antoi monille joukkueille useissa erissä varteenotettavan vastuksen, vaikkei varsinaisesti otteluvoitoista kamppaillutkaan.

Nasse-setä01: tarua

pehmo: Totta. Viime kausi oli floppi.

Saial: Eikö edes hyvän mielen nostattajana? Pyörittää silmiään


Kilpailijoiden tuomio

Adju: nojoo

Apeliz: Ärsyttää ku tyqii sanotaa altavastaajaksi, heittopussiksi, nobbajengiks, konservatiivisiksi paikallaan junnaaviksi puuhastelijoiksi vaik tilanne on täysin toinen. Tyq on liigan yksi parhaiten organisoiduimmista ja aktiivisimmista tiimeistä - jokaisella on oma leiviskänsä joka suoritetaan mukisematta. Tyqiä vastaan ei ikinä voi lähteä takki auki sil vähäki ku puolustus yvllä uinahtaa saattaa erä olla menetetty tapaus. Mitään ylimääräistä ei tehä kentäl ja tiimihenki on takuulla erittäin hyvällä tasolla (miten muute ois vielki pystys koko klaani..Huh) Juuri viime kiekalla käytännössä samalla kokoonpanolla kuin edellisellä kaudella tyq riisti hallitsevalta mestarilta erän eikä se ole mikään yllätys.

Sanon fiktioo koska tyq oli viimeki kaudella tiukasti johdettu joukkue joka toteuttaa omaa pelisuunnitelmaansa huutelijoista huolimatta. Pystyi haastamaan viimekin kaudella kovempia jengejä (ryöstivät emtiltä pisteen yv erällään sillä emtin nobpelaajat lähtivät junq-taktiikalla haastaa ja puolustus oli rautaa)!!

CONST: Mitä pidit maanantain Veikkausliiga-kierroksesta?

Fär: mm, onneks fär tuli ja pelasti vähän

GCKatariina: Varsinkin Färin liittyminen tiimiin täksi kaudeksi vaikutti tuovan TyQin peliin uutta virtaa. Varsinainen tasavertainen vastus puuttui.

ifreetti: totta

kellonaika: totta

pallosalama: Oikein

Rammi96: Totta. En kuitenkaan sanois, ettei jollakin klaanilla olis mitään virkaa, vaikkei se aivan muiden tasoinen oliskaan.

Thamlen: Totta. Toki TyQ sai erävoittoja, mutta ne (ainakin pääosin) johtuivat vastustajien poissaoloista.

Viherjaakko23: ehk

VVL 01: Totta

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Tarua. Klaani lisää kaudelle on aina hyvä asia. Käsitykseni mukaan TyQin pelaajat ovat innokkaita pelaamaan, vaikkei menestysyä tulekaan. Määritteleekö menestys muka hyödyn liigalle?


Väitteen todenmukaisuus:



2. TyQillä on F.L2:n ilmoittauduttua jälleen varteenotettava kilpailija. Myös Dovea vastaan sillä on saumat ainakin erävoittoihin.

Omien tuomio

latesofi: Totta. Nyt on TyQin paikka näyttää mihin viime kausi sitä on kasvattanut.

Nasse-setä01: totta

pehmo: Totta. Vastaavasti tämän kauden TyQ on taas yhden kauden kokeneempi joukkueena ja valmiimpi haastamaan alemman tason joukkueita, vaikka mestaruuksiin onkin pitkä matka.

Saial: Hymyilee


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Apeliz: Iha ketä vaan vastaa on mahdollisuuksii, tosin saattaa vaatia vastustajan nukahtamista tai ratkaisevia poissaoloja, mutta fl2 ja dovea vastaan ei vaadi edes tätä (entiiä onko tääny faktaa vai fiktioo mut vaik faktaa??)

CONST: Voi hyvää päivää millaista draamaa saatiin kauden loppuun.

Fär: näin on

GCKatariina: Kuten F.L2:sen kysymyspatterissa vastasin, toivon tasaisia otteluja näiden kolmen välille.

ifreetti: totta

kellonaika: totta

pallosalama: Oikein.

Rammi96: Totta. Kyllähän se erävoittoja voi saada hyvällä tuurilla muiltakin, niin kuin saikin jo.

Thamlen: Uskon, että Dovea vastaankin voivat taistella jopa voitosta.

Viherjaakko23: katellaa

VVL 01: Fl.2 vastaan voi olla saumoja ,mutta en usko että sillä olisi meitä vastaan saumoja enempää kun (ehkä ) yhteen erään. Kumminkin meillä pari tyyppiä jotka osaavat salmittaa,tai no jopa kolme fär,jp,v23,Joten Totta

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Joo totta. TyQillä on hyvät saumat voittaa ainakin Dove ja hyvänä päivänä myös F.L2.


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



3. TyQin pelaajien ominaisuuksien vuoksi joukkueen ei kannata turvautua neljän albatrosiin missään olosuhteissa.

Omien tuomio

latesofi: Tarua. Kyllä klaanimme osaa nykyään pelata myös alboilla.

Nasse-setä01: totta

pehmo: Totta, vaikka onkin aika jyrkästi sanottu. Olisi tavoiteltavaa, että "joskus" neljäkin albaa toimisivat, ehkäpä tähän kysymykseen voi vielä jonain päivänä vastata että "tarua".

Saial: Ollaan kuin Zootopian laiskiaiset... kun päästään ferrarin rattiin, tulee kaahattua tuhatta ja sataa, vain siksi, että kaasujalka on suorana koko ajan, eikä ole tarpeeksi nopea hidastaakseen vauhtia.  Epävarma


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua...kyllä pitää parenpaan aina pyrkiä junkers ei oo se millä liiga mestaruuksia tulee

Apeliz: Fiktiota, tyqin pitäis tiiminä vaa harjotella 4 albaa et viime kauden tapaiset sulamiset saataisiin eliminoitua. Etenkin jos aika on loppumassa ja viimeistä kenttää ei saa täytyy albaan vaihtaa ja yrittää taistella minuutteja.

CONST: Siinä kohtaa kun IFK meni johtoon sulin veteläksi kuin spagetti.

Fär: ei tietenkään, tyqin identiteettiin kuuluu kenttien ottaminen.

GCKatariina: Totta.

ifreetti: totta

kellonaika: tarua

pallosalama: Väärin. TyQin suurin este neljän alban käyttöön on ajattelutapa johon he ovat jumiutuneet. Ainainen junkerseilla kentän tuhoaminen estää heitä nousemasta tiettyä taitotasoa korkeammalle. Väitän että jo parin alboilla pelatun erän jälkeen albapeli paranisi huomattavasti. Etenkin kun TyQläiset pelaavat kurinalaista peliä eivätkä oletettavasti lähtisi sooloilemaan liiaksi(kuten ns. kovilla pelaajilla on usein tapana)

Rammi96: Ei kai siitä maailmanloppuakaan aiheudu, joten tarua.

Thamlen: Tarua. Tónksia vastaan he käyttivät taktiikkaa 3 albatrossia ja yksi junkers. Väitän, että neljällä albatrossilla he olisivat pärjänneet paremmin.

Viherjaakko23: vaihtelu vois virkistää

VVL 01: Tarua joitakin heikompia joukkueita vastaan tämä ei olisi mikään mahdottomuus kumminkin ihan suht taitavia albattajia Latesofi,Nassesetä,Pehmo ja ei saialkaan mikään huono ole kun onnistuu pelaamisessaan,juuri tämä tonks pelissä nähty 3+1 ei olisi myös mikään mahdottomuus eli saiQ nähtäisiin junkella

WäZ: Tarua, kyl jossaki tilantees paree ku hakata päätä seinää niitte kenttie ka.


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Tarua. Harvemmin kannattaa, mutta on noita poikkeustapauksia. Minuutin kohdalla tuhoutuu toinen kenttä ja 60p johto niin ei siinä paljo kanmata junkkeilla kun vihuilla salmikin taivaalla.


Väitteen todenmukaisuus: 30 %



4. TyQin kannattaa käyttää ainakin Jetalia, MunQia ja Tónksia vastaan vähintään yhtä albaa alusta lähtien.

Omien tuomio

latesofi: Totta

Nasse-setä01: totta

pehmo: Totta. Myös Kaaosta vastaan pommikoneiden aktiivinen suojaaminen olisi listalla.

Saial: Kyllä, näinhän me tullaan Murskaamaan nuo tiimit ja TyQ on kauden Mestari!


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Apeliz: Kyllä näin on, muute tulee kunno turpasauna (kaaosta vastaan saa käyttää kolmee junkkee ja kahta fokkee iha mielellään;)) alballa siis saisi alas ehkä sen pahimman salmittajan kuten ifretin ajan tai SingeSin

CONST: Vaan siinä kohtaa kun Ilves sai räittyä maalin sieluni pirstaloitui.

Fär: ei

GCKatariina: Alba toisi lisää liikkuvuutta salmeja vastaan.

ifreetti: totta

kellonaika: tarua

pallosalama: Mahdollista.

Rammi96: Totta

Thamlen: Totta. Näissä joukkueissa on niin kova salmittaja, MunQissa jopa kaksi, että olisi itsemurha olla ottamatta vähintään yhtä albaa jokaista näitä vastaan. Myös F.L2:ta vastaan kannattaisi sitä harkita, sillä Mylläri osuu myös hyvin salmsonillaan.

Viherjaakko23: saial alballe

VVL 01: Totta se sekoittaa vähän peliä eikä salmittaja saa niin helposti napsittua pelaajia alas kun alba hääräämässä,miksei tämä voisi toimia dovea ja fl2 vastaankin?

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Totta. 3 junkkea 1 alba toimii keskimäärin paremmim kuin 4 junkkea.


Väitteen todenmukaisuus: 80 %



5. Viime kaudella joukkueen johtaja, latesofi, jatkoi hyviä otteitaan. Hän on ainakin toistaiseksi talon isäntä.

Omien tuomio

latesofi: Tiedostan roolini klaanin johtajana ja sen, millainen vaikutus omalla onnistumisellani on joukkueen onnistumiseen. Taidolliset erot klaanimme sisällä eivät ole merkittäviä.

Nasse-setä01: totta että tarua. Jokaisella on joskus huonompia pelejä.

pehmo: Totta, näin on ollut ihan klaanin alusta lähtien.

Saial: Totta. Me emme edes hengitä pelatessa ilman latesofin lupaa Järkyttynyt


Kilpailijoiden tuomio

Adju: totta

Apeliz: Laten taitoja aliarvioidaan, faktaa

CONST: Onneksi meidän oma HJK ei ole mikään puulaakimuovijengi.

Fär: kyllä

GCKatariina: Late ja TyQ kuuluvat yhteen.

ifreetti: totta

kellonaika: totta

pallosalama: Tiedot puutteelliset, tarkan vastauksen antaminen mahdotonta

Rammi96: Totta

Thamlen: Totta, vaikka Nassikkakaan ei taidollisesti enään hirveästi jää. Pelkässä risse-albassa ero ei olisi hirveän suuri.

Viherjaakko23: välil, nasse on kans ok

VVL 01: Tarua nasesetä mennyt ohi,toki riippuu vertaako yksilötaitoja vai tiimipelaamista

WäZ: Totta, vaasan kovimman pehmolta ootan kyl kovempia tehoja


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Olen vakuuttunut viime aikoina pehmon piilevistä kyvyistä. Hänellä on todella hyvä tarkkuus ja liikkuvuutta parantamalla hän voisi napata tuon paikan. Toistaiseksi sanon kuitenkin totta.


Väitteen todenmukaisuus: 90 %
« Viimeksi muokattu: 01.11.16 - klo:10:12 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #335 : 20.10.16 - klo:04:57 »

Totta vai tarua [TyQ (osa 2/2)

6. Nasse-setä01 on ympärysvalloilla todellinen voimavara. Keskusvalloilla hän ei juurikaan hyödy TyQin pelitavasta.

Omien tuomio

latesofi: Totta sinänsä, mutta ei hän missään nimessä kv:llä huonostikaan pelaa.

Nasse-setä01:

pehmo: ööm.. tämän kauden vai viime kausien pelitavasta?
No jos peilataan viime kausiin niin tämä on selvästi totta. Nasse on selvästikkin kasvanut pelaajana tarpeeksi, että hänellä olisi potentiaalia muihinkin rooleihin, kuin mihin TyQissä on totuttu. Tämä tullaan myös huomioimaan TyQin kuluvan kauden pelitavassa.

Saial: Kiitos tiedosta Hymyilee


Kilpailijoiden tuomio

Adju: totta

Apeliz: Hmm väitäkkö nyt et nasse ei hallitse junq?? Mutta joo nassen kans vetäny muutaman rhöh pelin ja iha hyvi se sitä alba rissee osaa vääntää et sanotaas faktaa

CONST: Kun vastustaja väsyi, painettiin fyysisyydellä rinnalle.

Fär: näin on

GCKatariina: Totta, nasse tuo iskukykyä TyQin yv-peliin. Hänen olisi myös täysin mahdollista lentää alballa kv-erissä.

ifreetti: totta

kellonaika: totta

pallosalama: Väärin. Nasse-setä kykenee pelaamaan alballa(jos ja kun hänet sille istutetaan) siedettävästi.

Rammi96: Jos niin sanot. En paljoo tiedä hänen peluustaan niin en uskalla kommentoida.

Thamlen: Totta. Mutta jos TyQ vaihtaisi esim 3+1 tai 2+2 taktiikkaan, hyödyttäisi Nasse joukkuettaan huomattavasti pelatessaan alballa.

Viherjaakko23: must just toistepäi

VVL 01: Tarua nassse osaa myös pelata junkersilla ja onhan hän pelaillut jo alballa

WäZ: Ympärysvalloil nasse on hyvä muttei TyQin paras ja keskusvaltaerä juttuun totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: E tiedä miten ja millä koneilla nasu pelaa milläkin puolella niin en lähde sanomaan juuta enkä jaata.


Väitteen todenmukaisuus: 80 %



7. Saial on suurin TyQin pelitavan hyötyjä. Hän on parhaimmillaan päästessään lentämään junkersilla.

Omien tuomio

latesofi: Totta ja tarua. Saial toki hyötyy pelitavasta, mutta osaa oikein roolitettuna pelata alballakin mallikkaasti, kuten nähtiin Tónks -pelin neljännen erän tilastoista.

Nasse-setä01: totta

pehmo: totta

Saial: Hei, mustakin tehtiin väittämä! Cool


Kilpailijoiden tuomio

Adju: lol

Apeliz: Faktaa, vaikka saial onkin heittämättä tyqin ehdoton ykkösnaistykki, omaa hän parhaiten junqin salat. Alba pelaamista saikun kannattaisikin treenata, jotta viimeiset minuutit pystyttäisiin puolustamaan mahdollista johtoasemaa.

CONST: Ja lopulta myös ohi, olihan se toinen maali Ilveksen veskarilta melkoinen hassi mutta kaikki käy.

Fär: totta

GCKatariina: Totta.

ifreetti: totta

kellonaika: totta

pallosalama: Mahdotonta antaa tähänkään vastausta.

Rammi96: Totta

Thamlen: Aikalailla totta. Saialin tekeminen vahvoja pelaajia (kuin myös huonompia pelaajia) vastaan on paljon parempaa junkersilla kuin alballa.

Viherjaakko23: ehk

VVL 01: Totta saiq on parhaimmillaan junkersilla kun ei tarvitse tehdä vaikeita käännöksiä

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Totta kai


Väitteen todenmukaisuus: 100 %



8. Myös ympärysvalloilla TyQ on tätä nykyä varteenotettava joukkue. Bristolnelikko tulee vielä aiheuttamaan harmia vastustajille.

Omien tuomio

latesofi: Totta

Nasse-setä01: totta

pehmo: Totta, tjeu Tonks vs TyQ.

Saial: Ööö...  Epävarma


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Apeliz: Juu karvasta kalkkia sai maistaa juuri viime kaudella, tietenkin faktaa

CONST: Sunnuntaina tulee mestaruus. IFK ja Ilves suhmuroivat tasapelin, varmaa tietoa.

Fär: joo

GCKatariina: Viime kaudellakin jo nähtiin, että TyQ:in yv-peli oli parantunut. Toimiva brissenelikko on aina harmi vastustajille.

ifreetti: totta

kellonaika: totta

pallosalama: En pysty allekirjoittamaan väitettä. Viime kauden peleissä TyQ saalisti yhteensä yhden ympärysvaltavoiton kuudessa pelissä.

Rammi96: Esität liian vaikeita kysymyksiä. Totta varmaan. Bristoleillakin saa aika helposti tuhoa aikasiks.

Thamlen: TyQin bristolnelikko on parantanut otteitaan ja pystyy haastamaan ainakin jollakin tasolla joukkueen kuin joukkueen.

Viherjaakko23: nää

VVL 01: Totta,Joissakin peleissä tiettyjä joukkueita vastaan voi olla näin. Toki vaikuttaa jos kovempi joukkue niin siinä olisi hyvä olla salmittaja

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Mikä on varteenotettavan määritelmä? Melko suhteellinen käsite.


Väitteen todenmukaisuus: 80 %



9. Käyttäjät pehmo ja Saial eivät voi antaa viime kauden musiikkikatastrofin toistua. Heidän on ryhdyttävä kuuntelemaan Eveliinaa ennen otteluita.

Omien tuomio

latesofi: Tarua. TyQin pukuhuoneessa soi tällä kaudella tällaista musiikkia

Nasse-setä01: tarua

pehmo: hmm.. Siperia opettaa, mutta en ole niinkään varma Eveliinan kouluttavasta vaikutuksesta... Tarua!

Saial: Haluatko, että ollaan voimattomia zombieita liigamatseissa? Eikö meidän pitäisi kuunnella laiskiaisina sellaista ferrarimusiikkia, mikä pakottaa sen kaasujalan pohjalle, että ajetaan edes täysiä kentän läpi? Hymyilee


Kilpailijoiden tuomio

Adju: mikä vitun eveliina

Apeliz: Pre-game-musiikki on yhtä henkilökohtaista kuin sänkypuuhat: ei saa painostaa, ei pakottaa eikä syyllistää. Eveliina on ihana mutta singe ei - pakko sanoa fiktiota

CONST: Tässä vaiheessa toki täytyy muistaa, että Banan ajan peräsimessä on pakko olla ohi ja kenkää tultava ensi pelin jälkeen.

Fär: joo

GCKatariina: Enemminkin Eveliinan kuuntelu ennen ottelua on musiikkikatastrofi Hymyilee.

ifreetti: lol

kellonaika: tarua

pallosalama: Heidän on ryhdyttävä kuuntelemaan raskasta heviä ja klassista musiikkia, vuorotellen.

Rammi96: Niin mitä?

Thamlen: Tarua. Kyllä taistelumielialaa kohentava musiikki on ihan henkilökohtainen juttu. Toki jos Eveliina heidän taistelumielalaansa kohentaa, niin väitteestä tulee tosi.

Viherjaakko23: ei kai ny sentää

VVL 01: Tarua eveliina on &%¤#&¤¤tä

WäZ: Tarua, Singe kukaan ei tykkää sun eveliinast iha kakka


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: En oo kartalla tästä singekomediasta joten sanotaan vaikka tarua


Väitteen todenmukaisuus: 100 %



10. TyQin ranking on 76 ja 77:n välimaastossa, mutta sopivampi arvo on 77.

Omien tuomio

latesofi: -

Nasse-setä01: totta

pehmo: Kuulostaa oikealle, Totta.

Saial: Ajattelit selkeästi mun tunteita, kun annoit tuollaisen hauskan lukeman, enhän voi edes kirjautua aapeliin, ilman hauskoja kirjautumislukemia  Hymyilee


Kilpailijoiden tuomio

Adju: ranking 69

Apeliz: Aika paha sanoa, joten tein omat arvioni pelaajista ja päädyin itsekin seiskaseiskaan

CONST: Siellä olisi muuan Muurinen jo sisustanut toimistonsakin saman stadionin kellariin...

Fär: joo

GCKatariina: En kommentoi.

ifreetti: löl

kellonaika: tarua

pallosalama: TyQin ranking riippuu siitä kuinka hyvin SS-lotto lähtee ja tuleeko funkysta pelkkiä pieniä.

Rammi96: Totta, mut miksei se vois olla korkeempikin.

Thamlen: Itse sanoisin, että 77 ja 78 välimaastoon ja sopivammaksi arvon 78. Joten TARUA.

Viherjaakko23: Epävarma

VVL 01: Itse antaisin 77.5 peli on vähän jopa parantunut liian alhainen arvo singeratinkien mukaa

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Tarua. Kyllä vähän on korkeampi on tuo ranking. Singerankingi ei toimi joukkueiden arvostelussa, koska lasket vain kylmästi yksilöiden arvosanojen keskiarvon huomioimatta kemioita, yhteispeliä ja pelaajien vaikutusta toisiinsa. Tässä joukkueessa pelaajat nauttivat pelaamisesta, nauttivat peliseurasta, nauttivat pelityylistä ja toteuttavat sitä hienolla tavalla. Tämä on esimerkiksi syy miksi rankkaan kaksikon pehmo-latesofi kaksikon justuspirpana-viherjaakko edelle. 2 nöyrää puurtajaa, joita ei juuri tämän nöyryyden takia huomata vs 2 täysin päinvastaista.


Väitteen todenmukaisuus: 50 %


palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 20.10.16 - klo:05:08 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #336 : 21.10.16 - klo:14:33 »

kaaos (osa 1/2)

Emt:n ja Etanoiden raunioille kasattu kaaos on yhdistelmä yhteensä neljää viime kauden joukkuetta, ja se on mukana vain ja ainoastaan yhden asian takia. Tuon asian mahdollistamiseksi kaaos on koonnut itselleen valtavan nimekkään ryhmään. Tuo ryhmä on sen verran laadukas, että vaikka kaaos on periaatteessa tulokasjoukkue, on se käytännössä kaikkea muuta. Jotain kertonee se, ettei allekirjoittaneelle tule pikaisella mietinnällä mieleen toista kertaa, kun jokin tulokasjoukkue olisi tullut kunnolliselle kaudella näin taitavalla rykelmällä. Iso mietinnän aihe on kuitenkin se, onnistuuko pallosalaman palkka-armeija olemaan kentällä yhtä hyvä kuin paperilla? Onnistuuko se syöksemään Tónksin valtaistuimeltaan ja kairaamaan liigamestaruuden?

Juuri "palkka-armeija" on enemmän kuin osuva kuvailemaan kaaosta. Se on sekasikiöryhmä, johon on kasattu valtavan kovia pelimiehiä viime kauden Analista, emt:stä, Etanoista ja Tónksista. Joukosta uupuu siis ainoastaan viime kauden Jetalin ja MunQin edustaja, mutta se taas johtuu pikemmin henkilöiden antamista kielteisistä vastauksista kuin joukkueiden pelaajien karttamisesta. Olihan kaaos ainoa joukkue, joka tarjosi jopa tämän tekstin laatijalle paikkaa kauden alla. Olihan tietävästi myös justus pirpanaa ja mcboxerjr:ää lähestytty tuttavallisissa merkeissä, tivaillen heidän suunnitelmien perään. Vaikka viimeisenä mainitut eivät tällä kertaa koenneet ansaitsevansa kunniaa lennellä pallosalaman vierellä, on kaaos saanut kokoon järjettömän kovan nipun. Se on poiminut puolien viime kauden joukkueiden parhaimmistoon kuuluvia pelaajia ja lyöttäytynyt yhdeksi porukaksi. Lopputuloksena on ryhmä, joiden kesken ei välttämättä lähetellä joulukortteja, olla toistensa bestmaneja tai pyydetä toisia esikoisensa kummiksi, vaan kyse on jostain ihan muusta. Näitä pelimiehiä yhdistää sydänystävyyden sijaan korkea pelillinen osaaminen ja yhteinen päämäärä. He ovat täällä voittamassa Munkkiliigan kauden '16 (05).

Palkka-armeijan johtajana on luonnollisesti pallosalama. On helppo sanoa, että hän symbolisoi erinomaisesti joukkueen ensisijaisia arvoja, kuten korkeaa pelitasoa, voittamisen nälkää ja sopivaa totisuutta, ollen siten sopiva henkilö nokkamieheksi. Tietävästi pallosalama aloitti johtajuutensa räväkällä tavalla, pyytäen kritiikkiä kestämättömiä henkilöitä "lähtemään v****** joukkueesta". Kyseisestä menettelytavasta voi olla montaakin mieltä, mutta se voitti ainakin TM:n puolelleen. Se tuli lyöneeksi paremmin lukkoon joukkueen toimintatavat ja luoneeksi selkeyttä tulevaa ajattelen. Varsinkin kun pallosalamalla on viime kausina omakohtaista kokemusta kun kritiikkiä ei olla otettu vastaan suopeimmalla mahdollisella tavalla, oli hänen vetonsa tähän paikkaan viisas. Samalla tilanne on se, että vaikka pallosalaman tapa antaa pelillistä palautetta joukkuelaisilleen on kaukana täydellisestä, on kaaoksen jäsenistön nähtävä asteen kömpelön muotoilun taakse ja ymmärrettävä johtajansa tarkoitusperät. Hän haluaa vaan joukkueensa menestyvän ja on valmis kääntämään jokaisen kiven sen edistämiseksi. Oletettavasti koska kaaoksen pelaajat jakanevat ainakin jossain määrin saman ajattelutavan ja he eivät ole kaikista herkkänahkaisinta sorttia, on hankala nähdä kenenkään menettävän yöuniaan pallosalaman neuvojen takia. Noin raudanlujat pelimiehet kestävät kyllä suorapuheisuutta ja siksi pyrin noudattamaan sitä periaatetta myös lopputekstissäni.

Kaaoksen henkimaailman pohtimiseen jälkeen, on sopiva hetki puida hiukan missä joukkue menee. Ei tarvitse seurata Munkkiliigaa paljon vastatakseen, että aika korkealla. Ryhmässä on nimittäin niin paljon leveyttä, että vaihtopenkille asti jää pelaajia, jotka saavat muut tiimit kateudesta vihreiksi. Siltä puuttuu tyystin alemman luokan pelurit, jotka olisivat kentällä pelkästään selviytymässä. Ei tarvitse olla nero väittääkseen, että puhtaasti yksilötaidoiltaan kaaoksen kokoonpano on heittämällä mestaruuteen riittävä. Jos mestaruus jaettaisiin puhtaasti nimilistan perusteella, ei voittajasta olisi ainakaan TM:n mielestä epäilystä. Kylmästi laskemalla avauskokoonpanon pelaajien kokonaistason yhteen ja jakamalla se heidän määrällä, saa allekirjoittanut kaaokselle lukeman 88.0, siinä missä Tónksille 87.0 ja MunQille 86.5. Ero kaaoksen ja Tónksin välillä on siis itseasiassa suurempi kuin Tónksin ja MunQin. Onko singe siis valmis julistamaan kaaoksen jo mestariksi?

Vastaus tähän on ehdottoman kielteinen. Suurin syy varovaisuuteen on se, että singe on sen verran omahyväinen, ettei halua altistaa itseään taas kerran sille nöyryytykselle mitä Tónksin pojat saivat jälleen aikaan viime kaudella. Se pieni itsesuojeluvaisto, joka virtaa verissäni, velvoittaa siis olemaan käyttämättä turhan ehdottomia sanamuotoja, jotka vähättelevät Tónksin saumoja. Mutta on asiaan olemassa toinenkin syy. Se on lemonlightin pari päivää sitten antama aiheellinen kritiikki "singerankingille", koskien sen olematonta painoarvoa yhteispeluulle. Menemättä liiaksi siihen kuinka oikeassa lemonlight todella on, on kaaos-Tónks -vertailu täydellinen esimerkki siitä, milloin hänen sanansa pätee enemmän kuin hyvin. Siinä missä Tónksissa on sitä määrittelemätöntä jotain valtava määrä, on kaaoksen tilanne päinvastainen. On yksinkertaisesti epätodennäköistä, että kaaos yltäisi pelaajamateriaalinsa edellyttämälle tasolle tällä kaudella. Sen takia TM:n laskee joukkueen kokonaistasoarvion yhdellä pykälällä (eli 87:aan) ja saa kahvikuppi kädessä tekstiä lukevan lemonlightin myhäilemään tyytyväisenä ruudun takana.

Äskeisen seuraamuksena, muutaman kilometrin päässä lemonlightista on stetsonhattuinen nuori uros, jonka suu on ammollaan väitteen seuraamuksena. Hän ihmettelee, miten joku julkenee sanomaan, ettei hänen joukkonsa voisi soveltua täysin yhteen. Hän tarkastaa lukiko hän oikein ja miettii tulisiko hänen pyytää määrittelyä yhteen soveltuvuudelle. Ennen kun hän ehtii tekemään sitä, seuraa lyhyet perustelut. Perustelu on sen kaltainen, että joukkueen roolittaminen on iso ongelma. Kaaokseen on nimittäin pakkaantunut valtava määrä pelaajia, joista saadaan paras irti takapelaajina. Siinä missä Gruusomia lukuunottamatta jokainen joukkueen pelaaja olisi viisainta sijoittaa Jetaliin tai Doveen kuuluessaan takamiehiksi, ei matematiikka anna periksi samalle kuin he ovat yhtenä ryhmänä. Adjun kaltaisia likaisen työn raatajia, jotka repivät ja raastavat, ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi kaaoksessa. Osa joutuu väkisin "nöyrtymään" ja siirtymään paikoille, joissa he eivät ole tottuneet pelaamaan ja johon heidän pelilliset ominaisuudet eivät sovi parhaiten. Kyse on ongelmasta, jota ei sovi lainkaan vähätellä.

Mutta miten TM lähtisi ratkaisemaan tilanteen? Ensimmäinen mieleen pulpahtava ajatus on kunnollisen kilpailutilanteen luominen. Kaaos ei ole MunQin ja Tónksin kaltaisessa jamassa, jossa sillä on kolme varmaa avauskokoonpanon henkilöä ja ainoa potentiaalinen kamppailu on viimeisen tontin jako. Kaaos on oikeastaan kaukana siitä ja se kannattaa hyödyntää. Sen on järkevintä tehdä selville kilpailutilanne, varioida paikkoja ja antaa kaikille reilu sauma antaa näyttöjä. Oikeastaan ainoat, joiden TM antaisi parin viime kauden perusteella hengähtää, ovat Apeliz ja pallosalama. Muiden tulisi taistella peliaikansa eteen ja voittaa luottamus puolelleen. Erityisen suureen arvoon tulisi nousta henkilöt, jotka esiintyvät nimenomaan edessä edukseen. Tehokkain tapa ei siis välttämättä ole panna kentälle neljä yksilötaidoiltaan etevintä henkilöä, sillä vaikkei kaaoksen tarvitse olla yhteispeliltään paras joukkue voittaakseen kausi, ei siinä voi antaa liiaksi periksi.

Kaaoksella on siis järjettömän hyvä pelaajanippu, mutta se on silti kaukana varmasta liigamestarista tai edes finalistista. Miten TM näkee joukkueen pelaajien tarkan tilanteen paljastuu seuraavassa osassa.
« Viimeksi muokattu: 21.10.16 - klo:15:05 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #337 : 22.10.16 - klo:16:04 »

kaaos (osa 2/2)

Pitkäksi venyneen ensimmäisen osion jälkeen, oli paikallaan jättää pelaajien arviointi toiseen mokomaan. Näin ollen TM purkaa joukkueen palasia tässä osiin.

Voimme aloittaa Apelizista. Kokonaisuudessaan Apeliz on lentokonepelaajana nyt vähän erilaisessa jamassa kuin aiemmin. Hän tehnyt todellisen läpimurron tähtipelaajaksi ja osoittanut sekä liigassa, että sen ulkopuolella mihin hänen rahkeensa parhaimmillaan riittävät. Hänen ei siis tarvitse käyttää runkosarjaa päästäkseen "tähtipelaaja" -statuksen alle. Tuoreessa muistissa on kuitenkin noin kuukausi sitten pelattu Tónks-välierä, jossa Apeliz ei ollut tasollaan. Allekirjoittanut pettyi asianomaiseen pelilliseen antiin ja koki sen tahrineen hiukan henkilön mainetta ratkaisupelien herrana, jonka hän ansaitsi kauden '16 (01) loistavilla pudotuspeliesityksillään. Ei yksinkertaisesti ole hyväksyttävää, että tuon tason ja tuolla roolilla varustettu henkilö poistuu kuvasta kun taistellaan finaalipaikasta.

Apelizin kohdalla ongelma ei ollut etteikö hän olisi saanut riittävän hyviä kohtaamisia vyölleen, vaan ongelma oli niiden huonojen huonous. Hänen tapauksessaan ei siis ole kysymys siitä, että paras viisminuttinen sujuisi liian surkeasti, vaan ongelma on siinä kehnoimmassa. Vaikka asia on sinänsä vähän epäreilu, on nelikon parhaalla paikalla oltava jatkuvasti tehtäviensä tasalla ja suoriuduttava korkeammalla tasolla kuin muut joukkuelaiset. Nimenomaan takayläpaikalta kyetään vaikuttamaan peliin sen verran runsaasti, että olisi oleellista saada kokoajan jotain aikaan ja välillä kääntää yksin kohtaamisia tiimille. Pienistä nuhteista huolimatta, kaaoksella ei todellisuudessa ole vaihtoehtoja. Apeliz on sen verran lennokas väistämään, loistelias paineistavasssa asemassa ja kamppailutilanteissa muutenkin, että hänen tulee saada jatkaa tontillaan koko kauden. Samalla hänelle tulisi ilmoittaa, että on ihan kiva jos pelaat hyvin runkosarjamatsit Jetalia vastaan, mutta muista säästää paukkuja pudotuspeleihin.

Apelizista on vain luontevaa siirtyä pallosalamaan, sillä onhan heistä tullut aikamoinen veljespari. Jos edellä esitelty henkilö on alkanut saamaan peliinsä enemmän ailahtelua, on pallosalaman tilanne asteen vastakkainen. Hän on kevään ja kesän mittaan saanut aimo annoksen tasaisuutta ja ei ole huonoina päivinään yhtä katastrofaalinen kuin aiemmin. TM näkee pallosalaman pään kestävyyden nousseen oleelllisesti ja ei koe riskin olevan enää yhtä suuri sille, että hän sulaisi täysin tosipeleissä. Koska lähtötaso oli mitä oli, on kuitenkin pallosalaman riskikerroin normaalia korkeampi. Henkisen puolen lisäksi myös pelillisesti kulkee varsin lujaa tällä hetkellä. Pallosalama ei ole välttämättä juurikaan parempi kamppailutilanteissa, väistämisessä tai ampumalinjojen hakemisessa kuin aiemmin, mutta allekirjoittanut sai pallon F.L2-aikana todistaa läheltä, miten hän petrasi monessa muussa asiassa. Pallosalama on paljon etevämpi odottamaan lähtöä, ottamaan paikkansa kuviossa, palaamaan ajoissa kamppailutilanteesta, liikkumaan loogisesti ja jättämään 2 vs 1 -tilanteessa tilaa omalle kuin aiemmin. Kokonaisvaltaisesti lentokonepeli ei ole nähnyt parempaa pallosalamaa kuin tämän hetken versio. Hän on yksilötaidoiltaan erittäin kova tekijä, monipuolisuudeltaan huippuluokaa ja tiimipelitaidoiltaan kohtuullista tasoa. Tuo monipuolisuus on sen verran korkeaa luokkaa, että kaaoksen tapauksessa nimenomaan pallosalama on se, jonka tulee mennä muiden ehdoilla. Hänet kuuluu laittaa etumieheksi murtamaan peliä ja petaamaan paikkoja muille.

Kahden "varman avauskokoonpanon pelaajan" jälkeen voimme siirtyä Vata56:een, jonka useampi varmaan laskisi kolmanneksi kyseiseen kategoriaan. Ihan kyseistä kunniaa TM ei vielä soisi, mutta on mielenkiintoista nähdä muuttuuko asia pian ja raivaako herra tiensä ytimeen. Hän on samalla ainakin allekirjoittaneen mielestä joukkueen ja kenties jopa liigan kiinnostavin lentäjä. Vata56 sai käteni tärisemään vuosina 2013 ja 2014 enemmän kuin kukaan toinen ja haluan nähdä, nähdäänkö läheskään vastaavia pelkotiloja aiheuttava lentäjä vihdoin ilmassa. Kuten noin hyvä pelaaja tietänee itsekkin, ei hänen Anal-kautensa ollut nappisuoritus ja ero parin vuoden takaiseen on edelleen valitettavan suuri. Asiaa voi kaunistella miten paljon haluaa, mutta TM ei sitä tee ja toteaa, että Vata56:lla ei ole viime kausilta lyödä sellaisia näyttöjä, joiden tulisi oikeuttaa varmaan avauskokoonpanoon paikkaan näin kovassa seurassa. Vaikka tämä yksi eniten arvostamastani piloteista on ratkonut mestaruuksia silloin kuin Apeliz on vasta kysynyt Saialilta mistä ammutaan ja pallosalaman huoneen ollessa Novalog-julisteiden täyttämä, ei hänelle kuulu antaa "nostalgialisää". Peliaika tulee ansaita ja nyt Vata56:lta kaivataan samanlaisia otteita kuin mitä hän esitti eilisissä rhöh-peleissä. Jos hän onnistuu siinä, saattaa kaaoksen takarintama nousta kolmen parhaan joukkoon ja olla eron muodostava tekijä missä tahansa ottelussa. Ainakin toistaiseksi menestys lepää kuitenkin etumiesten varassa.

Sitten meillä on Tähtiyksikkö, tämä foorumilaisten päiviä peliaikauteluillaan piristänyt huumoriveikko. Hyvän draaman aikaan saamiseksi, TM haluaa heittää pikkasen vettä kiukaalle ja tarkastaa miten helposti rivit hajoilevat. Tämä sujuu toteamalla, että Tähtiyksikön klaanivalinta ei ollut kenties se kaikista paras. On ilmeistä mitä jokainen muu joukkueen jäsen saa kaaoksesta irti, mutta Tähtiyksikön kohdalla se on vaikeampaa. Apeliz ja pallosalama pääsevät kaaoksen myötä enemmän kuin hyvät saumat mestaruuden omaavaan joukkueeseen, joka kuitenkin riittävän hillitty, ettei heidän tarvitse taistella peliaikansa eteen. Vata56:lle taas kaaos tarkoittaa parempaa ympäristöä päästä entisaikojen loistoon ja erittäin todennäköistä avauskokoonpanon paikkaa. Juupeli k:n kannalta kaaos taas on joukkue, joka pääsee ilman hänen paikalletuloaan pudotuspeleihin ja jossa hänellä on "duunareiden" puutteen takia hyvät saumat päästä lentelemään. Gruusomin kohdalla taas on selvää, että hän halusi pelata joukkueessa, joka omaa parhaat saumat mestaruuteen. Mutta mikä voisi olla Tähtiyksikön motiivi? Ensimmäisen mestaruuden voittaminen? Sisäisen kilpailun halu? Erityinen henkinen yhteys joukkuelaisiin? Huomattava rahasumma?

Mikäli Tähtiyksikkö kokee jonkun neljästä äskeisestä kohdasta koskevan häntä, on kaaos täysin oikea joukkue hänelle. Jos hän kuitenkin haluaa kehittää itseään lentokonepelaajana ja lennellä joukkueessa, jolle hän on korvaamaton, oli valinta väärä. Esimerkiksi Dovessa ja Jetalissa oli ennen kauden alkua avoimena taka-alapelaajan paikka, jolle Tähtiyksikkö olisi pelillisiltä ominaisuuksiltaan sopinut enemmän kuin hyvin. Tällöin hänen mestaruussaumansa olisivat heikentyneet oleellisesti, mutta ainakin hänen arvonsa joukkueelle olisi ollut valtava ja jos johtajalla olisi ollut yhtään järkeä päässä, olisi hän saanut lennellä täydet minuutit ratkaisupeleissä. Samalla hänellä olisi hyvän viime kauden jälkeen ollut erinomaiset saumat jatkaa samaisella tiellä. Ainakin viime kauden perusteella, Tähtiyksiköstä saadaan nimittäin paljon enemmän irti kun hän saa olla joukkueensa tähti. Päästessään Gents8:n kanssa pelaamaan takana, muodostivat he älyttömän vankan takarintaman, mutta kun vierelle alkoi tulemaan Futis pojun ja juupeli k:n kaltaisia taitureita, ei Tähtiyksikkö ollut enää oma itsensä. Kaaoksessa Tähtiyksiköllä on seurassaan lentäjiä, jotka ovat nykyiseltä tasoltaan vielä asteen äskeisiä edellä, joten nähtäväksi jää, muuttuuko mikään viime kaudesta. Nyt hänellä on käytännössä kaksi mahdollisuutta: joko haastaa Vata56 taka-alapelaajan tittelistä tai muuttua kunnolliseksi työmieheksi ja miehittää tontti eturintamasta. Aikaa ei ole Tähtiyksikön kannalta välttämättä riittävästi, että hän voisi lähteä taistelemaan kummastakin.

Tähtiyksikön jälkeen jäljellä ovat vielä juupeli k ja Gruusom. Nämä ovat samalla ne henkilöt, jotka ovat pelaajaprofiililtaan kaikista luontevimpia etupelaajia. Pallosalaman viedessä toisen paikan ja Tähtiyksikön ollessa myös mukana, eivät juupeli k ja Gruusom pääse ainakaan turhan helpolla. Juupeli k:n kannalta ongelemallista on se, että hänen pitäisi päästä jossain runkosarjapelissä antamaan näyttöjä nykytasostaan. Samalla olisi muita joukkuelaisia kohtaan reilua asettaa herralle vähän muita korkeampi vaatimustaso ja tasatilanteessa päätyä siihen toiseen vaihtoehtoon. Mutta onnistuuko juupeli k olemaan verrokkejaan parempi? Viime kauden Tónks-pelin perusteella, johon hän tuli pitkälti samoista lähtökohdista, TM:n uskoo vastauksen olevan myönteinen. Puolestaan Gruusom ansaitsee myös reilun sauman. Hän ei ole yksilötaidoiltaan niin paljon kilpailijoitaan perässä, etteikö olisi mahdottomuus, että hän olisi sopivin vaihtoehto etualapelaajaksi. Jos näin ei ole, tuo hän kuitenkin joukkueeseen kaivattua voittamisen kulttuuria ja on siten elintärkeä palanen.

Voimme siis summata pelaaja-analyysin yhteen sanomalla, että kaaoksella on poikkeuksellisen kova sisäinen kilpailu. Varmoja tapauksia on todella vähän ja vastavuoroisesti muuttujia paljon. Ainakin TM tulee odottamaan innoissaan, että ketkä onnistuvat selviytymään tämän kilvan voittajina.

Seuraa häntä: Vata56. Tuoreimman arvion mukaan Vata56 vaikuttaa olevan vastakkainen tapaus kuin Tähtiyksikkö, eli hän hyötyy normaalia enemmän taitavista tiimiläisistä. Nyt kun hän on todellakin saanut vierelleen sellaisia, ei ole olemassa enää tekosyitä. Puhkeaako Vata56 vihdoin vanhaan loistoonsa?

Arvio: Niukasta MunQ-tappiosta huolimatta kaaoksen asema todennäköisenä finalistina ei horjunut. Jos viime kauden loppuottelun osapuolia oli todella hankala arvioida, vaikuttaa tämän kauden mestaruus olevan kaaoksen ja Tónksin kauppa. Mikäli kaaos oivaltaa parhaan mahdollisen ratkaisun kilpailutilanteensa, voittavat he kaiken järjen mukaan mestaruuden. Helpolla se ei kuitenkaan tule.

Kokonaistaso: 87

palaute tänne
« Viimeksi muokattu: 22.10.16 - klo:17:07 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #338 : 23.10.16 - klo:06:02 »

Totta vai tarua [Jetal] (osa 1/2)

1. Jetalilla on seitsemän jäsenen vaihduttua kuuteen huomattavan paljon terveempi rakenne joukkueessaan kuin viime kaudella.

Omien tuomio

GCKatariina: Totta, seitsemää tiimiläistä oli melko hankala peluuttaa viime kaudella. Kuusi on sopiva lukumäärä, joka mahdollistaa peluutuksen eri variaatiot.

Gents8: Totta. Peluuttamisen parissa ei synny enää niin paljon säätöä ja Jetal saa neljä paikalle kuudellakin pelaajalla.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Apeliz:  Nojoo sillai mut 5 aktiivista pelaajaa olisi paras sil sillo ei tarvis pyörittää montaa ukkoo kentäl niiku jotkut likat pyörittää poikii ku bordellis oltais prkl:((((( ja saatais hitsattuu paremmi yhtee tiimi. Mut kuus pelaajaa on erittäin lähellä optimia ja parempi kuin seitsemän. Faktaako

Fär: Nojoo

kellonaika: totta

pehmo: Totta. Toivottavasti Jetal pääsee tulevalla kaudella lähemmäksi "kaikki pelaa"-periaatetta, viime kaudella piti pitää liikaa pelaajia katsomon puolella.

Saial: Terveempi rakenne? Siis joo, jos on aktiivisia pelaajia, ei tarvita ylimääräisiä pelaajia, jolloin muihin klaaneihin riittää enemmän pelaajia, jonka takia tulee enemmän klaaneja. Mutta en tiedä, mikä tekee klaanin rakenteen terveeksi. Noh sanotaan 30% totta.

Thamlen: Totta. 7 pelaajaa on yksinkertaisesti liikaa.

VVL 01: Totta

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Juu totta


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



2. Gents8:n liittyminen Jetaliin oli kummallekin osapuolelle lottovoitto. Se palautti Jetalin uskottavuuden ja soi yksilölle sauman päästä joukkueeseen, jossa hänelle on tarjolla valtavaa roolia.

Omien tuomio

GCKatariina: Jp:n vaihdettua tiimiä oli Jetalissa tarvetta Gentsin tyyliselle pelaajalle. Gents8 taas oli ilman klaania, kun Etanoita ei tälle kaudelle tullut. Match made in heaven.

Gents8: Totta. Jetal olisi mitä todennäköisimmin menettänyt eriä F.L2:lle ilman siirtoa. Mietin myös siirtoa TyQiin, jossa rooli olisi ollut vieläkin suurempi, mutta TyQ olisi todennäköisesti tarjonnut junketusta ja kenttiä ja siellä olisi ollut vähemmän saavutettavissa.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Apeliz: Kyllä gents pääsee pitkästä aikaa pelaamaan uusien naamojen kanssa et saas nähä lähteeks poika peräti lentoon. Totta

Fär: Jaa

kellonaika: totta

pehmo: öö.. Totta. Gents paikkaa Justus Pirpanan jättämää aukkoa ja saa pelata Etanoiden tarjontaa suuremmassa roolissa.

Saial: Auts, taas niin vaikea arvioitava. Kun en muista kuin pari pelaajaa Jetalin viime kaudelta. Nyt muistan kaikki. Ei voi sanoa noin voimakkaalla sanalla, koska eikös Etanat olleet vain yhden pykälän alempana kuin Jetal, eli puhutaan melko tasaväkisestä vaihdoksesta. Toki roolin suuruudesta/ klaani voi muttaa tilannetta, sekä henkilökemia. Totta maksimissaan 15%

Thamlen: En lottovoitosta tiedä, mutta kaikkien kannalta kannattavin vaihtoehto joka tapauksessa. Kuten singelehdessäkin lukee, joutuisi Gents taistelemaan muissa joukkueissa avauskokoonpanopaikastaan ratkaisupeleissä kynsin ja hampain, kun taas Jetalissa se on selviö. Samalla Jetalilla ei olisi tarpeeksi kyvykästä neljättä pelaajaa ilman Gentsiä.

VVL 01: Totta todellakin

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Totta juu


Väitteen todenmukaisuus: 90 %



3. Jetal on Gents8:n siirron myötä tietynlaisessa tyhjiössä. Dove ei ole välttämättä täysin sen tasolla, mutta myös kärkikolmikko on jonkun matkan päässä. Etukäteisennusteissa se on varsin vaivatonta sijoittaa omalle paikalleen.

Omien tuomio

GCKatariina: Pelkällä todennäköisyyslaskennalla asia on näin.

Gents8: Tarua. Teoriassa Doven paras nelikko on hyvinkin lähellä Jetalin nelikkoa. Kärkikolmikkoon on hieman matkaa, mutta tämäkin on kirittävissä.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: nojaa

Apeliz: Hmm njaa jos jetalin kovin nelikko chess ari singe ja gents tykittää kentällä nii kyl saattaa tonks ja munq huonona päivänä ja singen hyvänä päivänä vaik ottaa turpii. Fiktioo

Fär: nojaa

kellonaika: totta

pehmo: Totta, en kuitenkaan olisi aivan varma siitä, että Dove hyväksyy asian tällä syömällä.

Saial: Kauden aikana tulee aina jonkinlaisia yllätyksiä, eli en sanoisi täysin varmaksi väitettäsi, vaikka siinä jotain totuuspohjaa olisikin. Eli sanotaan nyt vaikka 58% totta.

Thamlen: Vaikea sanoa. Dove ei ole kovinkaan lähellä Jetalia, mutta Jetal on suhteellisen lähellä MunQin tasoa ja MunQ on mahdollista saavuttaa tämän kauden aikana. On kuitenkin vaivatonta sijoittaa Jetal neljänneksi tällä hetkellä.

VVL 01: Tarua,kauden lopussa nähdään

WäZ: Tarua, Jetalilla hyvätkin mahdollisuudet MunQia ja kaaosta vastaan, kun taas Dovella on mahdollisuudet, jälkinmäinen vaatii tosin hyvää peli, ei keskenkertaisella pelillä. Ja F.L2 taisteli Jetalia vastaan hyvin.

Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Joo no totta kait. Hyvänä päivänä haastaa sitä kolmikkookin


Väitteen todenmukaisuus: 50 %



4. Joukkueen suurin kysymysmerkki on edelleen toisen takarintaman paikan täyttäminen. Lähtökohtaisesti siihen kannattaa istuttaa Gents8, mutta myös Aristotele77 on katsomisen arvoinen kortti.

Omien tuomio

GCKatariina: Pieni paikkojen varioiminen ei koskaan ole huono asia.

Gents8: Totta. Aristotelen peliä en ole kauheammin seuraillut, mutta keskusvalloilla hän on mitä todennäköisimmin parempi valinta taakse.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: no ei nyt mitään nobotelee

Apeliz: Juu ari osaa pelaa takana loistavasti, kuhan ari saa pelin rullaa nii on erittäin taitava pelaaja. Gents ilmeisesti tottunut pelaamaan edessä, joten itsekin laittaisin gentsin etunokkaan ja arin taka. (Ja SINGESIN TAKAylä)

Fär: Varmaan gents

kellonaika: totta

pehmo: Totta. Gents toi joukkueelle positiivisen ongelman. Kaverilla on potentiaalia pelata sekä takana, että edessä. Toisaalta sitä takuuvarmaa takakentän viimeistelijää ei vieläkään löydy.

Saial: Onko pelaaminen nautinnollista, jos paikat on täysin määritelty, eikä ko paikalla saa lennellä kukaan muu? Tää on hieman masentavaa jo. Sanotaan 50-50.

Thamlen: En osaa sanoa, kumpi taakse kannattaa istuttaa, mutta itse lähtisin myös kokeilemaan Gentsiä ensin.

VVL 01: Tarua Gents siihe ilmanmuuta

WäZ: Tarua, Tengsinge nöyrästi etualaan ja tele ja gents taakse dominoimaa


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Gents on pirun kova etuyläpelaaja ja pelannut sitä paikkaa niin pitkään, etten tiedä miten taka-ala toimii. Aristo on pelityyliltään vastaavasti takapelaaja, jotem koittaisin häntä sinne. Sanotaanpa siis tarua. Ympillä gents on takana paras ratkaisu


Väitteen todenmukaisuus: 50 %



5. Jetalin eturintaman pelattua hyvä loppukausi, alkaa siitä muodostumaan kunnollinen uhka. Ei ole liioittelua väittää, että se on kolmen parhaan eturintaman joukossa ja pudotuspeleihin tarpeeksi hyvä.

Omien tuomio

GCKatariina: Eturintaman paikoista on kova taisto, joten on jo sinällään saavutus, jos sellaisen onnistuu aloituksessa itselleen lunastamaan Hymyilee.

Gents8: Totta. Ylivoimaisesti paras eturintama löytyy Kaaoksesta (oli se sitten pallosalama&juupeli tai pallosalama&Tähtiyksikkö). Tonksin eturintama on selkeähkö kakkonen. Jetalin eturintama voittanee MunQin ja Doven vastaavat, joten mitalipeleihin sillä kuuluisi päästä.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Apeliz: Ok siis mitä vähä ristiriidassa kolmannen kans tää ja mikä eturintama ku takarintamaki on rautaa

Fär: kyllä

kellonaika: tarua

pehmo: hmm.... pakko sanoa, että Tarua, kun ajattelee mitä etupelaajia muissa joukkueissa on. Ellei sitten tavoitteena ole pudotuspelien neljäs sija.

Saial: On se varmasti hyvä, mutta että noin ehdottoman paras. Kyllä se varmaan pudotuspeleihin pääsee, koska pelkällä eturintamalla sinne mennään. Mutta kun en tiedä onko tää nyt niin totta, joten sanotaan 50-50

Thamlen: Nimenomaan sijalle 3 voisi Jetalin eturintaman sijoittaa.

VVL 01: Tarua en usko vielä tarvitsisi hiukan kovemman eturintaman

WäZ: Tarua, pleijjareihin riittää, muttei top 3


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: En tiedä ketä teillä tai kellään muullakaan pelaa edessä


Väitteen todenmukaisuus: 40 %
« Viimeksi muokattu: 23.10.16 - klo:06:04 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #339 : 23.10.16 - klo:06:40 »

Totta vai tarua [Jetal] (osa 2/2)

6. Vastavuoroisesti myös Jetalin takarintama on top 3-tasoa ja siten pudotuspeleihin riittävä. Suuri kysymys on kuitenkin se, että miten joukkue kykenee esimerkiksi Tónksin kaltaista ryhmää vastaan muodostamaan eron.

Omien tuomio

GCKatariina: Tässä on kaksi aikalailla erillistä kysymystä. 1. Jetalin takarintama on pudotuspeleihin riittävä. 2.Yksi keino Tonksin kaltaiseen joukkueeseen, jossa hetkittäin sorrutaan sooloilemiseen, on yhtenäinen peli ja kova paine.

Gents8: Totta. MunQ ja Tonks menevät tässä edelle ja Jetalin takarintama on samoilla viivoilla Doven ja Kaaoksen kanssa.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Apeliz: Ok joo totta totta singesin kans kuka vaa on takarintamas top 3 oli se sit pallosalama tai vähemmä pallosalama

Fär: Ehkä 1-2 erää tonksilta saa, voittoon pienempi mahdollisuus

kellonaika: tarua

pehmo: Tarua, ei ole nimilistaltaan top3 takarintama.

Saial: On vähän hassua, että millään muilla peleillä ei ole merkitystä kauden aikana kuin vain viime kauden voittajatiimiä vastaan, ja jos siinä ei pärjää, se on hanskat tiskiin, nyrkkiä seinään ja nöyryytettynä "ranteet auki". Toi on varmaan se syy, että monet klaanit ovat yhden kauden lentotähtiä (kyllä juuri tuossa järjestyksessä tuo yhdyssana). Koska väite on outo, laitan tällekkin 35-65. (65 menee ei toden puolelle)

Thamlen: Tarua.

VVL 01: Tarua/Totta  riippuu kuka istutetaan taakse

WäZ: Totta, Jetal on kauden nelonen tasollisesti taas, kellään ei oo tällä hetkellä kärkitiimeist hääppöset mahikset Tonksia vastaa


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: En tiedä ketä teillä tai kellään muullakaan pelaa takana


Väitteen todenmukaisuus: 40 %



7. Jetal ei todennäköisesti juhli pisteillä kolmessa tulevassa runkosarjaottelussaan (vastassa MunQ-kaaos-Tónks). Joukkueella ei myöskään ole niin pakottava tarve pisteille, etteikö sen kannattaisi pistemenetyksienkin uhalla tehdä kokeiluja ratkaisupelejä silmälläpitäen.

Omien tuomio

GCKatariina: Pisteiden haaliminen tulevista kolmesta pelistä tulee olemaan haastavaa. Toivottavasti niitä muutama kuitenkin onnistuttaisiin saamaan. On hyvä, että ei peluuteta koko ajan vain samoja kasvoja. Pelaajien kehityksen kannalta on tärkeää saada peliminuutteja ja kokemusta yhdessä lentämisestä.

Gents8: Totta. Saavutettavissa on tällä hetkellä vain irtopisteitä, joten ei ole syytä jättää kokeilematta eri asioita.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: no ei vitussa juhli

Apeliz: Huoh ok meilt ainaki saa muutaman pojon jos ei näi ennakkolöylyis kiinnosta ni mehä pistetää pakettii pojoo vaik nii mont pointsii ku LAINE tykitti!!! On siinä kova nuori poika aina paineen alla hienosti suoriutuu.

Fär: Niinnojaa

kellonaika: tarua

pehmo: Totta. Jetalilla ei ole paineita runkosarjan voiton kanssa. Toisaalta kauden viimeisissä peleissä on kaavittavissa tarvittavat pisteet playoff-paikkaa varten, joten luultavasti niihin valmistautuminen on fokus.

Saial: Uskoisin, että klaani nyt jotain pisteitä saa, mutta aina on hyvä tehdä kokeiluja, ettei sitä leipäänny. Sanotaan 90% totta.

Thamlen: Totta. Nyt on nimenomaan hyvä paikka kokeilla, mikä toimii parhaiten. Kukaties, vaikka erävoittojakin napsahtaisi kokeillessa.

VVL 01: Totta

WäZ: Tarua, Munkkiliiga on todistanut, että ei kannata ruveta tekemään tommisia, että ei tarvita pojoja pelistä x, koska syy x, sillä voi mennä hyvinkin tiukalle loppupeleissä.


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Ei ainakaan kun singe jo valmiiksi lähdössä häviämään. Testejä on varaa tehdä pelissä kun pelissä. Tarua tosiaan kun hyvät saumat yllättää joku klaani ja ottaa parilta muulta piste tai pari.


Väitteen todenmukaisuus: 70 %



8. Ottaen huomioon iskukykyinen eturintama, bristolin soveltuvuus Gents8:lle ja salmsonilla pelin kulkuun runsaat vaikutusmahdollisuudet omaava Tengsinge, tulee Jetal olemaan tällä kaudella ennen kaikkea ympärysvaltajoukkue.

Omien tuomio

GCKatariina: Suurimmat vahvuudet tiimillemme ovat tällä hetkellä yv-puolella. Pärjääminen ratkaisupeleissä vaatii kuitenkin onnistumista myös kv-erissä. Siksi profiloitumista yv-joukkueeksi kannattaa välttää ja panostaa myös yhtenäiseen alba-pelaamiseen.

Gents8: Totta. Joukkue soveltuu paremmin ympärysvalloille.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

Apeliz: Jaa väitäkkö ettei tiimis osaaa albaa hohhoh fiktioo

Fär: Totta

kellonaika: tarua

pehmo: Totta. Tällä kaudella Jetal voittaa ja häviää ottelunsa ympärysvaltaeriensä perusteella.

Saial: Joo, totta.

Thamlen: 50/60. Kenties.

VVL 01: Totta kyl singe on kova salmittaa ja juu ilman muuta vahvuudet ympillä

WäZ: Totta, Singe pitää vaa kantaa ifreet tyylii, että jetal pärjäis isoi jengei vastaa


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: vaikka. Jos oot sydämestäsi sitä mieltä niin sanon totta.


Väitteen todenmukaisuus: 70 %



9. Aristotele77 tulee saamaan sunnuntain MunQ-pelissä ottelun ensimmäisen tapon Adjun kustannuksella. Tämän tapahduttua jälkimmäinen ihmettelee ääneen ensimmäisen tuuria.

Omien tuomio

GCKatariina: No sanotaan, että joku etupelaajista saa sen ensimmäisen tapon. Ja tietysti meidän tiimistä Hymyilee, mutta en nyt määrittele tarkemmin etten pilaa jännitystä.

Gents8: Tarua. Koiskis vie ensimmäisen.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: LOL ei tuu tapahtumaan

Apeliz: Ok.. Viisasta säkäjonnen on huudella säkästä

Fär: Kyllä

kellonaika: tarua

pehmo: Tunnen pakottavan tarpeen sanoa tähän: Totta.

Saial: Joo

Thamlen: Totta en ihmettelis

VVL 01: Totta

WäZ: Totta ja rahat tilille singen veikkausleikeis


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Luultavasti tarua


Väitteen todenmukaisuus: 60 %



10. Jetalille sopiva ranking on 85, joskin myös 86 on tällä kaudella tavoitettavissa.


Omien tuomio

GCKatariina: En kommentoi.

Gents8: Totta. Nyt jos koskaan on etenkin Aristotelellä ja Chessmatella mahdollisuus kehittyä.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: ranking 69

Apeliz: Pyh omien laskujen mukaan jos paras nelikko kentällä niin nousee ranking 87. Eikä oo mitää perättömiä numeroita. Singeki vois lopettaa sen vähättelyn ja katsoo niit pelaajamateriaalei.

Fär: 83

kellonaika: tarua

pehmo: Ollaan niin lähellä, että sanotaanpa nyt: Totta. Tosin minusta tuntuu sille, että Jetal tulee lopulta olemaan lähempänä Dovea, kuin moni haluaisi tunnustaa, eli en usko ensi kauden 86:seen.

Saial: Mä en ole vieläkään saannut sitä lapuskaa, mikä kertoo, mitä vaaditaan minkäkin 10 luvun saavuttamiseksi, joten vaikea arvioida. Siksi sanon edelleen 50-50.

Thamlen: Totta.

VVL 01: Totta

WäZ: Totta sellane mediumia paree


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Joo totta aika hyvältä kuulostaa noi.


Väitteen todenmukaisuus: 60 %
tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #340 : 26.10.16 - klo:13:14 »

Totta vai tarua [kaaos] (osa 1/2)

1. Pallosalaman rekrytointipolitiikka oli häikäilemätöntä. Hän selvästi haluaa mestaruuden hinnalla millä tahansa.

Omien tuomio

Apeliz: En oo iha peril et mite näit ukkoi hommattii tähä mut eipä sil välii ku pääsee pellaa mut omalt kohalt nimi oli vaa ilmestyny listalle enne ku fl oli tiedustellu jatkosuunnitelmia. Tää oli varmaa yks tekijä miks legendaarinen fl ei ole liigassa.

larry: Totta, koska kannattaa pitää klaania jossa armeijapojjun ja itseni lisäksi ei ole yhtään etupelaajaa. Epävarma Erittäin häikäilemätöntä.

Vata56: (Osittain) totta. Epäilemättä mestaruus on pallolle tärkein tavoite tämän pelin saralla, mutta en ainakaan toistaiseksi nimittäisi rekrypolitiikkaa häikäilemättömäksi.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: säälittävää

GCKatariina: Tähtipelaajien haaliminen useista viime kausien klaaneista osoittaa tiettyä häikäilemättömyyttä, koska se olisi osaltaan voinut rajoittaa tämän kauden klaanien lukumäärää. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt.

Gents8: Totta.

justus pirpana: Totta, kaverin tavoite tuntu olevan värvätä vaikka kaksi joukkueellista pelaajia ja kysellä jatkuvasti uusia mahdollisesti parempia mukaan riippumatta montako jäsentä tiimissä jo oli.

pehmo: Tarua. Rosterista löytyy koviakin pelaajia, mutta sen muodostamiseen ei ole tehty mitään, mitä laadukasta klaania kasaava klaaninjohtaja ei olisi tehnyt.

Saial: En ole seurannut hänen rekrytointipolitiikkaansa niin aktiivisesti, että osaisin sanoa sen olevan tai olevan olematta häikäilemätöntä. Väittäisin kuitenkin, että mitä tahansa hän harjoittaakin, on vieläkin häikäilemättömiä nähty. Olen hyvin varma siitä. Mutta mitä tulee, että hän haluaa mestaruun, väite pitää paikkansa. Se tosin kusee ehkä vähän liian paljon hänen omiin nilkkoihinsa, sillä ehkä silloin pelaamisesta puuttuu tietty rentous ja se voi kostautua tiimihengessä. Eli saavuttaakseen sen, hänen tarvitsee haluta sitä vähemmän intensiivisemmin. Eli 50-50 totta.

Rammi96: Totta

Thamlen: Totta

VVL 01: Joo näi on

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Kaippa totta voi sanoa

Väitteen todenmukaisuus: 80 %



2. Kaaoksen pelaajanippu on erittäin kovatasoinen. Joukkue on pelaajamateriaaliltaan omaa luokkaansa.

Omien tuomio

Apeliz: Aivan täyttä hölynpölyä. Joukkue on hajoamispisteessä oleva rotanloukku jolla ei ole mitään jakoa päästä edes playoff peleihin. Kuten munq pelissä nähtiin ovat poikien taidot esim peliäly aivan kuutamolla puhumatta tiimipelistä. Ei voi muuta sanoa ku kiva oli ku kävitte mut ei täl kertaa morjens

larry: Niin kai, mutta riittääkö haastamaan nelikkoa iFreet-uuhahTontu-Jazazka-Thamlen? Täs on edelleen tää etupelaajakysymys.

Vata56: Totta. Tiimissä on tasokas pelaajakaarti, ainakin paperilla. Viime kädessähän tiimityöskentely ratkaisee voittajan, mutta tähän joukkueella on kyllä hyvä pohjamateriaali.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

GCKatariina: Klaanista puuttuu kokonaan kehitysvaiheessa olevat pelaajat ja se kostuu pelitunnit huomioiden konkareista. Edellytykset menestykseen ovat siis ainakin paperilla varsin hyvät.

Gents8: Tarua. Pelaajanippu on kieltämättä tasokas, mutta paras nelikko ei silti ole kovinkaan kaukana muista.

justus pirpana: Tarua, ei se omaa luokkaansa ole, laajin kylläkin.

pehmo: Totta. Tosin klaanissa on jo tuoreeltaan näkynyt murtumisen merkkejä. Ensin lähti Justus, nyt meni Tähti. Tällä hajoamaistahdilla joukkueessa ei ole loppukaudella enää lainkaan niitä kovia tekijöitä ja vähissä ovat muutkin pelurit.

Saial: Kovatasoinen kyllä, mutta huipulla on mielestäni sen verran tuulista, ettei se ihan omalla tasolla ole. eli 50-50 taas.

Rammi96: Tarua. Uskon, että se on silti suht samaa tasoo MunQin ja Tonksin kanssa.

Thamlen: Njaa.. Onhan se kovatasonen, mutta ei paperillakaan SELKEÄSTI paras, koska Vata ei oo entisessä lennossaan.

VVL 01: Joo toki kemiat eivät sovi pakosta kaikille hyvin yhteen

WäZ: Tarua, ehkö vähän kovempi ku viimmevuoden palloteam muttei omaa luokkaansa


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Juu

Väitteen todenmukaisuus: 40 %



3. Vastavuoroisesti kaaoksen kohdalla on epätodennäköistä, että se pääsisi yksilötasonsa edellyttämälle tasolla tai ainakaan ylittäisi sitä.

Omien tuomio

Apeliz: No siis vaikeetaha se on ku nii surkee jengi kasas

larry: Tänään eläinmaailman vedättäjissä: Gepardi. Tuo savannien suuri kupla. Gepardi on maaeläimistä nopein, ja voi saavuttaa jopa 110km/h nopeuden. Mutta, se jaksaa juosta vain kymmenen sekuntia. Se ei saa juuri koskaan ketään kiinni. Nukkuu päivät pitkät. ..ttu mikä eläin.

Vata56: Pelaajien keskimääräinen yksilörating on korkeahko, joten tiimiratingin yltäminen samalle tasolle vaatii kovat näytöt. Mahdotonta se ei todellakaan ole, mutta vielä on kuitenkin vaikeaa makustella minkälainen joukkueesta lopulta muodostuu. Väittämä on enemmän totta kuin tarua.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: totta

GCKatariina: Kova pelaajamateriaali tuo mukanaan peluutuksen ongelmat ja yhteispelin merkitystä ei sovi unohtaa. Pelejä ei voiteta pelkillä soolosuorituksilla.

Gents8: Totta

justus pirpana: Totta

pehmo: Totta. Kaaoksen kauden suurin haaste on saada pelaajat pelaamaan joukkueelle ja jopa pelaajien pysyminen rosterissa on pieni kysymysmerkki.

Saial: Yleensä parhaaseen tiimityöskentelyyn pääsisi sillä, että tyypit pelaisivat keskenään kauemmin kuin yhden kauden. Pallon tiimit tosin tuntuvat olevan yhden kauden mittaisia.. Toki jotkut ovat pidempään mukana, mutta hän tuntuu rakentavan tiimin aina puhtaalta pöydältä. Eli väittäisin tuon olevan 95% totta.

Rammi96: Tarua. En ainakaan keksi syytä miksei.

Thamlen: Totta. Juupelikaan tuskin on parhaassa lennossaan, koska ei oo päässy pelaamaan niin pitkään aikaan.

VVL 01: Tarua

WäZ: Tarua, näen mahdollisuuden tässä


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Totta tämäkin

Väitteen todenmukaisuus: 70 %



4. Viime kauden näyttöjen perusteella kaksi erottuu joukosta. Apelizille ja pallosalamalle ovat ainoat, joille tulisi antaa varma avauskokoonpanon paikka.

Omien tuomio

Apeliz: Kuka näitä väitteitä oikei laatii?? Ei ranking 79 pelaajalla ole asiaa avauskokoonpanoon ei edes penkinlämmittäjäksi tai vesipullojen täyttäjäksi

larry: Juuh elikkäs.

Vata56: Väärin. Täysin varma avauskokoonpanopaikka on nähdäkseni ainoastaan pallosalamalla.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: tarua

GCKatariina: Tämän hetkinen pelivire on se kaikista tärkein. Onneksi ei tarvitse olla tässä tiimissä miettimässä peluutuksia.

Gents8: Tarua

justus pirpana: Tarua, Pallero itse on ainoa, jolla on varma avauskokoonpanon paikka

pehmo: Totta, eikä pelkästään viime kauden, vaan myös pitkä-aikaisten näyttöjen. Kyseessä lienee munkkiliigan paras mestaruutta saavuttamaton tehoduo. Vaikka klaanissa on pelaajia jotka ovat hetkittäin historiassa näyttäneet tätä kaksikkoa parempia peliotteita, näiden kavereiden peluutus ja paikan antaminen olisi myös tämän klaanin moraalinen velvollisuus.

Saial: Väittäisin että kyllä siellä on muitakin, mutta kun joukkueessa on paljon hyviä pelaajia, kilpailua tulee olemaan paljon paikoista. Siksi luulen, että Apeliz Pallon luottopelaajana on varmistanut jo paikkansa. Mutta en väittäisi toteamusta tuollaisena täytenä totena, vaikkakin hyvien pelaajien kertymä asettaa tuollaisen lähtökohdan. Väittäisin 60% totta.

Rammi96: Totta

Thamlen: Ja röösömille. Paras etupelaaja tossa joukossa.

VVL 01: Tarua vata avauskokoonpanoon

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Ei oo pahemmin muiden tän hetken tasosta tietoo mutta näille kahelle nyt ainakin. Vaikka totta siis.

Väitteen todenmukaisuus: 30 %



5. Vata56 ei ole vieläkään ollut oma itsensä, mutta näin laadukkassa seurassa ja omalla paikallaan taka-alapelaajana puitteet ovat aikaisempia parempia.

Omien tuomio

Apeliz: Vata on legenda ja kaiken lisäksi absolutisti hieno mies

larry: Anteeksi nyt vaan kaikille rakkaille AnAlisteille, mutta mikä hyvänsä on Vatalle parempi paikka kun tuo ViherJaggeron diskoluola.

Vata56: Totta. Saan pelattua omaa peliäni täydessä mitoituksessaan ja tasaisella varmuudella vain jos voin luottaa muunkin tiimin taitoon. Muutoin voi käydä kuten  parissa aikaisemmassa kokoonpanossa: joko minä kannan tiimiä tai tiimi kantaa minua. Nykyiseen joukkueeseen minulla on kova luotto.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: seura laatua nähnytkään

GCKatariina: Totta.

Gents8: Totta

justus pirpana: Totta

pehmo: Totta, se olisi sitten niinkuin se tulos-tai-ulos -tilanne meneillään.

Saial: Totta, vaikkei Vata huono olekkaan päinvastoin, mutta ennen armeijaan menoa hän oli todellakin huippuluokkaa.

Rammi96: Totta

Thamlen: Totta

VVL 01: Totta tätä tarkoitin edellisessä,tai no hain tätä

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Joo no ei sille vanhalle huipputasolle ihan äkkiä nouse juu totta

Väitteen todenmukaisuus: 90 %
« Viimeksi muokattu: 29.10.16 - klo:15:47 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #341 : 27.10.16 - klo:18:22 »

Totta vai tarua [kaaos] (osa 2/2)

6. Muiden tarkoitusperät on helppo nähdä, mutta Tähtiyksikön kohdalla se on hankalampaa. Hän veti lyhyimmän tikun kaikista.

Omien tuomio

Apeliz: Tähti on puuttuva palanen kuten robinilla oli tapana sanoa

larry: Merihevonen; tuo valonarka ja säikky, eläinmaailman hintti.

Vata56: Tähden profiili on itselleni tauon takia vähän tuntematon, joten en vastaa.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: näkihän sen jo smg ssä ettei maailman välkyin kaveri

GCKatariina: No ainakin Tähtiyksikön vaihtoehtoiset viritelmät ovat olleet ihan viihdyttäviä.

Gents8: Tarua

justus pirpana: Hän ei kyllä vetänyt lyhyintä tikkua vaan klaanin johtaja veti lähinnä maton jalkojen alta rekrytointipoiltiikallaan. Olettaen, että Tähti ei tiedostanut pallon aikeita kysellä kaikkia mahdollisia pelaajia vielä mukaan.

pehmo: Tarua. Kyse ei ole niinkään tuurista, kyllä tuohon vaaditaan taitoa.

Saial: Mhh...

Rammi96: En nyt oikeen tiiä tän tarinaa..

Thamlen: Totta. Joutuu taistelemaan kovasti peliajastaan, kun taas Dove olisi ollut parempi ratkaisu Ty:n kannalta.

VVL 01: Totta

WäZ: Totta, ota tosta miehestä nyt selvää


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Hä? Tarua.

Väitteen todenmukaisuus: 60 %



7. Apeliz ja Vata56 ovat luontaisimmat vaihtoehdot kaaoksen takarintamaan. Täten pallosalama tulee sijoittaa etupelaajaksi.

Omien tuomio

Apeliz: Jos nyt totta puhutaan kannattaisi pistää apeliz yksin eturintamaa fokke kainalossa ja takavasemmalle wäz eikä sovi unohtaa vastustajapuolelle ujutettuja vakoojapelaajia kuten pallosalama ja vvl 07. (Duff-beer, oletko mahdollisesti kiinnostunut isosta roolista, sillä kaaos tarvitsee isojen saappaiden täyttäjää?)

larry: Ooks laskenu tässä että vata alas alpe ylös, ja koska pallo on rhöhöh niin se voi pelaa paikkaa ku paikkaa? Johan se on nähty siel et mitä käy kun tommonen rutinoitunut takapaikan poika (Signe) koittaa pelata edessä... Tää on mun mielestä aivan helvetin typerä idea mut sillä me näköjään mennään. Se on hyvä että on näitä takapelaajiakin jotka "joustaa", mut ei niitä silti saa päästää eteen yhtään sen enempää kun Adjua internettiin ilman huoltajan vahtivaa silmää.

Vata56: Lähtökohtaisesti totta, mutta toisaalta voin hyvinkin nähdä skenaarion jossa pallon sijoittaminen taakse voi ratkaista tilanteen eduksemme.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: siitä vaan

GCKatariina: Totta.

Gents8: Totta

justus pirpana: Varmaankin totta

pehmo: Totta. Ikävä sikäli, että joukkueessa on näin monta takapelaajaa. Pallo kuuluisi monessa joukkueessa taakse.

Saial: Melko totta. Sanotaan siis vaikkapas 80% totta. Riippuu hieman peluutuksesta.

Rammi96: Totta. Pallo on sanonut pärjäävänsä myös edessä, niin mikäs siinä, jos paikan kelpuuttaa.

Thamlen: Apeliz ja pallosalama taakse. Pallosalamasta saa enemmän irti takana kuin edessä, vaikka pallo itse ei välttämättä tätä ostaisikaan.

VVL 01: Totta

WäZ: Totta, salama etuala


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Enpä tiedä kun en vatan etupelaamisesta tiedä. Pallo ainakin normaalitilanteessa sopiai taakse.

Väitteen todenmukaisuus: 80 %



8. Kaaoksen eturintaman lopullinen muoto on vielä suuri kysymysmerkki. On todella vaikea sanoa, lenteleekö siinä Gruusom, juupeli k vai Tähtiyksikkö.

Omien tuomio

Apeliz: Heittäisin lonkalta enempiä miettimättä varsin valistuneen veikkauksen tai faktapohjaisen väitteen siitä että kaaoksen tiukka ja itsevarma eturintama on aivan selvästi ja ei sen vähempää tai enempää miettimättä takuulla hiljaisesti toivoen sormet ristissä wäz ja vvl 09

larry: Tossa nyt oikeestaan on vaan kaksi etupelaajaa, joista toinen oon minä ja toinen on valtion palveluksessa.

Vata56: Suapi nähhä.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: groosom

GCKatariina: Pieni kilpailu pitää mielen virkeänä.

Gents8: Tarua. Juupeli on siellä minkä kiireiltään kerkiää.

justus pirpana: Juupelin päästessä pelaamaan, on hän vähintään yhtä varma avauksen mies kuin pallo, olettaen ettei aivan ole ruostunut metsässä römytessään.

pehmo: Totta, sikäli että se on vielä kehitteillä, mutta kaippa tuo Pallosalamakin pitää siirtää jollekkin loppusijoituspaikalle.. (jos vata ja apeliz ovat takana niin pallo on suurimman osan erästä eturintamassa)

Saial: Totta, tarjontaa on yllin kyllin, sillä hyvää materiaalia on.

Rammi96: Tarua. Gruusomi näytti pelaavan ihan hyvin viime pelissä meitä vastaan siinä edessä alhaalla.

Thamlen: Gruusom ja juupeli k ois paras vaihtoehto.

VVL 01: Totta juupeli ainakin jos paikalla

WäZ: Tarua, juupeli noista kovin.


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Niin kai juu

Väitteen todenmukaisuus: 30 %



9. Kaaos omaa ylivoimaisesti suurimmat saumat Tónksin kukistamiseen. Samalla joukkueen putoaminen välierävaiheessa olisi yllätys.

Omien tuomio

Apeliz: Voiko munqliigasta pudota alempaan sarjaan? Jos vastaus on kyllä voimme ihailla kaaoksen pelillisiä otteita alemmassa divarissa tuota pikaa

larry:  Epävarma

Vata56: Totta ja totta.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: täyttä potaskaa

GCKatariina: Näen MunQ:lla myös mahdollisuuden Tonksin voittoon. Pudotuspeleihin suurimmat suosikit ovat Tonks, MunQ ja Kaaos.

Gents8: Tarua

justus pirpana: Tarua, ylivoimaisesti on väärä sana. Vaikka viimekausi olikin hieman yllättäen Tonksin juhlaa, pidän munqqia vielä varsin varteenotettavan mestarikandidaattina. Kaaoksen mestaruus vaatisi Vatan tasonnostoa ja Juupelin lentelyä parhaimmillaa ilman näiden kahden ikuisen kakkosen sulamista.

pehmo: Tarua, nyt voi tapahtua mitä vain, mukaanlukien Tónksin kaato.

Saial: Totta osittain. En täysin hylkäisi MunQ:n saumoja, mutta joo.. 80% totta.

Rammi96: Totta

Thamlen: En tiedä ylivoimaisesta, mutta suurimmat saumat kyllä. Riippuu välierävastustajasta.

VVL 01: Totta odotan pallo paljon...

WäZ: Totta ja Tarua, en ihmettelisi jos kaaos häviäisi välierissä MunQille


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Juu

Väitteen todenmukaisuus: 50 %



10. Kaaokselle sopiva ranking on 87, joskaan 88 antaminen ei olisi suuri vääryys.

Omien tuomio

Apeliz: Ranking on aivan selekeä klaanimittari joten ei voi olla antamatta rehellistä ja kuvaavaa numeroparia tästä taiturijengistä joka omaa erittäin olemattomat ja puutteelliset tietotaidot pelaamastaan pelistä nimeltä lentokonepeli. Hyvä yritys kundit mut asia on niin että jorgo ja pojat on kovin mestarisuosikki. Pahoittelut niille joilta pilasin veikkausmahdollisuuden tulevasta mestarista

larry: Tuleeks tää singe-ratingin mukaan avausnelikolle jossa mä en oo mukana? En jaksa ny laskee että millä kaavalla sä oot tän täl kaudel laskenut.

Vata56: Näin lähtökohtaisesti ihan järkeenkäypä range, siispä totta.


Kilpailijoiden tuomio

Adju: ranking 69

GCKatariina: En kommentoi.

Gents8: Totta

justus pirpana: Vaikka totta

pehmo: Tarua, mittari on tässä kohdassa rikki. Kaaos on selvästi parempi kuin Jetal, ehkä 90. Samalla kuitenkin myös MunQin ja Tonksin arvosanoja pitäisi nostaa samaan tapaan ylös, koska nekin tulevat jäämään liian alhaisiksi.

Saial: Mä en vieläkään ole saannut lyhyttä oppimäärää, missä kerrotaan, mitä asioita joukkueen pitää olla check-listalla saavuttanut, että jonkun pistekymmenyksen sille voi antaa.

Rammi96: Totta

Thamlen: Njaa.. kai 87 on ihan hyvä

VVL 01: Totta kauden loppuvaiheessa joukkue voi olla jo 88

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Juu kuulostaa hyvältä

Väitteen todenmukaisuus: 80 %
« Viimeksi muokattu: 29.10.16 - klo:15:49 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #342 : 02.11.16 - klo:09:36 »

MunQ

Viidentenä ruodittavana klaanina on MunQ. Alunperin teksti piti jäädä tekemättä, mutta päivien kuluessa näkemyksiä on tullut riittävästi, jotta tämä on paikallaan raapustaa. Joukkueanalyysin puolesta puhuu myös se, että koko liigayhteisöä kiinnostanee miten tämä legendaarinen klaani suoriutuu paluun jälkeiselle kaudella. Suurin kysymys ihmisten huulilla lienee miten MunQ suoriutuu pelillisesti: onnistuuko klaani nousemaan jaloilleen viime finaalin romahduksesta ja säväyttämään todenteolla vai onko klaani jo menneen talven lumia?

Tekstiä raaputellessa MunQin finaalitappiosta Tónksille on kulunut tasan kuukausi. Kuukausi ei ole välttämättä järin pitkä aika, mutta se on riittävä jakso, jotta pöly on ehtinyt laskeutumaan hiukan ja tapahtunutta voi ruotia ilman valtavia tunnekuohuja. Tunnekuohuilla viitataan tässä tapauksessa siihen, että ainakin allekirjoittaneelle oli valtaisa pettymys havaita, miten MunQ jäi totaalisesti telineisiin ja antoi finaalin jäädä ennakko-odotuksiin nähden massiivisen luokan farssiksi. Näin jälkiviisaana on helppo todeta, että Tónksin mestaruus ei silloisessa tilanteessa ollut mikään jymy-yllätys. Myöskään suora voitto ei sinänsä ollut mikään maailman suurin shokki (varsinkin kun Tónks aloitti ympärysvalloilla), vaikkei se vaikuttanutkaan todennäköisimmiltä skenaariolta. Edellä lausutut puolustuspuheet MunQin hyväksi ei kuitenkaan poista sitä, että MunQin olisi ehdottomasti pystynyt kyetä parempaan. Sen yksilöt epäonnistuivat lähes järjestäen loppuottelussa ja se on jotain, joka ei tee oikeutta tälle tiimille ja yksilöille. Jos ainoa henkilö, joka esiintyi täysin tasollaan kauden tärkeimpänä hetkenä on ensimmäistä kautta pelaava Kenraali Koiskis, mennään jossain kohti pahasti mönkään.

Edellisellä yrittämällä ainakin Tónks oli siis MunQia edellä ja on hiukan kyseenalaista, oliko joukkue missään vaiheessa myöskään emt:tä parempi. Jälkimmäiselle emme saaneet kunnollista vastausta, sillä joukkueet eivät kohdanneet kertaakaan parhailla miehistöillään. Tähän kauteen siirryttäessä se ei kuitenkaan ole kovin olennaista, koska MunQin rooli on TM:n näkemyksen mukaan olla viime kauden voima-arviosta riippumatta liigan kolmosjoukkue. On tällä hetkellä vaikea argumentoida miksi MunQ olisi Tónksia parempi ja myös kaaos-vertailussa joukkue jää ehkä kuitenkin kakkoseksi. Vaikka MunQ kukisti kaaoksen ensimmäisellä pelikierroksella, oli loppupeleissä pikemmin kaaos ottelun moraalinen voittaja. Luonnehtihan joukkueen johtaja, Adju, peliä jotakuinkin sanoin "tää oli nasse sedän voitto, ei oltais voitettu ilman sitä". Adju tarjosi  tuurauksella loogisimman selityksen sille, miten 104:n ja 73:n pisteen erätappiot muuttuivat 69:n ja 172 pisteen voitoiksi. TM:n päätoimittaja ei nähnyt ottelua, mutta uskoo Hartolan päällikön tulkinnan olleen täysin oikea: "normaalinelikollaan" MunQ olisi luultavasti nujertunut kaaoksen edessä.

Vaikka MunQ jää TM:n mielestä kaaoksesta ja Tónksista, jää sen asemasta vielä sijaa keskustelulle. Viime sunnuntain Jetalin sensaatiomainen voitto kaaoksesta johti nimittäin tilanteeseen, että takaa alkaa selkeästi tulemaan kovaa painetta. Vaikka MunQ kukisti Jetalin puhtaasti 5-0, ei ottelulle voi liigan kulmanurkkauksessa mainituista syistä johtuen antaa juurikaan painoarvoa. Tämän hetken sopivin vertailukohde on pohtia kummankin suoriutumista kaaosta vastaan, jolloin pääsemme siihen, että itseasiassa Jetal oli kaksikosta se, joka suoriutui paremmin. Siinä missä MunQ hävisi ilman tuurausta kummatkin erät, kykeni Jetal kairaamaan kaksi erää neljästä (joskin pallosalama ei pelannut toisessa). Tapahtuneen seuraamuksena on aiheellista kysyä, onko Jetal jo samalla viivalla kuin MunQ tai ajanut kenties ohitse? TM:n vastaus tähän on se, että on vielä turhan hätiköityä asettaa MunQia Jetalin taakse, mutta ero alkaa olemaan marginaalinen. Itseasiassa, se on jopa pienempi kuin MunQin takamatka kaaokseen ja Tónksiin. Jos asia ilmaistaan oletustuloksen muodossa, vaikuttaa todennäköisin lopputulos Tónks-MunQ ja kaaos-MunQ peleissä olevan 4-1 vastapuolen hyväksi, kun taas Jetal-MunQissa 2-3.

MunQ on tällä hetkellä hieman vaikeassa tilanteessa. Sillä on kaiken mennessä putkeen yhä täydet saumat kukistaa kenet tahansa, mutta siihen ei enää riitä normaali päivä. Sen on yksinkertaisesti joko ylitettävä itsensä tai toivottava vastustajalta apuja, voidakseen kukistaa kaikki joukkueet liigassa. Suurin pulma piilee MunQin kannalta siinä, että mikäli viimeaikoina ollut suuntaus ei hyydy pahasti, aletaan joukkueelta vaatimaan samanaikaisesti omaa hyvää päivää ja vastustajan huonoa, jotta mestaruus on saavutettavissa. Ongelma on peruja MunQin ”kyvyttömyydestä” kehittää peliään ja yksilöjään. Siinä missä kilpailijat ovat menneet ja tulevat menemään eteenpäin, on suuri riski, että joukkue jää junnaamaan paikoillaan. Mitä pitemmälle kausi etenee, sen suuremmaksi vaikuttaa kuilu kärkikaksikkoon kasvavan ja sen lähemmäksi Jetal tulee. Esimerkiksi vastustajien yksilöt Chessmate ja Thamlen ovat valtavassa nosteessa, tullen parissa kuukaudessa jopa viittä kokonaistasoa paremmiksi piloteiksi. Esimerkiksi Aristotele77 ja Jazazka eivät ole viime viikkoina osoittaneet taantumuksen merkkejä, vaan ovat saaneet kemian ensin mainittujen herrojen kanssa toimimaan todella hyvin. Esimerkiksi Gents8 ja Vata56 vaikuttaneet olevan nyt motivoituneempia liigaa kohtaan kuin pitkään aikaan, päästen kokoajan lähemmäksi vanhaa virettään. Mutta entäpä MunQ? Voiko yhdenkään heidän pelaajasta sanoa samaa kuin äskeisestä kuusikosta?

MunQin suurin ongelma ei siis itsessään ole takaa-ajajan rooli, vaan se, ettei sillä vaikuta oikein olevan eväitä saada muita kiinni. Siltä vaikuttaa uupuvan Chessmaten ja Thamlenin kaltaiset yksilöt, jotka ovat kehittyneet valtavasti viimeaikoina ja ovat pudotuspelien koittaessa luultavasti vieläkin parempia kuin nyt. Joukkueen takarintaman valloittajat kellonaika ja mcboxerjr, ovat saavuttaneet jo niin korkean tason ja lennelleet sen verran monta tuntia, että ainakaan heidän on mahdotonta petrata perustasoaan sormia näpäyttämällä. Puolestaan Adjulla olisi kylläkin saumoja tehdä sama mitä Gents8 ja Vata56 yrittävät, mutta häntä ei vaikuta kiinnostavan vaivannäkö mitä vanhaan vireeseen pääsy vaatisi. Sitten meillä on Kenraali Koiskis, joka omaa ehdottomasti valtavan kasan potentiaalia, mutta ongelma on hänen lentomääränsä. Niin kauan kun hän pelaa lentokonepeliä kaksi  40 minuuttista kuukaudessa, on hänen todella hankalaa päästä sille tasolle, johon olisi ilman muuta aineksia. Tilanne on siis MunQin kannalta vaikea, avonnaisia kysymyksiä on paljon, mutta vastauksia vähemmän.

Oikeastaan realistisin tapa miten äskeisin tapahtuisi muutos, olisi liigan kulmanurkkauksessa huhuttu Nasse-setä01:n siirto MunQiin. TM ei tiedä kuinka vankalla pohjalla maalailut ovat, mutta ainakin MunQin ja yksilön itsensä kannalta kauppa olisi erittäin hyödyllinen. Onhan Nasse-setä01 vähän samanlaisessa tilanteessa kuin Chessmate ja Thamlen olivat pari kuukautta sitten, eli potentiaalia on vaikka mihin, mutta aivan viimeinen läpimurto on jäänyt odottamaan itseään. Samalla tämä ja osittain myös viime kausi ovat osoittaneet, että hän on Adjun vierellä pelatessaan kyennyt tuomaan jo nyt MunQiin välitöntä hyötyä. Positiivinen vaikutus on ollut sen verran suuri, että se on tehnyt eturintamasta muihin pudotuspelijoukkueisiin vertailukykyisemmän. Jos TM siis antoi viime kauden välierän alla MunQin eturintamalla kokonaisuuden 80, olisi vastaava arvio Nasse-setä01:n kanssa 82. Täten herran vaikutus joukkueen kokonaislukemaan on noin yhden pykälän verran (pikemmin enemmän kuin vähemmän).

Nasse-setä01:sesta voimme siirtyä luontevasti MunQin strategiseen puoleen. Tätä koskien ei ole olemassa mitään mullistavia muutoksia jota kannattaisi toteuttaa, mutta siitä huolimatta pienelle hienosäädöllä jää tilaa. Ensimmäinen huomio koskee joukkueen eturintaman paikkojen jakoa. Viime kaudella MunQ pelasi lähes koko kauden siten, että Kenraali Koiskis oli ylhäällä ja Adju alhaalla. Silloin TM piti järjestelyä järkevänä parempien lähtöjen ja Adjun soveltuvuuden etualapelaajaksi nähden. Tällä hetkellä näkemys on kuitenkin muuttunut ja parhaalta ratkaisulta tuntuisi Adjun pistäminen ylle. Viime kaudella Adju tuntui olevan varsinkin keskusvalloilla ajoittain turhan riippuvainen Kenraali Koiskiksesta ja sidottuna hänen ratkaisuihin. Kun Hartolan kaksikon toinen osapuoli kuoli ylhäällä, ei Adju tuntunut saavan oikein mitään aikaiseksi ja tilanne muuttui äkkiä 2 vs 3/4 -taisteluksi. Pelityylinsä puolesta hän sopii ehdottomasti paremmin alhaalle, mutta vallitsevassa siirto ylös saattaisi olla paikallaan. Mitä taas tulee toiseen taktiseen huomioon, koskee se ”pro-koneen” käyttöä. Viime kauden loppupuolella TM piti neljää bristolia oikeana vaihtoehtona MunQille, mutta asiantuntijapiireissä oli myös vastakkaisia näkemyksiä. Paras ratkaisu on nyt vähän kaksipiippuinen asia. Toisaalta joukkueen pelaajat ovat hyvin soveltuvia bristolille ja kumpaakin salmittajaa vaivaa hienoinen tasaisuuden puute, mutta toisaalta joukkueen on pelattava hiukan upporikasta ja rutiköyhää voidakseen voittaa kärkikaksikon. Jonkinlaista merkitystä näyttelee myös vastustajan yksilöiden ominaisuudet. Niitä tutkailemalla voimme huomata, että Jetalia ja Tónksia vastaan salmille on paljon enemmän sijaa kuin Dovea ja kaaosta. Näin ollen ainakin Tónksia vastaan salmson on paras vaihtoehto, kun taas kaaoksen ja Jetalin kohdalla kummatkin ratkaisut ovat mahdollisia. Niin tai näin, valinta kumman salmivuorolla kokonaisuus pelittää paremmin ei ole yhtä vaikea asia.

Vaikka TM suhtautui MunQin mestaruussaumoihin asteen skeptisesti, ei tämä lauma takuulla hätkähdä epäilyksistä. Varmaa on myös se, ettei tätä ryhmää kiinnosta pelkkä finaalipaikka tai himmeämmät mitalit muutenkaan. Ainoaa tyydytystä herättävä saavutus on joukkueen historian viidennen mestaruuden nappaaminen ja mestarisormuksen saaminen Adjun keskisormeen.

Seuraa häntä: mcboxerjr. Viime kauden loppuottelun mcboxerjr ei ollut se versio millaisena hänet on totuttu näkemään. Myöskään kauden '16 (02) finaalissa hän ei ollut oma itsensä, joten takana on nyt kaksi asteen heikompaa peliä kauden tärkeimpänä hetkenä. Vaikka kumpikaan ottelu tuskin olisi kääntynyt joukkueen eduksi vaikka mcboxerjr olisi seisonut päällään, on ilmeistä miten noin hyvän lentäjän huono päivä vaikuttaa joukkueen yleisilmeiseen. Tällä kaudella mcboxerjr:n on aika loistaa pudotuspeleissä ja ottaa varsinkin MunQin keskusvaltapelaaminen samalla tapaa haltuun kuin runkosarjassa. Vaikka se ei välttämättä riitä joukkueen voittoon, katkaisee se ainakin siivet huolilta, että mcboxerjr:n puntti tutisisi katkaisupeleissä.

Arvio: Vastustajien pelit menevät sopivasti ristiin ja MunQ voittaa runkosarjan. Välierässä joukkue saa jälleen vastaan Jetalin ja luvassa on hegemoninen taistelu. Ratkaisevaan osaan nousee Adjun ohjaamat lähdöt.

Kokonaistaso: 86
« Viimeksi muokattu: 02.11.16 - klo:11:41 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #343 : 04.11.16 - klo:14:27 »

Totta vai turkua [MunQ] (osa 1/2)

1. MunQin esitys viime kauden loppuottelussa oli kenties sen historian pahin mahalasku. Tällä kaudella kyse on ennen kaikkea kasvojen palauttamisesta.

Omien tuomio

Adju: tarua

kellonaika: totta. tällä kaudella ei ole mitään muuta tavoitetta kuin MESTARUUS


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Loppuottelusta olisi olettanut tiukempaa taistoa, mutta silloin vahvempi voitti.

Gents8: Totta.

ifreetti: tarua

justus pirpana: Ei tällä porukalla kyllä olisi pitänyt puhtaasti hävitä, eli totta

Nasse-setä01: tarua

pehmo: Tarua. Viime kauden heikko lopputulos oli odotettavissa. MunQin menestys tähän asti on perustunut rosteriin, jonka jokainen osio on ylivertainen muihin liigaklaaneihin verrattuna. Nyt kun joukkue jatkaa samoista asemista, kuin viime kaudella, eikä kyseessä ole täysin yliveroinen joukkue, asiaan pitäisi reagoida parantamalla rosterin ulkopuolisia asioita. Tärkeimpänä pointtina joukkueen yhteispelin parantaminen. Tämä ei ole MunQille kasvojen palauttamista, vaan pikemmin kauneusleikkaus, kun aiempi ei enää riitä.

Saial: Itse en lähtisi arvottamaan tiimejä yhden pelin perusteella, sillä vaikuttavia yhtälöitä voi olla yhtenä hetkenä enemmän, vaikka itsekkin odotin kovempaa tulosta MunQ:lta, vaikkakin olin melko varma, että Tónks ottelun vie. En sanoisi, että tämä kausi on kasvojen palauttamista sen enempää kuin muulloinkaan, eli sanotaan nyt vaikka 40% totta, ihan vain siksi, että odotin heiltä vähän enemmmän, vaikkei kasvot missään vaiheessa menneet.

Rammi96: Totta

Thamlen: Totta

Tähtiyksikkö: En muista katoinks koko loppu otteluu mut aika totta doe

Viherjaakko23: tarua

VVL 01: Tarua sama meno jatkuu

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Tarua. En peliä kyllä ole nähnyt, mutta Tonks on vain pirun kova.


Väitteen todenmukaisuus: 50 %


2. Kaaoksen niukka voitto, täydet pisteet Jetalista ja pahimpien kilpailijoiden pistemenetykset ovat tehneet tilanteesta selvän: MunQ on tällä hetkellä todennäköisin runkosarjan voittaja.

Omien tuomio

Adju: totta

kellonaika: totta


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Totta, todennäköisesti MunQ tulee voittamaan runkosarjan. Varsinkin, jos nasse jatkaa tuurausta.

Gents8: Totta.

ifreetti: T Ö N K S

justus pirpana: Totta

Nasse-setä01: totta

pehmo: Tarua. Odoteltavissa on Tonksin nousu taisteluun runkosarjan herruudesta. Myös Kaaoksella olisi potentiaalia, mutta tähän nähdyillä esityksillä runkosarjan voitto ei tule toteutumaan.

Saial: 75% totta.

Rammi96: Totta

Thamlen: Njaa.. miks ois? Tää on soopaa.

Tähtiyksikkö: Kyllä näin on näreet

Viherjaakko23: kai

VVL 01: Totta sillä ei älyttömädti lopulta hyödytä

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Juu


Väitteen todenmukaisuus: 80 %



3. MunQin kannalta olisi oleellista kyetä käyttämään tilaisuus hyväkseen ja napata runkosarjan ykköstila. Tällöin sen saumat voittaa mestaruus paranee oleellisesti.

Omien tuomio

Adju: runko sarja sijoituksella ei merkitystä mestaruus jo käytännössä varma

kellonaika: tarua. kaikki vastaan tulevat jengit tulevat polvistumaan edessämme kuten tähän päivään asti on käynyt.


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Jokainen pudotuspeli tulee olemaan kova ja ne on voitettava, jos mielii finaaliin. Runkosarjan piikkipaikka on lähinnä imagoetu.

Gents8: Tarua.

ifreetti: tarua

justus pirpana: Tarua, ei ole merkitystä milta sijalta joukkue lähtee pleijareihin, parhaat tiimit se joutuu kuitenkin kaatamaan mieliäkseen mestariksi.

Nasse-setä01: totta

pehmo: Tarua. Mikäli skaalataan kuluneeseen kauteen, niin Kaaos on odotettua vaisumpi, Jetal kovempi. On ihan sama kumpi välierissä tulee vastaan, koska kummaltakin on sauma ottaa turpiin heikompana päivänä. Ei kannata kumminkaan vajota nelossijalle, koska silloin tulee vastaan Tonks ja liian kivinen tie mestaruuteen.

Saial: Totta

Rammi96: Totta

Thamlen: Lol? Jetal alkaa olla niin lähellä kärkitiimejä, kuten Kaaoksen voittamisesta nähtiin, että saumat ei kyllä parane nimeksikään.

Tähtiyksikkö: Ne vois koittaa sopuloida tyqin välieriin saatais jotain uutta spekuloitavaa taas tännekki

Viherjaakko23: ehk

VVL 01: Tarua

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Tarua. Vielä ei voi oikein sanoa, että mikä sieltä on tulossa vastaan.


Väitteen todenmukaisuus: 30 %



4. Nasse-setä01:n tuuraaminen MunQissa on vaikuttanut joukkueen ilmeeseen positiivisesti. Hänen pelaaminen vahvistaa joukkuetta yhdellä rankingpisteellä.

Omien tuomio

Adju: nojoo

kellonaika: totta


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Nasse tuuraajana on tiimille etu.

Gents8: Totta.

ifreetti: totta

justus pirpana: Vähintään yhdellä, eli totta

Nasse-setä01: jaa a se riippuu miten onnistuu pelaaminen

pehmo: Totta. Nasse-setä vahvistaa joukkuetta. Viimeistään playoffeissa vastustajajoukkeen johtajan pitäisi kieltää joukkuetta vahvistava tuuraus ja vaatia Kenraali ajallaan paikalle. Tilanne, jossa joukkuetta vahvistetaan jatkuvasti ilmoitetun listan ulkopuolisilla pelaajilla ei ole kenenkään eduksi.

Saial: Kun en ole saanut sitä pisteselostusnivaskaa, en osaa sanoa mitä 10 pisteeseen pitää sisällyttää, saatikka yhdeen... joten en osaa sanoa. 50% totta?

Rammi96: Totta, mut pitäs sitä omillakin pelaajilla pärjätä..

Thamlen: Ainakin yhdellä.. Itse sanoisin että kahdellakin.

Tähtiyksikkö: Sitä päivää ootelleasa ku nasse siirretää virallisesti munq jengii voittaan liigoja

Viherjaakko23: totta

VVL 01: Totta

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Juu no en oo pelejä kattonut yhtään, mutta sanotaan juu.


Väitteen todenmukaisuus: 100 %



5. Perusnelikollaan MunQ on tämän hetken kolmanneksi vahvin klaani. Joukkue on siis edelleen altavastaaja sekä kaaosta että Tónksia vastaan.

Omien tuomio

Adju: olemme ennakko suosikkeja ihan millä mittarilla tahansa

kellonaika: tarua


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Perusnelikkoa on hieman hankala arvioida, koska klaanin neljää omaa pelaajaa ei ole nähty suurimmassa osassa kauden peleistä.

Gents8: Tarua

ifreetti: tarua, sija 2

justus pirpana: En sanoisi altavastaajaksi.

Nasse-setä01: totta

pehmo: Totta. Juuri tämä on MunQin suurin ongelma, klaani ei ole historiansa aikana sijoittunut ikinä korkeammalle, kuin mihin sen perusnelikko on riittänyt.

Saial: Aika tasoissa he ovat, homman taitaa ratkaista tiimipelaamisen onnistuminen, lagit, pelivireet ja kuinka hyvin tuntee kanssapelaajansa pelitavat ja muu tämmönen... eli sanotaan nyt vaikka 65% totta, sillä huipulla taso on kova.

Rammi96: Totta tämäkin. Ei se kuitenkaan ole tasoltaan kaukana muista.

Thamlen: Ensimmäisestä en ole enää 100% varma, mutta toisen allekirjoitan.

Tähtiyksikkö: Näkisin ne toka vahvimpana, ainoastaan tonksin nelikko vie nää

Viherjaakko23: aika tasan menee voimasuhteet

VVL 01: Totta todellakin, mutta munq menee kaaoksesta edelle jollei kaooksen kemiat ala luisua yhteen

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Juu, mutta vireessä voi olla jopa top 1 jos nasu pelaa.


Väitteen todenmukaisuus: 60 %
« Viimeksi muokattu: 08.11.16 - klo:13:20 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Tengsinges
Munkkiliigan admin

Poissa Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 5 920



Profiili
Vs: Teng's magazine
« Vastaus #344 : 07.11.16 - klo:16:21 »

Totta vai turkua [MunQ] (osa 2/2)

6. MunQin pelaajamäärä on tällä hetkellä liian alhainen. Joukkueen pitäisi hankkia riveihinsä viimeistään pudotuspeleihin uusi pelaaja, eikä sitäkään aiemmin tulevasta lisäyksestä olisi haittaa.

Omien tuomio

Adju: mihin tämä oikein perustuu viime kaudellakin ratkaisu peleissä oli aina 4paikalla ei ongelmaa

kellonaika: totta


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Olisi hyvä, että tiimille olisi neljä pelaajaa, jotka saapuvat peleihin.

Gents8: Totta.

ifreetti: njaa

justus pirpana: Totta

Nasse-setä01: totta

pehmo: Tarua. MunQin perusnelikko on tarpeeksi aktiivinen.

Saial: Ei varsinaisesti alhainen, mutta jostain syystä joukkue ei ole saanut aikaiseksi tarpeeksi hyvin painottaa, että se tarvitsee Jussea tai Koiskista ja he ovat laittaneet joukkueen pelit arvoasteikossa mummon omenatarhan huolehtimisen korkeammalle. Ei sillä, etteikö mummo tarvis apua, mutta ehkä hän ymmärtää, jos sille varattu aika olisi hyvä välillä siirtää vaikka aamupäivälle tai kokonaan toiselle päivälle. Mutta tarviihan MunQ nyt heti aktiivisen pelaaja, olkoon se sitten klaanissa epäaktiivisena nyt oleva, tai joku klaanin ulkpuolinen jäsen. Eli totta 60%.

Rammi96: Totta

Thamlen: Njaa, jos kaikki saapuis varmasti peleihin niin ei ois.. Mutta koiskiksen pääsyt näköjään aika epävarmoja ja usein lagaa, niin pakko sanoa totta.

Tähtiyksikkö: Totta, ehdottomasti paras vaihtoehto adjulle kun tietää että jusse ei pääse ja koiskiksellaki muita hommia, sopivan pelaajan löytäminen on varmaan se vaikein osuus kuitenki

Viherjaakko23: jep

VVL 01: Totta joo siis MunQ PLZ TODELLA HÄVYTÖNTÄ ottaa lähes joka toiseen peliin tuuraja ei %¤##%

WäZ: Totta, koiskis liia epävarma paikalle tulija.


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Tarua. Kyllä ne saa pelaajansa pleijareissa paikalle. Ja ainahan voi käyttää tuuraajaa.


Väitteen todenmukaisuus: 80 %


7. MunQin eturintama ei ole ainakaan vielä eron muodostava tekijä. Se ei erotu vertailussa Doven, Jetalin, kaaoksen ja Tónksin vastaavien kanssa juurikaan. Siksi joukkue on pääosin takarintaman varassa.

Omien tuomio

Adju: etu rintama erottuu vertailussa muihin selvästi edukseen monet sanoo kaikkienaikojen kovimmaksi etu rintamaksi väite tältä osin aika tuulesta temmattu

kellonaika: tarua


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Totta

Gents8: Totta.

ifreetti: totta

justus pirpana: Totta, ei se ainakaan edukseen erotu, ennemmin jopa toisin päin.

Nasse-setä01: tarua

pehmo: Totta. Juuri takakentän pelaajat (kello & mcboxer) nostavat joukkueen mukaan mestauustaisteluun.

Saial: Heh, kun eturintamasta puuttuu toinen pelaaja, niin tosiaan Adju ei ehkä välttämättä kahta pelaajaa vastaa, vaikka varmasti badass onkin. Sanotaan nyt vaikka 55% totta.

Rammi96: Totta

Thamlen: Totta.

Tähtiyksikkö: Eturintamasta voi saada isoa etua matseihin mutta nyt munqilla ei niin ole, vahva takalinja takaa tosin menestyksen, pelaisi edessä ketä tahansa

Viherjaakko23: jep

VVL 01: Totta

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Juu. Ei toi etukenttä ainakaan paras ole.


Väitteen todenmukaisuus: 80 %



8. MunQin takarintaman pelaajat kellonaika ja mcboxerjr täydentävät erinomaisesti toisiaan. Siinä missä mcboxerjr on MunQin tärkein pelaaja keskusvalloilla, elää joukkue ympärysvalloilla kellonajasta.

Omien tuomio

Adju: lag

kellonaika: tarua

Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Kello ja mcboxer ovat tiimilleen ehdoton voimavara.

Gents8: Tarua.

ifreetti: ykkös lause totta 2:nen tarua

justus pirpana: Eos

Nasse-setä01: tarua, kyllä kellonaikakin on hyvä keskusvalloilla, mutta ympärysvalloilla kaikki pelaa hyvin.

pehmo: Totta, mutta eivätpä nuo mitään lapasia ole päinvastoinkaan asetettuna.

Saial: Melko totta... tosin en laittaisi noin ehdottomia rajoja ympeille ja kv:lle, sillä kummallakin on osaamista kummastakin puolesta. Eli vaikkapas 55% totta?

Rammi96: En paljoo tiedä tuosta, mut kai totta.

Thamlen: Totta.

Tähtiyksikkö: Eiks noi mene just toisinpäin noi et boxi tärkein ymp?

Viherjaakko23: riippuu vähä

VVL 01: Tarua kello box osaa myös pelaa rissellä kummimn päin kello ja böx pelaavatkaan

WäZ: Totta


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: En ole nähnyt munqin pelejä, joten noiden vertailu keskenään mahdotonta.


Väitteen todenmukaisuus: 50 %



9. Adjun tämän kauden otteet salmsonilla ovat olleet maagisia. Mikäli hänen lentonsa jatkuu, joutuu joukkue pohtimaan tosissaan kuka tulee laittaa puikkoihin "pro-koneelle".

Omien tuomio

Adju: LOL

kellonaika: totta


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: Kolmea salmia ei ratkaisupeleissä nähdä. Näkisin salmin puikoissa vielä kuitenkin kellon ja mcboxerin.

Gents8: Tarua.

ifreetti: totta

justus pirpana: just

Nasse-setä01: totta

pehmo: Tarua. Menestys perustuu siihen, että parhaat pelaa. Mikäli keskitytään tulosten sijaan hassunhauskoihin viritelmiin, niin kokeilematta on myös royal-koneiden massakäyttö, koska joukkueessa olisi paljon taitopohjaa myös siihen.

Saial: Eikö lentokan väki ole hoksannut, että on muotivillityksiä ja ne tulee ja menee, joten eikös salami ole vähän niinkö jo mennen talven muoti-ilmiö? Tai sen kuuluisi olla. Mutta ehkäpä juuri siksi 100% totta, koska vain salmilla pelaavat ovat pr0-pelaajia, muut ovat täysiä n0llia, ja salmilla vain voi nousta maagiseksi pelaajaksi.

Rammi96: No sanotaan nyt huvikseen tähänkin totta.. Epäilen kuitenkin tuon salmittamisen hyötyä.

Thamlen: Njaa.. Ei pro konetta niille kellekkään

Tähtiyksikkö: Etuyläsalmson on se tän päivän juttu

Viherjaakko23: lol

VVL 01: aivan %¤#¤ puhetta eipä noi ny kovi maagisia oo..

WäZ: Totta, huikee kaveri


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: tarua. varmaan ollut ihan hyvä, mutta hänelle käyttöä etukentällä.


Väitteen todenmukaisuus: 50 %



10. MunQille oikea ranking on joko 86 tai 87 (riippuen pelaako Nasse-setä01).

Omien tuomio

Adju: ranking 99

kellonaika: tarua. oikea ränking on väliltä 89-91


Kilpailijoiden tuomio

GCKatariina: En kommentoi

Gents8: Totta.

ifreetti: totta

justus pirpana: Vaikka totta

Nasse-setä01: mitähän tähänkin nyt sanois Hymyilee leveästi

pehmo: Tuota noin... nyt pitää heittäää lanttia.. Olen sitä mieltä, että kärkijoukkueiden erojen pitäisi olla rankingissa suurempi. Nyt ollaan kuitenkin sen verran oikealla sektorilla noiden muiden arvioiden suhteen, että sanotaan TOTTA.

Saial: En osaa vastata tähän. Katso ed. 10 -kysymyksen vastaukset.

Rammi96: Totta

Thamlen: 85,5 -> 86 koiskiksen kanssa ja 87,5 -> 88 Nassen kanssa.. Lähestulkoon totta kuitenkin.

Tähtiyksikkö: Onks 90max rating täällä vai miten helvetti toi nyt menee?

Viherjaakko23: niin kai sitte

VVL 01: 87 nassesedästä riippumatta. PS: pahoittelut eilen kaikille katsojille (teamille myös)tuottamasta pettymyksestä minun osaltani,pelini oli aivan täyttä &%¤%&& pahoittelut tästä kaikille jota asia haittasi :/

WäZ: Jöö


Ulkopuolisten näkemykset

lemonlight: Joo vaikka


Väitteen todenmukaisuus: 70 %
« Viimeksi muokattu: 07.11.16 - klo:22:10 kirjoittanut Tengsinges » tallennettu
Sivuja: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32 Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
 
© MunQ 2005-2024